vrijdag 20 november 2020

Voor Ellen: frames

Eeen poosje geleden zag ik bij Ellen een mooi kaartje met een heel smal frame. Mooi!! Ik vroeg of die van Alexandra Renke kwam en dat was zo. Bij Renke waren ze uitverkocht en Ellen bood aan een aantal setjes voor me te stansen, hoe lief!! Ik had ze al snel binnen met een lief labeltje erbij. Wat veel!! Heel blij mee.
De enveloppe was op de hoek helemaal gescheurd, maar de frames waren allemaal heel omdat ze er een kartonnetje omheen gevouwen had.

Ik maakte een kaart voor haar om haar te bedanken en dat werd deze:Ik wilde iets met lijnenspel en strak en wit en liefst ook een beetje elegant omdat Ellens kaarten vaak heel elegant zijn. Het groene rechthoekje lag al jaren bij mij te wachten op een kans op een kaart. Ik heb het ooit bij een gekocht kledingstuk gekregen, het zat op een label. Bewaard omdat ik het mooi vond. Nu eindelijk gebruikt. Verder nog twee stansjes en structuurpasta voor in de achtergrond. Het zwarte tekstje uit de computer.
Ellen heeft de kaart gekregen, overigens ook in een beschadigde enveloppe. Kaart was nog heel.

Het is flink kouder, van mij mag het wel! Van de week nog een heerlijk rondje Noord Aa gemaakt met een oud collegaatje en verder zelf nog wat gewandeld. Maar ook lekker aan de hobbies geweest en bijgepraat met een vriendin. Pensionado zijn is echt niet vervelend :)

Fijn weekend!M@rjan

27 opmerkingen:

Ellen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ellen zei

Hoi Marjan, je kaartje is inderdaad prachtig en heel fijntjes en pronkt hier op de kast.
Dankjewel voor je lieve compliment, dat doet goed!
Ik wilde de post gisteravond aan zn jasje trekken om een klacht in te dienen (zal wel online moeten) maar gemist helaas!
Ik ga kijken of mn reactie, na de test gaat lukken.
Groetjes Ellen

Ellen zei

Yesssssss! 馃

Anita van Deur zei

Prachtig kaartje Marjan!

Irene zei

Fijn om elkaar z贸 blij te kunnen maken en je dank je wel kaartje is h茅茅l leuk! Ik wandel ook elke dag, het is h茅茅rlijk in het zonnetje dus z贸 lang mogelijk blijven doen want met wind/regen kom ik de deur niet uit.
XxIrene

Marfien zei

Een prachtige stans, daar kun je idd hele mooie gevarieerde kaarten mee maken
En dan dat label, sommige zijn z贸贸贸贸贸 mooi, enkele jaren terug zag ik een supergaaf label aan een broek, had ik toch bijna een broek gekocht om het label . . .

Gerrina zei

Gaaf zo'n grungy-warrige achtergrond met felle kleuren voor de bloem en het frame! Gave kaart! Groetjes, Gerrina

Scraptastisch zei

Super leuk om elkaar zo te helpen en de stansen waren mij bij Ellen ook al opgevallen, heel apart! Ook erg leuk om toch de label zolang te bewaren en zie...hoe keigaaf je kaartje is geworden! Wat hebben we mooie dagen nog gehad en daar profiteren we maar zo lang mogelijk van! Leuke dingen doen wat maar kan, mijn vriendinnen noemen het dan het hoogtepunt van de week, haha
xx Gerie

Angelique zei

Hele mooie, elegante bedankkaart maakte je voor Ellen. Fijn toch om elkaar op deze manier te kunnen helpen. Wel jammer dat jullie allebei een beschadigde envelop ontvingen. Ook je voorbeeldkaart voor de liftchallenge is superleuk geworden, heel wat anders. Leuk gevonden die blaadjes eromheen.
lieve groetjes Angelique

Doris knippenenplakken zei

Wat een mooie chique kaartje Marjan!
Heel mooi achtergrond en dan de witte stans erop top.
Fijn weekend, groetjes Doris

Rhod茅 zei

Een prachtige kaart, Marjan! Wie wat bewaart, heeft wat!
Heerlijk dat je lekker tijd hebt voor knutselen en wandelen. Geniet ervan!

KarinsArtScrap zei

wat apart Marjan heel mooi gedaan een prachtige kaart
Gr Karin

Wies zei

Het is inderdaad een heel mooi smal frame. Lief van Ellen om je wat uitgestanste frames te sturen. Je hebt een een prachtig bedankkaartje voor haar gemaakt. En mooi dat je het label dat je bewaard had nu kon gebruiken.
Groetjes, Wies

Els zei

Een pracht kaart heb je voor Ellen gemaakt en zo mooi dat smalle frame.
De label die al jaren heeft gewacht past hier toch perfect bij.
Echt super gaaf kaartje.
Heerlijk al die vrije tijd en onze hobby's.
Groetjes, Els

!neke zei

Leuk geworden !mooie stans is dat !

Pat zei

How kind of Ellen to send you the lovely frames, and the thank you card is beautiful using one with the pretty green rectangle, and the two white die cut flowers with the white on black sentiment to complement the black enamel dot in the centre of one of the flowers, also the pretty background texture paste dots too. A super card Marjan. x

aussie aNNie zei

Fabulous card, love that die and background, and awesome colours. have a lovely weekend. ♥

Marlies zei

Een hele mooie chique kaart Marjan. Een heel mooi design mt de smalle frame. Je hebt geluk gehad dat ze nog heel waren, gelukkig waren ze extra verpakt in karton. Het lijkt me heerlijk om al met pensioen te zijn. Geniet ervan al hoeft van mij de kou niet. groetjes, Marlies

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat is dat toch leuk dat blogdinnen te hulp schieten. Je bedankkaart voor Ellen is een plaatje, mooi zoals je dat kledinglabel verwerkt hebt. Echt een klein kunstwerkje.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Wat raar he, dat enveloppen soms zo beschadigd zijn. Ik heb eens met een gewonnen candy gehad, candy wel weg, kreeg ik een lege enveloppe....bij jullie geen beschadigingen aan de inhoud.
Je kaart is heel mooi en zeker lief van Ellen dat ze dat opstuurde! Jouw kaart is zeker elegant.
En wat heerlijk dat je zo geniet van je pensioen. Groot gelijk.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje wat een mooie stans
groetjes ellen

Trudy zei

Prachtig kaartje! Hopelijk gaat de post met de kerstpost wat voorzichtiger om.
Groetjes Trudy

Dortesjs zei

It's a LONG time since I've been making cards and playing with paper. Book writing has just taken up so much of my time.
but now I have started a little coloring again -
I do love your art very much and is still following you on your blog

Nicole Parmentier zei

Wat prachtig Marjan! Het kaartje heeft bijna iets po毛tisch. Leuk ook dat je dit labeltje bewaard had en er ook nog eens aan dacht op het moment dat je het kon gebruiken! Het past er inderdaad qua sfeer perfect bij.
Nu het wat kouder wordt heeft onze Nutella ook meer zin in lange wandelingen, heerlijk vind ik dat!

Monique zei

Hahaha...ik geloof dat jij je nooit gaat vervelen. Want je moet wel deze mooie kaarten blijven maken. Wat is deze prachtig! Jij gebruikt structuurpasta op een witte kaart. Ik was nooit op het idee gekomen.... Je kaart is prachtig!!
Lieve groetjes, Monique

Ans Gilbert zei

Het is heerlijk wandelweer, vanmorgen ook weer samen met Ed en de hondjes, onze wandelroute gelopen. Wat lief van Ellen om de stansen op te sturen, jammer van de kapotte envelop. Ik vind je bedankkaart echt supermooi
Groetjes
Ansx

carla zei

Wat een mooi en fijn bedankkaartje.
Leuk om elkaar aan materialen te helpen en gelukkig nog goed toegekomen ondanks de gescheurde hoek van de enveloppe.

Ik laat zeker mijn project voor de geboorte van mijn kleinkind zien,
maar dat zal nog even moeten wachten tot na de geboorte, geduld.

Groetjes,
Carla