woensdag 8 februari 2017

Leren kleuren

Kleuren, ik ga het steeds leuker vinden.
Met de Zig brushes en met de Tombows, want bij watercoloring ligt mijn hart wel het meest. Ben dol op bloemen en kocht daarom de set van Tim Holtz: Flower garden, om eens lekker te oefenen. Van Youtube filmpjes kun je veel leren en ik keek daarom een paar keer goed naar het filmpje van Kristina Werner, wiens kleurkunsten ik erg bewonder.

Ik heb een poging gewaagd en maakte met het resultaat deze eenvoudige kaart:Vind de heldere kleuren van de Zigs erg mooi en ik zag bij de vorige kaart een opmerking van Aartje, die zich afvroeg of de kleuren wel mooi bleven, omdat ze er dingen over gehoord had. Ik heb tot nu toe een aantal kaarten ermee gemaakt in de loop van een paar weken en ze zijn nog steeds even helder als eerst en lopen ook niet door.

Mijn collega wordt vandaag geopereerd, haar knie wordt vast gezet. Daarna revalidatie. Ik heb geen idee hoe het lopen eruit zal gaan zien voor haar, maar hoop voor haar het allerbeste.

Groetjes, Marjan

37 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een schitterende kaart met pracht kleuren Marjan.
ik vind bloemen ook geweldig.
Gr Karin

Scraptastisch zei

Bij deze bloemen lopen je kleuren al veel mooier in elkaar over Marjan, dus het blijft oefenen hè, ongeacht welke markers we hebben! Het is een super mooi en kleurrijk kaartje met prachtige stempels! Fijne dag verder vandaag!
xx Gerie

Aletta zei

Prachtig Marjan, en ook ik ben een ZIG fan... ik hou ook t meest wat aquarel kleuren... love it... en ook ik heb geen last van dat kleuren vervagen... je moet ze wel niet al te licht inkleure.. maar jouw kleurtjes zijn top

Je@net zei

Wauw...wat ontzettend mooi gedaan, Marjan. Vind het een prachtige kaart geworden!

Creatiels zei

heel mooi gedaan, die stiften bieden echt wel veel mogelijkheden ik werk er ook gtaag mee. Veel beterschap voor je collega
groetjes
Els

Diny zei

Wat een schitterend kaartje Marjan....prachtig ingekleurd!
De bloemen zijn mooi en fris van kleur.
Is het kaartje voor je collega die vandaag geopereerd moet worden?....heel lief!
Groetjes Diny

Gerrina zei

Wat mooi! Ben het helemaal met je eens dat de Zig CleanColorbrushes zulke mooie heldere kleuren hebben en hiervoor zijn ze echt super. Die bloemen zien er zo prachtig uit! Groetjes, Gerrina

karin zei

Schitterend gekleurd ! Mooie kaart.
groetjes,
Karin

Stella zei

Dit noem jij oefenen? Ik noem het kunst:) Zulke mooie kleuren en het kleurverloop is adembenemend mooi. Als ik jou was zou ik 'em inlijsten...
Wat een drama voor je collega; is het voor jou nog allemaal te doen?

Rosina zei

Heeeel mooi dit kaartje Marjan....wat heb jij die bloemen prachtig ingekleurd met je zigmarkers...Ik ben ook al heel de week ermee doende...maar het valt allemaal nog niet mee...komt ook omdat ik nog maar een paar kleurtjes heb...maar ben dit voorjaar nog jarig ....en daar hoort een cadeautje bij als je 70 wordt ...toch? hihihi
liefs Rosina

Mona Pendleton zei

WOW Marjan! What a gorgeous work of art! Simply stunning! I love it! Thanks for the inspiration!

Lia zei

En dat noem je eenvoudig Marjan?! Wat wordt het dan als je nog meer hebt geoefend? Ik ben benieuwd. Maar je hebt gelijk: hoe meer je met inkleuren bezig bent hoe leuker het wordt. Ik doe het met aquarelpotloden en een waterpenseel en dat lukt ook steeds beter.
Lia xx

GerJanne zei

Volgens mij had ik het gelezen van je collega, maar nog niet gereageerd. Zo sneu altijd om lang uit de running te zijn. EN voor jou extra werk, maar ik snap dat heel goed. Kinderen kunnen zo onrustig worden van een of meerdere invallers en als dat lang duurt is het zeker niet goed voor de ontwikkeling. Een collega van mij heeft het ook zwaar: eerst een nieuwe heup en omdat het revalideren niet ging oor haar slechte knieën, moet ze nu twee nieuwe knieën! Ik schreef haar al, een complete renovatie!
Dan je kaart: supermooi! Ik heb pas ook bloemen ingekleurd met Ziggies en in een gembosste stempelafdruk. Prachtig om te zien!!
Groetjes en heel veel sterkte met de drukte!
GerJanne

Nancy Soetaert zei

Prachtige kleuren en wat mooi gekleurd! een schitterende kaart!
Nancy

Maria V zei

Klasse, echt zo mooi. Zoals de kleuren in elkaar over gaan. Geslaagd!!

Linda zei

Wauw wat mooi heb je dat gedaan, echt prachtig
gr Linda

Doris knippenenplakken zei

Hoi Marjan ,
Prachtige van kleuren heel mooi !
Dat ga ik ook nog doen heb zoveel mooie stempels en nog niets mee gedaan .
Geslaagd hoor echt prachtig .
Groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ooh wat is dit mooi Marjan. De kleuren zijn helder, fris en lopen mooi in elkaar over. Ik heb ook genoten bij mijn laatste kaartjes om ze in te kleuren, zó rustgevend en wil ik jouw niveau halen dan moet ik nog veel oefenen maar dat is alleen maar leuk..hihi.
Lieve groetjes Miranda

Sabine zei

Hele mooie kaart! Prachtige kleuren en heel mooi ingekleurd Liefs Sabine

Sarah zei

Zo mooi! Prachtig!

Marfien zei

Knap hoor, en dat met markers. Ziet er heel mooi uit Marjan. Ik ga nu een stempel uit zoeken om te kleuren voor de liftchallenge, maar wel met potlood . . .

Kaartenkraam zei

Wow dit kun je! Mooie heldere sprekende kleuren in prachtige combinatie. Een schitterende kaart zo, heel mooi ook dat grijze stippelrandje erbij!

groetjes van Ank

Sue Lelli zei

What does Liefs mean in English? Your card is absolutely STUNNUNG and you KNOW I adore that color combination!

Ellen zei

Wat een prachtige kleuren heb je gebruikt voor de bloemen! Vind vooral de bloem die er bovenuit steekt heel erg mooi. Je hebt talent! Volgens mij gaat het kleuren je goed af, want als dit maar probeerseltjes zijn, wil ik straks het 'echte' werk weleens zien :-)

Mariken zei

Leren kleuren?? Laat dat leren maar weg, want ik vind dit al zo mooi! Echt een prachtige kaart, schitterende kleuren! Leuk en ontspannend om te doen hè?!

Inky and Quirky Designs zei

Oh my word this is beyond stunning Marjan!! Such a luscious card....I see you love the Zig pens as much as I do ;)
Hugs
Donna xx

aussie aNNie zei

Classy and love the colours...wow.xx{aNNie}

Nicole Parmentier zei

Wouw, echt prachtig kleurwerk Marjan!!! Geweldig die paarse accenten in het oranje! Supermooi kaartje! Krijg er helemaal zin van om met mijn Ziggies te spelen..

Miranda V zei

Dat kleuren gaat je goed af Marjan, echt prachtig zijn deze bloemen! Fijn dat er zoveel filmpjes zijn tegenwoordig zodat je niet alles zelf uit hoeft te vogelen. Ik vind vooral de bloemen met meerdere kleuren heel mooi. Sprekende keuren geven deze brushes, gaaf!

Willy zei

En het gaat je ook nog eens heel goed af, prachtig Marjan! Super mooie kleurtjes en een geweldig ontwerp!

Marijke zei

wooow wat een schitterend kaartje. Prachtig van kleur en wat een mooie bloemen!!

Durvina zei

Adembenemend mooi!!
Wauw!!

liefs, Durvina

Colien zei

Echt wonderschoon!

Ingen zei

Wat een geweldig mooie kaart!

Martha zei

Hoi hoi Marjan,
gewelidig die poging, heel mooi gelukt,
mijn hart gaat ook uit naar het aquarelkleuren,
oook ik ken de filmpjes van de dame in kwestie, zij is ook erg getalenteerd, maar jij doet er niet voor onder!!! Liefs en groetjes van Martha!

Hannelie zei

Wow, so mooi en treffend!

Kerry Parkinson zei

Beautiful card. I love your colours and your watercolouring is wonderful.