woensdag 29 augustus 2012

Kleurenkaartteam # 7

Hallo, ben ik al...wéér! Normaal gesproken post ik niet elke dag. Maar nu kwam het zo uit.

Dank voor de leuke reacties op de babyshower enzo!!

En ook weer tijd voor het Kleurenkaartteam van Martina, waar deze keer de uitdaging bruin met turquoise was. Deze foto-inspiratie erbij:




Die kleuren had ik niet in papiertjes op voorraad, maar wel in mijn inktjes en daar werk ik toch erg graag mee :)



De achtergrond is gemaakt met een Cuttlebiug embossingfolder en Distress Inkt Vintage Photo. Verder stempels van Stampingback voor de centimeter en de stippels op het kader. Bronskleurige ornamentjes van Het Witte Luik. Zelfgekleurd seambinding, randpons, wat pins, brads en bling, naaimachine.

Op Martina's blog vind je de lijst met de links naar de andere deelnemers.

Helaas komt voor mij van bloggen weinig op werkdagen. Er is nogal wat veranderd op mijn werk. Wij moeten nu langer blijven op school en dat wil zeggen dat ik pas rond vijven thuis ben en dan is het toch kooktijd zo'n beetje hier. Daarna voorbereiden en ook dat is anders. We moeten anders gaan werken, met instructiegroepen en niveaugroepen, daarvoor kregen we een eerste cursusje gisteren en dit betekent meer voorbereiding voor mij na het eten.
Daarna wil ik ook nog even niks.... op tijd slapen, want om kwart voor zes de wekker... jullie snappen dat bloggen er dan minder van komt.

Fijne dag!

 

58 opmerkingen:

Shirley zei

Prachtige kaart Marjan! De bruine achtergrond lijkt wel van leder en het turquoise geeft 'n frisse look. Succes op school, 't zal best 'n hele omschakeling zijn dus neem de tijd, bloggen komt wel weer..
Groetjes, Shirley

Mariken zei

Wat heb je dat mooi gedaan, zonder kant en klaar papier! En inderdaad, de dagen zijn vol, school geeft veel werk zeker met nog een aantal veranderingen en cursussen. Sterkte en een fijne dag, groetjes Mariken.

GerJanne zei

Hoi Marjan,

wat een prachtige kaart!! Ik ga op de beurs in Hardenberg toch nog eens zo'n demo bekijken. Heb namelijk geen idee hoe dat werkt en het ziet er zo mooi uit!!
Gaaf dat je die kleuren dan eventjes zelf 'maakt'.
Bijzonder dat jullie op een andere manier gaan werken! Dat zal wennen worden. Ik ben afgelopen 1 jan. overgestapt van het basisonderwijs naar het MBO. Op onze school is het ook regel dat je tot 17.00 uur op school bent, ook als je maar lessen hebt tot 13.15 of 15.00 uur. dat was voor mij wennen, omdat ik ook nog verder weg ging werken. Dus ook kwart voor 6, 6 uur thuis. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt. Misschien dat je op den duur dan thuis minder hoeft voor te bereiden, als je eraan gewend bent.
In elk geval sterkte met het nieuwe concept op je school.
Groetjes,
GerJanne

Kaartenbox zei

Dit is een kaart met een hoog 'wauw' gehalte. Ik vind hem super. Gr. Anja

Karin zei

Prachtig Marjan

Veel succes om weer gewend te raken aan de nieuwe manier van werken

Groetjes karin xx

crealinedance zei

Hallo helemaal mijn ding deze kaart mooi gedaan.En succes met je werk.Gr.Nel

Colien zei

Helemaal top deze kaart! Wat heb je dat mooi gemaakt zonder designpapier, echt gaaf!
grtz.Colien

Kaartenkraam zei

Geweldig mooi gedaan en weer zulke mooie details!

groetjes van Ank

Els zei

Wauw wat een schiterende kaart M@rjan. Leuk met die inkten gewerkt. Je hebt me op een idee gebracht. Groetjes, Els

hennie zei

Enig Marjan, missie geslaagd!!!
Je liftchallenge kaart is ook weer zo mooi.
Ik hop naar de volgende KKT'r.
Lieve groetjes hennie.

Riet zei

Weer zo prachtige kaart Marjan.
Vind de kleuren combinatie echt schitterend.

Liefs Riet.

jolanda zei

leuk gedaan

Marit zei

Hoi Marjan,

Wat heb je de kleuren mooi verwerkt in je kaart, prachtig geworden! Dat zal even flink omschakelen zijn die andere manier van werken, hopelijk ben je er snel aan gewend. Ik geniet telkens enorm van je creaties dus ik blijf sowiezo op je blog komen!

Groetjes,
Marit

KarinsArtScrap zei

prachtige kaart Marjan.

ps, afentoe had christine last van om reactie tegeven maar ze kon het wel verders heeft er niemand last van [ gelukkig ].

groetjes karin

Marianne zei

Wat een superdeluxekaartje. Prachtig in deze kleuren en je hebt er weer een waar kunstwerkje van gemaakt. Jammer dat je op je werk zoveel moet veranderen in de werkwijze en dat daar zoveel tijd in gaat zitten. Maar we snappen dat dat belangrijker is dan bloggen :-)
Liefs,
Marianne

Annelies zei

Wat een mooie stijlvolle kaart! Werkse en ik hoop dat je toch wat tijd vindt voor je hobby! Groetjes Annelies

Elly zei

Heel erg mooi,je kunt toveren met je inkten!
Na zo'n dagprogamma is het ook even heerlijk om onderuit gezakt te zitten,alles op zijn tijd.

Groetjes Elly

Karin zei

Erg mooi, de kleurencombinatie vind ik super!

Trudy zei

Schitterende kaart Marjan!!
Groetjes Trudy

martina's kaartjes zei

toch blij dat je een gaatje gevonden hebt om mee te doen met het kkt ! toppie kaartje heb je hier gemaakt !
Wel sneu dat je zo lang op je werk moet blijven, bij ons zijn ze ook aan het rommelen hoor... ben benieuwd, dat ze er maar 16 jaar mee wachten, dan kan ik met pensioen =)
bedankt voor je deelname en nog succes verder,
grtjs,martina
x

Anneke. zei

Weer een prachtige kaart! Vind de kleuren ook erg mooi. Voel je niet bezwaard, Marjan. Bij mij staat het bloggen ook op een laag pitje, helaas.
Groetjes Anneke.

Marijke zei

Echt een kaartje van jou hand, prachtig en weer zoveel moois op te zien. Begrijpelijk dat je wat minder blogt nu er zoveel is veranderd op school en je daar meer tijd aan moet besteden. Succes ermee.

Groetjes, Marijke

Tineke van der Linden zei

Wauw, schitterend is je kaart!
Jammer voor je dat er zoveel is veranderd op school. Hopelijk heb je nog wel tijd over om af en toe te freubelen. Een beetje ontspanning hebben we allemaal nodig.
Succes!
Groetjes Tineke

Marian zei

Wat een mooie creatie. Wat jammer dat je minder tijd krijg. Hoop wel dat je tijd hebt om je kaarten te posten want ik vind ze prachtig en misschien dan toch eens een reactie?
Groetjes Marian

Gerdine zei

Die veranderingen klinken pittig! Hopelijk zijn het ook 'goede' verandering voor het onderwijs, want dat is soms nog wel eens de vraag... Hopelijk kun je toch tijd voor jezelf blijven inplannen! Veel succes de komende tijd. Je kaartje is gaaf gedaan, mooi met de emboste achtergrond!

Lenie Hempen zei

Prachtig mooi kaartje is het geworden Marjan.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

scrappingtwins zei

wat een leuke kaart en zo zie je maar ook zonder dessinpapier kan je prachtige kaarten maken. Want kleur en een cuttlebug/bigshot geeft al zulke leuke dingen

groetjes de twins

Unknown zei

Je kaartje is weer prachtig, heel mooi gedaan. zag ook je berichtje van de babyshower wat een leuke cadeaus en
Euk dat jullie die dag voor haar georganiseerd hebben.
De bellypainting is mooi geworden.
Groetjes Saskia

Anoniem zei

Een hele mooie kaart.Groetjes Joke

Aletta zei

Echt weer prachtig, zo mooi warm van kleur.

Groetjes Aletta

Ellen zei

Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt! Die veranderingen op school samen met de benodigde cursussen zorgen inderdaad voor drukke werkdagen. Sterkte daarmee.
Groetjes, Ellen

Miranda V zei

Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. De achtergrond met de embossing en de inkt is weer prachtig, ik vind het lintje ook heel creatief!
Hopelijk zijn veranderingen op je school die ook daadwerkelijk een goede uitwerking hebben, zodat al de tijd en moeite die je er in steekt zich uitbetalen. Wel vervelend dat er zoveel tijd in gaat zitten, zelfs 's avonds.
Begrijpelijk dat bloggen dan op een laag pitje komt, als je maar wel tijd kunt vinden om voor jezelf even lekker te ontspannen met een creatief momentje!

Wilma zei

Wow, super gedaan je kaart. Vind het zo'n mooie kleurencombinatie! Bijzonder leuk zoals je je lint hebt vastgezet!! En heerlijk die niet zo rechte stikrand, helemaal mijn stijl;-)

Sterkte en succes met de nieuwe manier van werken!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Heel erg stijlvol, mooi zeg! En ja, dan moet je helaas maar wat minder bloggen. Het zij zo, komt ook wel weer verandering in.

Unknown zei

Wat een geweldige kleurencombi is dit zeg, gewoonweg superchic-de-friemel! Beetje shabby chic, vintage, prachtig met die ornamentjes, helemaal goed! Groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.com

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig kaartje, mooie kleurencombi, mooie achtergrond en leuk hoe je het lint hebt verwerkt op je kaart.
inderdaad soms wil je ook wel eens niets doen, je kunt ook niet bij iedereen reageren, ik probeer het wel altijd, maar het wil niet altijd lukken, maar ik denk dat iedereen dat wel begrijpt.
succes met alle veranderingen.

groetjes jolande

Marlies zei

Een hele mooie stijlvolle kaart!! Mooie achtergrond heb je gemaakt en prachtige details erop verwerkt! Heel begrijpelijk dat je na een lange dag werken even niks wil. Zowel het knutselen zelf als het bloggen moeten leuk blijven en geen verplichting worden en ik denk dat iedereen dat wel snapt, hoop ik tenminste want ik blog ook niet iedere dag. groetjes, Marlies

Willy zei

Prachtig Marjan, één van mijn lieveling kleuren combi´s bruin/blauw! Goed idee om een geëmbost papier met inkt te bewerken!!

Aleida zei

Mooie kaart!
Jammer van het bloggen, maar werk gaat voor.
groetjes,

Lia zei

Wauwwwww, je kaartje is werkelijk supermooi. En wat een gezellige leuk boel op de babyshower, je hoort het inderdaad steeds vaker,
groetjes Lia

Berlinde zei

Een prachtige kaart Marjan, je hebt er weer iets heel moois van gemaakt zonder dessinpapier. Ook leuk hoe je dat lintje hebt vastgemaakt!
Lieve groetjes, Berlinde

Anita Meijer zei

Dat heb je weer helemaal top gemaakt voor het kleurenkaartenteam Marjan, ik vind het super geworden.
Groetjes van Anita

Diana zei

Wauw..wat een mooie kaart Marjan. Prachtige kleuren.
Groetjes Diana.

Willy's creations zei

Dat ziet er schitterend uit.

Groetjes,Willy

Ans S. zei

Wat een super kaart in deze mooie kleurencombinatie, prachtig gemaakt.

Groetjes Ans

Unknown zei

Prachtig kaartje zo met die mooie metalen ornamenten!
En jeetje, wat een drukte op je werk succes ermee en hopelijk hou je toch af en toe wat tijd over om te bloggen!
Groetjes Elly

Christine zei

Ik moet je bewonderen Marjan! Wat een beauty en zo eens iets heel anders. Deze stijl spreekt me erg aan!
Liefs
Christine

CreaSjouk zei

Gaaf deze kaart!
Groetjes Sjoukje

José zei

Ooooh wat vind ik em weer mooi. De embossing komt prachtig uit zo met de inkt. Erg gaaf gecombineerd met het meetlint en de ponsrand. Leuk dat je de seambinding zelf hebt geverfd. Prachtige kaart!
Jammer dat er zoveel verandert op school. Of het er beter op wordt .... Dat je dan minder blogt is helemaal begrijpelijk!!

Chantal zei

Prachtige kaart hoor! Succes met de veranderingen!
Groetjes Chantal

Bep zei

Hoi Marjan,

Prachtig kaart met die mooie metalen ornamenten en details.
En wat vervelend dat er op je werk zoveel veranderingen zijn gekomen succes met de verandering en hoop dat je toch nog af en toe kunt bloggen.

Gr...Bep

SandraR zei

Wat een beauty, Marjan!
En hele mooie details heb je er op verwerkt... Mijn ogen blijven kijken en worden steeds naar iets nieuws getrokken, hahaha!
Love it!

Succes met je werk, klinkt ingewikkeld en anders...

Liefs, San

Rosalien Zwackhalen zei

Wauw Marjan wat is dit een schitterende kaart. Ook zo mooi van kleur. Geweldig!!

Groetjes Rosalien

Brendaxx zei

Prachtig kaartje Marjan! En heel begrijpelijk dat je geen tijd hebt om te bloggen, komt vanzelf wel weer;)WErkze! Groetjes en alvast een fijn weekend,Brenda

Marleen Derweduwen zei

Dit is een echte 'winnerskaart'!!!

greet zei

Wat een prachtige kaart Marjan!
Heel erg mooi in deze kleuren.
Wat een drukte op school. Veel succes met alles en blijf tijd voor jezelf maken.

Fijn weekend.

Groetjes Greet

Bianca Kalksma zei

Wat een mooie combinatie, het aqua met het bruin en ik vind de achtergrond erg mooi met het beetje bruin erbij gesponst. Heel originele kaart met weer een boel sterke accenten waar jij goed in bent!

Ik heb je berichtje gelezen over de nieuwe werkwijze op school. Dat zal even omschakelen zijn en heel verstandig om je op die nu langere werkdagen alleen te richten op school en verder dan ontspanning buiten de pc om. Het klinkt heel intensief dit nieuwe systeem, maar misschien is het ook stukken beter dan het oude systeem. Veel succes met het wennen aan dit nieuwe ritme en systeem, het is fijn om te lezen dat het jou in ieder geval bevalt!

Nancy zei

Hey Marjan,

Ben bezig met een inhaalronde langs het kleurenkaartenteam. Was nog niet helemaal rond geraakt wegens te druk.
Leuke kaart met een verrassend mooie tint turkoois!
Liefs,
Nancy