Pagina's

zondag 18 september 2016

DCL #260

Hoi!

Tijd voor een nieuwe challenge bij Dutch Card Lovers. De zonnige challenge van Margot was een succes ondanks het warme weer en we hopen dat jullie deze, die ik koos, ook weer leuk zullen vinden:

Shakercards! Je ziet ze weer vaker, al dan niet gemaakt met behulp van de Fuse tool. En wat zijn ze leuk om te maken, dus ..... Let's Shake! Maak een kaart met een shaker gedeelte!


Ik heb er drie gemaakt omdat het erg leuk is om te doen, maar laat de volgende twee later zien. Dit is de eerste:Gemaakt voor iemand die na een nare periode een eigen huisje kreeg en daar hopelijk happy zal worden.
Shakercards kun je op verschillende manieren maken, afgezien van het model natuurlijk. Het shakergedeelte kan erop of erin liggen.
Bij deze ligt het gedeelte erin en is het doorzichtige gedeelte van een stukje verpakkingsmateriaal.

Deze keer is onze sponsor Scrapplezier met een leuke prijs, details op ons blog. Ook vind je daar de mooie kaartjes van mijn teammaatjes. Doe gezellig mee en shake er op los ;)
Je hebt de tijd tot vrijdag 30 september 18.00 uur.

-------------------------

Vandaag is onze dochter Claire jarig en vieren we ook het feestje van onze kleindochter Emmy, die vrijdag aanstaande vier jaar wordt. Ze is aan het wennen op de basisschool en vindt het helemaal geweldig. Ze is er erg aan toe, leuk hoor! Aanstaande de maandag komt ze een nachtje logeren en blijft ze gezellig dinsdag bij ons.


Mijn schouderprobleem is over, ik sla weer aan het bloggen, heb zaterdag al een rondje gemaakt, het heeft best lang geduurd, maar het moest echt even rust hebben. En dat werkte. Hobbyen ging wèl gelukkig, een andere houding dan wanneer je achter de computer zit en steeds dezelfde bewegingen maakt met de  muis. Ik heb er weer van geleerd.


 photo Signature.png

42 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart heb je voor deze uitdaging gemaakt, Marjan.
Gefeliciteerd met je dochter (en kleindochter) en een fijne dag gewenst!

Els zei

Een hele mooie shakerkaart en heerlijke vrolijke kleuren.

Gefeliciteerd met de verjaardag van Claire en ik wens jullie een heerlijke dag.
Fijn om te lezen dat je schouder weer helemaal oké is.
Groetjes, Els

Mona Pendleton zei

Such a fun and cheerful card Marjan! Love the shaker full of pretty sequins! Congrats to your daughter and how exciting for your granddaughter! Happy you are on the mend :)

Danielle zei

Eerst even je kaartje: super vrolijk door de kleurtjes, leuk gedaan!! Wat fijn dat het beter gaat met je schouder, door aanpassen van mijn houding (rechterhand met muis niet vooraan op het bureau maar wat verder weg) en toch wat minder lang achter de computer, ben ik er echt helemaal vanaf gekomen. Wel even op blijven letten ;-) Een heel fijne dag vandaag, gefeliciteerd met je dochter! Dat wordt vast een heel leuk dubbel feestje, lekker genieten van Emmy de komende dagen!!

Colien zei

Wat een gave shakerkaart, erg mooi en vrolijk! En proficiat met de verjaardagen van Claire en Emmy! Leuk dat Emmy nu naar school kan, zeker als ze er zo aan toe is. Fijn dat het beter gaat met je schouder, rustig aan nog maar...
grtz. Colien

Sarah zei

Wat is jou kaartje mooi! Leuke kleurtjes, tof geheel. Fijn dat het al wat beter gaat en maak er een feestelijke dag van. Bedankt voor je lieve reactie. Leuke opdracht ook, als ik er tijd voor vind dan doe ik graag mee. Groetjes

Scraptastische hobby zei

Hoi Marjan,
Weer een leuke challenge, een shakercard! En de ontvangers krijgen het zonnetje in huis met zo'n vrolijke kaart! Emmy alweer bijna 4 jaar...jeminee, gaat echt snel! Fijne verjaardag van de dames!
Sterkte met je schouder verder!
Liefs Gerie

Anneke. zei

Wat een mooie shakerkaart, Marjan.
Je kleindochter wordt alweer 4 jaar. Dat gaat snel. Het zal al wel een heel dametje zijn, leuk!
Pas goed op je zalf wat je schouder betreft.
Groetjes Anneke.

Kaartenkraam zei

Hartelijk gefeliciteerd met de beide dames en wat leuk dat Emmy het leuk vindt op school!
Je kaart is hartstikke leuk, lekker vrolijk van kleur! Vroeger maakte ik heel veel schudkaarten maar inmiddels al jaren niet meer. Ik moet me toch maar weer eens verdiepen in de nieuwe technieken. Ik lees Fuse tool en heb geen idee waar je het over hebt *lol*

groetjes van Ank

Sarah zei

Lieve Marjan, ik had me even vergist, het was Marja die ik wou bedanken voor haar lieve reactie. Oepsie... Maar als jij langskomt zijn jouw reacties ook altijd lief hoor!! Fijne dag nog!

Misseke zei

Prachtige shakerkaart heb je er van gemaakt Marjan - een plaatje is het.
Veel plezier met de verjaardagen.
Groetjes,
Misseke

Martha zei

Hoi hoi Marjan,
wat een leuke schudkaart en zo toepasselijk!
Gezellig je kleindochter komt logeren, das leuk!!!
Fijne dagen met de feestneusjes!!
Liefs van Martha

Romy zei

Wauw, wat een leuke kaart! Lekker vrolijk en fleurig. Dat huisje is erg leuk.
Veel plezier met Emmy!

Maria V zei

Met deze kaart word je zeker vrolijk. Wat fijn dat je schouderprobleem weer over is. Kan je dubbel geniet van de feestelijkheden.

Irene zei

ALLES is leuk aan je schudkaartje Marjan!

xx Irene

Irene zei

Oh en natuurlijk dikke proficiat met de meisjes!!!!

KarinsArtScrap zei

een prachtige shaker kaart Marjan
Gr Karin

Ans Gilbert zei

Hoi Marjan,
prachtige schudkaart heb je gemaakt, daar maakte je iemand heel blij mee..
Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Claire en Emmy..
groetjes,
Ans

Renate zei

Dit heb je wel ff super leuk gemaakt zeg. Deze kaartjes blijven inderdaad er-rug leuk om te maken. Ik ben heel benieuwd naar de andere 2.
Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter en kleindochter, een fijne dag gewenst.
Kei fijn dat je schouderproblemen weer over zijn.

Cornelie zei

Als eerste gefeliciteerd natuurlijk!! Vel plezier vandaag!
En shakercards, tja, een favoriet van mij! Helemaal leuk om te maken, en doe het echt heel vaak, ik word er gewoon blij van. Ook van jou kaart. Fris en vrolijk, ben benieuwd naar de andere twee!

Marfien zei

Gezellig en vrolijk deze verhuiskaart. Gefeliciteerd met dochter en kleindochter, heerlijk dat ze naar school kan

Marfien zei

Gezellig en vrolijk deze verhuiskaart. Gefeliciteerd met dochter en kleindochter, heerlijk dat ze naar school kan

Inky and Quirky Designs zei

Such a sweet and happy card Marjan. I'm so glad to hear you're much better now too :)
Big birthdays coming up as well, 4 is a very good age!
hugs
Donna xx

Sabine zei

Wat een mooie verhuiskaart! Gefeliciteerd met je dochter en alvast gefeliciteerd met je kleindochter. Fijn dat het met je schouder goed gaat Liefs Sabine

Deborah zei

Wauw! Wat een fantastisch mooie kaart is dit weer!!!

Diny zei

Gefeliciteerd met je dochter en kleindochter Marjan....en wat heb je een prachtige schudkaart gemaakt!
Groetjes Diny

Алексровер Анна zei

M arjan, love this pretty shaker card! And i'd like to say that you have made many wonderful things for Emmy, she is so lucky to have such creative Granny!!!)))

GerJanne zei

Hoi Marjan,
Wat fijn dat het nu weer goed gaat met je schouder! Goed van je dat je zo rustig aan gedaan hebt. Je shaker card is heel mooi. Door het wit is het schudgedeelte goed te zien. Mooi ook met happy erbij onder deze omstandigheden.
Gefeliciteerd met Claire en natuurlijk met Emmy. Ik vind de tijd snel gaan als ik terugdenk aan toen onze kinderen klein waren, maar als je nu zegt dat Emmy 4 wordt en went op de basisschool, dan kan ik er bijna niet bij dat dat nu al zo ver is.
Geniet van het logeren!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Klinkt goed allemaal: schouder over, feestje voor Claire en Emmy, Emmy naar de basisschool, een logeerpartij. Allemaal dingen om blij van te worden. Dat geldt ook voor jouw schudkaart. Wat is die leuk en vrolijk.

Linda zei

Wat een leuke vrolijke kaart
gr linda

Kreatief met Maria zei

Gefeliciteerd met je dochter en kleindochter. Prachtige, vrolijke kaart heb je gemaakt. Fijn dat het weer goed gaat met je schouder.
Groetjes Maria

Gerrina zei

Ik blijf ze vaak mooi en grappig vinden die shakerkaarten, ook deze van jou hand ziet er mooi fris uit! Maar zelf maken...geloof dat ik er al die tijdwelgeteld 1 gemaakt heb :) Fijne week!

Sylvia zei

Mooie vrolijke kaart,Marjan.Fijn dat het weer beter gaat met je schouder.

Groetjes,Sylvia.

!neke zei

Leuke kaart !
En gefeliciteerd met de dames !!!!!
Je schouder weer beter.... super !
Ik ben even in Duitsland, op het eiland Rügen !
Als ik terug ben mail ik je wel !

groeten Ineke

Aartje zei

Wat een leuke vrolijke schudkaart, dat geeft altijd weer iets extra's aan je kaart.
Fijn dat het weer beter met je gaat.
Groeten, Aartje

Willy zei

Wat een gaaf shaker kaartje Marjan, weet zeker dat degene voor wie je hem maakte hier helemaal vrolijk van wordt! Ik hoop dat je gezellige dagen hebt gehad? In ieder geval nog gefeliciteerd met deze dubbele verjaardag :) en wat spannend dat Emmy naar school mag, komt ze bij jou? Goed te horen dat het beter met je schouder gaat!!

maria's knutselplezier zei

Wat een mooi verhuiskaartje Marjan, ik hoop van harte dat deze persoon heel gelukkig wordt in het nieuwe huisje, je kaartje zal alvast bijdragen tot wat geluk daar ben ik zeker van!!

Groetjes
Maria

Stella zei

Ik hoop dat jullie een hartstikke leuke verjaardag hebben gehad. Alsnog van harte gefeliciteerd met Claire en Emmy. En alweer vier; wat gaat het toch snel! Fijn dat je schouder weer is opgeknapt; blijf jezelf in acht nemen. Het is zo naar en pijnlijk. Je kaart vind ik tóp! Een echte Marjan:)

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een geweldige kaart Marjan! Mooi gemaakt en vrolijke kleuren!
Groetjes, Yvonne

Miranda V zei

Wat een leuke kaart! Mooie rustige actergrond en vrolijke details er op. Wat ontzettend fijn dat je schouder weer meewerkt en dat het rustiger aan doen heeft geholpen. Ik kan na mijn bruiloft en huwelijksreis ook weer uitgebreider bloggen en reageren, hopelijk heel snel ook weer aan de knutsel!

Anita van Merode zei

Prachtige shaker kaart!!! Je maakt echt hele mooie kaarten Marjan.
Gefeliciteerd met je dochter die jarig is geweest. Gelukkig gaat het weer goed met je schouder, ik heb heel wat gemist hier op blogger ;-(
Gr Anita

Durvina zei

Wat een gave kaart! En die kleurtjes...., I love it!

liefs, Durvina