zondag 26 april 2020

Geïnspireerd ...


Ik volg de blog van Hermine Koster al een hele poos, ik vind haar stijl echt erg mooi. Even geleden maakte ze kaartjes met een leuke postzegel stempel en een afbeelding erin. Toen Leuke Stempels een dergelijke stempel op FB plaatste heb ik die direct gekocht, omdat ik ook zoiets wilde maken.

Deze twee kleine en vrij snelle kaartjes maakte ik ermee:
Eigen draai aan gegeven, door bijvoorbeeld de achtergrond heel licht met aquarelverf te bewerken en de randjes van de zegel te kleuren.
De afbeeldingen maskeren zorgt dat de postzegel er mooi achter blijft. Alles gekleurd met aquarelverf.
Daarna maakte ik nog twee kerstkaartjes ermee, die post ik een keer op donderdag zodat ze mee kunnen doen met 52 Weeks to Christmas.

Fijne dag nog! Ik ben morgen jarig, maar vandaag vier ik het een klein beetje in de tuin van mijn dochters vriend. Toch even samen op anderhalve meter afstand met zelfgebakken appeltaart.
Op 1 mei kunnen jullie lezen wie er de weggevertjes heeft gewonnen in het bericht bovenaan.
Er zijn heel veel mooie kaarten binnen gekomen, zo leuk!


Groetjes!
M@rjan

25 opmerkingen:

Els zei

Wat een prachtige kaarten met deze mooie postzegel stempel.
Klinkt gezellig Marjan en met gepaste afstand moet het lukken, maar wel vreemd dat je elkaar geen knuffel kunt geven.
Fijne verjaardag Marjan.


aussie aNNie zei

These are beautiful stamps Marjan and so nicely designed on your cards.xx
Happy Birthday for tomorrow and home made apple pie is my fav dish..xx

Marjolein zei

Dat zijn mooie kaarten! Wat een leuk idee om er postzegels mee te maken. Ik spaarde vroeger postzegels (dan kocht ik een setje bij de Ako, thema was eigenlijk altijd dieren of bloemen) en die van jou zijn net zo vrolijk en kleurrijk als die ik had uit Guinee Bissau, zo kan ik me nog herinneren! Leuk om zo je eigen draai aan het idee van Hermien te geven. Maak er een gezellige dag van; het lijkt een mooie dag te gaan worden. Groetjes Marjolein

Lia zei

Supermooi Marjan! Ik heb ook diverse postzegelstempels (ander merk) en ik laat me door jou inspireren. Eerdaags aan de slag dus.
Fijne dag morgen!
Lia xx

Epie zei

Echt schitterend Marjan...…
Fijne zondag v Epie

KarinsArtScrap zei

wat een mooie kaartjes Marjan heel leuk idee zo.

fijne dag vandaag het is ook nog lekker weer even genieten dat is zo fijn.

Gr Karin

Diny zei

Wow....twee prachtige kaartje heb je gemaakt Marjan!
Groetjes en fijne dagen,
Diny

Martha zei

Hoi hoi Marjan
Wat mooi zijn deze kaarten met die postzwgelstempel!
Ik vind de stijl van Hermine ook heel mooi, zij is erg creatief!
Geniet op afstand van je verjaardag, fijn dat je veel kaarten mocht ontvangen!
Liefs Martha

Doris knippenenplakken zei

Het zijn twee hele mooie kaartjes met de leuke postzegel stempel.
Groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat zijn ze leuk Marjan. Mooie frisse kleurtjes en in zo'n postzegel kun je natuurlijk heel leuk allerlei afbeeldingen in de "spotlights" zetten.
Alvast gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je een hele fijne zonnige dag met toch veel gezelligheid. Leuk dat je het vandaag al wat viert en op deze manier samenkomen zal voorlopig wel nog even duren. Veel plezier.
Lieve groetjes Miranda

Danielle zei

Wat een prachtige kaartjes! Heel leuk gedaan. Is een leuke stempel, die postzegel. Voor jou ook een bijzondere leeftijd dit jaar, fijn dat jullie toch even samen taart kunnen eten in de tuin! En wat leuk dat je al zoveel mooie kaarten hebt gekregen, dat helpt wel voor het feestelijke gevoel. Ik hoop dat mijn kaart ook bezorgd is, anders komt ie snel ;-)

Pat zei

Two great cards using the postage stamp shape and post mark Marjan and a very pretty look with the butterfly and flower. Enjoy your at a distance get together and wishing you a Happy Birthday tomorrow. x

Sue Lelli zei

The pie sounds good and I just love these stamp stamp cards! Delightful with your water coloring!

HAPPY BIRTHDAY tomorrow!

Ans Gilbert zei

Het zijn 2 hele mooie kaarten en gezellig om vandaag alvast je verjaardag te vieren en ook voor morgen een fijne dag,
Groetjes
Ansx

Ellen zei

Hoi Marjan, van harte gefeliciteerd met je 65e verjaardag 🥳 en toch een fijne dag toegewenst...beetje anders nu maar een feestje komt er vast nog wel! 🍰🎈
Je kaartjes zijn weer super gaaf...top!
Groetjes Ellen

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtige kaartjes Marjan! Ik heb even op het blog van Hermine gekeken zie haar stijl er zeker in terug. Leuk om zo geïnspireerd te raken en er dan je eigen draai aan te geven.

Ik was iets te laat met mijn kaartje voor je, normaal heb ik alle tijd omdat je dan meestal toch op vakantie bent ha ha maar dit jaar loopt het iets anders. Ik hoop dat je ondanks de minimale contacten toch een hele fijne verjaardag hebt. Het zonnetje schijnt in ieder geval!

Kaartenkraam zei

Ook langs deze weh hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!

Twee leuke kaartjes heb je gemaakt. Zoals altijd weer heel mooi gekleurd. Die met de vlinder vind ik het mooist vooral ook omdat de vlinder niet precies op de postzegel past en de kleuren spreken me meer aan.

groetjes van Ank

Gerrina zei

Ze zijn wel heel mooi!
Ik weet niet waarom, maar ik heb niks met postzegels of zo, maar de kleuren en vlinder en bloem zijn gewoonweg erg mooi! Groetjes, Gerrina

Mieke zei

Ze zijn prachtig! ♥

Marlies zei

Gefeliciteerd met je verjaardag Marjan. Hopelijk heb je een fijne dag gehad. Je hebt twee prachtige kaarten gemaakt met leuke stempels. groetjes, Marlies

Els zei

Dank je wel voor je prachtige verjaardagskaart.

Marfien zei

Al een beetje uitgerust van het feest? leuke kaartjes heb je met de postzegelstempels gemaakt, horen de poststempels ook bij de set?

JOKE zei

Ik had zoveel kaarten voor je langs zien komen dat ik toch wel heel benieuwd was welke Marjan er nou eigenlijk jarig was...Gelukkig deed Martha er een link bij en kon ik even bij je kijken...
Allereerst van harte gefeliciteerd en ten tweede dikke dikke complimenten voor al het moois wat je maakt!!! Ik heb mijn ogen uitgekeken...
Vanaf nu mis ik niets meer want ik ben je meteen gaan volgen.
XXX Joke

Trijntje zei

Ik vind het prachtige kaarten met de postzegel afdruk erbij en dan een leuke bloem erop. Mooi fleurig en kleurig. . Groeten Trijntje

Sue Lelli zei

I LOVE these postage inspired cards and your coloring! FAB!