donderdag 10 oktober 2024

Purple Christmas

Bij Margreet zie ik regelmatig kaarten voorbij komen met Tracy Evans stempels en omdat die me ook wel aanspreken, heb ik een setje kerst stempels ervan gekocht. Ze werkt in Mixed media stijl, een stijl waar ik ook erg van gecharmeerd ben. Ik heb er een kerstkaart van gemaakt met een eerder gemaakte Gelliplate achtergrond op mijn manier:




Tracy's kerstballen gestempeld met Distress Oxides en met een waterpenseel wat verfraaid. Daarna uitgeknipt. Op de achtergrond tekststempels van Tim Holtz en van Art Specially met goud embossing. Boven aan een stempel van Lesia Zgharda. Met de ballen een tros gevormd en de hangertjes verbonden met de stempel d.m.v. een gouden fineliner. Sommige ballen nog wat versierd met dezelfde fineliner. De mini sterretjes boven de hanger komen van een randpons. Geen tekst, de kaart is wel duidelijk voor Kerst :) Binnenin een wens.

De kaart doet mee met 52WTC deze week.

Gisteren toch maar met mijn polsklachten naar de handfysio geweest, het gaat nog niet veel beter. Hopelijk helpt dat.

De pindasoep was heerlijk! Ik at het voor het eerst bij een schoolvriendinnetje, die een Surinaamse vader had. Naderhand kocht ik een Surinaams kookboekje en en daar stond het in, het werd een blijvertje voor ons! Niet te vaak, want natuurlijk wel vet door de pindakaas :)

Groetjes!

M@rjan

17 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Heb even je kaart een goed bewonderd wat een mooie is het schitterende achtergrond en dan de kerstballen prachtig. Oja pindasoep heerlijk moet hem maar weer eens gaan maken veel te lang niet gehad.

Caroline Cards zei

Een prachtige kaart in heel mooie kleuren. Dat goud maakt het helemaal af. Hopelijk gaat het snel beter met je pols. Ik ga eens zoeken naar een pindasoep recept, want dat klinkt apart!
Groetjes, Caroline

Martha zei

Schitterende kaart, Marjan
Mooi dat paars met gouden accenten
Liefs Martha

Kaartenkraam zei

Heerlijke kleuren en een mooie compositie met die stempels. Aan de kaart is te zien dat je helemaal in je element bent met deze technieken, prachtig!
Wat vervelend dat het nog steeds niet beter gaat met je pols, hopelijk kan de handfysio wat voor je betekenen.

groetjes van Ank

Trudy zei

Schitterende kerstkaart met lekker veel kerstballen!
Prachtige kleurencombinatie!
Sterkte met je pols, hopelijk helpt de handfysio.
Groetjes, Trudy

Marjolijn van Elsberg zei

Och Marjan, al jouw kaarten zijn kunstwerken op zichzelf, wat is dit weer ontzettend mooi!

Colinda zei

Mooi en chique met de goud accenten!
Beterschap met je pols!

Annemarie en Merit zei

Prachtige kaart, als je zo aangestoken wordt door iemand is dat helemaal niet erg... je hebt er een waar knustwerk van gemaakt.
Succes met de pols/hand dat moeten we als knutselaars zeker niet hebben, hopelijk helpt de fysio.
Leuk dat je er weer bij bent op kerstkaarten donderdag,
Lieve groeten Annemarie en Merit DT52WTC.

Marijke zei

Wat heb je dat mooi gemaakt met die mooie achtergrond. Leuk als je zo geïnspireerd wordt door mede bloggers. De kleuren vind ik ook erg mooi en zeker in combinatie met dat goed. Erg mooi gedaan. Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Sterkte met de pols. Is zeker niet leuk als je wilt knutselen. Groetjes Marijke

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met je nieuwe stempels, mooi de paarde kleuren
sterkte met je pols
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een prachtige kaart in dat mooie donker paars gecombineerd met goudkleurige accenten. Heel feestelijk en mooi gemaakt, zowel de achtergrond als die tros kerstballen. Sterkte met je pols, hopelijk helpt de fysio.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Sigrid1972 zei

Echt schitterend... mooie achtergrond!!!
Groetjes, Sigrid

Nancy zei

Hey Marjan,
Wat een mooie kerstkaart in deze niet alledaagse kleurencombo!
Liefs,
Nancy

Colien zei

Ontzettend mooi, echt prachtig!
grtz Colien

Pat zei

This is gorgeous Marjan and the deep purple tones with the gold look really rich and so pretty using these Tracy Evans baubles, and I love the design with them all grouped together and the wonderful embellishment at the top with the added gold stars and the '25' finish it perfectly. x

Danielle zei

Heel mooie kleuren op deze practhgie kerstkaart. Dat heb je mooi gedaan! Ik heb nu dus ook zin in pindasoep, dat heb ik denk ik meer dan tien jaar geleden voor het laatst gemaakt.... Ik hoop dat de handfysio je kan helpen bij je klachten!

Ans Gilbert zei

Prachtige mixed-media kerstkaart met de leuk stempel, ik vind de kleuren van je kaart echt supermooi.
Sterkte met je pols, hopelijk gaat het helpen,
Groetjes,
Ansx