maandag 22 maart 2021

Mini album Natuur

Willy Duit van Bewust en gewoon doen had onlangs weer zo'n leuk nieuw workshopje, ik kon het niet weerstaan. Ik heb er al meer van haar gedaan en beleef er altijd enorm veel plezier aan. Dus niet getwijfeld en gekocht. Het is een heel klein boekje, van 6x6 cm met een heel bijzondere binding èn met bijna alle materialen inclusief.Een collage van alle pagina's.

Je werkte met natuurlijke materialen zoals koffie en thee, maar natuurlijk ook Mixed media spullen zoals gesso en Multimedium. Intuïtief werken zat er ook in verwerkt, erg leuk! Ik heb de basisopdrachten allemaal aangehouden, maar heb er wel mijn eigen dingen aan toegevoegd, zoals gedroogde bloemetjes, takjes en een klein vogelveertje. Ik wilde er een natuurboekje van maken, omdat ik erg genieten kan van juist de heel kleine dingetjes in de natuur en zeker ook de vogeltjes in onze tuin.

Heel veel plezier gehad tijdens het maken en nu het klaar is heeft het een leuk plekje beneden in onze woonkamer waar het qua tinten erg goed past.

Doen jullie wel eens online workshops? Ik niet heel vaak, maar dingen die ik echt wil leren, daar zijn er zulke goede van. Nu bezig met een Rode kardinaalvogel van Amy Shulke (Vanilla arts). Moeilijk, hopelijk lukt het. Hier moet het op gaan lijken.... wordt vervolgd.
Groetjes,

M@rjan

33 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat is dit mooi Marjan de kleuren materialen maken het tot een waar kunst werkje, fijne dag.

Stampin with Liz Design zei

Wat een prachtig kunstwerkje is het geworden! Liefs Linda

Diny zei

Wat een prachtig boekje heb je gemaakt Marjan.
Het ziet er echt heel natuurlijk uit...en leuk om te horen wat je allemaal gebruikt hebt....zo ontstaat er iets unieks!
Groetjes Diny

Els zei

Een schitterend mooi natuur albumpje is dit en leuk dat je er dagelijks van kunt genieten.
Ja ik heb wel eens een online workshopje gemaakt en was ook erg leuk.
Fijne dag en groetjes, Els

Hobby Hoogland zei

Wat een leuk boekje en mooie natuurlijke kleuren van thee en koffie .
Een pronk stuk in je huis.
groetjes Marjan.

!neke zei

Super gaaf Marjan !!!!

Irene zei

Heb de foto's aandachtig in het gróót bekeken, schitterend Marjan! De natuur is een wonder en jij hebt het vastgelegd in dit mini-album!
Succes met de vogel, rood is moeilijk!!
XxIrene

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige boekje en super mooie kleuren Marjan
Gr Karin

aussie aNNie zei

An adorable album and magnificent colours. Love this. x

Martha zei

Prachtig gemaakt dit boekje, Marjan!
Mooi die natuurlijke materialen!
Mooie vogel om te maken
Ikvlaat me vaak inspireren door internet maar workshops doe ik nooit
Liefs Martha

Kaartenkraam zei

Wat een bijzonder boekje, mooi in al die bruintinten die je kennelijk met koffie en thee hebt gemaakt. Erg mooi zoals je de gedroogde hortensiablaadjes en het veertje er in hebt verwerkt.

Ik heb nog nooit ergens een workshop of cursus voor gevolgd, ik ben meer van het zelf ontdekken maar misschien dat een online workshop wel wat voor me zou zijn want dan kun je thuis nog steeds zelf de dingen uitvogelen ;-)

groetjes van Ank

Gerrina zei

Wow dat ziet er zo mooi uit! Gaaf he dat je zo toch uit je comfort-zone gegooid kan worden! En ik heb er ook nog een staan die ik wil doen op een moment dat de keukentafel een dagje vrij is (ietwat lastig met al dat thuiswerken...) Groetjes, Gerrina

Linda zei

Wauw wat mooi gedaan heb je dat, ziet er prachtig uit.

Trijntje zei

Wat een superleuk natuur boekje heb je gemaakt. Het is zeker leuk in de natuur en zelfs in je eigen tuin als de vogeltjes actief zijn.Lekker genieten. Groeten Trijntje

Annerieke zei

Ohh wauw geweldig Marjan! Ik houd van deze mini boekjes, je hebt deze prachtig uit- en afgewerkt. Ik heb nog nooit een online workshop gedaan, maar als ik dit zo zie moet ik het toch echt eens doen.
Groetjes, Annerieke

Rosina zei

Prachtig is dit album in deze mooie natuur tinten Marjan...Ik zie soms wel online workshops maar doe vrijwel er nooit aan mee...
Ik moet dan toch teveel zoeken naar de goede accentjes en papier.. Maar deze minialbum is geweldig!!!
groetjes Rosina

Ellen zei

Super gaaf is dit geworden...prachtige aardse kleuren, top!
Als ik weer goed uit de voeten kan zou ik ook wel eens zo’n workshop willen doen van Willy! Ik kan al wel naar boven maar naar beneden is nog een dingetje hoor...dit komt mede door mn andere knie, die ook behoorlijk overbelast is geraakt! Ik moet ook nog veel omhoog zitten natuurlijk! Lastig dus ook om alles weer naar beneden te halen!
Ben benieuwd naar de vogel!
Groetjes Ellen

Trudy zei

Wat een prachtig boekje en wat een schattig formaatje!
Ik doe eigenlijk nooit online workshops. Het is hier in huis ook nogal chaotisch met al die thuiswerkers. Rustig een online workshop volgen doe ik misschien nog wel eens als iedereen weer naar kantoor is.
Groetjes Trudy

Pat zei

They say beautiful things come in small packages and this is certainly that on both counts Marjan. Such wonderful details with the nature theme and I love the more natural tones with the gold and black and some brilliant texture too..I think I spy some pretty gold foiling too. x

Sue Lelli zei

I am IN LOVE with this album! Good Luck on the cardinal!

Scraptastisch zei

Ik heb het uitvergroot bekeken en zelfs "helikoptertjes" gespot, zo noem ik ze, hihi Prachtig al die natuur dingen en ja hier kun je enthousiast van zijn. Prachtig gedaan Marjan een lust voor het oog! Online workshops moeten nog even wachten tot ik ook met pensioen ben!
xx Gerie

Diane zei

Wonderful idea and love the book design made from natural materials.

Hugs diane

Monique zei

Zo gaaf! Wel leuk dat je er ook een eigen touch aan hebt gegeven.
Ik ben heel erg benieuwd naar je cardinaalvogel. Dat gaat je vast lukken.
Groetjes Monique

Marfien zei

Het ziet er schitterend uit, ik herken veel uit de tuin, het is een mooi klein boekje geworden

Ina ( Frysk Famke ) zei

Gaaf Marjan,

Mooi in deze tinten en je laat
duidelijk zien hoe mooi onze natuur is.

Zelf nog nooit online workshop gedaan
ook geen gewone...vroeger toen het nog kon😄. Hier in het noorden zeer op mijn interesse gebied. Wil graag nog eens mix media en de Gelli plate leren gebruiken.

Ben nu al benieuwd naar he kardinaalvogel.

Fijne dag Ina

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtig boekje Marjan! Echt een klein kunstwerkje!! Ik kan me helemaal voorstellen met hoeveel plezier je dit hebt zitten maken. Ik heb vroeger veel on-line workshops gedaan maar ben een beetje vergeten hoe leuk dat is om te doen. Nu met de lock-down eigenlijk een prima alternatief voor een uitje. Ik ben heel benieuwd naar je vogeltje maar weet eigenlijk al dat het vast heel mooi gaat worden!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat ziet er heel mooi uit Marjan en leuk dat je het dan ook "voor de pak" in de woonkamer legt. Ik ben dol op boekjes/albums en dubbel zo leuk als je er nog iets van geleerd hebt. Ik kijk wel eens filmpjes etc maar heb nog nooit een online workshop gevolgd.
Succes met die kardinaal vogel, ik ben benieuwd.
Lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Het is eensuperleuk mini-boekje geworden, mooi in natureltinten en leuk om er bloemetjes en veertjes in te gebruiken.
Ik kijk wel eens een filmpje, maar een workshop nee, ik heb daar géén geduld voor,
Groetjes,
Ansx

Wies zei

Wat leuk Marjan. Ik heb deze workshop ook besteld en al in huis liggen. Ik ben er alleen nog niet aan toegekomen. Jouw boekje is heel mooi geworden. Leuk om er ook zelf nog wat natuurlijke materialen aan toe te voegen.
Succes met de kardinaalvogel.
Groetjes, Wies

Je@net zei

Wauw...wat een super mooi boekje heb je gemaakt, Marjan!

Willy zei

Oh ik blijf het zeggen he haha, maar het is ook zo'n juweeltje geworden!! Hier kan ik de details nog beter bekijken, zooo mooi! En wat leuk dat het een plekje in jullie woonkamer heeft gekregen, een echte treasuse!!

Sarah - Crea S zei

Wow Marjan, je boekje is prachtig geworden! Het zou hier ook mooi staan in de woonkamer met al die natuurlijke kleuren.
Net als jij kan ik ook erg genieten van de natuur en zeker van de dingen die velen vanzelfsprekend vinden: vogels die fluiten, een hommel die voorbij komt zoemen, ...
Veel succes met je Rode kardinaal! Ben er zeker van dat je dat gaat lukken!
Liefs, Sarah

Angelique zei

Wauw, wat een prachtig boekje, zo mooi in de natuurtinten en hoe je alle kleine details hebt verwerkt. Ik heb nog nooit een online workshop gevolgd, misschien komt het nog eens. En ik weet zeker dat de rode kardinaal je gaat lukken.
lieve groetjes Angelique