zondag 1 november 2020

DCL #335

Ook bij Dutch card lovers gaan we weer beginnen met een nieuwe challenge, dit keer uitgekozen door Yvonne:

We zitten middenin mijn (Yvonne) favoriete seizoen: de Herfst!! Ik heb een herfst-moodboard gemaakt welke als inspiratie gebruikt kan worden. Gebruik de kleuren, de afbeeldingen op de foto's of iets anders uit dit moodboard en maak daar een kaart mee!


Ik koos voor de kleuren oranje/geel en voor de ronde vormen van de paddenstoelen, met daarbij de herfstblaadjes. 


Het werd een slimline kaart, met daarin een vakje om geld te stoppen voor de verjaardag van onze zoon Dave die vorige maand jarig was. De kaartbasis zijn stansen van Carlijn Design, een erg veelzijdige set.

Het geheel is meest met Distress Oxide en een ronde blendingtool gedaan, met ook wat stippen met Gelatos. Een fineliner voor wat definiëring rond de cirkels. Filmstrip van Tim Holtz. De ronde stansjes met gaatjesrand zij  eigenlijk de letter O uit een alfabet.

Op ons blog vind je de kaartjes van onze gastdesigner GerJanne en mijn teammaatjes, heel diverse kaarten, leuk! Doen jullie weer gezellig mee met ons? Op ons blog vind je meer info.

---------------------------

Vorige week hebben Rob en ik besloten onze vakantie in december naar Tenerife te cancelen, ook al zijn de Canarische eilanden weer op code geel gezet. Ik verwacht een run op de eilanden en een bomvol vliegtuig. Van in de taxi  naar Schiphol tot je de huurauto hebt daar non-stop met een mondkapje (ik vind ze verschrikkelijk). Een verplichte test vooraf en een test als je weer weggaat. Ik vind het toch een risico en heb eerlijk gezegd helemaal geen zin om op deze manier op vakantie te gaan. 

Ik kon de boel omgooien bij Transavia naar september en dan maar duimen dat het dan weer allemaal op de leuke manier kan.... 

Dus thuis met kerst met vast wel iets op gepaste afstand met de de kinderen en voor het eerst in jaren ook weer eens een heel klein kerstboompje, kerststuk maken. Ook wel weer leuk! Op die eilanden in er totaal geen kerstgevoel, het zonnetje compenseert dat ;) Maar het komt wel weer!

Groetjes en nog een fijne dag!

M@rjan

23 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige kaart Marjan, fijn dat je de reis on omzetten.
Groetjes, Anita

Mieke zei

Whaw, deze kaart is ook weer echt heel erg mooi!
Inderdaad, niet leuk om zo op vakantie te gaan... Hopelijk kan het snel weer op de leuke manier...

Irene zei

Jeetje, weer zó out of the box bedacht door jou en zo'n gave slimlinekaart voor Dave gemaakt met die zwarte accenten er bij!
Verstandig besluit Marjan, op díe manier is er absoluut niets aan! Wij zouden de 8e vertrekken, nog stééds niets gehoord terwijl Spanje dieprood gekleurd is...gaan dus niét!
Kerst thuis met hopelijk wat leuk bezoek (Engeland gaat op school na wéér in complete lockdown as donderdag!) is héél gezellig!
XxIrene

Els zei

Ik vind dit een super mooie kaart voor je zoon en prachtige kleuren.
Helaas hebben jullie de vakantie moeten cancelen, maar met al die extra regels is het ook niet leuk om op vakantie te gaan.
Kerst thuis vieren kan ook gezellig zijn.
Fijne zondag, groetjes Els

Martha zei

Prachtige kaart Marjan!
Heel mooi die details en echt voor een man vind ik!
Fijn dat de vakantie omgezet kan worden!
Voor volgend jaar fijn vooruitzicht!
Fijne dag liefs Martha

Kaartenkraam zei

Wat een schitterende kaart is dit, heel mooi gedaan met de zwarte accenten bij de warme tinten die je verder hebt gebruikt.
Heel verstandig om je reis te cancelen, ik zou het risico ook niet nemen hoor en bovendien weinig gezelligheid aan als je niets mag/kan en overal mondkapjes op moet.

groetjes van Ank

Marlies zei

Een hele mooie stijlvolle kaart met een geweldig design. Nu op vakantie lijkt me inderdaad ook niet een geweldig idee. Hopelijk is alles volgend jaar wel weer normaal. groetjes, Marlies

Rosalien Zwackhalen zei

Hij is weer super mooi Marjan. Die slimline kaartjes zijn leuk om te maken hé?

Groetjes,

Rosalien

!neke zei

Mooi kaartje !!!!!
In de herfsttinten , maar niet te herfstig !
Als je begrijpt wat ik bedoel !

Trudy zei

Wat een prachtig en origineel kaartje nav het moodboard!
Je hebt gelijk dat je thuis blijft want uren met een mondkapje zitten is alleen al verschrikkelijk. De eerste keer dat ik een mondkapje op had was ik vergeten dat ik beter geen lippenstift op had kunnen doen.
En die testen zijn ook geen pretje heb ik gehoord van mijn zoon.
Hopelijk gaat je vakantie volgend jaar in september wel door!
Groetjes Trudy

Marfien zei

Knap kaartje voor je zoon, leuk idee om er ook een geldmapje van te maken

Rhodé zei

Wat een originele kaart! Ik vind hem echt heel mooi. Ik wist niet dat er van Carlijn Design ook stansen zijn voor een slimline kaart. Ik ga die eens opzoeken op internet. Dat model is wel erg leuk, namelijk!

Ellen zei

Origineel en supergaaf kaartje voor je zoon Marjan...leuk om geld te geven op deze manier!
Goed dat je kon omboeken want idd is het zo echt niet leuk! Wel balen als je het zo gewend bent elk jaar...we moeten ermee dealen meis maar jammer!
Groetjes Ellen

Doris knippenenplakken zei

Prachtige mannenkaart , heel mooie details en kleuren.
Gelijk heb je om niet op deze manier op vakantie te gaan. Hier in België gaan we deze nacht weer naar een volledige lockdown om te beginnen voor 6weken. Groetjes Doris

Nicole Parmentier zei

Zo knap hoe je dat herfstgevoel op een abstracte manier hebt weten te vangen! Heel mooi mannenkaartje!
Ik snap goed dat je jullie reisje hebt afgezegd. Wij durven Texel ook nog niet te boeken nu alles zo onzeker is. Ik hoop dat jullie toch heel erg van Kerst thuis kunnen genieten dit jaar en dan volgend jaar weer vrolijk naar de zon! Zolang we allemaal maar gezond blijven want dat is uiteindelijk toch het belangrijkste.

Monique zei

Wat een mooie kaart in deze herfstkleuren. Je moodboard is ook top!
Ik hoop ook dat we volgend jaar alles onder controle hebben.

Pat zei

I love the contemporary look to your card Marjan and the pretty autumnal colours and the leaves. I'm so sorry you can't go to Tenerife this year, but it is a risk and with all that's involved it does make more sense to stay at home, and I am certainly with you about having to wear a mask for hours on end...I hate them too!! x

GerJanneke zei

ha Marjan,
ik ben wat later dan gepland, maar had weer last van de robot en log nu in met een ander Googleaccount en nu blijkt het te gaan...
Je kaart is heel gaaf. Ik vind het leuk hoe je het noodboard vertaald hebt. Gaaf. Ik heb deze keer zoveel mogelijk de plaatjes gevolgd. Mooi al die verschillende kaarten naar aanleiding van 1 moodboard.
Verstandig om niet op vakantie te gaan. Op deze manier is het niet eens ontspannen, hoe goed bedoeld ook met al die matregelen. Ik ben benieuwd hoe het jullie bevalt om kerst thuis te zijn...

Trijntje zei

Wat een leuke kaart heb je voor je zoon gemaakt.. heel leuk met de verschillende vormen kleuren. Leuk met het geldvakje Ik snap dat jullie de vakantie naar Tenerife niet door laten gaan... Begrijpelijk met pijn in het hart... wat het is een heerlijk eiland in de winter.. Maar je moet nu je verstand gebruiken... Wij hebben er nog aan gedacht om er zelf aar toe te gaan met de boot... Nu we het camperbusje hebben... Je moet wel eerst maar zuid Spanje rijden en dan bijna twee dagen op zee. Moeten het nog maar eens bekijken.... Wij zijn er ook diverse keren geweest en vorig jaar in januari/februari en dat heeft ons ook zo goed bevallen... Maar vliegen lijkt me niks... dus maar afwachten... Groeten Trijntje

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt Marjan en een gaaf design
Gr Karin

Ellen zei

Hoi Marjan, ik heb je een mailtje gestuurd met een antwoord op je vraag...heb je hem gemist misschien of niet gekregen?
Groetjes Ellen

aussie aNNie zei

Great colours here Marjan, love the card result.x

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Ik had hem al op Facebook gezien, maar toch hier ook nog even een reactie. Echt een hele mooie kaart Marjan!