zondag 14 juli 2024

Anders... met Alex Syberia

Ik had zin eens met wat andere tinten te werken dan anders en dat deed ik op deze kaart, geïnspireerd door een kaart die ik ooit op Pinterest zag, maar ik weet niet meer van wie. Met een nieuwe set van Alex Syberia aan de slag. 



De bloemen en blaadjes met goud geëmbossed en daarna ingekleurd met Copics. De achtergrond op aquarelpapier  met een grijze wash. De cirkels zijn van een stans waarvan je de ringen los kunt maken. De uitgestanste bloemen iets verhoogd opgeplakt.

------------------

De vriezer was niet meer te repareren. De monteur zei dat de ventilatie aan de bovenzijde van onze inbouwkeuken ontbrak en daardoor kon de motor zijn warmte niet kwijt en is dus na vier jaar kapot gegaan. Dat is dus een flinke fout van de installateur!
We hebben de zaak waar we de keuken hebben gekocht gebeld en aansprakelijk gesteld, donderdag komt er iemand om voor de juiste ventilatie te zorgen en de koelvries combinatie wordt onder garantie vervangen door een soortgelijk model en ook ingebouwd. Helaas kan dat pas half augustus, maar de koeling doet het nog en we hebben nog een vriezer in de schuur, dus niet zo heel erg.
Al met al fijn opgelost als alles goed gaat en ik ben blij dat ik toen vijf apparaten van AEG kocht, waardoor je vijf jaar garantie krijgt. Anders was het een duur grapje geworden!

Fijne week! 

M@rjan

26 opmerkingen:

Angélique zei

Wat een prachtige kaart Marjan! Zo chic met dat fijne gouden randje en het is weer prachtig ingekleurd. De achtergrond is zo mooi bij deze bloemen. Het is weer een waar kunstwerk.
Fijn dat het netjes opgelost wordt, maar wel balen dat het nog even duurt, al is het natuurlijk zo augustus.

Marlies zei

Een hele mooie chique kaart. Een mooi design en een mooi effect met het gouden randje om de bloemen. groetjes, Marlies

Marjolijn van Elsberg zei

Wat balen van je vriezer, wij zitten overigens met hetzelfde probleem. Geen goede ventilatie waardoor we continue een alarm krijgen van de koel/vriescombinatie. Er is bij ons wel meer fout gegaan met die keukenverbouwing maar ja. Voorlopig doen we het er maar mee. Gelukkig al 7 jaar. Je kaart is fantastisch mooi. Dat gouden embossingrandje is ook zo gaaf, het geeft echt iets extra's. Fijne zondag.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooi effect geeft die gouden embossing bij deze kleuren Marjan. Een hele mooie compositie op je boogvormige kaart. Dat grijs is een mooie rustige achtergrond voor de prachtige bloemen. Wat vervelend dat de vriezer niet gemaakt kan worden. Je zou toch verwachten dat iemand die keukens plaatst weet dat er ventilatie moet zijn voor de warmte. Gelukkig maar dat je nog wat reserve apparatuur hebt.
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Wat heb je een prachtige kaart gemaakt. Met heel veel mooie details. Fijn dat het goed opgelost kan worden… Groeten Trijntje

Sigrid1972 zei

Het is weer een beauty van een kaart Marjan. Ik ben echt fan van jou creaties!!!
Groetjes en een fijne zondag, Sigrid

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart en met het goud geëmbossed. Prachtige kleuren ook gebruikt. Ik vind het met de kleur van de bladeren ook erg mooi, zo zie je dat je niet altijd groen hoeft te gebruiken voor de bladeren. Mooi ook hoe je de achtergrond hebt bewerkt en met de cirkels er tussen.
Wel balen van je vriezer. Maar wel fijn inderdaad dat je nog garantie erop hebt. Anders was het inderdaad een duur grapje geworden.

Groetjes, Astrid.

Monique zei

Deze is prachtig Marjan! Wat mooi ingekleurd en opgebouwd.

Dat was wel een hele domme fout van de installateur. Ik ga eens kijken naar onze eigen koelkast want daar zie ik ook geen afvoer...

Fijne zondag nog,
groetjes Monique

Marja Sch zei

Wat een mooie bloemenkaart met heerlijke kleuren. Fijn dat het probleem met de vriezer opgelost kan worden. Komt nu mooi uit die garantie. Wel even geduld hebben maar. Groetjes Marja

Rhodé zei

Weer een prachtige kaart, Marjan! En zo mooi gekleurd.
Fijn dat je nog kan koelen en vriezen. Anders zou je echt onthand zijn. Hopelijk wordt alles straks netjes opgelost.
Ik heb mijn eerste vakantiewerk inmiddels inderdaad achter de rug. Leuke uitjes met de kids gedaan en wat achterstallige huishoudelijke taken gedaan. Ik verwacht dat ik na onze vakantie nog wel lekker wat knutseltijd zal hebben. Heerlijk vooruitzicht!

Ans Gilbert zei

Je maakte een prachtige kaart in deze mooie kleuren, extra mooi door het goud embossing..
Dat is inderdaad een fout om geen ventilatie openingen te plaatsen, maar goed dat je nog garantie had en dat het vervangen gaat worden.
Groetjes,
Ansx

Gerrina zei

Kleuren die ik heel mooi vind! Gave kaart geworden! Fijn weekend! Gerrina

Margreet zei

Schitterende kaart, Marjan. De kleuren zijn prachtig bij elkaar en het inkleuren ziet er gelikt uit.
Wel fijn dat alles nog in de garantie valt. Even geduld en dan wordt het opgelost. Gelukkig kun je nog koelen en vriezen.
xxx Margreet

Ellen zei

Prachtig Marjan, heel mooi gemaakt weer, maar dat is jou wel toevertrouwd!
Het goudembossing geeft het geheel iets chiques!
Gelukkig viel je vriezer nog onder de garantie? Scheelt stukken!
Groetjes Ellen

Marfien zei

Mooie kaart met het goud embossing

GerJanne zei

Heel mooi Marjan. Prachtig gekleurd en dat verhoogd opplakken is toch ook wel heel gaaf. Geeft diepte in de kaart.
Wat een geluk inderdaad dat het binnen de garantie termijn is. Ik zat me wel te bedenken hoe het eigenlijk bij ons zit met die ventilatie...

Femmy zei

Schitterende kaart Marjan, mooi kleurgebruik.
Fijn dat het opgelost kan worden met de ventilatie en je een nieuwe koelvries combinatie kunt krijgen, groetjes Femmy

Scraptastisch zei

Jij weet van alle stempels wel een feestje te maken Marjan!
Heel gaaf met de gouden embossing. Ik had jouw gewonnen stempel ook met versamark gedaan maar alweer uitgedroogd, dus over op plan B. Het aankomende weekend voorspellen ze weer regen en dan ga ik het op mijn gemak inkleuren!
Wat een domoor die installateur .... wel geluk bij een ongeluk dat het wordt vergoed!!!
xx Gerie

Martha zei

Mooie kaart Marjan
Mooi chique tintje door dat goud!
Wat fijn dat het vriezerprobleem wordt opgelost!
Liefs Martha

Kaartenkraam zei

Wat een mooie kleuren, dat zwart/grijs van de bladeren vind ik heel mooi en de gouden embossing heel chique. Prachtige achtergrond en heel leuk de boogvorm!
Wat een stomme fout dat er geen ventialatie rooster was, maar uiteindelijk wel goed opgelost.

groetjes van Ank

Caroline Cards zei

Een prachtige kaart in hele mooie kleurencombinatie. Ik ben er weg van!
Gelukkig dat het alles rondom de vriezer goed komt.
Groetjes, Caroline

KarinsArtScrap zei

een prachtige kaart met deze bloemen met gouden randje Marjan weer super gedaan........gr karin

Trudy zei

Ik lopp vreselijk achter maar je hebt weer allemaal prachtige kaarten gemaakt!
Fijn dat je garantie hebt op al die 5 apparaten.
Groetjes Trudy

Pat zei

Beautifully coloured flowers and a pretty arched shape Marjan, and I love the mix of colours you used, and the grey wash is perfect, also the die cut rings around the them, and lots of lovely splatters coordinating perfectly with the stamped sentiment. Glad to hear that the problems with your freezer due to lack of ventilation will be put right by the kitchen installers, and you will get a brand new one..the five year warranty was definitely a great idea. x

Doris knippenenplakken zei

Wat een prachtige chique bloemenkaart. Mooie kleuren combi.
Groetjes Doris

Cecilia Benjamin zei

My name is Cecilia writing from Ohio, I have been on your blog for quite some time now and it's seeming amazing every time I scroll down. Well, I want to share some testimony about my life changing that Mr Pedro a loan lender rendered me when my food truck business was so devastating, Mr Pedro granted me a loan of 2 million dollars to expand my business with a return of 2% annual return which I really do appreciate about his lender ratio. Mr Pedro give loans to a lot of people, and I believe he's still doing it till date, I promised him that I will recommend people to him after granting me the loan amount. If anyone here looking for a loan to contact Mr Pedro via pedroloanss@gmail.com or text his What's-App via +393510140339 He will surely help you because I trust him.