Pagina's

donderdag 6 mei 2021

52 Weeks to Christmas

Allereerst weer een welgemeende bedankje voor alle leuke reacties die jullie achterlieten, ik ben er nog elke keer weer blij mee.
Deze week doe ik weer eens mee met 52 weeks to Christmas, dat is alweer even geleden. Ik zit nu niet in de kerstkaarten modus, maar heb er nog wel wat te laten zien. Met een techniek waarmee ik al eerder een kaart liet zien, een stencil en alcoholinkten op yupo. 
Dit was de laatste en grootste uit die serie. En vond ik zelf, de best gelukte.

Ook maakte ik deze nog met dezelfde vogel als ik ook al eerder liet zien. Die eerste workshop poging verpestte ik door er een vlek op te maken, vlak naast de  vogel.... oei!!! Maar niet getreurd, vogel uitgeknipt met een stuk tak en geplakt op een houtnerfachtergrond. De rest van de tak en besjes getekend met potlood en verder ingekleurd zodat het aansloot bij de uitgeknipte.
Mijn vriendin Anjes was helemaal weg van de rode vogel en dus beloofde ik haar er een op een grote kerstkaart. Ze mag het natuurlijk nog niet zien, dus deze komt niet op FB of Insta waar zij kijkt, maar klaar is klaar!Deze twee doen meteen mee dus met 52 weeks to Christmas.

Ik maak vandaag en/of morgen nog even een flinke blogronde en neem dan even blogpauze tot 23 mei, dan starten we weer met Dutch card lovers.

O ja, afgelopen maandag ging de eerste Pfizer prik erin, tweede op 7 juni. Geen klachten gelukkig.

Groetjes,

M@rjan

33 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Wat een prachtige kaarten. De kleuren zijn prachtig en bij de tweede heb je het goed opgelost met deze achtergrond!
groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes mooie kleurtjes heb je gebruikt wat heb je het met de vogel goed opgelost, ik doe dat ook wel eens en het is nog nooit iemand opgevallen
groetjes ellen

Els zei

Twee heel verschillende kerstkaarten maar beide zijn weer heel mooi. En wat is de vogel prachtig!
Wat fijn dat de eerste prik erin zit en dat je geen klachten hebt gehad.
Fijne dag en groetjes, Els

jackelien zei

Twee prachtige kaarten.
Gelukkig dat je je prik hebt gehad en dat je geen klachten hebt gehad.
Groetjes Jackelien

Ellen zei

Schitterend weer Marjan en wat een mooie kleurencombi…super goed gelukt!
Ook je vogel is een beauty…knap gedaan!
Wat fijn dat je ook de eerste prik hebt gekregen…goed gevoel toch, zo ervaar ik het wel! Ik krijg de 2e de 31e!
Fijne dag en lieve groetjes Ellen

Eri Kumeling zei

Twee prachtige kaarten. De eerste heeft mijn voorkeur die vind ik echt super! Wat fijn dat je de eerste prik al te pakken hebt.
Groetjes, Eri

Marja Sch zei

Ze zijn allebei schitterend geworden. Heerlijke mooie warme rode kleuren. Echt genieten deze kaarten. Groetjes Marja

Kaartenkraam zei

Wow wat is die eerste kaart prachtig van kleur, wat een 'rijke' uitstraling! Perfect om de tekst en versiering in goud te doen, past er super bij.

De rode Kardinaal is een prachtige vogel, jammer dat hij in Nederland niet voorkomt. Ik heb hem 1x in het echt gezien in een dierentuin. Hij staat prachtig op je houtnerf achtergrond. Ook een plaatje van een kaart!

Ik ben wel jaloers hoor op mensen die Pfizer krijgen en nergens last van hebben, mijn arm doet nu na 2 weken nog steeds pijn op de prikplek. En jullie krijgen al veel sneller de 2e prik, ik kan de mijne pas op 1 juli ophalen. Maar goed wel een fijn gevoel dat we beter beschermd zijn hè!

Fijne dag!
groetjes van Ank

Martha zei

Mooie kaarten Marjan!
Prachtigecwarme kleuren en de kardinaalvogel is super gelukt!
Fijne tijd, liefs Martha

Crea Astrid zei

Lijkt me ook een leuke techniek om te doen met de alcoholinkten op yupo. Het is een mooie fleurige kaart geworden.
Een prachtige kaart met de houtnerfachtergrond. De vogel ook erg mooi gedaan zo met de verenpracht. Knap gedaan zo om de tak met besjes zelf te tekenen. Ze lijken net echt de besjes en leuk gedaan zo met de sneeuw erop.
Twee prachtige kaarten heb je gemaakt Marjan.

Groetjes, Astrid.

aussie aNNie zei

Wow, these are absolute stunners.. xx

Trudy zei

Wow wat een prachtige en kleurrijke kaarten heb je gemaakt!
Die houtnerfachtergrond staat mooi bij de rode vogel!
Fijn dat je geen klachten heb gekregen van de vaccinatie. Mijn ouders hadden ook geen klachten van Pfizer. Ook de tweede keer niet.
Geniet van je blogvakantie!
Groetjes Trudy

Tante Kaat zei

wauw!!!! dit is toch te mooi om op te sturen .... hahaha, ik zou er zelf, denk ik, geen afscheid van kunnen nemen
Liefs, Katrin
https://derodedraadvantantekaat.weebly.com/mijn-blog

Rosina zei

Prachtig dze 2 kerstkaartjes Marja, de eerste vind ik een geweldige achtergrond hebben
en de 2e een schitterende vogel op die 'planken' achtergrond..met een mooie tak en besjes erbij getekend...KNAP gedaan!!
Ik wens je alvast een fijne vakantie toe...
groetjes Rosina
DT 52 WTC

KarinsArtScrap zei

prachtige kaarten, super mooie kleuren gebruikt superssssssssssss Marjan
Gr Karin

Colien zei

Heel mooie kerstkaarten, beiden zijn prachtig!
Dankjewel voor je bijdrage aan onze wekelijkse uitdaging.
En alvast fijne vakantie.
grtz Colien [52WTC]

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw dat zijn twee prachtige kerstkaarten Marjan. De kleuren spatten van mijn scherm af bij de eerste kaart en op die vogelkaart raak ik niet uitgekeken, wat mooi. Super opgelost met die houten achtergrond, echt een plaatje. Fijne blogpauze, er zijn meer mensen die even pauzeren lees ik wel.
Lieve groetjes Miranda

Jantine zei

Prachtige kaarten, Marjan! Die eerste met die achtergrond van alcoholinkt vind ik zo schitterend! Maar die vogel is ook mooi. En goed opgelost met de vlek!
Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Marijke zei

Twee heel mooie en kleurrijke kaarten! Ze zijn allebei prachtig maar kan me voorstellen dat je de eerste de mooiste vond. Hij is heel mooi van kleur en tekening! Fijn dat je meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke.

Wies zei

De eerste kaart heeft een hele mooie achtergrond en kleuren. En de tweede met de vogel is prachtig . Creatieve oplossing om van de verknoeide workshop weer iets moois te maken.
Groetjes, Wies

Diane zei

Wow what stunning designs and fabulous colors.

Hugs Diane

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een prachtige kaartjes Marjan... zo mooi deze techniek, jij bent er echt een meester in om dit soort achtergronden te maken...geniet van je blogpauze..ik heb ook pfizer gehad, ook geen enkele klachten...bedankt dat je mee doet bij 52 WTC...groetjes Ingrid

Rhodé zei

Mooi, hoor! Zo kleurrijk. De eerste kaart lijkt bijna iets transparants te hebben.

Nicole Parmentier zei

Twee geweldig mooie kaarten Marjan!! De vogel is echt prachtig gekleurd, erg fijn dat je die nog hebt kunnen redden. Het knipwerk alleen al zou mij nachtmerries bezorgen maar jij draait daar je hand niet voor om. Echt super!

Ans Gilbert zei

Prachtige, kleurrijke kaart, ik ben weg van de kleuren, ook de kaart met rode vogel is super, wat een klus dat uitknippen,
Groetjes
Ansx

Angelique zei

Prachtige kaart met de inkten op het yupo-papier, zulke mooie kleuren. Ook je kaart met de kardinaalvogel is prachtig, super dat je hem kon redden.
Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
lieve groetjes Angelique

Pat zei

Two gorgeous Christmas makes Marjan and love the beautiful bright poinsettias..or maybe just leaves? Whatever they look beautiful and love the gold band for the sentiment with the added die cut leaves. Your beautiful Cardinal works well too and who would have known that you cut the main branch and bird and added it on to the woodgrain background..the berries are gorgeously glossy and love the snowflakes too, and your friend will love this. x

Doris knippenenplakken zei

Wat zijn ze beiden prachtig gemaakt Marjan!
Mooie kleuren de vogel is prachtig.
Groetjes Doris

trijntje zei

Het zijn twee prachtige kaarten. De kaart met alcohol inkt is erg mooi. En de rode vogel is ook prachtig. Leuke technieken. Ik heb ook een paar alcohol inktjes. Wil er ook een keer meegaan de slag. Want het resultaat is erg mooi. Maar dan moet je wel even oefenen.. jij bent zo goed in deze technieken. Je kaarten voorL de bloemen vind ik ookzo mooi. Een fijne blogpauze. Groeten Trijntje

Bernadet zei

Ik vind ze super Marjan!
Fijn dat je geen klachten hebt gehad van Pfizer. Mijn man en ik hebben 2 weken geleden allebei Astra Zenica gehad. Door alle negatieve media aandacht had ik er best wel schrik voor, maar gelukkig allebei geen klachten gehad.

Mieke zei

Weer schitterende kaartjes!
Gelukkig heb je geen klachten gehad na de prik. Ik ben super zenuwachtig voor wanneer ik moet gaan (lees: geen fan van spuiten!)

Je@net zei

Twee prachtige kaarten, Marjan!

Gerrina zei

De rode vogel steekt zo mooi af! Gaaf! En de alcoholinkt-kleuren geven je 1e kaart zo'n mooie warme uitstraling! Groetjes, Gerrina