Pagina's

woensdag 25 januari 2012

CFY... Afscheid van een blog

Dit is helaas de laatste challenge voor Challenges for You

Door persoonlijke omstandigheden wordt het blog zoals het nu is per 1 februari opgeheven en zullen er veranderingen plaats vinden waaraan ik verder geen aandeel zal hebben. Yvonne, de eigenaresse van Scrapbook Nederland wil verder met teamleden van SBN en daar hoor ik niet bij. Ik vind het erg jammer, het kwam voor mij toch als een verrassing, al wist ik van sommige dingen natuurlijk wel.  

Ik heb met veel enthousiasme en plezier mijn DT-schap bij CFY vervuld, en wens de meiden van Scrapbook Nederland veel succes met de verdere plannen!  Voor verdere mededelingen verwijs ik jullie naar het blog van CFY.

Het geeft mij wel meer tijd om weer vaker mee te doen met andere blogs en dingen voor mezelf te doen, waar ik eerlijk gezegd niet meer zo vaak aan toe kwam en dat is leuk, merk ik. Ik blijf nog wel gezellig bij het Liftchallenge blog als teamlid.

Ik denk dat heel veel van jullie dit erg jammer zullen vinden, de challenges werden steeds vaker gemaakt en ik wil dan ook net als de andere meiden iedereen die meegedaan heeft hiervoor bedanken, het was me een groot genoegen jullie creaties te bekijken en van commentaar te voorzien. Veel van jullie blogs zal ik blijven bezoeken, omdat we elkaar al kenden of hebben leren kennen.


Deze laatste schets is van Wilma, het begon met een schets van haar en eindigt hiermee ook:Dit is mijn uitwerking:
Het papier is van Basic Grey en My Mind's Eye. Het klokje heb ik uit Tim Holtz papier geknipt.
Bloem van Crealies, tickets van Margriet ,aan elkaar geplakt in Photoshop en op de naadjes ingeprikt met een prikpen. Pons Fiskars, stansen Tim Holtz. Embossingfolder Cuttlebug. Naaimachine, parelbrad van Xenos, nietjes, fineliner, Distress-ink en Perlenpen.65 opmerkingen:

Anneke. zei

Wat jammer dat je niet meer mee kan draaien in het team. Je maakt zulke prachtige dingen. Deze kaart is ook weer schitterend!
Groetjes Anneke.

Martha zei

Wat jammer Marjan!! Je maakt inderdaad zulke prachtige kaarten!!
Ik sluit me bij Anneke aan, deze is ook weer schitterend! Mooie kleuren ook!
Groetjes,
Martha

Willy's creations zei

En pracht van een kaart...en wat een leuke frisse kleuren heb je gebruikt..die tickets vind ik ook heel leuk zo.

Groetjes,Willy

Esther zei

Dat is zeker niet zulk leuk nieuws,maar net wat je zegt je krijgt wel meer tijd voor andere dingen.
Je kaartje is weer leuk hoor.

Groetjes esther

Anoniem zei

Hey Marjan, jammer dat onze samenwerking hierbij eindigt, maar we houden contact hoor !! Je kaart is weer super ! Bedankt voor alles wat je voor ons blog gedaan hebt !
Groetjes Berdien

marian zei

Hoi Marjan,
Het is jammer dat het stopt. Ik heb jou kaarten altijd bewonderd, maar ik blijf je wel volgen hoor. En jij weet zelf ook heel goed een schets te bedenken om je kaarten weer prachtig te maken.
Lieve groetjes Marian

marian zei

Hoi ben ik nog ff, vergeet gewoon te zeggen dat ik deze kaart ook weer helemaal super vind.
Groetjes Marian....

José zei

Ik vind het heel wonderlijk dat jij en Joyce niet mee kunnen naar het nieuwe challenge blog. Er zal wel een goede reden voor zijn maar ik vind het onwijs jammer om met name jou te moeten missen daar!
Ik vind je kaart weer ongelooflijk mooi. Echte Marjanstijl. Zo gaaf gedaan met de embossing, inkt en vormgeving. De kleine details zoals de nietjes, het stukkje stof, de parels. Gaaf, gaaf, gaaf!
Dikke zoen, Jose

Anneke zei

ik vind dit wel heel jammer voor jou dat je niet meer mee zult draiien in het team.
je kaarten zijn altijd zo stijlvol en mooi.
deze laatste kaart vind ik ook echt weer een beauty die zoveel stijl heeft.
liefs An

Linda zei

Jammer dat je niet meer mee kan doen in dat team want je kaarten zijn altijd erg mooi, zo ook deze kaart weer.
gr linda

Cornelie zei

Hoi Marjan!!
Heel verbaasd te lezen dat jij niet bij het DT team hoort. Jij bent voor mij het gezicht van CFY, dat schreef ik daar ook al! Ze weten niet wat ze aan de kant zetten, en krabbelen zich nog wel eens achter hun oren denk ik zomaar!
Je creëert de mooiste dingen en bewonder je keer op keer. We hebben je ook niet voor niets gevraagd bij ons liftchallenge blog!!!
Je laatste bijdrage is wederom een plaatje met je favo kleurtjes. Een prachtige afsluiter!! Heel mooi gemaakt weer met alle details erop!
Wij gaan gezellig verder met onze samenwerking!!
Liefs Cornelie

Ellen zei

Je kaartje is prachtig Marjan, dat is een waardige afsluiting lijkt me zo. Jammer dat we je op het inspiratieblog niet terug gaan zien, jij bent nl één grote inspiratiebron! Gelukkig kunnen we blijven genieten van jouw mooie kaarten bij de lift challenges maar ik ben ook erg benieuwd welke mooie dingen er nu voorbij gaan komen op je eigen blog nu je "meer tijd" hebt ;-)))

Groetjes Ellen

Marianne zei

Jammer dat het stopt, maar je kunt inderdaad weer meer tijd aan andere dingen besteden. Je kaartjes zijn altijd prachtig en een inspiratie voor iedereen. Deze is ook weer superleuk met die tickets.
Groetjes,
Matianne

Sanne zei

Hoi Marjan, wat jammer dat het challengeblog stopt! Het was zeker mijn favoriete challengeblog en ik ga het erg missen. Het waren altijd leuke sketches en andere leuke opdrachten. Jou ga ik helemaal missen. Je hebt zo'n eigen stijl die mij enorm aanspreekt. Natuurlijk ga ik jouw blog gewoon volgen en ik blijf fanatiek meedoen aan de liftchallenges. Maar zonde is het wel!

Liefs Sanne

Tineke zei

Wat jammer voor je dat je straks geen lid meer bent van het DT-team. Jouw creaties haalde ik er altijd direct omdat ze eruit sprongen...
Je laatste kaartje voor de challenge vind ik supermooi!!!
Groetjes Tineke

Kaartenkraam zei

Heel jammer dat het zo moest eindigen maar je schrijft dat het voor jou zelf ook voordelen heeft dus moeten we het maar positief bekijken toch?! Er zullen hier dus weer vaker zelf ontworpen creaties te zien zijn en daar haal ik ook mijn inspiratie weer van, is altijd genieten hier! Zo ook met dit kaartje, een echte Marjan!

groetjes van Ank

Marijke en Chantal zei

Heb het nieuws net gelezen op CFY en heel jammer dat ze ermee stoppen! Ze hadden altijd leuke uitdagingen! En wat jammer dat jij en Joyce niet kunnen blijven, want eerlijk is eerlijk jullie waren en zijn een groot inspiratiebron voor vele van ons! Gelukkig blijf je nog wel voor de liftchallenge "werken"! en ik kom natuurlijk ook op je blog de creaties bewonderen.
O ja je kaartje is geweldig zoals altijd! genieten!!

Groetjes, Marijke en Chantal

Plony zei

Jammer dat het hier eindigt wat betreft CFY maar wie weet wat er nog weer op je pad gaat komen. Je maakt prachtige dingen, waar je laatste kaart weer een heel mooi voorbeeld van is, dit zal vast niet onopgemerkt blijven.
Grts.Plony

Christa zei

Prachtige kaart , Marjan !! Mooi dat fel roze.... Jammer dat je moet stoppen met dat team. Christa.

Elly zei

Het overvalt me wel enigszins,het was een leuke challenge blog met ruime aantal deelnemers....ik vond jou bijdrage altijd erg waardevol,via jou werd ik opmerkzaam gemaakt op de blog.Erg jammer!
Je hebt een mooi kaartje gemaakt,
zo uniek jou eigen stijl!

Groetjes Elly

Marian zei

Jammer dat je moet stoppen met dat team, maar jij maakt zulke mooie projecten dus er zullen wel andere beslag op je gaan leggen en jouw graag in een team willen hebben
Ik geniet in ieder geval van je prachtige kaarten
Groetjes

Brenda zei

Wat ontzettend jammer dat het stopt voor jou bij CFY, je maakt altijd zulke prachtige dingen!! Ook bovenstaand kaartje is weer een beauty!!
Groetjes,Brenda

ScrappyDoo zei

Gelukkig kunnen wij jouw blog blijven bezoeken. Jammer voor jou dat het eindigt bij CFY. Maar er zal voor jou vast wel wat anders op je pad komen!
Mooi laatste kaartje!

Knutsel en Zo zei

Wat jammer Marjan! Gelukkig kan ik nog steeds van je creaties blijven genieten want volgen deed ik je al en dat zal ik ook zeker blijven doen.
Ik denk dat je niet lang "DT-Loos" zal zijn!

p.s je laatste kaartje voor CFY is zoals altijd weer schitterend!

Liefs, Karin

scrappingtwins zei

wat jammer dat je niet meer in het DT team mag. je maakte altijd leuke kaarten. Maar volgen doen we elkaar toch wel. Want wij kwamen niet om die redenen bij jou blog kijken

groetjes de twins

Wendy Koorevaar zei

Goh jammer dat het blog stopt en dat jeer dus geen mooie kaarten meer voor kunt maken.
Ik vind dit ook weer een plaatje Marjan! Heel mooi met de tags en het klokje erbij.

Liefs,
Wendy

PetraPostma zei

Jammer van het CFY-blog! De uitwerking van de kaart is wel weer heel mooi! Groetjes Petra Postma

Leny Hempen zei

Wat een prachtig mooi kaartje MARJAN
Echt schitterend.
Heel begrijpelijk dat je gemist word en dat ze het jammer vinden.

Gr Leny Hempen

greet zei

Wat jammer Marjan dat ze geen plaatsje meer voor je hebben want je bent met je prachtige kaarten voor velen een inspiratiebron geweest.
Maar..... wat meer tijd om je eigen ding te doen is ook erg fijn!
Je kaart is weer een prachtige uitwerking van de schets.

Groetjes Greet

KarinsArtScrap zei

ja ik deed hier niet aan mee marjan maar vind het wel jammer voor je.
want je maakte er altijd prachtige kaarten mee met die sketches waaronder deze.


groetjes karin

mieke zei

Jammer hoor, keek graag naar je creaties voor CFY. Gelukkig kunnen we nog van je creaties genieten.
Ook deze kaart is weer super!!!

Mieke

miriam zei

Wat jammer marianne zowel voor jouw als voor de leuke uitdagingen die er tussen zaten.
Je hebt weer een prachtige uitwerking van de sketch gemaakt
gr miriam

sjouks kaarten zei

Begrijpelijk dat je het jammer vind!
Ik vind het ook ontzettend jammer, het was een leuke challenge blog!
Je laatste creatie is heel mooi!

Groetjes Sjoukje

crealinedance zei

Hoi hoi Jammer,jij was toch voor het grootste gedeelte het gezicht voor dit blog.Maar helaas voor hun.Er komt vast wel iemand anders die je gaat vragen.Jij maakt altijd mooie kaarten ook deze weer.Ik blijf je volgen.Gr.Nel

Cards by Jol zei

wat jammer, maar inderdaad nu heb je weer meer tijd voor andere dingen en wie weet wat er nog op je pad komt, je kaart vind ik helemaal te gek.

groetjes jolande

Shirley zei

Plaatje Marjan! Mooie details en zwart accenten. Ach, er is 'n tijd van komen en er is 'n tijd van gaan... wie weet wat voor leuks er nu op je pad komt!
Groetjes, Shirley

Wilma B zei

Met verbazing het bericht zitten lezen bij CFY! Zo jammer dat jij niet meer mee mag doen..... Hier kunnen ze wel eens flink spijt van gaan krijgen! Maar gelukkig heb jij een eigen, bijzonder populair, blog dus we blijven van jouw creaties genieten:-))
Prachtige afsluiter heb je weer gemaakt. Gaaf zoals je de tag gemaakt hebt en natuurlijk alle andere details wat het alles bij elkaar weer tot een beauty heeft gemaakt!

Trudy zei

Marjan,wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt.
Ik vindt het heel jammer voor jou!
Groetjes Trudy

Gemma zei

Jammer hoor Marjan, maar je kaartje is super! Groetjes Gemma

Stella zei

Goh wat jammer; helemaal voor jou want jouw uitwerkingen vond ik altijd super. Maar je hebt hierdoor meer tijd om dingen voor jezelf te doen. En als ik naar deze kaart kijk weet ik zeker dat je met nog veel meer moois komt ( wist ik so wie so wel..)\Dit is een juweel!
Liefs, fijne avond!
Stella

Ans S. zei

Wat een schitterende uitwerking van de sketch, jammer dat je niet meer in DT team zit van CFY, je creaties waren altijd super.

Groetjes Ans

martina's kaartjes zei

wat een mooie uitwerking ! mooie kleurtjes, super kaartje
grtjs, martina
x

Liberta zei

Wat jammer voor je dat je gaat stoppen bij CFY.
net wat Anneke al eerder zei je uitwerkingen zijn altijd heel prachtig.
Zo ook deze uitwerking weer vind ik heel bijzonder.
Ik blijf je volgen met je prachtige creaties.

Liefs, Lieb

Scrapchickies zei

Hoi Marjan,

Ja ik vind het ook erg jammer! Maar daar waar deuren dichtgaan gaan er ook weer nieuwe open toch? Je kaart is in elk geval weer prachtig! Groetjes Joyce

Marlies zei

Een geweldige kaart Marjan en in hele mooie kleuren en met super mooie details! Super chique geheel!! Wat jammer dat je moet stoppen bij CFY maar er komt vast en zeker weer wat leuks op je weg en zoals je zegt je hebt wel meer tijd voor andere dingen.
groetjes, Marlies

regina zei

wat een schitterend kaartje!

erg mooie details en leuke kleuren!

gr regina

Nadine zei

Net als Cornelie was ik erg verbaasd toen ik alles las op de diverse blogs... Het lijkt allemaal zo abrupt, maar waarschijnlijk gebeurt er achter de schermen van alles in een team, net als bij ons ;). Ik vind het wel super jammer voor jou, zeker omdat jij een van mijn favorieten bent bij dat blog en van blogland. You inspire me! En ik werk superfijn met je samen!

Gelukkig blijven we nog van alles van jou zien hier en op liftchallengeblog!

Oh en je kaart is trouwens weer fantastisch, in mijn favo combi!

Aleida zei

Zolang jij je mooie kaartjes op je blog zet, vind ik alles goed. ;-)
Deze is ook weer zo origineel, met maar een paar kleuren weet je een heel mooi geheel te creëren!
Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren "ingepikt" door een ander challengeblog.
groetjes (en geniet van je DT-loze periode, nou ja, bijna DT-loos dan)

Hetty zei

Wauuuw wat heb je weer een super mooi\kaartje van de sketch gemaakt en wat jammer dat je niet mer
et hun mee mag doen

gr hetty

Els zei

De kaart vind ik weer super mooi en ook de kleuren combi vind ik prachtig.Jammer dat je niet meer een designlid meer bent maar fijn dat je nu ook de dingen kunt doen waar je nog niet aan toe gekomen bent. Groetjes Els

Danielle zei

Jammer dat het eindigt! Maar ik twijfel er niet aan dat er voor jou gauw weer iets nieuws zal komen waar je je handen aan vol zal hebben. Ik blijf je sowieso volgen! Schitterende kaart heb je weer gemaakt, heerlijke roze kleurtjes.

Hélène zei

Wat jammer dat je niet mee door kan met het team. Maar je creatie is weer schitterend, leuke sketch ook.

Groetjes Hélène

Monique Liedtke zei

Goh wat jammer, dat had ik nog niet gehoord ... gaan ze verder ZONDER jou??? ik ga zo even lezen hoor, ben helemaal verbaasd. Je kaartje vind ik in ieder geval weer prachtig!!! enne vrije tijd om weer mee te doen aan andere challenges enz is ook errug leuk!!!

Wendy ten Hove zei

Hoi Marjan,

Wat jammer dat dat stopt voor jou! Je bent er een topper in, kijk maar weer naar deze! Echt een perfecte uitvoering van de schets!! Als ik er zo naar kijk, heb ik het idee dat de schets van jouw kaart afgeleid is en niet andersom!!! Ik vind je kaart dan ook echt geweldig weer, heerlijke kleuren en die tickets staan erg mooi zo!! Nu dan inderdaad wel weer meer tijd voor andere projecten, dus ik ben alvast heel benieuwd waar we dan van kunnen gaan genieten bij jou!!!

Liefs, Wendy

Gerdine zei

Leuk zo met die klok erbij!

Mariëtte zei

Wat jammer dat er zo op gereageerd, wordt op de veranderingen bij cfy.
Scrappen is plezier en geen concerentie.
Vriendelijke groet, Mariette

Annette zei

Wat jammer voor je! Ik vind dat je prachtige creaties maakt! Deze is echt fantastisch gemaakt! Echt SUPERB!! xoxo Annette

alix zei

Dag Marjan.Je kent me niet, ik heb een tijdje het forum gevolgd bij SBN, maar ben daar door omstandigheden mee gestopt. Ik heb sinds kort ook een blog, en ben toen ook bij jou gaan volgen. Dat deed ik al die tijd al, want ik vind jouw creaties altijd heel erg mooi en inspirerend....Ik begrijp nu dat e minder leuke dingen gebeuren mbt je deelname aan een DT, maar hoop van ganser harte dat het je niet te veel "rakt"Ik hoop dat je eigen blog wel houdt, en lekker veel tijd aan je hobby kunt besteden. Ik blijf je volgen.
Veel groetjes, ALix (Leerkacht in de vut)

Tinie zei

Je kaartje is weer fantastisch mooi!! Helemaal in de Marjankleuren :)) Ze zullen daar bij CFY jouw mooie inspiratiekaartjes zeker gaan missen. En wij blijven ervan genieten!!
groetjes Tinie

Pet73 zei

Wow, your version is fabulous! Love your choice of colour!

Lia zei

Dat is zeker niet leuk te horen, jammer toch?
Je kaart vind ik wel heel mooi hoor,
groetjes Lia

Jolanda Cuper zei

Zo wat een schitterende creatie van jou! Je hebt helemaal gelijk als je zegt dat het erg jammer is als het stopt! Ik heb ook altijd met veel plezier jullie creaties bekeken en als de tijd het toeliet meegedaan!
Maar gelukt zit je nog in de lift challenge en dat is ook een erg leuk DT team met prachtig creaties! Natuurlijk blijf ik jou gewoon volgen!
groetjes Jolanda.

Marjanne zei

een prachtige creatie!

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Wat jammer!

Ik geef een blogcandy weg, kom je een kijkje nemen?

Bianca Kalksma zei

Goh. Wat ontzettend jammer, jouw kaarten waren altijd zo'n mooie uitwerking. Maar nu heb je inderdaad weer ietsiepietsie meer tijd over voor andere creatieve dingen. Deze kaart is ook weer prachtig, hoe je de tag bijvoorbeeld erin verwerkt hebt en dat is dan nog maar één van de vele mooie elementen van de kaart!