zondag 3 mei 2020

Kaartjes embossing glaze

Onlangs kocht ik drie potjes Distress embossing glaze. Ik vond het wel leuk om daarmee de vier eenvoudige kaartjes te maken voor de winnaressen van mijn cadeautjes. De pakketjes zijn allemaal ontvangen, dus ik kan ze laten zien.



Drie ervan gemaakt m.b.v. een stencil en Watermark ink. Een met een blaadjes stempel. Daarop de embossing glaze gestrooid en verhit. Het geeft een glanzend laagje, de kleuren mixen ook een beetje. Op de foto's is het glanslaagje helaas niet zo zichtbaar. Verder eenvoudig gehouden.


Groetjes!


M@rjan

25 opmerkingen:

Els zei

Het zijn prachtige kaartjes geworden en ik vroeg mij al af hoe je die van mij
gemaakt zou hebben, maar met embossing glaze dus. Wat een leuk spul.

Fijne zondag Marjan.

Stampin with Liz Design zei

Prachtig allemaal! Stencils zijn heerlijk om mee te werken, mag ik ook erg graag doen! Fijne zondag, groetjes Linda

Lia zei

Embossing glaze ken ik (nog) niet, maar ik geloof meteen dat het effect wel mooi is. De kaartjes zien er super uit.
Lia xx

Marlies zei

Je vier prachtige kaarten gemaakt Marjan in vrolijke kleuren en mooie design. Embossing glaze zegt me niet maar het effect lijkt me leuk. groetjes, Marlies

Doris knippenenplakken zei

Het zijn 4 hele mooie kaartjes Marjan, Wat ene mooi effect met de distress glaze embossing. Deze staan, ook nog op mijn verlanglijstje.:)
Groetjes Doris

Kaartenkraam zei

Ik was heel aangenaam verrast door je mooie kaartje (en het cadeautje natuurlijk) en ik moet zeggen dat ik ze alle vier heel erg mooi vind.
De kleuren zijn echt prachtig bij elkaar en het glanzende effect is echt heel mooi.

groetjes van Ank

Martha zei

Ha, daar zijn ze, ik kreeg de tweede van boven, de blaadjes versie van Marjan Inderdaad het geeft een prachtig glanzend effect en ik vind de kleuren op het kaartje ook zo mooi!
Liefs Martha

Scraptastisch zei

En zo blijven er steeds maar meer nieuwe dingen uitkomen, ik had er nog niet van gehoord, maar volgens de ontvangers geeft het een heel mooi glanzend effect!
xx Gerie

Gerrina zei

Leuk om weer wat anders te proberen...vind de kleuren en kaarten allemaal mooi! (zelf geen glaze gekocht; moet eerst van mijzelf meer opmaken van wat ik al heb... :) ) Fijn weekend!

Ans Gilbert zei

Het zijn mooie kaarten en de ontvangsters zijn er vast heel blij mee, ik vind de kleuren erg mooi
Groetjes
Ansx

Monique zei

Ze zijn alle 4 prachtig! Ik moet ze toch maar eens aanschaffen die Glaze potjes.
Lieve groetjes, Monique

Ellen zei

Noem dit maar eenvoudig...voor mij ziet dit er erg ingewikkeld uit hoor...zou graag willen weten hoe dit tot stand gekomen is!
Ze zijn schitterend Marjan en met super mooie kleurtjes!
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Je bent de tweede bij wie ik dat Glaze tegenkom. Geeft dus een mooi effect. Je kaartjes zijn heel mooi, prachtige kleurencombi heb je gekozen. EN ik ben even lekker gaan shoppen bij Ingrid van Studio 92! Op mijn boodschappenlijstje voor de Art Specially stond namelijk papier van Echo Park....dus dat ben ik gaan kopen. Woensdag verwacht ik...

Danielle zei

Haha, èèn van de kaartjes (rechtsonder) is niet nieuw voor mij ;-) Die staat al een paar dagen op mijn bureau te shinen! Dan krijg je zo’n kaartje en denk je, wat geeft nou dat mooie glansje. Nu weet ik het! Super mooi!! Heb je er nu ook nog distress inkt bij gebruikt of alleen de glaze? En lief dat we behalve iets leuks er ook nog zo’n mooi kaartje bij kregen. Dubbel feest!!

aussie aNNie zei

Very nice display Marjan, lovely arty designs.xx

JOKE zei

Leuke techniek en hele mooie kleuren!!! Bijzondere kaartjes...
Liefs Joke

Nicole Parmentier zei

Wat een mooie kaartjes voor de winnaressen! Ik zag de glaze voorbij komen ergens maar begreep niet wat het verschil is met embossingpoeder. Het lijkt wat transparanter op je foto's. Het resultaat is in ieder geval heel mooi!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het zijn 4 hele mooie kaarten in mooie kleuren Marjan. Ik heb gelezen over embossing glaze maar nog niet in het echt het effect kunnen zien.
Lieve groetjes Miranda

Willy zei

Prachtige kaartjes Marjan, mooie combinaties!! Ik heb zelf nog geen embossing glaze. Hoor er veel over, is het een mooie aanvulling?

Diny zei

Wat ontzettend gaaf Marjan....dat is nog een extra cadeautje!
Groetjes Diny

Mariken zei

Wat een Onwijs leuke en gezellige kaartjes!
Zit nu lekker achter in de tuin in de zon, het is heerlijk nu. Echt genieten!! Fijne dag, geniet van de zon èn de vrijheid! 🌼🌼

Pat zei

Four beautiful cards Marjan and I have used the clear gloss embossing powder but don't think I have seen this embossing glaze, but can imagine how shiny it is in real life. x

KarinsArtScrap zei

hele mooie kaartjes Marjan mooie kleuren gebruikt
Gr Karin

Trijntje zei

Wat een leuke kaarten . De kleuren zijn erg leuk gecombineerd Marjan. Groeten Trijntje

Sue Lelli zei

BEAUTIFUL and I LOVE the colors!