zondag 15 maart 2020

DCL #327

Het lijkt erop dat het weer wat beter gaat worden en we een beetje lenteachtige dagen gaan krijgen. Daarbij past onze nieuwe door Ellen bedachte challenge prima! Een lente inspiratie foto.

Ik heb er deze kaart mee gemaakt:

De afbeelding heb ik in Photoshop samengesteld uit twee aparte digi's van StarJam Lines.
Ik vond dit lieve stelletje wel gezellig zo tussen de voorjaarsbloemen. Gekleurd met Copics en kleuren gebruikt uit de foto. 
Mijn teammaatjes en onze GD maakten prachtige kaarten, ga zeker even kijken en doe mee!

Eigenlijk had ik voor kaarten voor het ASE vandaag, maar zoals zoveel evenementen is dat afgezegd. Heel naar voor de organisatie en de standhouders. Maar eerlijk gezegd hadden !neke en ik al besloten om niet te gaan vanwege de gezondheidsrisico's voor onze mannen. Mijn Rob heeft kwetsbare longen en ik moet er niet aan denken dat hij dit virus zou krijgen.
Om die reden hebben we ook onze vakantie in april/mei gecanceld. In Spanje is nu in Andalusië code geel en je kunt erop wachten dat dat erger gaat worden. We durven het gewoon niet aan. Jammer, maar we halen het wel weer een keer in en hopen dat het in die periode hier lekker weer zal zijn.

Groetjes!
M@rjan

25 opmerkingen:

aussie aNNie zei

Stunning and lovely design, with fabulous added gorgeousness.xx

Colien zei

Heerlijk zo'n voorjaars-challenge en wat een gave kaart heb je gemaakt! Kijk ze daar nou zitten met z'n tweetjes, zo lief!
Slim om uit voorzorg niet te gaan naar een drukke beurs of op vakantie in een risicovol land... zouden meer mensen moeten doen. Die rare paniek van hamsteren is overdreven, maar we moeten wel verstandig omgaan met onze gezondheid. Ik ben dit weekend lekker thuis met Rolf en de honden....
grtz Colien

Je@net zei

Wat een mooie fleurige lentekaart, Marjan.
Hier hebben we ons sociale leven de komende tijd ook erg ingeperkt. Ik kom al lezend en freubelend mijn vrije tijd wel door!

Martha zei

Hoi hoi Marjan
Wat een mooi lentekaartje zo met die vrolijke kleurtjes, mooi samengesteld!
Inderdaad verstandig om grote groepen mensen te mijden, wel jammer dat je niet op vakantie kunt, maar dat komt op een later tijdstip ook wel weer goed!
Ik werk in de zorg en daar zijn de hygiënische eisen ook goed aangescherpt en mogen er zo min mogelijk mensen van buitenaf op bezoek komen, ook het restaurant is voor buitenstaanders gesloten...
Toch maar lekker genieten!
Liefs Martha

KarinsArtScrap zei

een mooie vrolijke kaart Marjan
Gr Karin

Marlies zei

Een hele mooie vrolijke kaart met twee schattige kabouters tussen de bloemen. Heel mooi gekleurd! Jammer van je vakantie maar wel heel verstandig om te annuleren. groetjes, Marlies

Doris knippenenplakken zei

Wat een leuke challenge, de lente is in zicht dat is alvast te zien op je Prachtige kaart Marjan!
Groetjes Doris

Els zei

Een super leuke kaart Marjan en zo fijn dat de lente in aantocht is. Komende week kunnen we al een klein beetje genieten.
Ja helaas zijn er heel veel activiteiten gecanceld, maar zo begrijpelijk.
Heel vervelend voor iedereen.
Wij willen nog heel even afwachten om onze vakantie te cancelen, maar ik zie het somber in wat betreft onze vakantie eind april.

Epie zei

Schitterende kaart , make me smile ;)
Erg voor al die evenementen , maar ik sta achter de RIVM regels
Fijne relaxte zondagmiddag , groetjes Epie

Ans Gilbert zei

Wat een prachtige en vrolijke kaart Marjan, schitterende kleuren ook.
Ja, het is verstandig om niet op vakantie te gaan, wij gaan pas in juli en dan zien we wel of het kan of niet.
Gelukkig gaan de scholen dicht vanaf maandag, daar ben ik wel blij mee..
Ansx

Mieke zei

Oooooh wat een PRACHT van een kaart! Die kaboutertjes daar zo gezellig knus bij elkaar, de mooie vrolijke kleuren... Ik word helemaal blij van deze kaart! Dat is er eentje om in te kaderen! ♥
Ja, het is allemaal niet leuk om alles te cancelen, maar gezondheid gaat boven alles. Liever nu een vakantie overslaan dan ziek worden. Over enkele maanden is alles hopelijk weer veilig (liefst sneller...) en dan zullen de hotels e.d. maar al te blij zijn met de toeristen...

Danielle zei

Je kaart is echt zò mooi Marjan.... wauw!! Wat een heerlijke kleuren en prachtig plaatje. Super!! De maatregelen gaan steeds verder en het is misschien maar het beste om alvast zelf de beslissing te nemen dan niet te gaan. Dan weet je waar je aan toe bent....

GerJanne zei

Je kaart is in elk geval supervrolijk! Heel erg leuk!
En verstandig dat je je vakantie gecanceld hebt. Waarschijnlijk komt niemand het land meer in straks. Als ik hoor hoe het nu bij mijn zusje is in Spanje rondom Valencia (waar de bron niet is..) Gezondheid boven alles!

Marfien zei

Grappige kaart, iets heel anders dan we van jouw gewend zijn.
Wie weet krijgen we later dit jaar nog een ASE, de veranderingen wijzigen zowat om het uur . . .

Pat zei

What a cute gnome couple Marjan and beautifully coloured in nice bright spring colours as per the inspiration. So sorry were not able to go to the exhibition today and that your trip to Spain is off too. Things are much the same here with things being cancelled or put off for a later date. I suppose we just have to be patient and sit it out and just hope that it will be better before the Summer has totally been and gone. x

gerrie zei


Wat een prachtige kaart Marjan en zooo mooi ingekleurd, wowww.
Groetjes, Gerrie.

Irene zei

Oooh wat heb je dit onwijs leuk gedaan Marjan en ik denk dat ik maar op kleurtjes bij jou moet komen, gaaf!
Al die berichten over naar Nijkerk gaan verbaasden me al, gelukkig heeft regering er een stokje voor gestoken want anders was het gewoon doorgegaan en dat vind ik echt onbegrijpelijk!
Wij zijn óók voorzichtig zoals je hebt gelezen, duimen!
Vreselijk jammer van jullie geplande mooie vakantie maar hoor net dat er in Spanje wéér 1000 besmette mensen zijn bijgekomen dus héél verstandig! Wat in het vat zit......
Liefs, take care XxIrene

Irene zei

Kleurles 🌷🌷🌷🌷❤❤❤

Trijntje zei

Wat een leuke vrolijke kaart heb je gemaakt. Mooie frisse lentekleuren. Je krijgt er nu zin in met dit lente weer. Inderdaad maar verstandig om niet te demonstreren.. Er is altijd een risico. Dat moeten we nu maar niet opzoeken. En reizen is ook lastig op dit moment en risicovol ook. Wel jammer. Wij hebben ook verschillende plannen... Om het C-virus in te dammen is het inderdaad verstandig om zo weinig mogelijk contacten te hebben. Maar wat wandelen of fietsen in de natuur .. Dat kan volgens mij nu niet weel kwaad... Groeten trijntje

Nicole Parmentier zei

Wat een superschattig kneuterig koppeltje is dit zo tussen de bloemetjes. Je hebt het ook weer prachtig ingekleurd. En ja, balen dat AS niet door kon gaan. Ik had ook al een ticket en een treinkaartje en vooral heel erg veel zin om te gaan. Gelukkig zijn veel beursaanbiedingen on-line ook geldig dus shoppen heb ik toch wel gedaan maar het is toch een stuk minder gezellig zo en alle demonstraties en workshops mis ik ook wel. Maar ja, gezondheid is ons grootste goed natuurlijk, een cliché maar wel heel erg waar.

Mariken zei

Wat een superleuk kaartje, wat een schattig stelletje! En zeker was het jammer, de AS, has er zo’n zin in. Toch was ik blij dat het niet doorging, was niet gerust ivm gezondheid van Hans. Beter zo dus. Tja, ook met een vakantie is het verstandig niet te gaan. Komt wel weer...💛

Kaartenkraam zei

Wat heb je dit weer prachtig gekleurd! Hier wordt een mens weer helemaal vrolijk van.
Beurzen kun je maar beter mijden en Spanje kom je nu toch niet meer in en dat moet je inderdaad ook niet willen denk ik.

groetjes van Ank

Freubelmina zei

Wat een prachtige kleuren heb je gebruikt Marjan, een superleuke afbeelding.
Het is een rare tijd, gelukkig dat jullie geen risico nemen bah dat het maar snel over is...
Fijne avond en lieve groetjes, Wilma

Gerrina zei

Goed dat jullie zelf al een beslissing genomen hadden; zo kwam het toch iets minder hard aan (hoop ik) het is niet anders...hoop dat je wel wat dingen ergens besteld hebt?
Je combinatie van deze 2 tot een stelletje is een hele mooie! En heerlijk in die heldere kleuren! Groetjes, Gerrina

Ellen zei

Ik zag dat ik nog helemaal geen reactie had gegeven op deze prachtige kaart voor de lente-inspiratie uitdaging; wat een schatje Marjan!
Groetjes Ellen