vrijdag 19 augustus 2016

Nog meer ... met de Silhouette

Ja, wéér geen kaarten of scrapspul, maar alwéér projectjes met de Silhouette :)
Deze vakantie was mijn voornemen dan ook mezelf eens goed te verdiepen in dit geweldige apparaat en dat heb ik ook echt gedaan.
Ik heb leren werken met Vinyl, Flex en glas ets pasta. Deze voorlopig laatste twee projectjes zijn allebei voor Emmy. Ze wordt volgende maand vier en daarom maakte ik voor haar dit T-shirtje met cijfers in vrolijke kleurtjes en de 4 in een zilveren ster.
En omdat ze dan dus ook naar school gaat maakte ik voor haar een gymtasje met haar favoriete eenoog Minion en haar naam.
Ik wens jullie alvast fijn weekend, volgende week beginnen hier de scholen weer. Gisteren was ik op school om de klas in orde te brengen met mijn duo. Aanstaande dinsdag beginnen Cornelie en ik ook weer met een nieuwe Liftchallenge.

Mijn zus was trouwens superblij met haar glazen, zo leuk!
 photo Signature.png

36 opmerkingen:

Sylvia zei

Mooi gemaakt,Marjan.Schattig T-shirt en superleuk gedaan met de cijfertjes erop.Dat tasje is ook enig.Knap hoor dat je dat allemaal zelf maakt.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Ans Gilbert zei

Hoi Marjan,
je hebt weer 2 prachtige dingen gemaakt, wat zal ze blij zijn met haar T-shirt en rugzakje..volgende week al??
Hier nog 1 week te gaan..
groetjes,
Ans

KarinsArtScrap zei

wat een vrolijke shirt en super gaaf die rugzak Marjan
Gr Karin

Marfien zei

Ziet er leuk uit, hopen dat het nog even mooi weer blijft, kan ze het nog even dragen. Gaaf rugzakje.

Romy zei

Wat ontzettend leuk zeg! Daar zal Emmy vast en zeker blij mee zijn.

Danielle zei

Wat zal Emmy trots zijn op haar shirtje èn haar gymtas!! Je hebt je echt aan je voornemen gehouden om meer met de Silhouette te doen, en allemaal erg leuke dingen! Leuk dat de liftchallenge weer begint.... Geniet nog van het weekend!

sandie zei

wow, your creativity is amazing. I adore the T-Shirt, such a bright and cheerful pressie x

Sarah zei

Leuk!

Je@net zei

Wat leuk, Marjan. Een heel lief shirtje en een super gave gymtas. Wat zal ze trots zijn!

Willy zei

Ja ik had ze al op FB gespot, echt zóóó leuk deze persoonlijke kadootjes!! Wat boft Emmy toch met zo'n handige oma!

Inky and Quirky Designs zei

Wow your granddaughter is one lucky little girl to have such a talented Gran :)
Hugs
Donna xx

Kaartenkraam zei

Wat zal ze er mooi uitzien met dat prachtige t-shirt aan, wat heb je dat leuk gedaan! en de gymtas ziet er ook helemaal geweldig uit, wat zal ze trots zijn op haar mooie nieuwe spulletjes!

groetjes van Ank

Nelleke zei

Oh wat leuk zeg! En wordt ze alweer 4? Wat gaat dat snel he? Wat een leuke dingen heb je gemaakt. Heb je gezien dat je bij de Aldi Minion ijsjes kunt kopen? Mijn kleinzoon van 2,5 was helemaal enthousiast vanavond. Jammer dat ik er niet bij was omdat ik nog werkte. Morgenvroeg, ze slapen nu bij ons een nachtje. Leuke andere dingen heb je gemaakt, de glazen zien er goed uit en je kerstkaarten mogen er ook zijn. Succes op school maandag. En? Ik ben benieuwd wat de liftchallenge is dinsdag. groetjes, Nelleke

Rosina zei

Oooohhh Marjan ...wat een leuk shirtje en rugakje heb je voor Emmy gemaakt....prachtig zijn deze leuke creaties.....zo gaaf gedaan!!!

groetjes Rosina

GerJanne zei

Hoi Marjan,
wat enig!! Je hebt in je vakantie ontzettend leuke dingen gemaakt en inderdaad geleerd. Dat is zo leuk als je er de tijd voor hebt. Het tasje is ook zo enig!!
Heel veel succes weer en ook weer leuk dat de Liftchallenge gaat beginnen! Heb ik ook weer zin in!
Groetjes,
GerJanne

Gerrina zei

Wat een gave tas! Daar zal ze zeker de blitz mee gaan maken! En trots zal ze zijn met haar t-shirt! Mooi gemaakt en fijn dat je zoveel hebt kunnen uitproberen en leren; ik ben benieuwd wat je nog meer gaat maken! In ieder geval een heerlijke manier om je vakantie in te vullen! Fijn weekend, Gerrina

Judith zei

Emmy wordt al 4?! De tijd gaat snel. Ik kan mij nog goed herinneren aan de aankondiging, dat je oma zou worden ((-:
Een heel leuk cadeautje krijgt ze van haar oma. Ik denk dat Emmy heel blij is met jou (en het apparaat dat het mede mogelijk maakt, hihi)

Je hebt zo veel moois weer gemaakt en tussendoor ook lekker vakantie gevierd. Bij ons beginnen de scholen over een week pas weer, maar ik moet maandag weer aan de slag. Ach nee, ik mág maandag weer werken (-:

Ik wens je een fijn weekend en sterkte en plezier als je het nieuwe schooljaar weer begint!
Groetjes, Judith

Mona Pendleton zei

Super cute projects Marjan! Love the t shirt with all the colorful numbers and the Minion bag is precious! Hope you have a great weekend!

Els zei

Erg leuke T-shirt voor Emmy en wat een leuke vrolijke gekleurde cijfers en het gymtasje is ook zo leuk met de minion.
Wat vliegt zo'n vakantie voorbij he. Succes voor de komende week.
Groetjes, Els

Lia zei

Geweldig Marjan!! Wat heerlijk toch als je zo creatief bent en allerlei techniekjes kunt proberen. Als ze dan nog zo mooi lukken ook, dan mag oma niet alleen trots zijn op haar kleindochter maar ook op zichzelf!!
Lia xx

Gerdine zei

Leuk!! Gaaf dat je zoveel hebt kunnen doen met de silhouette. Veel succes komende week weer. Ik ben gisteren ook weer begonnen op school. Ach, als alles weer start heb ik er ook wel weer zin in. Fijn weekend!

Scraptastisch zei

Groot gelijk Marjan om je te verdiepen in zo'n alles kunner van zo'n prachtige machine! Het lijkt mij een geweldig apparaat! Zo leuk om van die persoonlijke kadootjes te maken, wat zal Emmy trotsrond lopen in Oma's zelfgemaakte T-shirt en de gymtas is ook te gek! Wat zijn de weken omgevlogen...succes met de start van het nieuwe schooljaar volgende week!
Gerie xx

Maria V zei

Leuk hé, eens wat anders doen. In ieder geval is het goed gelukt en maak je jouw kleindochter en zus er ook blij mee. jij ook fijn weekend.

Diny zei

Wat heb je dat ontzettend MOOI gedaan Marjan....het ziet er heel erg netjes en verzorgd uit! Wat zal Emmy blij zijn als ze dit ziet!
Groetjes en ook jij een fijn weekend,
Diny

aussie aNNie zei

FABULOUS job with the silhouette, love what you made.xx

Martha zei

Hoi hoi Marjan,
wat heb je leuke mooie dingen gemaakt voor je kleindochter,
prachtig!!!!
Mijn man heeft ook een silhouette, hij maakt er stickers mee ...
Veel werkplezier weer volgende week!
Liefs van martha

Anneke. zei

Wat een schattig shirtje voor je kleindochter en dan moet zo'n store gymtas er bij. Helemaal gaaf!
Groetjes Anneke.

Maaike Huisman zei

Je projecten met de sil vind ik ook leuk om te zien.
Goed van je, dat je er eens voor bent gaan zitten, om uit te zoeken hoe dingen werken.
Ik heb net ook een sil aangeschaft en moet hem zelfs nog aansluiten.
Dergelijke strakke projecten als die van jou heb ik ook in gedachten om te gaan doen.
De scholen zijn hier nog een week dicht, jij alvast sterkte met het begin van het nieuwe schooljaar.
Het laatste?

Sophie zei

Wow! Das ist großartig, einfach klasse, Marja.
Meine kleine Enkelin hatte vor Schulbeginn im Kindergarten auch bereits entsprechende süße T-Shirts an.

LG Sophie

Marjanne zei

ontzettend LEUK!!

Stella zei

Ik zag het langskomen op FB :)Emmy alweer 4; het gaat echt hard hé? Ik schreef volgens mij Mineon; zie nu dat het Minion is:) Heerlijk zo;n creatieve oma; Emmy boft. Dat t-shirtje is superleuk en die gymtas is het natuurlijk helemaal voor haar! Jij begint weer met werken;l ik met mijn vakantie. Leuk om te lezen dat jij je zo hebt verdiept in je Silhouette. Ik heb bij Ros in Liverpool voor het eerst eens gezien wat je zoal met dat apparaat kunt; geweldig! Je hebt de smaak te pakken en dat is te zien; allemaal even mooi! Er komt vast nog veel meer moois :)

Durvina zei

Wat leuk is dit allemaal, heerlijk om ook eens op een andere manier creatief bezitg te zijn!!
Super gedaan!

liefs, Durvina

Nicole Parmentier zei

Ik zag ze al op facebook, superleuk!! Je zou in het Silhouette design team moeten zitten! En Emmy al naar school, jhee wat gaat dat snel. Een grote stap voor zo een klein meisje!

Colien zei

Heel leuk shirtje, grappig hoe je de 4 extra benadrukt hebt! En de gymtas is geweldig, wat gaaf gemaakt! Emmy boft met zo'n crea-oma! Oeh, vakantie alweer voorbij, gaat toch snel. Hier nog 2 weekjes, maar ook vandaag al een kleine start gemaakt met de voorbereidingen....
grtz.Colien

Maartje zei

Heeeel leuk! Emmy boft met zo'n oma, en jij met een kleindochter waar je heerlijk voor kunt knutselen ;). Wat gaat de vakantie snel. Veel succes weer!

Sue Lelli zei

LOVE LOVE LOVE the shirt with numbers and the silver star and the minion bag must be a real treasure to her! YOU are the BEST Grandma!