zondag 4 juni 2017

Altenew

De stempels van Altenew vind ik bijna allemaal erg mooi en deze set kon ik dus niet weerstaan: Nothing like a mother's love. De tekstjes zijn duidelijk voor moederdag. Mijn moeder en schoonmoeder leven niet meer helaas en dus zal ik die niet gebruiken. Maar het ging me om de bloemen, die een beetje sketchy zijn.

Ik maakte deze eerste kaart ermee:
Het contrast tussen de zwart witte bloemen en de gekleurde vind ik leuk. Drie bloemen en blaadjes met mijn Zigs gekleurd, uitgeknipt en iets verhoogd opgeplakt. De tekst is van Els Brigé.

Op school zijn we aan de laatste weken begonnen, Cito toetsen, rapporten, overdracht voorbereiden, groepsbespreking voorbereiden, Cito presentatie, het is altijd een boel werk. Mijn duo die dat ernstig ongeluk kreeg heeft nog een lange weg te gaan voor zij weer kan werken en dus zal ik volgend jaar met iemand anders een groep krijgen. Dat gaat vast prima lukken, want daarmee klik ik goed. We gaan groep 3 doen, voor mij nieuw en best een overgang, van eind 4 naar begin 3. Zo klein zijn ze dan nog. Ook vast wel weer leuk.
Maar eerst maar eens genieten van de twee Pinksterdagen!

Fijne dag nog!

Groetjes, Marjan

32 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

prachtige bloemen stempel en kaart Marjan mooi in die kleuren.

gr karin

aussie aNNie zei

Beautiful Marjan, love the technique and I have made one similar not shown as yet as for a DT....beautiful colours too. Love my zig's too,xx[aNNie]

Angela zei

Woww Marjan wat een beauty! Het is inderdaad een schitterende stempel, die jij schitterend gekleurd en verwerkt hebt op de kaart; top!
Fijne pinksterdagen!
grt Angela

GerJanne zei

Ha Marjan,
De stempels zijn ook prachtig. Knap dat je meteen ziet wat je ermee kunt doen. Dat vind ik het lastigste. Het inkleuren is ook heel mooi in die kleuren.
Leuk hoor groep 3! Ik heb eens een groep 3/4 gehad en wat voelden de groep 4 leerlingen zich al groot.
Nu 'help' ik vanwege de drukte die jij noemt ook in groep 4. Het zijn 33 leerlingen met veel niveauverschil. Paar ochtenden per week, en ik geniet ervan.
Groetjes en sterkte met de laatste weken.
GerJanne

Gerrina zei

Je kaart is prachtig! Mooi dat contrast! Geniet van de Pinksterdagen en het gaat je vast wel lukken met een andere duo en andere groep; ook weer leuk weer iets anders... Fijn weekend verder!

Dortesjs zei

gorgeous stamping and colouring

Marfien zei

Mooi gekleurd en een gaaf idee dit contrast. Een vrolijke verjaardagskaart.
Groep 3 vind ik echt spannend, het leren lezen is een van de leukste dingen van school, je legt een basis voor hun verdere leven

Ellen zei

Prachtig deze bloemen van Altenew! Mooi gebruikt en gekleurd op deze kaart. Tja, het einde van het schooljaar brengt altijd een hoop drukte met zicht mee. Voor jou spannend om volgend jaar met een andere duo-partner aan groep 3 te gaan beginnen. Maar ook wel weer heel leuk, die kleintjes! En zo bijzonder om te zien hoe snel ze bijvoorbeeld leren lezen. Nog gezellige pinksterdagen!

Irene zei

Wat leuk dat contrast van zwart/wit en met kleur, begrijp best dat je aan dit merk verslingerd bent geraakt Marjan.
Schattig groep 3, hangen nog aan je lippen en zijn super volgzaam denk ik dus dat wordt vast een goed jaar Marjan maar nu idd nog even flink doorbuffelen, succes!!

xx Irene

Danielle zei

Hier ook een Altenew fan! Deze bloemen zijn inderdaad prachtig Marjan. En wat leuk om gekleurd te combineren met zwart wit. Een topper, deze kaart! Echt mooi weer.... Groep drie lijkt me super leuk, echt de basis! Komt vast helemaal goed met je nieuwe duo collega. Eerst dit jaar maar goed afronden en dan heerlijk genieten van je vakantie. De tijd vliegt.... fijne dagen nog!

Martha zei

Hoi hoi Marjan
Mooi dit kaartje en ik hou van het contrast, fijn dat je voor volgend jaar al weet welke groep je krijgt, groep 3 zulke schatjes! Veel succes nog de laatste weekjes!
Liefs van Martha

Inky and Quirky Designs zei

You really do create the most beautiful cards Marjan :)
Hugs
Donna xx

Ans Gilbert zei

Hoi Marjan,
prachtige kaart heb je gemaakt met de leuke stempel..ook de tekst stempel is leuk.
Mijn man heeft 2 extra dagen vrij met Pinksteren, donderdag weer naar school.
Veel succes met de laatste weekjes,
gr.Ans

Sarah zei

Mooi kaartje! Succes met de drukte!

Kaartenkraam zei

Knap zoals jij stempels weet te gebruiken, zelf ben ik daar helemaal niet goed in. Mooi ook dat contrast tussen wel en niet ingekleurd en ook heel mooi gedaan dat inkleuren. Die tekststempel is geweldig, staat ook nog op mijn verlanglijstje.

Groep 3 is inderdaad heel anders, lijkt me wel een uitdaging maar dat gaat vast goedkomen.
Succes en sterkte met de laatste loodjes op school!

groetjes van Ank

Ellen zei

Prachtige kaart met deze prachtige stempelset...ik heb hem ook, super mooi en ik gebruik ook de tekst niet...helaas! Mooi geheel hoor.
Succes met je laatste weekjes op school.
Liefs Ellen

Marja Sch zei

Wat een super mooi kaartje. Ik ben ook echt een fan van Altenew stamps, maar ben nu even into the MFT hihi. Ik ga straks eens even met de liftchallenge aan de slag. Wat leuk volgend jaar, maar het zal idd wel even omschakelen zijn. Groetjes Marja

Scraptastisch zei

Super leuk om op deze manier in contrast te stempelen Marjan! Het is een heel mooi kaartje en zelf ben ik ook weg van de stempels van Els Brigé! De laatste loodjes is altijd even door pakken hè Marjan een drukke periode voor je op school, succes hoor!
xx Gerie

Stella zei

Geniet van de Pinksterdagen; er volgt nog een drukke tijd voor je! Ik vind de stempels van Altenew prachtig maar heb ze zelf nog niet. Dat wordt onderhand tijd:) Het contrast met de zwart witte afdruk op de achtergrond en de ingekleurde bloemen oogt zó mooi! Knap zoals jij inkleurt. Deze tekststempel past er prachtig bij!

Colleen zei

Marjan I saw this on Facebook and had to tell you that I love this layout and especially the strips of dotted black! I am going to try to remember this, because it makes the flowers pop at the same time it grounds everything!! so beautiful my friend!!

Je@net zei

Prachtige bloemen en wat een mooie kaart heb je ermee gemaakt, Marjan. Leuke kleurtjes ook en erg mooi ingekleurd.
Nog een fijne zondag en succes met de laatste loodjes op school!

Алексровер Анна zei

Marjan, love the printing ideas in your card -color and monochrome stamping! Wishing luck in your school work!

Maria V zei

Ja, geweldig gedaan. Zo mooi met de zwart accenten. Hierdoor springen de gekleurde bloemen er helemaal uit. Succes met de schoolbezigheden.

Colien zei

Wat een prachtige kaart, heel mooi! Als bloemist/docent bloemschikken was ik meteen 'in love' toen ik je kaart zag! Succes met de laatste loodjes op school. Heel herkenbaar, ook in het VMBO, naast alle normale lessen komt er heel veel extra bij. Klas 1 is nu bezig met de CITO-1 toets, er komt nog een mini Roparun aan, EHBO examen voor klas 2 en samen met een collega ben ik druk bezig met het voorbereiden van het eindejaarsproject.
Spannend dat je groep 3 gaat doen, maar komt vast goed met jou en die kleintjes!
grtz. Colien

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt! Ik heb al een paar keer met deze set in mijn handen gestaan maar hem vanwege de teksten toch niet gekocht. Nu breng me aan het twijfelen... Je kaart is zo mooi!!! Lijkt me bijzonder om met groep 3 te werken, het wordt dan ineens zo 'echt' allemaal voor ze. Wordt vast een mooi schooljaar!

SewPaperPaint zei

Absolutely! The contrast is amazing and really makes the images pop! I just love this! Hugs, Autumn

Marlies zei

Een schitterende kaart Marjan! Geweldig mooi design met de zwart wit en gekleurde bloemen, super effect! groetjes, Marlies

José zei

Prachtige kaart, ik vind het contrast tussen zwart/wit en kleur erg mooi

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Wordt vast leuk, leergierige kindjes van groep 3. Mijn zoon gaat naar groep 3, dus komend jaar hebben we iets gemeen. Hihi. Ben benieuwd hoe jij het gaat vinden. Je kaart is er weer een uit duizend en een nacht.

Sylvia zei

Prachtige kaart weer,Marjan mooi contrast tussen de gekleurde en de zwarte bloemen.De stempels zijn inderdaad heel mooi.Succes met de laatste afhandelingen op school voor de grote vakantie en veel succes in het nieuwe schooljaar.

Groetjes,Sylvia.

Angelique zei

Schitterende kaart, mooi die verhoogde gekleurde bloemen op de zwart/witte achtergrond. Zal vast een mooie uitdaging zijn om groep drie te gaan leren schrijven. Mooie leeftijd zo net kleuter af, veel succes.
lieve groetjes Angelique

Willy zei

Deze bloemen 'passen' jou als een jas en wat een gave kaart maakte je ermee, wat een mooie zalmkleur! Wat vliegt zo'n jaar dan voorbij hé?! Succes met de laatste loodjes :)