dinsdag 25 mei 2021

Liftchallenge #161

Eigenlijk post ik meestal niet zo snel op een vorige, maar toevallig komt het deze keer zo uit omdat ook de Liftchallenge weer begint. Deze keer was de beurt aan Nicole om een challenge te bedenken. Dit werd het, iets wat ik nog nooit gedaan heb. Weer eens wat anders!

 De uitdaging is om te stempelen op dessin papier en het verder niet in te kleuren
Layout ook zoveel mogelijk liften van de voorbeeldkaart. Kleurgebruik en keuze van de stempel zijn vrij. 

Deze kaart is van Virginia Lu


Ik maakte deze kaart onze challenge:


De kunst van  deze challenge is dat je de juiste stempel bij het papier moet vinden. Dat is i.i.g. wat ik ervaren heb. 
De stempel van Altenew op dessinpapier met roosjes gestempeld met watermark inkt en daarna met zwart geëmbossed. Ik heb er ook de stansen bij, dus het was niet veel werk. Deze stempel met de hand uitknippen zou dat wèl zijn. De stroken eronder komen uit restjes papier. Nog wat enamel dots en een stempel aan de binnenkant maken het af.

Onze twee gastdesigners maakten mooie kaartjes, net als natuurlijk Nicole en Cornelie. Je kunt meedoen met ons tot vrijdag 11 juni 18.00 uur. Meer erover lees je op ons blog.
Veel succes!

Wat een vreselijk weer was het gisteren, ik ben pas laat de deur uit geweest voor een wandeling, het regende hier de hele dag! Maar Emmy kwam onverwacht langs en we hebben samen een paar spelletjes gespeeld. Gezellig! 💗
Ik lees dat er betere tijden aan zitten te komen. Ben benieuwd. De tuin vind het wèl fijn, dat is goed te zien.

Fijn dag! Groetjes,

M@rjan

24 opmerkingen:

Cornelie zei

Mooi! Heel tof met de zwarte embossing! Geeft weer een heel ander beeld.
Ik had het ook. Gisteren een bericht en nu weer. Soms loopt het zo.
Op naar beter weer XXX

Els zei

Een pracht voorbeeldkaart heb je gemaakt en ik denk dat het een echte uitdaging voor mij gaat worden.
Gisteren hadden we niet veel regen, maar op dit moment regent het hier lekker door. Gezellig dat Emmy even is geweest.
Groetjes, Els

Martha zei

Mooie kaart Marjan
Een best wel pittige uitdaging
Inderdaad de natuur vaart heel goed bij deze weersomstandigheden, maar ik verlang naar mijn bankje in de zon
Liefs Martha

Kaartenkraam zei

Mooie stempel heb je gebruikt en het 'stevige' zwart van de embossing doet het goed op het roosjespapier.
Het is een hele mooie kaart geworden!
Ja het weer was en is bagger maar toch ben ik er wel door geweest om foto's te maken. Wel nat geworden maar toch tevreden!
Gezellig dat Emmy langskwam bij je.

groetjes van Ank

Bernadet zei

Wat ziet dit er tof uit Marjan

Pat zei

The patterned paper pieced flowers are very pretty Marjan and the black embossed outlines makes them stand out really well, and the sentiment and added borders using more coordinating papers finish it perfectly. The weather is set to become sunnier here towards the end of the week so hopefully it will be the same for you. x

Irene zei

Verrassend en het zwart laat het goed uitkomen! Hier plenst het maar door, vanmorgen zelfs dikke hagelbui en bij AH binnen een file volle karren omdat het met bakken naar beneden kwam...eind vd week wat beter maar óók volgende week wéér druppels...de zomer laat lang op zich wachten..
XxIrene

Trudy zei

Wat heb je dit knap gemaakt, het klinkt als een best wel lastige opdracht! Maar iets met stempels is voor jou nooit een probleem!
Groetjes Trudy

Marfien zei

Mooi kaartje geworden, deze techniek leent zich ook prima om mijn oude papiertjes op te ruimen :-)
Ja ja, onze eerste auto was ook een kever en mijn a.s. zwager had een eend
(vandaar ook mijn zwak voor deze stansjes)

Doris knippenenplakken zei

Heel mooie kaart Marjan!
Groetjes Doris

Rhodé zei

Heel goed bij elkaar gevonden, die stempel en het DP! Slim om met zwart te embossen. Anders zouden de lijntjes waarschijnlijk toch teveel wegvallen. Mooi gedaan!

Angelique zei

Dit is een super pittige challenge, slim om met zwart te embossen anders zouden de bloemen wegvallen op het dp. Prachtige, kleurrijke voorbeeldkaart voor DCL. Ik ben de regen ook meer dan beu maar de natuur kon het wel gebruiken.
Soms is een rustpauze in het bloggen en heel de social media wel prettig want soms is het wel erg veel. Maar het leuke contact onderling mis je op een gegeven moment.
lieve groetjes Angelique

GerJanneke zei

Oh ja, dat geloof ik meteen dat het een kwestie is van de juiste stempel bij het juiste papier. Dat wordt hier een zoektocht denk ik. Maar wat een leuke challenge en wat een mooi voorbeeld! Heel gaaf dat papier in combi met de bloemen stempel.
Het mooie weer komt eraan. Als ik naar de voorspellingen kijk, komt het vanaf zaterdag helemaal goed! Mag ook wel een keer.
Ik reageer met mijn DT account, want op een of andere manier vond de robot me weer...

Ans Gilbert zei

Leuke challenge! jouw versie is heel mooi geworden.. Ja, dat weer ik moest er gisteren ook door en het kwam er met bakken uit, vanmorgen is het hier al zonnig, dus wie weet..
Groetjes,
Ansx

Ellen zei

Prachtige kaart Marjan…goed gelukt met deze stempel! Hele leuke challenge, als ik tijd heb probeer ik mee te doen!
Ben nu druk met een babyboek. Het is nog lastig voor me om boven te zitten!
Hoop ook snel op beter weer, tis knudde!
Groetjes Ellen

Danielle zei

Oh erg leuk, hoe jij het papier bij de stempel hebt gevonden (of andersom ;-)). Het is een pittige uitdaging denk ik, maar die gaan we natuurlijk ook gewoon aan! Ik vind jullie resultaten namelijk wel erg leuk! Slim om met het embossingpoeder te werken, zo zie je de stempel goed. Ik kan niet wachten op wat droger en warmer weer, het is wel mooi geweest met al die regen. Gezellig dat Emmy kwam, dan is een middag ook weer zo om!

Linda zei

Wat een leuke techniek om op design papier te stempelen, inderdaad moet je dan de juiste stempel bij je papier zoeken. maar dat is jou goed gelukt, mooie kaart

Trijntje zei

Het is een hele leuke kaart geworden. Mooi op dit papier gestempeld.komen de roosjes mooi uit. Zeker jammer dat het niet droger en warmer is... ik heb gehoord dat het eind van de week warmer gaat worden.ik hoop het.... want hier is niet echt veel aan. Wij maken op dit moment wel elke dag een fiets rondje... groeten Trijntje .

Colien zei

Heel toffe lift weer, echt een uitdaging... Jouw kaart is prachtig, wat een gave stempel en die komt mooi over met het zwarte embossingpoeder op het dp!
grtz Colien

aussie aNNie zei

Beautiful lift of Virginia's design, she sure makes awesome cards and yours in amazing. xx

Nicole Parmentier zei

Het viel nog best even tegen hè deze challenge? Ik dacht dat het een hele simpele zou zijn maar het zoeken van de juiste materialen was nog best even een dingetje, ik lees dat dat voor jou ook zo was. Maar het is je gelukt en je kaartje is prachtig geworden! Je hebt het perfect papier voor deze stempel gevonden.
Hopelijk gaat de zon weer een beetje schijnen wat ik ben dit petweer ook wel behoorlijk zat. Net weer kleddernat geworden tijdens mijn wandeling met Nuts.

Dortesjs zei

een mooie kaart,very lovely

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wat mooi Marjan,

Prachtig van kleur en mooi stempel. Ik heb al even gekeken bij mijn stempels en DSP...is nog wel een dingetje. Lijkt zo gemakkelijk maar schijn bedriegt...

Groetnis fan Ina

Gerrina zei

Ondertussen een veel te warme week gehad en hier gisteren een enorme stortbui met windstoten die ervoor gezorgd hebben dat een boom verderop in de straat omgegaan is...
Blij dat dat geweest is en het hier weer aangenamer van temperatuur is...
Een bijzondere techniek met een leuk resultaat! Groetjes, Gerrina