zondag 20 september 2020

Tekening Diny Sprakel

Diny Sprakel kennen de meesten van ons wel, denk ik. Van Colourstock en Studio Light en van haar YouTube filmpjes. Ik volg haar op Facebook. Ze is een enorm bezige bij en had deze keer een teken cursus met pen en inkt gevolgd bij Tracy Scott. Ze maakte o.a. deze tekening en vroeg wie er belangstelling had om te kleuren. Vijftien aanmelders zouden er een krijgen. Ik houd van bloemen en van kleuren, dus graag. Ik kreeg de tekening. Leuk!!Ik heb de tekening in grijs geprint en op mijn manier gekleurd in warme kleuren. Dit zijn eigenlijk niet echt mijn kleuren, maar juist dan is het wel eens leuk om voor zoiets te kiezen ... èn ze passen bij de mooie nazomertijd van nu:Een grote kaart ervan gemaakt, heel eenvoudig verder. De tekstbanner is uit een set van Clearly Besotted.
Dit was weer fijn om te doen, kleuren is echt iets geworden wat ik héél erg graag doe. Ontspanning ook.


Verder een fijne week achter de rug, Rob gaat steeds beter en verder waren we woensdag de 16e 43 jaar getrouwd, wat we heel simpel met een lekker stukje taart gevierd hebben :) 
Vrijdag was Claire jarig, 38 alweer, Emmy de 23e. We vieren het gezamenlijk volgend weekend. Komt precies uit met hoeveel mensen er bij elkaar mogen komen.

Jullie nog een mooie zondag!
Groetjes,

M@rjan

26 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wow wat is dit prachtig gedaan Marjan! Ik heb hem 2x vergroot mooie warme kleuren en super ingekleurd.
Nog gefeliciteerd met jullie huwelijksdag.
Fijne zondag.

Wies zei

Wat leuk dat je 1 van de gelukkigen was en de tekening van Diny kreeg. Je hebt er een hele mooie kaart mee gemaakt. Prachtig ingekleurd.
Ik heb nog even teruggelezen en las dat Rob gevallen was met z’n fiets. Gelukkig dat het weer steeds beter gaat met hem.
Gefeliciteerd met jullie 43-jarig huwelijk. Wij lopen dan net een paar weken vooruit,😀 we waren 26 augustus 43 jaar getrouwd.
Ook gefeliciteerd met Claire en alvast met Emmy hun verjaardagen.
Groetjes, Wies

Els zei

Wouw wat heb je een super mooie kaart van de Digi gemaakt en zo prachtig ingekleurd. Al zijn het niet je kleuren, ik vind de bloemen schitterend mooi en zo leuk met dat gestikte randje erom heen.
Heel fijn dat het met de Rob beter gaat en jullie in alle rust jullie huwelijksdag konden vieren. Alsnog gefeliciteerd met Claire haar verjaardag.
Vreselijk deze corona tijd, maar gelukkig kan je het feestje nog klein vieren en is ook heel gezellig.
Fijne zondag en groetjes, Els

Je@net zei

Wat een pracht van een kaart heb je met de mooie tekening gemaakt, Marjan. Erg mooi gedaan.
Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag en ook met alle jarigen!

Marlies zei

Alsnog gefeliciteerd met jullie trouwdag. Een leuk vooruitzicht om komend weekend de verjaardagen te vieren van dochter en kleinkind. Gelukkig gaat het ook beter met je man.
Je hebt een prachtige kaart gemaakt met de mooie bloemen. Heel mooi subtiel gekleurd in warme kleuren. groetjes, Marlies

Irene zei

Oooh maar wel helemaal m8jn kleur dus ik vind get super mooi Marjan! Gefeliciteerd met alle feestdagen bij jullie, 43 jaar ❤❤ doe er nog maar dik de helft bij samen 😉 en veel plezier bij jullie meisjes volgend weekend!! Bij onze meisjes wéér lockdown: mogen vrienden weer niet zien, niet naar een park etc maar de pubs zijn open..ze worden stapelgek!!!
XxIrene

aussie aNNie zei

Oh yes Marjan, absolutely beautiful... stunning colours.
BIG congrats on your anniversary and we are unable to celebrate anything as restrictions are bad. Our family all live over 10 hours away and travelling in other states is not permitted....One year since I have seen them and it is making me sad. Thank God for crafting and inspiring friends like you. xx

Rhodé zei

Je laat ons weer prachtig kleurwerk zien! Echt prachtig! En dan heeft je kaart niet meer nodig dan een tekstje erbij.

Martha zei

Dit is prachtig, Marjan!
Wat heb je dit mooi ingekleurd!
Leuk dat je deze tekeningvan Riny Sprakel hebt mogen winnen!
Ik kijkook altijd graag naar haar filmpjes en heb haar verschillende keren mogen ontmoeten op een beurs, ik vind haar zo leuk en natuurlijk en ze is keigoed in kleuren en allerlei technieken
Van harte nog met jullie trouwdag en de verjaardag van jullie dochter!
Liefs Martha

Doris knippenenplakken zei

Dat is prachtig ingekleurd Marjan!
Fijn weekend, groetjes Doris

CarlavdM zei

Schitterende kaart en ik vind de kleuren combinatie erg mooi.

Kaartenkraam zei

Zo'n tekening is aan jou wel besteed. Wat heb je hem prachtig ingekleurd. De kleuren zijn heel gloedvol en passen zeker goed bij deze tijd van het jaar.
Wat een feestelijke dagen allemaal achter elkaar, hartelijk gefeliciteerd daarmee.
Heel fijn dat het met Rob weer beter gaat dan kun je nog beter genieten van al deze heugelijke feiten.

groetjes van Ank

Diny zei

Wat een prachtige tekening heb je van Diny gekregen Marjan.
Je hebt hem met zorg behandeld zie ik....wat mooi ingekleurd!
Het totaalplatje is schitterend!
Ik heb nog even teruggekeken bij je....wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt....had weinig tijd om te reageren....soms heb je ook andere dingen he?
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Ina ( Frysk Famke ) zei

Ohhh Marjan,

Wat is dit ontzettend mooi gedaan. Prachtige kleuren en met de banner helemaal. Wat een geluk voor ons dat jij één van de gelukkigen was bij Diny.

Nog gefeliciteerd met jullie huwelijksdag en de verjaardag van Claire.

Groetnis fan Ina in bliuw sûnEllen zei

Hoi Marjan, wat een beauty weer deze kaart...wat fijn dat je de bloem kreeg want dit is echt iets voor jou natuurlijk...prachtig hoor.
Wat fijn dat Rob vooruit gaat. Gefeliciteerd met jullie trouwdag...wij in nov 38 jaar...
Ook gefeliciteerd nog met Claire...leuk om het straks met zn allen te gaan vieren en ook nog de verjaardag van Emmy, helemaal leuk!
Wij wachten in spanning op onze kleinzoon...
Fijne dag en groetjes Ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een prachtige tekening heb je gekregen en je hebt er met je kleurtjes weer een waar kunstwerkje van gemaakt Marjan. Nog gefeliciteerd met je trouwdag en veel plezier met de komende feestelijkheden.
Lieve groetjes Miranda

KarinsArtScrap zei

je hebt het heel mooi ingekleurd Marjan het is weer prachtig
Gr Karin

Ans Gilbert zei

Prachtig kleurwerk Marjan, echt super gedaan. Gefeliciteerd met jullie trouwdag en de verjaardagen van de meisjes,
Groetjes
Ansx

GerJanne zei

Wat een veelzijdige dame is Diny! Zij kan bijna alles. Prachtige tekening is het en jij hebt hem geweldig mooi ingekleurd! Leuk om eens kleuren te gebruiken die je anders niet zo snel pakt.
Nog van harte met jullie trouwdag. Fijn dat het weer beter gaat met Rob. En fijne verjaardagen alvast!

Marfien zei

af en toe een ander kleurtje mag ook wel hoor, je moet toch blijven oefenen :-) mooi kaartje Marjan. Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag, nog vele jaren samen toegewenst

Pat zei

Beautiful colouring Marjan and how lovely to be chosen to receive this pretty floral image and the warm colours suit the season. So pleased that your husband is a lot better and congratulations on your 43rd anniversary, and a popular time for celebrations with your daughters' birthdays too. x

Trudy zei

Wat prachtig ingekleurd deze tekening van Diny Sprakel! Aardige vrouw vorige jaar zat ze met haar zus op de Kreadoe te knutselen voor Studio Light. Jammer dat dat dit jaar niet door gaat.
Groetjes Trudy

Maaike Huisman zei

Ik had de kaart op facebook al gezien, maar wil hier even reageren.
Diny Sprakel heb ik in echt eens ontmoet in Leeuwarden, toen had ik een workshop bij haar.
Zij is idd zeer getalenteerd in allerlei opzichten en vgl mij moeten haar dagen langer zijn dan 24 uur.
Je hebt de digi prachtig ingekleurd. Ik weet niet waarmee je dat gedaan, maar dat kan mss niet met alle kleurprodukten? Watecolor kun je dan vast niet gebruiken. of hangt dat van de printer af?
Gefeliciteerd met je 43 jarig huwelijksjubileum! Fijne vergaardagen gewenst de komende tijd.
En verder beterschap voor Rob gewenst.
groet, Maaike

Trijntje zei

Wat leuk dat je de bloemen hebt gekregen van Dini Sprakel... Zij is met de hobby bezig al is het niks een veeg hier en daar en dan komt er iets prachtigs uit. Heb haar jaren gelen eens getroffen op een hobby beurs. Jij hebt de bloemen prachtig ingekleurd. Ik moet je zeggen ik vind heel veel kleuren mooi ... als je de goed combi's hebt is her altijd goed. Ik zou deze kleur kleding niet zo gauw dragen maar voor bloemen op een kaart of zelfs aan de want vind ik dit wel heel erg mooi. Je project is super geslaagd. Ik doe je het niet na... zo hebben we allemaal onze specialiteiten. Ik loop achter. Wij zijn er veel op uit met het mooie weer... dus niet echt veel tijd voor de hobby en bloggen... Dat komt wel weer als het weer omdlast. Morgen met mijn moeder aan de freubel. Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. Ja dit jaaar moet je alle feestjes klein houden... maar als je nu in het nieuws hoort... niet best... groeten Trijntje

Scraptastisch zei

Had dit bijna gemist Marjan, was even rustig aan het scrollen in de leeslijst dus...even kijken! Super leuk dat je een tekening van Diny opgestuurd hebt gekregen en ze heeft vast het resultaat gezien! Prachtig hoe je dit in de grijstinten hebt afgedrukt en en zooooooo mooiiiiiiiiii hebt ingekleurd!!! Nog van harte met jullie trouwdag en de jarigen. Jammer nog steeds in kleine kring vieren hè! Ik word weer niet blij van alle berichtgevingen en vooral de mensen die er met de pet naar gooien, zo moe van.
Fijn weekend en heb erg genoten van je post!
xx Gerie

Grietje Jansen zei

Ik vind de kleuren schitterend.
Prachtig ingekleurd.

Grietje