Pagina's

maandag 4 juni 2018

Art Journey challenge: Drieluik

Vorige week was het veel te warm in mijn kamertje, dus is er niets uit mijn handen gekomen. Maar het is nu een stuk aangenamer en ik heb de inktjes en stempels maar weer eens tevoorschijn gehaald.

Ik doe eigenlijk bijna nooit mee met challenges, maar deze van Art Journey spreekt me wel heel erg aan. Niet omdat ik het niet leuk vind, maar het komt er gewoon niet van.  
De bedoeling van deze is dat je een drieluik maakt en vooral AJ stempels gebruikt. Ik heb er nu wel wat verzameld, dus hoppekee....

Dit werd mijn drieluik voorkantje, niet zo bewerkt als de binnenkant


 Binnenzijde:Eerst drie paneeltjes aan elkaar bevestigd, beplakt met tekstpapier en beide zijden bewerkt met acrylverf. Na drogen met stencils, stempels enz. dit rozen tafereel gemaakt. Naaimachine randjes gestikt. Ik ben dol op rozen, dus deze houd ik lekker zelf ;)

Ik heb een heerlijke vrije week achter de rug, leuke dingen gedaan, o.a. naar de Japanse tuin in Clingendael geweest, erg mooi daar! Als ik nu de kleuren zie, dan heb ik daar waarschijnlijk mijn inspiratie opgedaan :)


Groetjes, Marjan

27 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Marjan van mij krijg je een dikke 10! Doe het maar eens met al die laagjes, ik vind het ook altijd prachtig om te zien al die kleuren inkt en mooie stempels.
Ik ben de afgelopen dagen ook mijn piep kleine hobbykamertje ingedoken, is ook niet te doen als het zonnetje schijnt, maar dan is het buiten ook heerlijk toch? En wat heb jij prachtige tuinen gezien, dat is ook genieten!!!!
xx Gerie

gerrie zei


Marjan ik vind het schitterend wat je hebt gemaakt, wat ben jij creatieg, geweldig. En dan al die mooie kleuren bij elkaar, woww, echt een plaatje.
Groetjes, Gerrie.

Irene zei

Oh echt wel...... al die kleuren van Clingendael komen in jouw schitterende drieluik terug, wat een mooi en knap resultaat Marjan!!
Het was hier echt niet te harden op zolder en ik ben dus ook totaal niet aktief geweest muv de klaprozen...zweetdruppeltjes op mijn hoofd bij dat kleine beetje stans- en plakwerk!!
Nu grijs maar stukken aangenamer dus eindelijk weer eens wat langer aan de freubel maar het blijft toch op een laag pitje staan vrees ik.
Dat jij niet aan challenges toekomt ligt vast ook aan het feit dat je al in 2 challengesteams meedraait ....wie weet lukt het vaker als je straks niet meer naar de baas hoeft Marjan!!

xx Irene

Kaartenkraam zei

Dat heb ik nou ook altijd met challenges en vaak komt de inspiratie net te laat ;-)
Deze kaart is ook weer heel erg mooi gemaakt, prachtige kleuren die inderdaad allemaal terugkomen in je mooie fotocollage. Groot gelijk om de kaart zelf te houden, je kunt hem ook zo leuk neerzetten!

groetjes van Ank

Marfien zei

Prachtig drieluik Marjan, heel mooi gemaakt en leuk dat je aan 2 kanten gewerkt hebt, hoeft ie niet tegen een muur te staan

Ans Gilbert zei

prachtig 3-luik Marjan,
ik zie echt de kleuren terug van het prachtige park waar je was, ik ben blij dat de grootste hitte voorbij is, lekker koel is het nu,
Ansx

Je@net zei

Wauw...jij hebt je heerlijk uitgeleefd nu de grootste hitte even wat minder was, Marjan. Prachtige tinten en de kleuren van Clingendael zaten duidelijk nog in je hoofd bij het maken hiervan.
Later deze week weer tropische temperaturen, dus dan maar weer even wat rustiger aan!

KarinsArtScrap zei

prachtige drieluik Marjan super gedaan.

en de japanse tuin ziet er super uit heb het opgeschreven wij zijn echt tuinen freeks.

Gr Karin

Diny zei

Wat een schitterend drieluik in deze mooie kleuren Marjan......alsof je zo de natuur inloopt.....prachtig!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Ah.... dat ziet er prachtig uit! Ik weet nu hoeveel denkwerk het is om te krijgen hoe je het wilt hebben. Heel mooi met de rozen en de vlinders. Inderdaad zelf houden, als het zo'n mooie creatie is geworden.
De Japans tuinen had ik op FB al gezien. Schitterend!!

Gerrina zei

Je 3-luik is super mooi! Enne ik zou 'm ook zelf houden en als inspiratie ergens te pronken zetten!
Mooi die tuinen en bijzonder om te zien dat je onbewust de kleuren en sfeer in je hoofd had toen je met je stempels aan de gang ging... Mooi ook om te zien dat je met zoveel materialen en technieken kunt werken! Groetjes, Gerrina

Doris zei

Wow Wow Wat een prachtige drieluik Marjan ! De kleurschakeringen
de stempels wat een prachtig tafereeltje .
Mooie foto's heerlijk he wandelen in tuinen doe ik zo graag kan er zo van genieten.
Groetjes Doris

Autumn Clark - SewPaperPaint zei

This is so incredibly beautiful my friend! I just love the depth of color and beautiful layers. Big hugs, Autumn

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw Marjan, groot gelijk om dit zelf te houden en het is een kunstwerkje geworden. Al die mooie laagjes, kleurtjes en stempels...petje af hoor. Prachtige foto's van die tuin en alle kleurtjes lijken terug te komen in je mooie drieluik dus onbewust toch geïnspireerd denk ik :)
Lieve groetjes Miranda

Nicole Parmentier zei

Het is inderdaad een prachtig kunstwerkje geworden. Echt supermooi!! De inspiratie uit de japanse tuin is goed terug te zien. Niets zo lekker om af en toe eens gewoon mooie dingen te gaan bekijken. Of het nu kunst of natuur is het is echt voedsel voor de ziel en daar komt dan weer creatieve inspiratie uit. Wat een rijkdom hè!

Els zei

Geweldig mooie drieluik Marjan en echt je hebt de inspiratie uit de mooie tuin gehaald. Zo leuk al die kleuren.
Dat is heerlijk genieten met zo'n week. Groetjes, Els

aussie aNNie zei

Marjan, you are one amazing lady, this is just so stunning. Wow.... Your creativity is so inspiring...hugs.xx

Kate Yetter zei

Wow! I love the various colors, flowers and butterflies. What a beautiful piece. Those flowers in the Japanese garden are stunning!
Kate

GerJanne zei

p.s. Dat snap ik hoor Marjan, dat je niet op al mijn berichtjes kunt reageren...verwacht ik ook niet. Fijn dat je de vleessarah niet gemist hebt!

Sylvia zei

Prachtig drieluik,Marjan.Heel erg mooi stempelwerk.Ik ben vaak in de Japanse tuin geweest.Het is daar prachtig.Ik heb daar vlakbij gewerkt,dus als de tuin open was ging ik daar in mijn lunchpauze wandelen met een collega.

Groetjes,Sylvia.

martha datema zei

Hoi hoi Marjan,
Inderdaad de kleuren van de gemaakte foto's komen overeen met jouw drieLuik,
Heel mooi gemaakt!
Liefs Martha

Anita van Merode zei

Hoi Marjan, dit is zo schitterend mooi gedaan!!! Dat kan je wel zien dat het jouw erg aanspreekt deze challenge en terecht. Want het past perfect lijkt mij en het maak plezier straalt ervan af. Wauw echt gaaf gedaan.
Groetjes Anita

SylS creaties zei

Wat een schitterend resultaat, die kleuren ook. Je Clingendaelfoto's zijn ook prachtig!
groetjes,
Syl

Алексровер Анна zei

Marjan, what wonderful pictures of Japan blooming garden! It is a real place of inspiration! Your thriptych is a real masterpiece!!!

Willy zei

Ik vind hem géwéldig!!!!! Zoooo mooi van kleur, ontwerp en de laagjes maken het spannend! Superleuk dat je meedoet met onze challenge ook! Ik zie waar de inspiratie vandaan komt, grappig hoe je dit onbewust meeneemt hè?

Sue Lelli zei

Your triptych is just magnificent! LOVE the flowers and butterflies and the bee and your color inspiration from that FABULOUS garden! WOW!

Miranda Mols zei

WAAW, wat een indrukwekkend stukje kunst. Dat mag zeker gezien worden en in eigen bezit blijven. Ik snap het helemaal. Mooi ook zeg die foto's van de Japanse tuinen.