Pagina's

woensdag 4 augustus 2010

Stylish blogger Award

Deze mooie award kreeg ik van Wendy . Ik ben er heel blij mee, dank je wel Wendy!


Ik vind het trouwens een erg leuke award, omdat je bij de diverse blogs zo veel leest over wat mensen leuk vinden en zo leer je zo iemand toch een beetje beter kennen.

Bij deze award hoort dat je vijf stijl dingen vertelt over jezelf. Pfff, dat is even nadenken. Over mijn scrapstijl en woninginrichting ben ik gauw klaar; ik weet inmiddels heel goed wat ik het best bij mij vind passen. Hier voel ik me het best bij.

Laat ik dus maar beginnen met de scrapstijl:
Ik houd erg van evenwicht, kleurcombinaties die goed samengaan, vaak gecombineerd met wit, maar ook erg van vintage en soms romantisch. Ik denk dat je dat ook wel terugziet in mijn kaarten.
En dan komen we meteen bij mijn huiskamer inrichting: dat is daarvan een mix. De meubels vrij strak, veel wit, gecombineerd met bruin voor comfortable banken en een beetje wollig kleed. Open haard. Rustige inrichting, met wat accessoires. Moet je allemaal maar afstoffen en ik scrap liever of maak stempels in Photoshop. :)  Ik houd erg van LICHT! Geen donkere ruimtes voor mij.
Mijn leesstijl: vooral goede thrillers, zoals de boeken van Stieg Larsson en die van Henning Mankell. Maar ook Ruth Rendell, Patricia Cornwell. En een goede roman is zeker ook een favoriet. En verder van alles en nog wat.
Vakantiestijl: ik houd erg van natuur en weinig mensen om me heen. We zijn dol op het eiland La Palma, wat wij het mooiste eiland van de Canarische eilanden vinden. Vanwege de natuur, de rust en het kleinschalige toerisme. Daar zijn we dan ook elk jaar in de Kerstvakantie te vinden. Rondreizen in Griekenland en Spanje en ook Amerika is iets wat we heel erg graag doen.
Kookstijl: Makkelijk, snel, maar wel lekker en gezond. Wokgerechten, veel salades. Gek op Indisch/Surinaams/ dus pittig eten!

Nou...lijkt me wel genoeg zo! :)

Ik moet hem doorgeven en zoals de vorige keren vind ik dat weer zo moeilijk! Want elke volger is me even lief door hun eigen stijl en andere dingen. Ik kan hem aan iedereen doorgeven die mijn blog volgt, maar geef hem toch door, omdat ik ook vind dat het een waardering is voor je blog en dat is toch leuk??

Ik geef hem dus door aan andere Wendy, omdat zij ook zeker een heel eigen mooie stijl heeft, altijd de moeite neemt om een berichtje en wat voor een ander achter te laten en dat ook zo leuk doet!!
De volgende is voor voor Marit, die het verdient om meer volgers op haar blog te krijgen, omdat zij prachtige dingen maakt en een heel creatief mens is, zo te zien.
De volgende is voor Bianca, haar kaarten zijn uniek en ook zij heeft een heel eigen mooie stijl.

En dan aan Wim, die op La Palma woont en zulke prachtige foto's maakt van zijn dierbare eiland! Hij scrapt niet, maar is echt een kunstenaar op zijn gebied. Ga eens kijken bij hem. Ik weet dat dit bedoeld is voor scrapblogs, maar toch... Wim, dit is vast niks voor jou, maar je verdient het wel!
Het liefst nog zou ik ook nog een award geven aan mijn vriendin Wilma, maar ja... zij heeft geen blog.

Pfff... ik stop ermee, ik hoop dat jullie nog wakker zijn :) :)

Bedankt voor je berichtje!

7 opmerkingen:

Marit zei

Hoi Marjan,

Wat ontzettend lief van jou om mij een award te geven! M'n eerste, dankjewel!
Ik ga hem snel op m'n blog plaatsen!

Fijne avond,liefs,
Marit

Jolanda Cuper zei

Hoi Marjan,
Het is inderdaad een leuke award voor andere mensen om te lezen!
Gefeliciteerd Jolanda.

Ellen zei

Ja, ja, nog wakker hoor! Leuk om over je te lezen, leer ik je weer een beetje meer kennen;-)))
Gefeliciteerd met je Award!

Groetjes Ellen

Bianca Kalksma zei

Goedemorgen Marjan, weer zo'n leuke verrassing op deze verrassende ochtend:)
Bedankt dat ik deze award van jou krijg! Ik ga m vanavond meteen op mijn weblog zetten! :)

Angèle zei

Goeiemorgen Marjan ;)

Als ik dit stukje zo lees denk ik...ik zou 't geschreven kunnen hebben! Grappig is dat toch!
Ik heb deze mooie award ook gekregen, maar nog niet geplaatst (vakantie hier en manlief wil er graag uit ;) )

Fijne dag, Angèle

Wilma B zei

Wat leuk om allemaal te lezen:))

Wendy ten Hove zei

Hoi Marjan,

Super leuk dat ik deze award van je heb gekregen, heb inmiddels ook mijn verhaaltje gemaakt en geplaatst, best lastig nog! Maar ik vond het zo leuk om deze dingen bij jou en ook andere dames te lezen, dat ik natuurlijk niet achter wou blijven! Dankjewel! En ook voor het leuke compliment!
Een hele fijne dag voor jou!
Groetjes, Wendy