Pagina's

maandag 7 mei 2012

Dagje weg en kikkervisjes

Hoi allemaal,

Even wat anders tussendoor. Afgelopen zaterdag zijn we met de leden van het Lift Challenge team een dagje weg geweest. We hadden afgesproken in Doorn, waar ik zelf nog nooit geweest was. En dan om lekker te shoppen in de Paper & Pictures winkel. Om 11 uur waren we er allemaal. Eerst een bakje koffie en daarna shoppen!! Mooie winkel, zo groot en overzichtelijk! Gastvrije dames, zoals Truike en Jolanda. Ook Marjan van de Scrapping Twins heb ik nog even gezien. Tussendoor nog een kop koffie. Jolanda maakte een foto van ons.


Cornelie had voor ons allemaal een schattig armbandje gemaakt in de kleuren van het Liftblog.
Heel erg lief!


Nadat onze portemonees zo goed als leeg waren, zijn we in Doorn lekker gaan lunchen. Het was echt een heel gezellige en leuke dag. We hebben met z'n viertjes een goede klik. In het najaar gaan we weer. En nu lekker met e nieuwe spulletjes werken.

Heel wat anders: ik kweek voor het eerst sinds jaren weer eens kikkervisjes op. Vind dat zo leuk om te doen, maar we waren vaak weg in de afgelopen jaren en dan gaat het niet. Het kost tijd voor ze groot zijn en je moet ze goed verzorgen.Ze gaan lekker... dat jullie maar grote gezonde kikkers mogen worden, ukkies! ;)


Ik heb het vroeger ook wel in de klas gedaan, maar daar ben ik mee opgehouden. Ik werk parttime en kan er niet de hele week op letten. Ze gingen vaak dood en dat vind ik zielig. Daarom heb ik er een grote poster van gemaakt met foto's van de metamorfose. Ook leuk.

34 opmerkingen:

cards2love zei

Wat leuk om elkaar in het echt te ontmoeten en geweldig dat er zo'n klik is!
Wat gaaf die kikkervisjes.....doet me helemaal denken aan toen de meiden nog klein waren en we rupsjes tot vlinders lieten poppen.
Fijne dag , groetjes Mary

Anneke. zei

Wat leuk zo'n dag.Helemaal leuk dat jullie weer hebben afgesproken.
Succes met je kikkervisje.
Groetjes Anneke.

José zei

Ja het was een super dag. Zo gezellig en inderdaad is er tussen ons alle vier een klik. Heel bijzonder! Ik verheug me nu alweer op een nieuwe date.
Wat zijn je kikkervisjes leuk joh. Je bent ook een echte mama he die zo goed voor haar kindjes zorgt. Erg leuk de foto's! Succes ermee.

Cornelie zei

Wat een gezellig blogbericht!! Zaterdag was het supergezellig! allevier zo anders, maar toch idd die klik, heel erg leuk hoor! Kijk ook al weer uit naar het najaar!
Leuk je andere hobby, je vijver. Wij hadden bij het vorige huis ook een vijver, dat was Rob z'n ding. Hele mooie heldere. Hij was dan ook heel trouw met de verzorging, en dan ook die kleine salamandertjes.Leuk!
Mooie foto's!

Elly zei

Gezellig dat je het samen zo goed kunt vinden en dat het ook een vervolg heeft!Het zijn mooie foto's en de kikkervisjes doen mee denken aan vroeger,Henno heeft onder begeleiding van zijn vader ook heel wat groot gebracht.Vrijdag kwam ik een salamandertje tegen in de tuin,daar kan ik zo van genieten!

Groetjes Elly

Linda zei

Wat fijn dat jullie zo'n leuke dag gehad hebben.
Dat is grappig die kikkervisjes, dat deden we vroeger thuis ook altijd.
gr linda

Wieke van Keulen zei

Wat enig Marjan, zo'n dagje uit. Leuk dat we mee mogen genieten. Dank daarvoor. Groet, Wieke

Kaartenkraam zei

Leuk hoor zo'n blogmeeting en als het dan in het echt ook zo goed klikt dan is zo'n dag natuurlijk zo om!
Wat leuk die kikkervisjes, ik begrijp uit de reactie van Cornelie dat ze uit je eigen vijver zijn?! Ik verbaas me over de plak komkommer die je ze voert! Succes met ze en plaats je a.u.b. nog eens een foto als ze in een volgend stadium zijn? Voordat ze allemaal je bak zijn uitgesprongen *lol*

groetjes van Ank

ALIX zei

gezellig hoor, zo'n dagje. En succes met je visjes. Die van ons zijn uitgezwommen in de vijver. Ook ik had ze jaarlijks in de klas, tót ze pootjes kregen, haha! Leuk hè, om te zien groeien!
Veel plezier!
Gr, ALix

scrappingtwins zei

Ja het was leuk je even te ontmoeten bij P&P.
zat je al elke aan te kijken, zo waar ken ik je van.
hoop dat je leuke dinge hebt gescoord en nu lekker daar mee aan de gang gaan.

groetjes marjan en ella

Ellen zei

Super dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad Marjan! Jullie zijn natuurlijk ook allemaal leuke meiden dus het kan ook bijna niet anders...;-)))
Groetjes Ellen

Marianne zei

Gezellig zo een dagje lekker shoppen als je allemaal dezelfde interesses hebt. Leuke kikkervisjes ook en nu aan de slag met die nieuwe spulletjes... gaaf hoor!
Groetjes,
Marianne

Tineke zei

Gezellig om zo een dagje met het dt-team een dagje op pad te gaan. En tuurlijk is een scrapwinkel dan het einde...
Succes met je kikkervisjes!
Groetjes Tineke

KarinsArtScrap zei

ja ik had al bij de andere dames deze foto gezien en dat jullie gezellig bij elkaar zijn gekomen.
is toch super dat het goed klikt tussen jullie.
prachtige foto's ook van de visjes.

groetjes karin

Els zei

Heerlijk zo'n dagje gezellig weg.
En ik hoop dat je kikkervisjes lekker gezond hun weg zullen gaan vinden.
Groetjes Els

Cards by Jol zei

heerlijk zo'n dagje met weg met zijn allen, heb jij na zo'n dag ook zo'n dorst van het kletsen, ha ha ha.
succes met de kikkervisjes.

groetjes jolande

Marit zei

Hoi Marjan,

Wat leuk, zo'n dagje weg samen! En dan nog wel naar de snoepwinkel van Zeist, heerlijk zeg! Leuk die kikkervisjes, houden die van komkommer? Dat wist ik niet!

Groetjes,
Marit

Anja (scrappie) zei

Leuk dat jullie zo'n fijne dag hebben gehad en wat lief die visjes leuk hoor.

Aleida zei

Leuk berichtje! Die visjes doen me denken aan de koudwater guppen die ik van mijn broer kreeg. Die bleven gewoon zwemmen en hoefde je niet in de vijver te zetten. Maar het was wel heel gezellig.

groetjes,

Vera zei

Wat een gezelligheid daar in Doorn, en ook bij je thuis met al die huisdieren :D Succes met kweken van deze dierenvriendjes!

Groetjes

Vera

Karin zei

Kan me voorstellen dat jullie een gezellige dag hebben gehad! P&P is een prachtige winkel waar je goed je geld kwijt kan! haha!
Succes met de kweek!

Jolanda Cuper zei

Heerlijk zo'n gezellig onder onsje! Het ziet er zeer gezellig uit!
Je kikkervisjes zijn ook erg mooi!
Groetjes Jolanda.

Adriana zei

Wat leuk dat jullie zoiets met elkaar ondernemen!

Bianca Kalksma zei

Heerlijk zo'n dag! En nu nagenieten :) ook nagenieten met de nieuwe spulletjes ... :) ach, kunnen wij ook weer van genieten van al het moois dat jullie maken. Leuk dat de volgende afspraak ook weer staat!

Judiths-creablog zei

Wat leuk zo'n dag en fijn dat het zo goed klikt! Het ziet er gezellig uit op de foto.

Groetjes Judith

Liberta zei

Onze dochter woont in Doorn vlak bij deze winkel het is echt een fantastische winkel.
Als ik ook bij Manouk ben kan ik mij niet beheersen om daar even naar binnen te wippen.
Meis wat leuk je donderkoppies. Ik vind het alleen minder als ze volwassen zijn. Ben als de dood voor ze. Maar ik ga in angst therapie want ik wil niet meer bang zijn. Mijn vriendin Jeanne kopt nu kikkers van glas en pluche voor mij en maakt projecten van ze om maar aan ze te wennen. hahahah Nu nog in het echt wennen aan ze.

Liefs,Lieb

Marianne Schut zei

Hai Marjan, dat ziet er zeker super gezellig uit, leuk dat je je hobby zo samen kunt delen! Ook de foto's van je kikkertjes zijn super mooi! Leuk om ze uit te zien groeien tot mooie kikkers! Blijf je ons op de hoogte houden van hun groei?! Liefs Marianne

Ans S. zei

Wat fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad.
Mooie foto's van de kikkervisjes heb je gemaakt.

Groetjes Ans

Judith zei

Gezellig, zo'n uitje met je dt maatjes en leuk om elkaar eens in het 'echt' te zien! Nieuwe datum al geprikt - super! Lief van Cornelie om armbandjes voor jullie team te maken. Schept weer een diepere band, toch!

Ik wist niet dat kikkervisjes van komkommer houden. Zo klein vind ik ze nog wel schattig. Maar, zoals ik je al eerder vertelde, hou ik niet van echte kikkers. Getekend zijn ze wel schattig ...
Gelukkig voor de kikkers zijn er mensen zoals jij, Marjan.
Geniet van je crèche (-:
Groetjes, Judith

Colleen zei

Hi! Jose wrote me about your girls fabulous day shopping and talking and eating...I am so glad you posted the picture to see you all! and how sweet of Cornelie to make you all bracelets...they are beautiful!

Stella zei

Ach zo lief je kikkervisjes; ik ben een beetje verkikkerd op ze. Hou ons op de hoogte hé...Zo te zlezen was zaterdag een superleuke dag; leuke foto!
groetjes,
Stella

Wilma zei

Wat leuk zo'n geslaagde dag met het Lift Challenge team! Armbandjes zijn hartstikke leuk.

Joh, wat groeien die kikkervisjes!! Nog even en ze mogen in de vijver?

Brenda zei

gezellig zo'n dagje P&P in Doorn!Veel plezier met je nieuwe spulletjes! En die kikkervisjes zijn schattig; mijn kids halen ze ook altijd uit de sloot. Erg leuk om te zien hoe snel ze eigenlijk groeien.

Monique Liedtke zei

Ziet er super gezellig uit!! Leuke armbandjes!