zondag 7 mei 2017

DCL #274

Voor Dutch Card Lovers is de vakantie voorbij, we hebben weer een nieuwe challenge voor jullie!

Ook onze vakantie loopt vandaag ten einde, we vliegen vanaf Malaga terug naar Nederland, na een heerlijke vakantie van drie weken in het zuiden van Spanje, waarvan tien dagen samen met onze dochter Claire en kleindochter Emmy. We huurden er een heel fijn huis met zwembad. Emmy vond het super!


Wat een mooie stuwmeren!


 Een paar jaar geleden maakten we in Andalusië een rondreis en deze omgeving kenden we dus al, maar hier komen we graag nog eens terug!

Maar nu de Dutch Card Lovers challenge:

Margot verzon hem deze keer: 

Maak een kaart in groen, wit en rood! 
Een vleugje zwart is toegestaan ;)



Dit werd mijn kaartje: 



Op watercolor papier een paar penseelstreken gemaakt met waterverf.  Daarop de stempels en de viermaal gestanste tekst. De vogeltjes komen uit een SU baby set en na kleuren heb ik ze gestanst en opgeplakt. Nog wat witte stipjes met een Sharpie pen om het af te maken.
Het kaartje ging naar mijn lieve blogvriendin Irene.

Als ik hier weer op orde ben kom ik jullie blogs weer bezoeken en deze week maak ik de winnaars van mijn weggevertjes bekend.

Groetjes, Marjan


31 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele lieve voorbeeldkaart Marjan. Mooi die achtergrond en je hebt een hele frisse kleur groen gebruikt. Mooie foto's van je vakantie, ik kan me voorstellen dat je genoten hebt en wat leuk dat je dochter en kleindochter ook nog van de partij waren. Dat is echt genieten...
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Mooie foto's, Marja,. wat zullen jullie genoten hebben.
Maar je ook je kaart is weer erg leuk met deze mooie kleuren en lieve vogeltjes!

Marfien zei

Groen en rood, heerlijke kleuren want je kan er maximaal mee variëren. Lief kaartje voor Irene.
Na zo'n mooie vakantie heb je vast weer veel inspiratie opgedaan :-)

!neke zei

Mooie kaart !!!!
Leuke challenge weer !!!!

KarinsArtScrap zei

wat een lieve mooie kaart Marjan en prachtige vakantie foto's.
Gr Karin

Lia zei

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben! Altijd heerlijk om op zo'n manier herinneringen te 'kweken' en er lang op terug te kijken en van te genieten. Wij hopen dit volgende week te doen....
Dus ook voor mij even geen challenges, maar onderweg soms genieten van het bezoeken van blogs als we Wifi hebben! Je kaart is heel geslaagd: erg mooie compositie Marjan!
Lia xx

Scraptastisch zei

Super om zo te genieten in het zonnetje en prachtige omgeving Marjan! En Claire en Emmy nog van de partij! hoe geweldig is dat!!! Hopelijk een goede reis gehad terug en ja dan begint het dagelijkse leven weer, hihi Meteen al een DT kaart en wat een schattig kaartje voor Irene die een big hug heel goed kan gebruiken! prachtig gedaan!!!
xx Gerie

Mariken zei

Volgens mij hebben jullie het heerlijk gehad, zo te zien aan de mooie foto's! Heerlijk om je dochter en Emmy drie weken om je heen te hebben! Je kaartje is schattig, lekker fris en vrolijk! Wel thuis!!

Sarah zei

Mooi kaart! Lekker frisse kleurtjes!

Ans Gilbert zei

Hoi Marjan,
prachtige foto's heb je gemaakt, zo te zien een mooi plekje en wat hadden jullie lang vakantie, hier was de Mei vakantie 1 weekje..
Je hebt een hele mooie kaart gemaakt, met de gevraagde kleurtjes,
groetjes,
Ans

Sylvia zei

Hallo Marjan,

Mooie foto's van je vakantie.Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad.Hele mooie kaart met de leuke vogeltjes.Irene zal blij zijn met de "big hugs" :).

Groetjes, Sylvia.

Miranda V zei

Welkom terug Marjan, fijn dat je zo een heerlijke en lange vakantie hebt gehad. Je foto's zien er goed uit en wat leuk om dit met je dochter en kleindochter te kunnen doen. Je kaart ziet er super leuk uit. Mooie achtergrond en de gekleurde vogeltjes vallen lekker op zo! Succes met schakelen weer in Nederland. ;-) Groetjes, Miranda

Colien zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben, heerlijk zo even er tussenuit...
Gave voorbeeldkaart maakte je voor de challenge, erg mooi!
grtz.Colien

Sabine zei

Wat een leuke foto's! Ziet er heerlijk uit. Je kaart is ook mooi gemaakt zeg, prachtig Liefs Sabine

Nicole Parmentier zei

Wat jammer dat die heerlijke vakantie weer voorbij is! Leuke foto's, dat huisje ziet er heel prima uit! Hopelijk ben je goed opgeladen en kun je er weer helemaal tegen!
Je kaartje is in ieder geval helemaal lentefris, mooi die achtergrond op deze manier, de stipjes maken hem extra vrolijk, gaaf! Ik ben vandaag al aan de slag gegaan met deze challenge, hij is nog niet helemaal af maar dat komt in de loop van deze week wel.

Kaartenkraam zei

Wat een leuke foto's, lijkt me prachtig daar! Fijn dat jullie zo genoten hebben maar ik heb je reacties wel gemist hoor, hecht altijd veel waarde aan jouw commentaar!
Leuke kaart, wat een idee die penseelstreken en die bloemenstempeltjes doen me aan klavertjes denken. Dat groene randje er omheen maakt het weer helemaal af.

groetjes van Ank

Angela zei

Schitterende foto's Marjan! Goed te lezen dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben in Spanje.....kun je er weer ff tegen;).
Je DCL bijdrage is écht schitterend. Schattige vogeltjes heb je gebruikt :).

GerJanne zei

Oh wat heerlijk dat jullie 3 weken weg konden! Uniek, denk ik.... want jullie school had vast niet 3 weken vakantie? De foto's zijn schitterend! Ik wil wel geloven dat jullie genoten hebben!
De nieuwe challenge is gaaf! Ik ben er meten mee aan de slag gegaan, maar kan hem nog niet plaatsen. Komt wel.
Jouw voorbeeldkaart is weer een bjoetie!
Groetjes en werk ze maar weer,
GerJanne

Sue Lelli zei

Looks like a FABULOUS trip! LOVE the photos! Your card is so CUTE! LOVE the WC BG and that big sentiment! Pretty card!

Stella zei

Wat heerlijk dat jullie zo hebben genoten. En je je uitwerking van de challenge is super! Ik hou van het contrast en de kleuren zijn prachtig!

Danielle zei

Oh, je foto's zien er goed uit! Wat moet dat een heerlijke vakantie zijn geweest, zeker met dochter en kleindochter er nog bij, leuk! En je kaartje, wat een prachtige creatie is dat. Ik vind 'm geweldig met die lieve vogeltjes! Zo grappig, jij schrijft dan "een paar penseelstreken met waterverf". Dat klinkt dan heel simpel. Probeer ik het, ziet het er niet uit... Knap gedaan, leuk idee!

Romy zei

Wat een prachtige foto's allemaal! Het ziet eruit als een heerlijke vakantie. Fijn dat jullie zo hebben genoten, ook samen met je kleindochter!
Dat kaartje is echt schitterend. Wat zijn de kleuren en vogeltjes mooi.

Maartje zei

Lekker uitgerust op vakantie? Wat ziet het er daar prachtig uit!! Je kaart is ook mooi. Ik vind het een lastige kleurencombinatie, maar jij hebt er een frisse en vrolijke kaart van gemaakt.

Willy zei

Zo te zien hebben jullie een heeel geslaagde vakantie gehad, heerlijk!! Fijn dat jullie zo hebben genoten en goed om weer wat van je te horen. Leuke uitdaging, ik vind deze kleuren combi altijd erg mooi. Super mooi fris kaartje Marjan en dat met een paar 'eenvoudige' streken, knap!

Doris knippenenplakken zei

Hoi Marjan ,
Na een geslaagde zon volle vakantie te zien aan de foto's is weer leuk thuis te komen en leuk dat jullie zo genoten hebben hopelijk !
Je kaartje is ontzettend mooi met deze kleurtjes .
Groetjes Doris

Inky and Quirky Designs zei

Beautiful card Marjan and lovely to see you had a wonderful time on holiday too ;)
Hugs
Donna xx

Gerrina zei

Ziet ernaar uit dat jullie genoten hebben! Heerlijk een vakantie met de uitgebreide familie! Dat gebied ken ik goed (mijn zus woont er al jaren) en we blijven het prachtig vinden...
Leuke uitdaging en leuke lekker frisse kaart! Groetjes, Gerrina

Angelique zei

Heerlijk zo'n lange vakantie en wat een prachtige foto's, het ziet er daar fantastisch uit. En gezellig dat Claire en Emmy ook langs geweest zijn. Nu weer aan de slag denk ik? Voor de eerste challenge heb je een mooie, frisse, vrolijke kaart gemaakt.
lieve groetjes Angelique

SewPaperPaint zei

Sounds enchanting! So glad you had this visit. The card is fabulous, as always. Love the colors. Hugs, Autumn

Martha zei

Hoi hoi Marjan,
welkom terug!
Wat een mooie foto's deel je met ons!
Jullie hebben echt genoten!!!
Mooi is je kaartje wat je hebt gemaakt!!!
Liefs van martha

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Dat was dus een heerlijke vakantie zo te zien. Wat een mooie omgeving zeg. En je kaartje is weer om op te eten zo mooi.