vrijdag 6 november 2020

Weer eens gekleurd

De laatste tijd ben ik veel met kerst bezig, en om even wat anders te doen heb ik weer eens een middag lekker zitten kleuren. Ik gebruikte daarvoor een digi van Alex Syberia, die ik zelf in deze compositie heb gezet in Photoshop.


Uiteraard weer gekleurd met Copicmarkers, ik ben echt fan hiervan. De blaadjes en de rest van de kaart bewust grijs gehouden, omdat ik het contrast met de bloemkleur mooi vind.

Wat een weer is het, heerlijk!! Ik ga zo weer even een rondje lopen, lekker in de frisse lucht.
Morgen zouden we eigenlijk bij onze dochter en vriend en natuurlijk Emmy gaan eten, maar het gaat niet door. Een collega van haar is op Corona getest en heeft het. Claire zit met haar op een kamer. Nu maar hopen dat zij niet aangestoken is. Vooralsnog heeft ze geen klachten.
Ik word het soms zo beu ... We hebben hen al zo lang niet gezien.  Emmy had zich er enorm op verheugd. 
Maar ja, het zal nog wel een hele poos duren voor we weer wat meer onbekommerd kunnen leven.

Fijn weekend alvast!

M@rjan

30 opmerkingen:

carla zei

Wauw wat heb je die bloemen zo mooi gekleurd.
Ze komen inderdaad heel mooi uit op de grijs/blauwe achtergrond.
Echte blikvangers.
Groetjes,
Carla

Anita van Deur zei

Prachtige kleuren mooie kaart.
Hopelijk is je dochter niet besmet.

Marja Sch zei

Wat een mooie kaart. Je heb die bloemen heel mooi gekleurd. Ik kan ook heel erg genieten van dit weer. Mooie kleuren en een lekker zonnetje. Idd balen dat je je kinderen en kleinkind niet op kan zoeken. Je zou ze O graag even knuffelen, maar ja corona oplopen is ookniet echt wat je wilt. Dikke knuffels in deze lastige tijd groetjes Marja

Rhodé zei

Je hebt weer prachtig gekleurd, Marjan! De kleuren komen inderdaad mooi naar voren als je de rest grijs laat.
Vervelend dat je nu nog niet op bezoek kunt. Ik heb het lang goed kunnen hebben, maar nu begin ik toch echt wel te verlangen naar contacten met anderen dan mijn huisgenoten en collega's. Maar we zullen nog even geduld moeten hebben.

Je@net zei

Wat een prachtkaart is dit ook weer geworden, Marjan.
Ik kan me de teleurstelling helemaal voorstellen. Het is ook om moedeloos van te worden. Hopelijk kunnen jullie snel opnieuw afspreken om elkaar te zien!

Danielle zei

Wat een beauty Marjan, prachtig gekleurd! Heel mooi contrast tussen het grijs en roze. Het wordt er niet leuker op hè, kan me voorstellen dat je baalt dat je Emmy en je dochter niet kunt zien. Hopelijk is je dochter niet besmet en blijft ze klachtenvrij.... fijn weekend, maar van de zo’n genieten, dat kan gelukkig nog wel!

Marianne zei

Mooie kaart in deze kleuren. Prachtig contrast. Ja, vervelend dat we allemaal zo op moeten passen. Hopelijk is je dochter niet besmet. Ik begin het ook wel beu te worden, alhoewel ik me thuis heel goed kan vermaken met mijn hobbies :-)

Monique zei

Wat een mooie kaart Marjan. Hij is zo prachtig ingekleurd. Je hebt er echt een hele mooie compositie van gemaakt.
Het is ook niet leuk meer hè, kon het eindelijk weer en dan krijg je zulke dingen. Ik hoop dat je dochter geen klachten krijgt. Laura is negatief, gelukkig en haar gesprek is goed verlopen. Ze hebben van beide kanten tot dinsdag de tijd om er goed over na te denken. Het is wel heel pittig.
We gaan het zien.
Fijn weekend!

Pat zei

Such a pretty AS image and fantastic colour by you Marjan, and love the grey leaves and background as a contrast to the beautiful pink shaded flowers. A gorgeous card. So sorry you have to forego your get together with your daughter and granddaughter and hope that your daughter has not caught the virus. Our son is in Australia and luckily visited briefly in March before the lockdown, but when you know that family are nearby and you could be together it is harder still to accept when you can't. x

Diny zei

Wat een prachtige kaart Marjan....je hebt wel heel mooi ingekleurd moet ik zeggen!
Ja wat vervelend allemaal die corona he.....wij weten ook niet wanneer we onze kinderen uit Australie weer kunnen zien.
Wij houden ons wel bezig we wandelen ook veel en met dit weer is dat inderdaad heerlijk!
Laten we het beste maar van hopen.
Groetjes Diny

Ellen zei

Test

Ellen zei

Hoi Marjan, je kaart is weer een beauty hoor...zo mooi gekleurd? Je bent een artiest in kleuren hoor...ik vind het moeilijk om het mooi te krijgen...ieder zn ding hè!
Zo jammer dat jullie bezoek weer niet door ging...sneu voor Emmy! Hoop dat je dochter niet besmet is...fingers crossed!
Fijn weekend, groet Ellen

GerJanne zei

Je hebt prachtig gekleurd Marjan. De bloemen springen zo helemaal in het oog, met de grijze achtergrond. Mooie combinatie zo.
Ja, ik kan me voorstellen dat dit een domper is. En nu hopen dat Claire het niet heeft of krijgt. Je kunt er ook geen peil op trekken. De een krijgt het en de ander niet...
Dan maar videobellen of zo.. kun je Emmy toch zien!

Ilonka zei

Hoi Marjan wat een schitterend kaart. En mooi ingekleurd.
Groetjes Ilonka

Marfien zei

Mooi ingekleurd, het is net een foto, gaaf kaartje

Scraptastisch zei

Je kaart is weer om door een ringetje te halen Marjan, prachtig gekleurd!!! Hier hoor ik om me heen dat er veel testen worden gedaan ik hoop dat het me bespaard blijft en ga naar mijn werk, haal 1x inde week boodschappen en zie mijn kinderen ook we op afstand...ik raak het ook beu hoor! Gelukkig wel heel mooi weer en heb ook een heerlijke wandeling gemaakt vandaag! Ik hoop ook dat Clair niet besmet is.
xx Gerie

aussie aNNie zei

Stunning card and image, love the gorgeous colour. x

Els zei

Een prachtige kaart en hoe mooi je de bloemen hebt ingekleurd.
En wat de corona betreft ben ik het helemaal met je eens, wat een vervelende tijd. Zo jammer dat we onze naasten niet kunnen zien en kunnen knuffelen. Hopelijk blijft Claire coronavrij. Wij wandelen ook veel en soms neem ik het hondje van de buren mee. Laten we hopen dat we tegen de kerst iets meer vrijheid krijgen.
Groetjes, Els

KarinsArtScrap zei

heel mooi gekleurd prachtige bloemen en kaart Marjan
Gr Karin

Martha zei

Wat mooi Marjan,
Het is net een schilderij!
De compositie en het kleurgebruik vind ik fantastisch!
Ja wat jammer en vervelend datdie C steeds roet in het eten gooit
Het is te hopen dat jullie dochter niet besmet is
Fijne dag liefs Martha

Kaartenkraam zei

In een woord PRACHTIG! Supermooi gekleurd maar dat is jou wel toevertrouwd. Goede keuze om de rest grijs te laten.
Wat sneu voor jullie dat je niet naar de jongelui toe kon, hopelijk is je dochter niet besmet geraakt.
Het gemis begint nu wel te knagen hè? Ik heb dat ook ben nog nooit bij mijn zoon en schoondochter geweest in hun nieuwe huis in Groningen, ze wonen er al weer bijna een half jaar, het nieuwe is er al helemaal van af inmiddels. En ik mis ook vreselijk de knuffels, de visites, de dagjes uit.
Helaas is het niet anders en moeten we vol zien te houden want wat je zegt, het zal nog wel even duren.

groetjes van Ank

Marlies zei

Een prachtige kaart Marjan. Heel mooi gekleurd, een mooie sfeervolle uitstraling door de grijze achtergrond. Super gedaan! Jammer dat het bezoek niet door kan gaan maar je kan geen enkele risico lopen. Wat zullen we allemaal blij zijn als deze ellendige Corona toestand ophoudt. groetjes, Marlies

Doris knippenenplakken zei

Prachtige bloemen heel mooie kleuren.
Fijn weekend, groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Prachtige bloemen heb je tot leven gebracht met je copics en jouw talent Marjan. Ik vind het een kunstwerkje. Ik kan me de frustratie zo goed voorstellen, ik krijg er ook vaker last van. Hopelijk is je dochter niet besmet, duimen.
Lieve groetjes Miranda

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wat ontzettend mooi Marjan.
De kleuren, het verloop echt genieten!

Groetnis fan Ina

Trudy zei

Wow wat een prachtige kleuren en wat heb je het mooi ingekleurd!
Jammer dat je niet naar je dochter kan gaan. Hopelijk blijft ze gezond.
Ik heb mijn dochter eindelijk gisteren weer eens gezien door allerlei verkoudheden had ik haar ook al lang niet gezien.
We zullen hopen dat met de kerst alles weer iets beter gaat overal.
Groetjes Trudy

Nicole Parmentier zei

Ik heb je foto even uitvergroot om dat kleurwerk eens goed te bewonderen! Wat kun je dat toch goed.. heel knap gedaan!! En ja, ik ben heel dat corona gebeuren ook hartstikke beu. Gelukkig gaat het met de cijfers nu weer de goede kant op en kunnen we hopelijk kerst met elkaar vieren..

Irene zei

Oh wát mooi dat roze met grijs en weer onwijs mooi ingekleurd, je hebt het hélemaal onder de duim met je Copics!
Is het goed met Claire?
Ons vliegtuig is gewoon vertrokken, ongelooflijk...straks weer een nieuwe Corona-club terug uit een oranje gebied!
XxIrene

Trijntje zei

Prachtige kaart. mooie kleuren combi. De bloemen zijn geweldig ingekleurd. Leuk om zo lekker bezig te zijn . Kleurwerk vind ik nou lastig om te doen... Maar vind dit soort bloemige kaarten wel heel erg mooi. Zo heeft ieder zijn/haar eigen specialiteiten.... Groeten Trijntje

Prophet/Dr Odiboh zei

Dank u Dr. ODIBOH voor het terugbrengen van mijn ex-geliefde en ik ben u zo dankbaar voor uw hulp en ik beloof u voortaan dit goede werk van u te delen met iedereen die ik kan, ik heb alles gedaan wat hij me heeft opgedragen en in minder dan 48 uur mijn ex lover kwam terug .. je kunt hem bereiken via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838 ..