dinsdag 15 juni 2021

Liftchallenge # 162

Voor onze voorlopig laatste Liftchallenge is de beurt aan mij. Hierna gaan wij genieten van een hopelijk mooie zomer, maar eerst gaan we nog eens lekker liften.

De challenge luidt:

Het is bijna zomer, we zien overal nu al veel bloemen en die wil ik ook graag op je kaart zien! 

Het moet wel een "one layer" kaart worden, dus geen laagjes behalve dan door stempelen/kleuren of gebruik van watercolor/verf. Het matten van je kaart, je sentiment en wat kleine embellishments zijn een uitzondering. 

Op ons blog vind je een meer uitgebreide omschrijving van de challenge, waar je uit twee type kaartjes kunt kiezen.

Het voorbeeld is van Jennifer McGuire (video in de link)


Ik maakte deze slimline kaart:


De achtergrond is gemaakt met twee tinten Distress Oxide. Eerst zijn de bloemen gestempeld met watermark en geëmbossed met goudkleurig embossingpoeder. Daarna gemaskerd, zodat de inkt achtergrond gemaakt kon worden. Daarna heb ik de bloemen ingekleurd met Copics en Polychromos potloden. De tekst is van Els Brigé. 

Deze keer is Studio 92 onze sponsor, op ons blog vind je er meer over. Cornelie en Nicole maakten natuurlijk ook een voorbeeldkaart en die zijn weer prachtig! Je kunt meedoen tot vrijdag 3 juli 18.00 uur. Veel succes ermee als je meedoet!

Ik heb een heerlijke week achter de rug, met veel gezellige afspraken. De tweede vaccinatie verliep vlekkeloos, nergens last van. Voor het eerst sinds een jaar weer eens geluncht met een goede vriendin en fijn aan het water op een terras gezeten om bij te praten. We hebben dat wel gemist! Deze week ook weer leuke dingen in het vooruitzicht, ik geniet er van! Sowieso ook van het buiten zijn. De hobby staat daarom ook op een heel laag pitje nu.

Fijne week nog, het is deze week nog heel mooi weer!

Groetjes,

M@rjan

26 opmerkingen:

Irene zei

Schitterende kleuren en zo mooi die goudrandjes Marjan!
Fijne zomer XxIrene

Marja Sch zei

Wat een super mooie lift challenge kaart heb je gemaakt. Heerlijke kleuren en zo mooi met die gouden embossing. Ik ben nog steeds druk met de online workshops van Miranda Degenaars, maar deze week zijn we met de stokroos bezig en daar zou zomaar een liftkaart uit kunnen komen. Ik ga mijn best doen. Groetjes Marja

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart met de mooie gouden afwerking van de randjes. Een heel mooi effect. Leuk model. De rozen zijn erg mooi. Een echte topper. Groeten Trijntje

Martha zei

Schitterende inspiratie kaart Marjan
Mooi dat goud en blauw
Lekker genieten van alles
Liefs Martha

jackelien zei

Hoi
Je voorbeeldkaart is geweldig.
Heel mooi in het blauw.
Groetjes Jackelien

Crea Astrid zei

Wat een prachtige slimlinekaart heb je gemaakt. Mooi zo met het gouden embossing randje en kleurencombinatie. Mooi detail de Dew Drops.
Het is inderdaad zeker lekker genieten buiten met dit weer en gezellig dat je met je vriendin hebt kunnen afspreken en op een terrasje hebt kunnen zitten. Hobbyen staat dan ook bij mij op een laag pitje. Ik denk bij iedereen zo wel. Nog even een paar dagen genieten van het mooie weer, want dan komt er weer regen aan.

Groetjes, Astrid.

KarinsArtScrap zei

schitterende kaart en ook de kleuren zijn super Marjan

gr karin

Trudy zei

Je hebt weer een prachtige bloemenkaart gemaakt! Die druppels op de kaart maken het helemaal af!
Fijn dat je weer hebt kunnen afspreken, geniet van het mooie weer! Hoewel het hier vandaag wat bewolkt is!
Groetjes Trudy

Doris knippenenplakken zei

Prachtige bloemenkaart, zo mooi met het goudeffect.
Groetjes Doris

Scraptastisch zei

Ook jij hebt weer een prachtig voorbeeld gemaakt...jullie zijn stempel wonders! Ik heb al heel lang 2 prikken maar had hier weinig profijt van ( behalve beschermd voelen op het werk ) en nu gelukkig weer steeds meer en geniet er ook weer zo enorm van Marjan en heb ook al gezellige lunch afspraakjes gehad met vriendinnen. Geniet maar van alles en bloggen staat bij mij ook op een lager pitje.
xx Gerie

Linda zei

Wauw wat een mooie chique kaart, prachtig van kleur ook. ja lekker hè dat we weer wat meer mogen en kunnen doen zoals afspreken op een terrasje, fijn dat je genoten hebt.
Gr linda

Gerrina zei

Leuke uitdaging en wat heb je een sjeik voorbeeld ervoor gemaakt! Helemaal mooi en weer 'ns wat anders... Groetjes, Gerrina

Anita van Deur zei

Prachtige kaart Marjan zo elegant.
Fijn dat je zo genoten hebt.

Rhodé zei

Wat een mooie kaart, Marjan! Zo mooi met dat blauw en goud. De laatste weken in het onderwijs zijn altijd erg druk. Ik probeer in het weekend af en toe wat te doen, maar verder knutsel ik nu ook niet zo heel veel. Hopelijk heb ik in de zomervakantie veel tijd!

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart Marjan, de kleuren zijn super en heel chique met het goud erbij,
Geniet van 't mooie weer,
Groetjes
Ansx

Els zei

Deze kaart is weer prachtig gemaakt en zo mooi met dat goud embospoeder en dan inkleuren met de copics.
Heerlijk om weer normaal ergens te gaan lunchen met een vriendin en dat hebben we toch wel gemist.
Ik heb gisteren mijn 2 de vaccinatie gehad en geen probleem gehad.
Groetjes, Els

Kaartenkraam zei

WOW wat is dit een supermooie kaart! Helemaal mijn kleuren, echt schitterend, wat heb je dat mooi gemaakt. Ik ben er helemaal weg van!

Leuk dat je zo'n gezellige week achter de rug hebt en fijn dat je tweede vaccinatie goed is verlopen. Ik krijg de mijne pas over 2 weken.
Geniet ze lekker van alles wat je in het verschiet hebt!

groetjes van Ank

GerJanne zei

heerlijk he, dat er weer steeds meer kan en het weer gaat kijken op het normale leven.
Weet je dat ik er bijna aan moet wennen, dat het weer kan?
De challenge is weer leuk. Jouw kaart is prachtig. Ik heb al 1 poging gedaan, die met het gat...Nu kijken of ik ook nog andere one layers kan maken...als het normale temperaturen worden (na vrijdag)

Nicole Parmentier zei

Prachtige voorbeeldkaart Marjan! Mooi hoe deze kleuren in elkaar overlopen en de bloemen juist weer zo mooi contrasteren met de achtergrond.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een chique kaart Marjan. Mooi die donkere achtergrond en dan die met goud geëmboste bloemen. Fijn dat je tweede vaccinatie soepel verlopen is , ik mag volgende week. Ik ben ook blij hoor dat alles weer "normaler" gaat lijken.
Lieve groetjes Miranda

Pat zei

Wow Marjan, gorgeous colours and such pretty flowers and love the slimline shape with the scalloped mat. Glad you have been enjoying the lovely sunny weather and socialising, and glad your second vaccination went well. x

Wies zei

Prachtige slimline kaart. Mooie gestempelde bloemen, kleuren en chique afwerking met het gouden embossing poeder.
Groetjes, Wies

Je@net zei

Wauw...wat heb je hier ook weer een pracht van een kaart van gemaakt, Marjan!

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wowww Marjan,

Wat een gave kaart in deze blauw tinten en door het goud
oogt hij chique. Ik ga me best doen voor de challenge.

Heerlijk he dat we meer mogen kunnen, met dit weer een verademing
voor velen. Wij hebben de ruimte om huis en da's fijn hoor. Vooral
toen we nergens maar toe konden en mochten.

Geniet van de zomer.

Leave groetnis fan Ina

Sue Lelli zei

Your card is absolutely GORGEOUS! LOVE the colors and techniques! So GLAD you've had your second jab and could have lunch with a friend outside!

Mieke zei

Deze is ook weer schitterend!!