dinsdag 28 januari 2020

Alcohol ink 2

Na de eerste post met alcohol ink deze tweede met een andere techniek.Hierbij gebruik je een rietje en een druppeltje alcohol om de inkt te laten vloeien als een soort bloemblaadje. Ik heb er ook een mini airbrush voor gebruikt. 

Dawoo Profi Airbrush Pistiole Set mit Mini Kompressor,Double Action Airbrush mit Airbrush Reinigung Kit für Kunst Tattoo Nailart Make up,Kuchen Modellbau Werkzeug,Weiß


Het wordt meer gedaan op de grotere vellen Yupo en ik wilde het persé op kaartformaat doen. Dat was nog echt heel erg lastig en er zijn ook veel dingen in de prullenbak beland voor ik iets kreeg wat ik leuk vond. Maar sowieso is dit oefenen en nog eens oefenen.

Ik heb o.a. gekeken naar het filmpje van Diny Sprakel voor ik eraan begon.  Op YouTube is veel te vinden en ook daar heb ik veel aan gehad.
Volgende week nog één post hiermee, anders gaat het vast vervelen. Al is het echt onwijs leuk om te doen en best een beetje verslavend (nee, niet vanwege de alcoholdampen 😉).


Groetjes,

M@rjan

26 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Ik vind alles met die alcoholinkten superverslavend...
Je maakte een echt kunstwerkje! Als je weg kan met zo'n airbrush kan je vast wat beter 'sturen' dan met een rietje. Echt supermooi gedaan!
En je 'mislukkingen'zijn soms ook wel leuk om hier en daar te gebruiken in reepjes of uitgestanst?
Fijne dag
Nancy

Marjolein zei

Wow, dat is een heel mooi effect! Supermooie kaart, veel plezier met de "alcoholverslaving"!

Els zei

Wat een ontzettend mooie kaart heb je met de alcohol inkt gemaakt en het filmpje van Diny is natuurlijk heel leerzaam. En maar blijven oefenen dus om zo'n mooi resultaat te krijgen. Mooie bloemhartjes.

Ellen zei

Gaaf Marjan, ik ben ook met het rietje bezig geweest maar dan met bister en brusho maar is een heel ander effect!
Dit is prachtig gedaan!
Groetjes Ellen

Stampin with Liz Design zei

Wow Marjan, wat heb je de bloemen gaaf gedaan! Heel mooi kaartje! Groetjes Linda

Martha zei

Hoi hoi Marjan
Wat prachtig is dit, ik heb dit zelf ook nog op mijn lijstje staan want ik vind dat spelen met alcohol inkt ook zo leuk! Ik heb ook zo'n airbrush van crafters compagnion die ga ik ook eens proberen voor eeze techniek, devhartjes van de bloemen vind ik ook supermooi!
Liefs Martha

Irene zei

Oooh Marjan wát is dit weer supergaaf! Heb Diny's filmpje aandachtig bekeken en kan alleen maar zeggen: wow wát knap dat het je is gelukt én dat je het geduld kon opbrengen om tot dit resultaat te komen!
XxIrene

KarinsArtScrap zei

prachtiggggggg Marjan gaaf zijn die bloemen goed gelukt.
Gr Karin

Nicole Parmentier zei

Wat prachtig dit Marjan!!! Ik vind de bruine randjes om het blauw ook zo mooi. Ik ga de filmpjes nog eens op mijn gemak bekijken om uit te puzzelen hoe je dit gedaan hebt. Het resultaat is echt geweldig. Ben benieuwd naar je andere kaartje!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, alcoholverslaving 2.0, lachen. Mooie kaart in een mooie techniek Marjan. Die kleine kraaltjes in het hart maken het wel helemaal àf vind ik.
Dank je wel voor de linkjes. Lieve groetjes Miranda

gerrie zei


Wowww wat gaaf Marjan. Ik heb ook nog een paar kleurtjes alcoholinkt liggen, ik ga het ook weer eens uitproberen. Maar dat je die bloemen zo mooi hebt gekregen, dat vind ik een wonder, kan me voorstellen dat er wat in de prullenbak terecht is gekomen. En die bruine randjes eromheen maakt het helemaal af met die mooie kraaltjes in het midden. Bedankt v oor het filmpje, ik ga het eens goed bekijken.
En goed te horen dat het beter gaat met je voet. Ik heb ook nog steeds een dikke enkel, vooral 's-avonds en zit dan ook altijd met been omhoog.De dokter zei dat het wel een half jaar kan duren, hoop het niet voor jou.
Groetjes, Gerrie.

Doris knippenenplakken zei

Gaaf met de alcohol inkten. Het gaat wel beter met een airbrush dan een rietje, dat vind ik toch wel zelf.
Ze zijn prachtig je bloemen heel mooi effect.
Groetjes Doris

Ans Gilbert zei

Wat supermooi Marjan, prachtige bloemen zijn het geworden, mooie kleuren ook
Ansx

Marlies zei

Wauw wat een mooie kaart Marjan! Super mooie bloemen heb je gemaakt met de inkt. Mooie kleuren, een mooi effect met de bruine randjes en de kraaltjes in het midden maken het compleet. Chique! groetjes, Marlies

Scraptastisch zei

Wouw Marjan heb het filmpje van Diny bekeken en heb door hoe je dit hebt gedaan....wat gaaf!!! Iedereen heeft het over de mooie kraaltjes in het bloemenhart, maar daar ben ik nog niet over uit, hihi Ik vind het schitterend gedaan en kijk mijn ogen uit!!! Lang leve you tube!
xx Gerie

Pat zei

Absolutely gorgeous Marjan and I watched the video, and it would seem that an airbrush as well as a thick straw is the way to do this, but I can see it would take some practice, but your result is just perfect and such pretty colours too and also the lovely centres of the flowers. x

Dortesjs zei

beautiful ;O)) waueee

Diny zei

Wat een gaaf kaartje is het geworden Marjan....het is een kunstwerkje!
Groetjes Diny

Kaartenkraam zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. De kleuren vind ik supermooi en je bloemen zijn werkelijk prachtig. Heel mooi om ze diagonaal te gebruiken. De glanzende kralen in het hart passen er perfect bij.

groetjes van Ank

aussie aNNie zei

BEAUTIFUL love your result and using a straw with a drop of alcohol ink is fun too...love to see more.xxx

GerJanne zei

Echt super! Ik heb de techniek even bekeken, maar dat lijkt me nog wel lastig! Het is jou in elk geval supergoed gelukt.
Het ziet er kunstig uit en de kleuren zijn prachtig..

Marfien zei

Tja, een airbrush heb ik wel en ook de inkt, maar nooit voor kaartjes gebruikt . . . Deze kaart is in elk geval heel goed gelukt, echt GAAF!

Trijntje zei

Wat een schitterende bloemen heb je met deze techniek gemaakt Marjan. De kleuren zijn prachtig. Een heel mppi effect z oals de inkt uitvloeid. Groeten Trijntje

Sue Lelli zei

This is so GORGEOUS and I probably would like you scraps, too! Just STUNNING!

Unknown zei

Did you hear there's a 12 word phrase you can communicate to your man... that will trigger intense emotions of love and instinctual attraction for you deep inside his heart?

Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, treasure and protect you with all his heart...

12 Words That Trigger A Man's Love Instinct

This instinct is so built-in to a man's brain that it will drive him to try better than ever before to to be the best lover he can be.

In fact, triggering this all-powerful instinct is absolutely essential to getting the best ever relationship with your man that the second you send your man one of these "Secret Signals"...

...You'll soon find him open his soul and mind to you in such a way he haven't experienced before and he'll distinguish you as the one and only woman in the universe who has ever truly tempted him.

Blog27999 zei

Your Affiliate Money Making Machine is ready -

And getting it set up is as easy as 1-2-3!

Here's how it works...

STEP 1. Input into the system what affiliate products you want to promote
STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (it ONLY takes 2 minutes)
STEP 3. Watch the system explode your list and upsell your affiliate products for you!

Are you ready to start making money?

Click here to make money with the system