zaterdag 3 september 2011

CFY #23 deel 2

Dank jullie wel voor al die leuke reacties! En meedoen toch met CFY?? :):)

Het lukt mij niet meer om elke dag te bloggen, want door de groepswisseling voor mij en het bijbehorende voorbereidwerk is het me echt teveel om ook de blogs nog langs te gaan op mijn werkdagen samen met de andere huishoudelijke taken. Even niks en met de beentjes omhoog is wel zo fijn!
Bovendien hebben we vergevorderde plannen voor een badkamer renovatie en ook dat kost tijd en voorbereiding. Maar wel èrg leuk!

Met dezelfde schets van CFY van Monique als die van afgelopen woensdag heb ik een totaal andere kaart gemaakt. Je kunt er veel kanten mee op! :)




Het achtergrond papier heb ik gemaakt met Distress Stains in drie kleuren : Spun Sugar, Forest Moss en Peeled Paint. Bestempeld met een tekststempel. Vogelkooitje van Marianne Design van dun karton bewerkt met Crackle Paint en Distress Inkt. Bloemen van Wild Orchid Crafts, bling, een klokwijzertje van Tim Holtz, "postzegel"van The Girls Paperie, vlindertjes Martha Stewart, Dewdrops.




De oorspronkelijke pin is van Tim Holtz en deze heb ik volgens tutorial gemaakt, met kleine zwarte kraaltjes, een roze blingsteentje en Glossy Accents. Klik hier voor de tutorial.

Nog een leuke tutorial vond ik op Martina´s blog. Eentje om vrij eenvoudig, maar wel met groots effect bloemetjes te maken, klik hier als je dit ook wil bekijken.

Fijn weekend allemaal!

Bedankt voor je berichtje! Ik waardeer ze enorm!

58 opmerkingen:

Anita zei

Ik kan er maar niet over ophouden. Ik vind je stijl zo geweldig mooi. Deze kaart vind ik ook weer heel erg mooi. Het is altijd leuk om naar je blog te komen kijken :) Groetjes, Anita

martina's kaartjes zei

hoi marjan,
herkenbaar wat je schrijft ! Ik doe mijn best om alles bol te werken, afgewisseld met kaartjes uit de oude doos, zolang die er nog zijn en dan is het ook gedaan met elke dag een kaartje denk ik.... we zullen wel zien. Veel plezier met de verbouwplannen (ik zit hier al 17 jaar te wachtenop een badkamerrenovatie =( ).
leuke kaart toch !
grtjs en nog een fijne, zonnige dag (nu de vakantie gedaan is, hebben we 29 graden !)
martina
x

Karin zei

Wat een prachtig kaartje weer. Elke kaart die je maakt is een plaatje!

loes de groot zei

wow super! en thanks voor het ideetje met de de pin van tim hahahaha rijmt ook nog : )

Willy's creations zei

Prachtig kunstwerk Marjan!

Fijn weekend!


Groetjes,Willy

Sanne zei

Ja, ik ken het. Ik moet de laatste tijd ook een stapje terug doen wat bloggen betreft. Het is hartstikke druk en dan heb je ook wel eens zin in lekker niks doen. Je kaart is werkelijk prachtig! Ik doe mee met de challenge, mijn kaart is al klaar.

Liefs Sanne

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige kaart weer marjan.
hele mooie kleurencombi.

groetjes karin

Vera zei

Wat een gave kaart!
En wat een mooie pin is dat geworden, erg leuk :)
Prachtig papier heb je gemaakt

Groetejs en succes met alles!

Vera

regina zei

het is weer een schitterend kaartje!

wat een mooie pin is dat geworden!

gr regina

miriam zei

Prachtige kaart marjan en wat leuk gemaakt die pin zo .
groetjes miriam

Cornelie zei

Ik denk dat iedereen het zo langzamerhand iets drukker krijgt, moet kunnen, je moet ook aan andere dingen toekomen!
Ook wil ik me aansluiten bij de woorden van Anita! Helemaal mee eens!
Je kaartje vind ik heel mooi, het is idd een prettige sketch. Je vogelkooitje heb je super gedaan! De tutorials sla ik bewust over, omdat mijn hoofd overloopt van de ideeën, inclusief m'n sieradenhobby.
Komt allemaal wel weer!
Fijn en zonnig weekend!
groetjes Cornelie

Wendy Koorevaar zei

Hoi Marjan!

Ik kan me goed voorstellen dat je dat allemaal niet meer op 1 dag kunt doen hoor. Gewoon lekker de tijd voor jezelf nemen, het bloggen moet wel een hobby blijven en geen verplichting.

Je kaart is geweldig zeg! Heb er een hele tijd naar zitten kijken, zo mooi. Ook leuk wat je met de pin hebt gedaan en de achtergrond zo mooi gekleurd met inkt!

Geniet lekker van je weekend!

Liefs,
Wendy

Els zei

Geef niks dat je momenteel wat minder tijd hebt om te bloggen, maar als je af en toe maar van deze mooie kaartjes plaats. Geweldig mooi weer.
Groetjes Els

Wilma zei

Heel anders maar net zo'n mooie uitwerking van de schets! Prachtig zoals je het kooitje gebruikt hebt en zelf je achtergrond gemaakt hebt! Pin vind ik helemaal geweldig! Bedankt voor de link om bloemen te maken. Geniet lekker van je weekend!

Viv zei

Een lieve en romantische kaart, erg mooi weer!
Fijn weekend, groetjes Viv

Trudy zei

Geweldig!! wat een mooie kaart weer Marjan!
Groetjes Trudy

Crea Astrid zei

Wowww, wat ziet dit er prachtig uit zo. Moet toch ook eens een kerjte wat met mijn mal gaan doen, als ik dit zo zie.

Groetjes Astrid.
http://creaastrid.blogspot.com/

mariska zei

Wauw! Dat ziet er super uit Marjan.
Heel mooi gemaakt.

Liefs mariska

Anneke. zei

Het was het wachten wel waard, Marjan. Wat een schitterende kaart! Zo je eigen stijl er in verwerkt. Heel mooi! Kan me voorstellen dat je s'avonds graag met de beentje op hoog wilt zitten, hoor. Tijd om te bloggen komt wel weer.
Groetjes Anneke.

Marjanne zei

bloggen is een hobby en het moet leuk blijven he. Je kaartje is prachtig zeg!! Die pin is ook al zo leuk geworden bedankt voor de tip

Judith zei

Eigenlijk zou ik nu huishoudelijk werk moeten doen, maar dat bloggen houdt mij prettig bezig, hihi. Ik herken het helemaal, Marjan. Maar het is zo leeeuuuuk
Want als ik niet zou bloggen, zou ik dit leuke kaartje gemist hebben, en dat wil ik niet, nee toch?! hihi
Gaaf, die pin, ik zal zo 'even' een kijkje nemen naar de tutorial. De strijkwas blijft wel wachten...
Fijne zonnige (!) dag,
Judith

Judith zei

... even nog: heb gauw een kijkje genomen. Snel, he, ik kende dit al (kan ik toch eerder aan de strijkverplichting toegeven)

Marianne zei

Wat een prachtig kaartje... ik sta elke keer versteld van je mooie creaties. Ik ga denk ik ook een paar sites uit mijn bloglijst halen, want het wordt allemaal wel erg veel en het moet natuurlijk leuk blijven. Ik begrijp het dan ook heel goed als je liever eens wat anders wilt doen.
Maar wel mee en dan een nieuwe kaartje hoor!!!!
Fijn weekend,
Marianne

Karin zei

Wauw echt een super mooie kaart!
Ik probeer elke dag een paar blogjes af te gaan, soms komt het er op neer dat je een paar keer achter elkaar dezelfde mensen/ blogjes bezoekt omdat de 1 actiever is dan de ander. Maar probeer daar altijd wel een klein beetje rekening mee te houden :)

Maar goed, er moet tenslotte ook nog wel hobbytijd overblijven, vind je niet?

Groetjes karin

Marijke zei

Deel 2 is ook prachtig! Mooi de zelfgemaakte pin, bedankt voor de tip. Geniet van deze zonnige dag en alles op zijn tijd. Succes met de renovatie van je badkamer, ook leuk om te doen.
groetjes, marijke en Chantal

Lenie Hempen zei

Hoi Marjan

Wat een pracht van een kaart.
Schitterend mooi van kleur.
Echt super lief en mooi gemaakt.
verder een fijn weekend.


Gr Leny Hempen

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

heel herkenbaar Marjan, ik probeer iedere dag bij anderen te reageren, maar dat lukt niet altijd en iedere dag wat plaatsen lukt al helemaal niet.
je kaart is weer een beauty, mooie pin heb je erbij gemaakt en de bloem is ook een plaatje, je achtergrond heb je heel mooi gemaakt.

groetjes jolande

José zei

Meid, het is weer een pronkstuk zeg. Dat kooitje heb je zo mooi bewerkt. Ik ga heel binnenkort ook crackle paint aanschaffen. Het effect vind ik helemaal top! Mooie achtergrond weer en die pin vind ik hartstikke mooi geworden!
xxx Jose

scrappingtwins zei

wat een supermooie kaart, en dat vogelkooitje is ook super.

Monique zei

Erg leuk Marjan, zo zie je maar dat een basisschets zoveel mogelijkheden geeft. Je kaart is weer prachtig endie tutorial van de pin vindt ik heel gaaf, dat ga ik ook een keertje proberen.

Hetty zei

Wat een super mooie creaties

gr hetty

Angèle zei

Echt een geweldig mooie kaart Marjan! En ook de tips van de pins van TH vind ik super! Toevallig ben ik net met glossy accents bezig geweest vandaag. Misschien leuk om er zo'n pin bij te maken ;) Heerlijke hobby toch? Bedankt ook voor de bloemetjes tip. Ik ben gek op bloemen (maar gebruik ze te weinig)... vooral op zelfgemaakte!

Groetjes, Angèle

Anoniem zei

Geweldig kaartje Marjan !!!! Wat heb je die pin leuk gemaakt zeg ! Ik hoop vanaf volgende week ook weer wat meer aan scrappen toe te komen, de achterstand op mijn werk is inmiddels bijgewerkt, dus ik weer iets meer vrije tijd.
Groetjes Berdien

Nadine zei

Wauwwww echt weer een pracht kaartje... en met de beentjes omhoog verdient iedereen op z'n tijd, bloggen moet geen verplichting zijn, vind ik. Een mooie badkamer is ook leuk ;) haha houd ons op de hoogte van de vorderingen!

Tineke van der Linden zei

Oohh...deze vind ik helemaal te leuk!!!
Groetjes Tineke

Aleida zei

Een hele mooie kaart!
En je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk.
groetjes,

Jolanda Cuper zei

Kan me voorstellen dat je even wat minder tijd hebt met je nieuwe groep. Maandag beginnen wij weer met 35 kinderen en dan is de koek bij mij ook wel op als ik thuis kom. Na de nodige huishoudelijke klussen ben ik dan denk ik ook wel uitgeblusd. Je kaart is weer geweldig mooi geworden!
Groetjes Jolanda.

Tinie zei

Prachtige kaart!! Mooie kleuren en de bloem ga ik ook een keer proberen!
Op mijn werkdagen heb ik ook hetzelfde probleem, dan kom ik niet aan bloggen toe. Lekker zitten en uitpuffen.....
groetjes Tinie

crealinedance zei

Hoi hoi Leuke kaart heb je gemaakt.Het bloggen wordt ook bijna een dagtaak haha,je hebt gelijk hoor.het blijft een hobby.Fijn zondag.Gr.Nel

Shirley zei

Prachtig Marjan, en weer zo veel leuke kleine details: de schitterende pin, de glaskralen, het wijzertje..
Groetjes, Shirley

Kaartenkraam zei

Wow wat een mooie kleuren bij elkaar, ik vind hem helemaal geweldig! Geweldig materiaal heb je gebruikt en je maakt er dan zo'n prachtige compositie van!

groetjes van Ank

Johanna zei

Wat een prachtig kaart!! en bedankt voor de tip voor dit leuke techniekje :)

Bianca Kalksma zei

Het achtergrondpapier is zelfgemaakt???!! Wow. Wat heb je dat mooi gedaan! En een prachtige kaart! Prachtige bloem ook, bedankt voor deze inspirerend blogbericht!

Jolanda Cuper zei

Hoi Marjan ik reageer nog even op je leuke berichtje. We zullen met allebei gaan werken. De directeur heeft ons beloofd dat we meer handen in de klas gaan krijgen, maar dat is nog niet geregeld. We wachten het wel af.Gisteravond hoorde ik in het nieuws, dat 28 kinderen maximaal is, anders is het niet meer werkbaar.Begrijp nooit dat er bij ons dan zulke grote klassen zijn, want ook mijn collega's hebben allemaal rond de 30 of meer leerlingen.
Bedankt voor je berichtje en succes met de voorbereiding voor je groep! Groetjes Jolanda.

Marlies zei

Wauw wat een super mooie kaart. Super gedaan met je zelf gemaakt achtergrond papier en en de rest van de prachtige details!
Ik herken het tijd tekort en geen zin om te bloggen helemaal, heb ik ook, we hebben tenslotte ook een gewone leven en dat bestaat niet uit alleen maar knutselen en bloggen!
groetjes, Marlies

majo zei

Hoi Marjan. Wat een prachtige kaart weer. mooie spulletjes heb je gebruikt zeg en die pin is super. Gr Majo

greet zei

Je kaart is prachtig! Wat heb je een supermooi stijl.
Een nieuwe groep kost ook veel energie, heel herkenbaar. Zelf ga ik morgen na een ruim een jaar ook weer aan de slag..... spannend en we kunnen niet alles tegelijk.

Groetjes Greet

Pet73 zei

Wow, this is so elegant! Very pretty!

Marie-claire zei

schitteremde kaart Marjan!
Snap het helemaal dat je wat minder met bloggen bezig bent!
Succes met de voorbereidingen van de badkamer ; )
Wij beginnen binnenkort er ook aan!

Groetjes Marie-Claire

Stella zei

Ben er gewoon even stil van....wow!
Distress inkt, dat vogelkooitje en de manier waarop je je eigen achtergrondpapier hebt gemaakt. Wat een juweel!
Zit maar lekker met je beentjes omhoog. Heb ik de afgelopen anderhalve week gedaan :). Nee hoor maar het was heerlijk om even niets te moeten. En het is hartstikke leuk om hier weer te zijn. Altijd iets geweldigs om naar te kijken!
Groetjes,
Stella

Christa zei

Hoi Marjan , ik herken je tijds-probleem. Ik denk velen van ons....Ik probeer elke een goede verdeling te maken tussen wat moet en ontspanning. Valt niet altijd mee. Deze kaart van je is weer zo mooi !! Prachtig met die vogelkooi. En die zelfgemaakte pin is ook al zo gaaf. Creatieve groetjes van Christa.

Brendaxx zei

Wat heb je weer een geweldig mooi kaartje gemaakt!! Super!!

Jopie zei

Wat heb je dit weer schitterend gemaakt ik ben iedere keer weer blij verrast en ja dat bloggen ik begrijp het helemaal het neemt zoveel tijd in beslag en zeker als je er dan nog een baan bij hebt.
groetjes jopie

creanja zei

wat een mooi kaartje marjan!

marion zei

Wat een mooie pins zeg. Leuk idee, ga ik vast eens gebruiken.Tja wel weer even wennen he zo na de vakantie.Niet te veel hobby opgeven hoor voor de school. Groetjes Marion

Marjanne zei

Hoi bedankt voor je berichtje, nee ik werk niet in het onderwijs, ik heb me een beetje verkeerd uitgedrukt denk ik. Wel PA gedaan vroeger, maar in Frankrijk nooit in het onderwijs aan de bak gekomen.

anja curvers zei

Wow gaaf Marjan echt weer een juweeltje hoor. En bedankt voor je tips voor de pin en bloemen heb die pins ook nog liggen.

Judith zei

Wow, wat een prachtige kaart Marjan!!

Groetjes Judith