woensdag 18 mei 2011

Challenge #12 Challenges for You

Deze leuke challenge bedacht Monique voor ons. Het is een layout schets, maar wil je een kaart maken of iets anders geïnspireerd hierdoor, voel je vrij! Kijk voor de uitwerkingen van de andere meiden op Challenges for You.


Mijn uitwerking is van een vakantiefoto. Ik heb hem gemaakt toen we net terug waren. Ik ben er zelf niet zo over te spreken, het kostte me erg veel moeite om weer aan scrappen te beginnen na het overlijden van mijn schoonzusje, mijn hoofd stond er totaal niet naar, maar ik wilde toch graag meedoen. Gelukkig gaat het scrappen nu weer beter en heb ik alweer h.e.e.a. gemaakt. Met meer plezier en inspiratie. Wat dat betreft blijft het toch een fantastische hobby.



Oude papiertjes gebruikt, de postzegeltjes komen van internet. Naaimachine, nietjes, fineliner, letterstickers, ribkarton, verf, stempels en embellishments uit diverse lijnen. De transparant achter de foto komt uit een oudere Pinkbox kaartenkit van Scrapbook Nederland. Iedere maand komt er een nieuwe uit met bijpassende embellies, erg leuk!

Bedankt voor je berichtje!

49 opmerkingen:

Jann-will zei

Marjan ik was al fan van de foto, maar je hebt hem met deze LO nog leuker gemaakt, zo passend. Het kan dat jij er niet tevreden over bent, maar ik wel!
Hij kan zo in een vakantiefolder!!!

Jolanda Cuper zei

Het is een prachtige LO, dus geen zorg. Het is altijd verstandig, om eens even iets leuks te doen, na zulke gebeurtenissen.Het blijft je toch wel bezig houden, dus even ontspannen is alleen maar goed.
Groetjes Jolanda.

José zei

Ik ben blij voor je dat de inspiratie weer terug is Marjan. Deze hobby is ook goed voor het koppie en de ziel!
Deze LO is echt prachtig. Het stikwerk vind ik te gek. Daar hou ik nl nogal van voor het geval je dat nog niet wist, LOL.
Heel leuk ook dat polka dot papier aan weerskanten. Ik heb er een hele tijd naar zitten kijken. Mooi handschrift heb je trouwens!
Liefs, Jose

Lia zei

Hij is prachtig geworden, en logisch dat je gedachten steeds ergens anders waren, goed dat je weer wat inspiratie hebt hoor,

groetjes Lia

Anita zei

Ondanks dat het gevoel misschien nog niet klopt is het een erg mooi lo geworden. Ik vind het fijn dat je ons toch weer nieuwe inspiratie geeft.Liefs, Anita

manuela zei

Het is een prachtige LO, Ondanks dat het gevoel misschien nog niet klopt en logisch dat je gedachten steeds ergens anders waren

manuela

Angèle zei

Echt een geweldige lo Marjan! Met zoveel mooie details en met liefde gemaakt. Dat is goed te zien. Schitterend!

Groetjes, Angèle

Wendy ten Hove zei

Hi Marjan,

Wat een leuke zonnige pagina is dit geworden! Super leuke kleuren en details!!! Wat leuk dat je ook de Popocatepetl kent, ken je die in Amersfoort ook al? Daar was ik zondag, heerlijk kleurrijk ook daar, super vind ik dat!

Groetjes, Wendy

Esther zei

Nou ik vind het een leuke LO geworden hoor.
Begrijpelijk van je soort van opstart moeilijkheden.
Maar zeker ook een goede afleiding dit soort projektjes.

Groetjes Esther

Anoniem zei

Kan me voorstellen dat het even enige moeite kost om je weer tot scrappen te zetten. Maar je layout is prachtig ! Ik vind dit zo'n mooie foto ! Leuke details ook !
Groetjes Berdien

Cornelie zei

Hoi Marjan, Weet hoe je je voelt! Na het overlijden van m'n vriendin had ik hetzelfde, het leek maar niet uit m'n vingers te willen komen. Toch lukt het dan weer en nu is het een heerlijke uitlaatklep! Aan je LO kan je het niet zien, want ik vind h'm echt zó mooi! Dat papier met die zonnetjes, nou ja alles gewoon! De foto zelf is ook mooi! Nou genoeg gekwebbelt! Groetjes Cornelie

Willy's creations zei

Prachtige LO..heb je prachtig gedaan van je vakantie foto!

Groetjes,Willy

Anneke. zei

Kan me best voorstellen dat je hoofd nog niet naar het scrappen staat. Het is niet niets het overlijden van een dierbare in je familie. Je LO is ondanks alle verdriet prachtig geworden. Leuke details heb je gebruikt.
Sterkte!
Groetjes Anneke.

Monique zei

Aan je LO kan ik niet zien dat het je moeite heeft gekost hoor, ik vind hem prachtig. zo lekker zomers!!

Tineke's hobby zei

ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om weer te gaan scrappen maar ik denk dat het je ook wel even goed doet ik wens je veel sterkte toe
Je LO is schitterend geworden mooie kleurtjes mooie foto en met die postzegels en zonnetje erbij super mooi geheel
Nou nogmaals sterkte
Groetjes Tineke

greet zei

Kan me voorstellen dat je hoofd nog niet naar het knutselen stond maar je LO is prachtig.
Gelukkig geeft dit ook weer een mooie ontspannende afleiding.

Groetjes Greet

Marijke zei

Wat goed dat je toch met deze foto aan de slag bent gegaan!! Kan me voorstellen dat het moeilijk was om er aan te beginnen. Ik vind de uitwerking TOP!! zoveel te zien weer, leuke details, krijg zin in vakantie..............
Groetjes, Marijke en Chantal

Hetty zei

Wat een mooie l.o. en ik snap dat het moeilijk
moet zijn geweest om weer te gaan scrappen

gr hetty

Yvonne zei

Ha Marjan,

Wat een gave LO en zo kleurrijk, blijf even in de LO 'mood' want het is echt heerlijk weer eens ene lootje van je te zien.

Aleida zei

Scrappen als bezigheidstherapie. Of als Mindfulness. Het helpt in ieder geval weer in een soort "gewoon" ritme te komen. Het zal moeilijk geweest zijn, en deze lay out zal je altijd aan deze periode blijven herinneren. Maar dat hoort een beetje bij scrappen, je herinneringen bewaren.
Sterkte.
De lay out is evengoed heel mooi geworden!
groetjes,

Jolanda zei

Lekker he scrappen,even je gedachten verzetten...ik vind het zo fijn en ontspannen!
En oooo wat heb jij een zware tijd achter de rug (en je familie ook)Rot hoor!
Ik vind je L/O heel mooi!Helemaal niets mis mee.
Ben benieuwd naar je andere projecten!
Liefs,Jolanda

Splashes of Pink and Mint zei

Ik kan het me heel goed voorstellen dat je niet gelijk vrolijk aan de slag kon gaan, maar het is er absoluut niet aan af te zien, hij is echt geweldig! een heerlijke zonnige foto op een lekkere vrolijke lo!
Fijn dat je de "hup" weer een beetje te pakken hebt, toch lekker hè zo'n hobby als afleiding!
Groetjes Elly

Karin zei

Prachtige layout, met een leuke foto. Die postzegels vind ik ook een erg leuk detail.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

ik kan me indenken dat je hoofd er niet zo naar
stond, maar ik vind je layout prachtig, mooi papier heb je gebruikt, leuk met de gestikte randen en het gescheurde papier, leuke foto, een leuk zonnig geheel.

groetjes jolande

Elly zei

Ik kan mee voorstellen dat het lastig is om de draad weer op te pakken!Je hebt in een korte tijd ook veel mee gemaakt,en als dat dan achter de rug is,heb je even de tijd nodig om op adem te komen!Ik vind het erg knap hoe je deze mooie lo hebt kunnen maken.Veel leuke embellishments,stikwerk en een mooie combinatie papier/foto!

Groetjes Elly

Martha zei

Ik kan me ook voorstellen dat het moeilijk is om het weer op te pakken! Blij dat het nu weer lukt!
Het is een geweldige LO geworden Marjan met mooie details en super mooie foto!
Groetjes,
Martha

Wim zei

Leuk om levensvreugde terug te vinden in je hobby.

Trudy zei

Het is een prachtige Layout Marjan!!
mooie kleuren ook.
Groetjes Trudy

Marie-claire zei

Geloof goed dat het je moeite heeft gekost, je hoofd stond er natuurlijk niet helemaal na en begrijpelijk, maar ik vind 'm wel heel mooi geworden! Ik wil eigenlijk ook wel eens een LO maken, misschien binnenkort toch maar eens proberen.

Groetjes Marie-Claire

Wilma zei

Nouhou....voor iemand die niet zo tevreden is met haar lo is tie bijzonder goed geslaagd!!Het vakantiegevoel spat er vanaf! Heerlijk hoor dat je weer aan het scrappen bent ondanks jullie verdriet en gemis!

Tineke van der Linden zei

Ik kan me wel voorstellen dat je hoofd er even niet naar stond om te scrappen... Maar toch is het je gelukt om er weer wat speciaals van te maken Marjan!!
Meestal ben je zelf de enige die er wat aan ziet... wij niet in ieder geval!
Groetjes Tineke

Ellen zei

Mooie layout Marjan, ik herken de foto!;-)

Groetjes Ellen

Riet zei

Ohhh wowww Marjan,Wat prachtig gemaakt heb je dit gemaakt.

Liefs Riet.

Brendaxx zei

Ik vind m ontzettend mooi! Heerlijk zomers, je kleurgebruik/papier vind ik erg mooi bij de foto!! Helemaal "af" hoor je lootje :)

Johanna zei

Lekker kleurrijk en zonnig! Een zomerse LO, helemaal top!

Brenda Roggeveen zei

Mooi hoor. En ik ben dol op rood met witte polkadots! Erg zonnige LO. En je handschrift lijkt wel gedrukt.
Fijn dat je weer aan het scrappen bent, ook al moest je even diep graven. Fijn als afleiding.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een hele zomers LO Marjan, prachtig! Ik kan me ook voorstellen dat je wel wat anders aan je hoofd had.
Groetjes van Jacqueline

Stella zei

Het feit dat je ondanks het grote verdriet tóch als DT-lid een LO hebt genaakt zegt iets over je. Zó loyaal en met een mooi gevoel voor plichtsbesef. Maar ik begrijp het als geen anders als je deze challenge verstek had laten gaan. Ik denk dat iedereen dat begrijpt. Nu ik hier naar kijk realiseer ik mij dat het ellendig moet zijn heweest om dit te maken terwijl de realiteit van het hier en nu zo anders is. Scrappen en kaarten maken is iets moois en je kunt er veel in kwijt. Neem de tijd; we rouwen en verwerken allemaal op onze eigen manier. Al loop je niet de hele dag met tranen in je ogen....
Goh heel verhaal....
Ik vind het een juweeltje. De foto is ge-wel-dig en ik ben gék op papier met stippen. Rood is voor mij een challenge op zich maar jij weet er wel raad mee :). De postzegels zijn énig en ik vind je embellishments tóp!
Kalm aan; doe dat waar je je goed bij voelt.
Liefs en groeten,
Stella

Anita zei

Ik vind hem erg leuk geworden.Lekker vrolijke kleurtjes en een mooi formaat zo.
Heerlijk,als ik daar naar kijk krijg ik zin in de vakantie.
Wat kun jij trouwens netjes schrijven!!
Leuk gedaan hoor!
Groetjes Anita

Bizzy @ home zei

Heerlijk vrolijke, zomerse LO!
Groetjes Renny

Marlies zei

Wat een prachtige LO heb je gemaakt, super details en een hele leuke foto! Begrijpelijk dat het moeilijk was voor je om eraan te beginnen maar meestal zorgt het freubelen ook meteen voor wat afleiding!
groetjes, Marlies

Het zonnetje in huis zei

Hallo Marjan,

Prachtge LO !

Groetjes, Jaimie

Nathaly zei

Ondanks alles is ie mooi geworden, Marjan. Ik begrijp dat het moeilijk is. Sterkte. Nathaly

sarams1987a zei

zeer mooi gemaakt.

Enige deelneming, veel sterkte toegewenst. ;)

Mvg Sarah

Knutsel en Zo zei

Marjan, Ik snap dat je hoofd er nog niet zo naar staat maar dat komt weer wel, gun jezelf de tijd! Jammer dat je zelf niet zo tevreden bent over je LO. Ik vind hem prachtig maar dat vind ik van al je creaties.

Liefs, Karin

Shirley zei

Marjan, wat 'n schitterende lo en wat sta je er stralend op..
Groetjes, Shirley

anja curvers zei

Vreemd ik dacht dat ik al gereageerd had maar dus blijkbaar niet. Je lootje is schitterend Marjan en blij dat het scrappen weer een beetje komt och het kan zo'n heerlijke uitlaatklep zijn.

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Hoi Marjan,
Je hebt er een heel prachtige en vrolijke LO van gemaakt, al zul je vast ook een naar bijsmaakje voelen bij deze foto, er hoort immers ook verdriet bij.
Ik snap goed wat je bedoelt, en verwerk je verdriet maar op je eigen manier, daar mag niemand over oordelen!
Ik geniet gewoon van je prachtige creaties, èn wat heb je trouwens een prachtig handschrift!
Lieve groet, Hilde

Annemieke zei

K vind hem echt super!!! De foto is ook erg mooi!
helemaal leuk!
Groetjes, Annemieke