woensdag 6 juli 2016

Watercolor effect en Silhouette

Hoi!

Watercolor of watercoloreffect blijf ik toch altijd mooi vinden. Deze stempel kocht ik al een hele poos terug. Daarna heb ik ook mijn Tombow markers gekocht, niet de hele set maar voldoende kleuren om er iets mee te kunnen. Voor iemand die deze stijl mooi vindt, maakte ik deze kaart:




Met de Tombow markers direct op de stempel gekleurd, licht beneveld met een mini-mister en water en het afdrukje op watercolorpaper gemaakt. Het geeft een subtiel effect en bij deze stempel vind ik het goed passen. Nog wat spatjes van de Grungeset van SU en wat plakpareltjes en tekstje en klaar! Voor het contrast geplakt op een kaartje met een steentjes embossingfolder.

Ik ben ook weer lekker bezig geweest ook met de Silhouette. Het proberen met vinyl en heat transfer is zo leuk om te doen! Als je eenmaal doorhebt welke snij instelling het handigst zijn voor welk materiaal en het design en weet hoe je een plaatje kunt omzetten in een snijbestand gaat er een wereld voor je open.
Een collega vroeg of ik voor haar namen wilde snijden voor op glazen potten voor juf en meester bedankjes en was er blij mee.

Voor Emmy heb ik een plaatje van Anna van Frozen van internet gehaald en omgezet/vergroot en uit heat transfer gesneden voor op een T-shirtje. Wat ijskristallen erbij uit glitter en op haar rug nog een kleine Anna.
Emmy was helemaal blij ermee en wilde het meteen aan. Jammer is wel dat het wat klein valt. Maar ja, het was een eerste probeersel en dan maak ik wel een ander shirtje voor haar. Ze is ook gek op de Minions.

Op de foto is ze druk bezig met plantjes in de tuin water te geven.



Ik hoef me dus echt nooit te vervelen in de vakantie, die er nu bijna aan zit te komen!

   photo Signature.png

40 opmerkingen:

Marjanne zei

Oh wat is deze mooi, zo subtiel de kleuren! En wat een schatje je kleine Emmy met haar mooie T shirt

Marjanne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Margot zei

Wat wordt ze al groot! Binnenkort gaat ze met je Silhouette aan de slag ;) Ik had afgelopen weekend mijn 7jarige nichtje te logeren, zij heeft mijn BigShot ontdekt :) Je kaart is prachtig! Inmiddels heb ik het witte watercolorpapier van Ranger in huis....

Doris knippenenplakken zei

Prachtig Marjan ! met de zachte kleuren en de zwarte stipjes heel mooi .
Groetjes Doris

sandie zei

Marjan this is just so gorgeous. I love the subtle flower and the splashes. I am on hols so not able to visit as much but thank you for all your lovely comments on my blog x

Ans Gilbert zei

prachtige kaart Marjan,
ik vind die tere kleuren ook erg mooi..Wat staat het shirtje leuk..trotse dame zo te zien en lekker druk bezig..
groetjes,
Ans

aussie aNNie zei

Brilliant design here today and lovely colours to inspire.xx {aNNie}

Sarah zei

Mooie kaart en tof het t shirtje dat je maakte.
Bedankt voor je tip op mijn kaart om ook te linken, want ik zou het inderdaad nog vergeten!! Xxx

Romy zei

Schitterende kaart! Wat zijn die bloemen prachtig. Ook Emmy's shirtje ziet er erg leuk uit. Ze boft maar met zo'n creatieve oma.

Je@net zei

Wat een mooie kaart is het geworden, Marjan. Mooi effect in die tere kleurtjes.
En wat leuk zo'n shirtje voor Emmy. Denk dat Isabel ook helemaal weg zou zijn van een shirtje met Elsa erop. Ze is helemaal weg van Frozen....net als oma :o)

Mariken zei

Hey Marian! Ik loop een beetje achter met reacties, druk zo, aan het einde van het schooljaar. Dat herken je vast wel...Je kaartje is prachtig, origineel en mooie kleuren, en heel subtiel! En je t-shirtje is het einde, wat gaaf als je oma dit soort dingen kan maken! Zal vast haar lievelingsshirt worden of al zijn!! Fijne avond en succes met de laatste loodjes!!

Marfien zei

Wat is dit een mooie techniek, daar moet ik nog een poosje op oefenen :-)
lief shirt ook, fijn dat oma persoonlijke shirtjes kan maken.

Ellen zei

Prachtig is het watercoloreffect op je kaart! Dat bloemenstempel leent zich er perfect voor. En die Emmy in haar T-shirt, geweldig! Supergaaf dat je zo T-shirtjes 'op verzoek' kunt maken. Jouw vakantIe is gevuld ;)

Colien zei

Wat een mooie kaart, prachtig met die bloemen! Het shirtje voor Emmy is geweldig leuk, op naar nog meer leuke prints :-) En bijna vakantie, fijn vooruitzicht.
grtz.Colien

Renate zei

Ohw, wauw!!! Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt. Het geeft zo'n mooi effect. Ik ben al weer een paar keer terug nar boven gescrold om nog even naar je kaartje te kijken.
Emmy boft maar met zo'n handige oma. Zo te zien heeft ze het inderdaad heel druk met de plantjes, ze is zo ijverig.
Volgens mij heeft Emmy een afbeelding van Elsa op haar shirtje staan, i.p.v. Anna.

-xies- Renate.

Stella zei

En zo ga je bij jou van shabby in zachte kleuren naar veel wit en elegant. En ook weer hartstikke mooi; ik vind die steentjes achtergrond ook geweldig! En Emmy; ahh wat superleuk! En wat wordt ze groot! Jij krijgt vast een hele productieve vakantie. Nog even en dan is het zover. En ga vooral ook even genieten van niets moeten!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Vervelen...?? Wat is dat Marjan..hihi? Nee dat zal jou zeker ook niet gebeuren;p
Wat een mooie kaart, lijkt wel een aquarel-schilderijtje en gaaf om dan een stoere steentjesachtergrond te gebruiken. Wat mooi en origineel dat t-shirt voor Emmy..bijna vakantie? Geniet er van...
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Oh ja, je hebt gelijk, het is Elsa! :)

Willy zei

Wat een prachtige stijlvolle kaart levert deze techniek jou op, ik weet zeker dat je daar iemand daar heel blij mee hebt gemaakt!! Het shirtje zag ik op FB voorbijkomen, Emmy is er zichtbaar mee in haar sas!!

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtige kaart! Bijna poëtisch met die zachte kleurtjes!! En zo te zien weet je goed raad met je silhouette, het shirtje staat superlief bij de kleine Emmy!

Anneke. zei

Weer een prachtige stijlvolle kaart, ik hou daar van.
Het shirtje voor je kleindochter is ook een schatje.
Groetjes Anneke.

GerJanne zei

Oh wat een prachtige kaart! Supermooi. Subtiel de stempel zo!
En het Frozen shirt van Emmy is ook al zo goed gelukt. De hele zomer aan, denk ik. Tot je de Minions klaar hebt ;-)
Groetjes,
GerJanne

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Marjan....zo fijntjes gedaan...leuke rechniek weer...PRACHTIG....en ook een schitterend shirtje voor je kleindochter gemaakt ...echt een leuke foto...om trots op te zijn...

groetjes Rosina

Inky and Quirky Designs zei

Gorgeous card Marjan and what a gorgeous T-shirt too for a special little girl :)
Hugs
Donna xx

SewPaperPaint zei

I love the softness of this mixed with the brick! And what a sweetie pie!

Marlies zei

Een hele mooie kaart. Zo chique en gemaakt met een hele mooie stempel. Helemaal perfect! Je hebt ook een leuke originele T-shirt gemaakt voor je kleindochter! groetjes, Marlies

Els zei

Een prachtige kaart met mooie kleurtjes en wat heb je een leuk T-shirt gemaakt voor Emmy. Leuk dat je zoveel plezier krijgt met je silhouette en we zien vast nog meer mooie creaties voorbij komen. Eenpracht foto van Emmy.
Groetjes, Els

Danielle zei

Je kaart is echt geweldig, wat een mooi effect! Jij bent van alle markten thuis Marjan, zo knap! Je t-shirt voor Emmy is zo leuk, die glittersterren zijn er mooi op! Goed dat je zo op meerdere manieren gebruikt maakt van de Silhouette, veelzijdig apparaat. En vervelen.... Ik weet niet eens meer hoe dat voelt ;-)

Deborah zei

Wat een prachtige kaart zeg! Ik vind het effect fantastisch, misschien moet ik die techniek ook wel eens proberen. De kleurtjes zijn weer prima gekozen!
Heel mooi t-shirtje voor Emmy, je kan inderdaad zoveel doen met de Silhouette ;-)

Gerrina zei

Wat een gave kaart! Mooi blijft die techniek en dan gecombineerd met de stoere muur; geeft een mooi effect!
Heerlijk dat je met je hobby je kleindochter kunt verrassen!
En een fijne vakantie (alvast?) Hier start die officieel vrijdag over 2 weken; we zijn het laatst aan de beurt... Groetjes, Gerrina

Lia zei

Marian, wat een prachtige techniek (en kaart!). Nog nooit gedaan maar wie weet...!
Je kleindochter is een schatje en het t-shirt ook! Vroeger gaf ik cursussen in textielverven en heb heel wat stripfiguren voor de kinderen op kleding gemaakt. Zo leuk!!
Lia xx

KarinsArtScrap zei

een hele mooie elegante kaart Marjan

Gr Karin

Maartje zei

Wat ben je lekker bezig!! Je kaart vind ik schitterend! Kwijl... En het t-shirt voor Emma is ook goed gelukt!

José zei

Wat een super mooie kaart Marjan, heel subtiel en toch zoveel effect.
mooie T-shirtje heb je voor Emma gemaakt

Mona Pendleton zei

Thank you for your kind works Marjan, they mean so much ;) Your card is beautiful! The watercoloring looks outstanding! Such a sweet photo! Her shirt is precious!

Sylvia zei

Hij is weer prachtig,Marjan.Leuk ook de embossing op de achtergrond.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Sue Lelli zei

Her shirt is just DARLING and I LOVE the technique you used on your PRETTY card!

Judith zei

De kaart is een plaatje! Wat een prachtig effect geeft deze techniek. Het werken met deze markers zou ik ook eens willen uitproberen.
Over de mogelijkheden van de Silhouette heb ik al zo veel gelezen, een geweldig apparaat. Leuk dat je Emmy zo 'makkelijk' blij kunt maken.

Dora zei

prachtige kaart en zoooo..mooi uitgevoerd.
Ook je t-shirt is helemaal goed voor de kleine meid!

maria's knutselplezier zei

Mooi , stijlvol, wat ben je toch goed in heel wat stijlen Marjan!! En wat is je kleindochter groot geworden, wat zie ze er een fantastische leuke meid uit, geniet ze maar van!!

Groetjes
Maria