zondag 13 oktober 2019

DCL#318


De leuke challenge van Yvonne is alweer voorbij, we gaan deze keer een kleurenpalet challenge doen, door Anja bedacht. Dit zijn de kleuren:


Het zijn Halloween kleuren,maar je hoeft geen Halloween kaart te maken als je daar niets mee hebt.
Nou heb ik inderdaad helemaal niets daarmee en ik maakte daarom iets met een stencil, distress inkt en distress oxide.


De blaadjes omlijnd met een fineliner voor definitie. 
Deze kaart ging samen met een mooie blos bloemen en een lekker wijntje naar mijn buurtjes twee huizen verderop, die zo lief waren hun huis beschikbaar te stellen als opslagruimte voor onze meubels toen we beneden alles eruit moesten hebben voor de vloer. Heerlijk dat alles veilig en droog mocht staan voor een week of drie. Zij waren er zelf niet, dus hoe mooi kwam het uit!

Je hebt de tijd tot vrijdag 25 oktober 18.00 uur. Mijn maatjes en onze GD Willy maakten allemaal erg gave kaarten. Veel verschillende stijlen, je kunt er helemaal je eigen draai aan geven dus. Succes!

--------------------------------------

Ik ben nu klaar met alles in huis, de rust is wedergekeerd en we genieten er erg van. Op naar het volgende project, een nieuwe keuken. De oude is meer dan twintig jaar oud en aan vervanging toe. 
Als je de tips en trucs van de Consumentenbond leest over een keuken uitzoeken word je bijna bang... onderhandelen ... niet meteen tekenen, staan op een gespecificeerde offerte... we gaan er ons op instellen. Op hoop van zegen 😅

Groetjes,

M@rjan

24 opmerkingen:

aussie aNNie zei

Beautiful Marjan, exquisite as always.x

Stampin with Liz Design zei

Prachtige kaart geworden Marjan! Heel mooi in de Halloween kleuren! Keukens is idd een ding, haha, maar komt vast goed! Groetjes Linda

Irene zei

Wat heb je er iets moois mee gemaakt Marjan, schitterend hoe je laat zien wat je met die uitgesproken Halloween-kleurtjes kunt doen.
In Groningen zat een prachtige witte Bruynzeel keuken zónder apparatuur. Wij hebben er 1 deur uitgehaald en zijn er mee naar Bruynzeel gegaan...perfect geholpen/meegedacht: nieuw deel er aan met keramische kookplaat (nu inductie -écht té gék!), oven en pannenlades wat perfect bij de oude keuken aansloot....
Succes er mee!
XxIrene

Scraptastisch zei

Weer heel anders je kaart met deze stempel van blaadjes en creatief om zo met het kleurenpalet te werken, heel gaaf!
Van het één komt het ander hè Marjan neem er maar goed de tijd voor een keuken te kiezen en succes!
xx Gerie

Lia zei

Ik heb ook niets met Halloween maar vind de kleuren van dit seizoen wel heel mooi. Je hebt er echt weer een topkaart mee gemaakt!
Lia xx

Doris knippenenplakken zei

Wat een prachtige kaart Marjan!
Zo mooie kleurtjes en details met de pareltjes ontzettend mooi.
Groetjes Doris

Martha zei

Hoi hoi Marjan
Prachtig dit kaartje ik vind de kleuren zo mooi bij elkaar!
Liefs Martha

gerrie zei


Prachtig dit kaartje, al of niet met Halloween, het is een hele mooie

kaart geworden.
Groetjes, Gerrie.

Marlies zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marlies zei

Een hele mooie stijlvolle kaart met een mooi design.
Succes met het uitzoeken van jullie keuken. groetjes, Marlies

GerJanne zei

Je kaart is geweldig! Deze kleuren zijn sowieso mooi bij elkaar, maar een halloweenkaart maken is ook niet zo aan mij besteed. Dus wat er uit komt bij mij moet ik nog zien..
En wat handig zulke buren. Verdient zeker een attentie.
Een nieuwe keuken is ook al zo gaaf! Maar inderdaad, wel een gedoe. De onze is nu 15 jaar oud en er is al wat apparatuur dat vervangen is, maar ik hoop dat ik nog heel lang met deze door kan. Een nieuwe afzuigkap is wel nog eens een wens...

Pat zei

I love this card Marjan and outlining the stencilling with black ink really makes it pop, and love the colour pallette which would suit Halloween, but also looks great used here. How lovely of your neighbours to store your furniture whilst you refurbished the floors, and a perfect card with a bottle of wine was a really lovely 'thank you'. Hope the kitchen goes well too. This is the worst room to do as we all need to use our kitchens all the time so the quicker it is done the better...lol. x

KarinsArtScrap zei

een prachtige kaart Marjan zomooi van kleur
Gr Karin

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart in deze Halloween kleuren, leuk om de buren te verwennen met bloemen, wijn en deze kaart, was ook wel heel lief om hun huis beschikbaar te stellen. Succes met het uitzoeken van een nieuwe keuken,
Ansx

Els zei

Een prachtige kaart heb je voor je lieve buurtjes gemaakt en met de wijn en het bloemetje zullen ze heel blij zijn.
Oei een nieuwe keuken uitzoeken is weer een enorme klus, brrr. spannend weer. Veel succes Marjan.

Colien zei

Heel mooi kaartje in de kleurtjes van de challenge, gaaf gemaakt!
Lekker even relaxen in je mooie woonkamer, het heeft je/jullie veel energie gekost. Maar meteen nieuwe plannen begrijp ik, haha. Bij een keuken mag je inderdaad flink afdingen, Rolf heeft jarenlang in de keukenbladen gewerkt, je wilt niet weten wat alleen al daarop verdiend wordt door de keukenwinkels.
grtz Colien

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kleurrijke kaart Marjan, zo kun je inderdaad ook gebruik maken ven het kleurenpalet en leuk om zo meteen je buurtjes te bedanken.
Succes met de keuken, daarom vind ik veranderen nooit leuk, er is vaak zo'n gedoe eromheen :(
Lieve groetjes Miranda

Nicole Parmentier zei

Wat een mooi kaartje voor deze lieve buren! De kleuren doen het inderdaad ook goed op herfstbladeren en de stipjes ertussen geeft het echt iets extra's. Leuk hoor keukens kijken! Wij hebben net een nieuwe en ik ben elke dag weer zo blij met mijn kookeiland, quooker en mooie ovens! Het is inderdaad even een gedoe maar daarna alleen maar genieten!!

Gerrina zei

Ik heb ook niks met haloween...maar ben dus blij met deze super mooie inspiratie! Gaaf hoe je de kleuren erin verwerkt hebt!
Een nieuwe keuken; gaaf! Maar wel van tevoren een hoop bedenken; hoe, wat, waar en garantie...; dat is iets dat even wat tijd kost, dan wachten, dan troep...en dan heerlijk jaren genieten! Groetjes, Gerrina

Danielle zei

Jouw kaart in deze kleuren is echt mooi geworden! Leuk om te zien dat het inderdaad niet in Halloween stijl hoeft te zijn. Ik vond het uitzoeken van de keuken niet zo vervelend hoor. Wij zijn bij een heel fijne zaak geweest, ik wist al zo'n beetje wat ik wilde en het voelde heel betrouwbaar. We zijn wel bij meer zaken geweest maar daar was het gevoel een stuk minder goed. Ik denk altijd, als je zoveel korting geeft klopt je oorspronkelijke prijs voor geen meter ;-) Daar ben ik niet zo'n fan van.... Succes jullie, komt vast goed!!

Rosalien Zwackhalen zei

Wat super gaaf gedaan Marjan. Heel mooie verloop ook van de kleuren.

Sue Lelli zei

LOVE this design! OMG a kitchen?!!! Can't wait to see it!

Blog27999 zei

Your Affiliate Money Printing Machine is ready -

And making money with it is as easy as 1 . 2 . 3!

It's super easy how it works...

STEP 1. Input into the system which affiliate products the system will promote
STEP 2. Add PUSH BUTTON TRAFFIC (it ONLY takes 2 minutes)
STEP 3. Watch the system explode your list and sell your affiliate products all by itself!

Do you want to start making profits?

Click here to make money with the system

Blogger zei

As reported by Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 42 lbs lighter than us.

(And really, it really has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

P.S, I said "HOW", not "what"...

Click this link to determine if this quick test can help you decipher your true weight loss possibility