dinsdag 5 oktober 2021

Watercoloring

Watercoloring.... soms raak ik de setjes maanden niet aan, maar dan ineens weer moet ik er gewoon iets mee doen. Ik heb dat met veel dingen op hobby gebied. Maar gewoon aan toegeven :)

Ik wilde eigenlijk verder met de metallic watercolors, maar op wit zijn er maar een beperkt aantal echt mooi, een paar ervan echt heel erg flets. Dus maar de Daniel Smith kleurtjes erbij gepakt:

Een poging gedaan om losse bloemen te schilderen, niet echt gedefinieerd, maar toch bloemen. Eenmaal droog de backdrop stans erop los gelaten, die ik bij Ali kocht. Geeft wel een leuk effect, vind ik.
Ik heb nog meer gemaakt  in de afgelopen weken, dat komt nog wel!

Alle stempels zijn verkocht, via Marktplaats dan wel via Facebook. Leuk! Valt me mee. Wel irritant vind ik mensen die zeggen dat ze het geld gaan overmaken en vervolgens niks meer laten horen. Laat dan even weten dat je ervan af ziet, wel zo netjes...


Groetjes!

M@rjan

23 opmerkingen:

Rhodé zei

Wauw! Dat je dit zo uit de losse hand doet! Heel knap. Het ziet er echt prachtig uit. Die stans geeft een leuk effect. Fijne dag!

Els zei

Wat een pracht kaart heb je met de aquarelverf gemaakt en de bloemen heb je prachtig gekleurd.
Wat fijn dat alle stempels zijn verkocht. Niet netjes dat sommige mensen dan niets meer van zich laten horen als ze er vanaf zien.
Groetjes, Els

Irene zei

Mooi en fijntjes en die stans geeft er iets bijzonders aan! Pff..ben ik zó vergeten op Marktplaats te kijken maar je bent ze dus al kwijt al is het kennelijk niet hélemaal naar wens gegaan..mensen 😏😳!
XxIrene

Marja Sch zei

Wat een mooi effect heb je zo bereikt. Het is een hele mooie bloemenkaart. Fijn dat je alles hebt kunnen verkopen. Groetjes Marja

Martha zei

Prachtig gemaakt Marjan
Heerlijk om uit de losse hand wat op gevoel te schilderen het is je goed gelukt!
Ben benieuwd naar je volgende!
Liefs Martha

Crea Astrid zei

Een prachtige kaart heb je gemaakt Marjan. Mooie bloemen heb je geschilderd, knap zo uit de losse hand. Een prachtige mal van Ali.

Groetjes, Astrid.

Scraptastisch zei

Wow, heel knap geschilderd uit de losse hand en de combi van de verf is heel mooi bij elkaar Marjan! De stiksels geven ook een heel tof resultaat op je prachtige kaartje! Mensen zijn soms 🤯🥴 maar je hebt je stempels toch kunnen verkopen.
xx Gerie

Gerrina zei

Mooi hoe je deze blommen uit de hand erop geschilderd hebt! Het is wel fijn als je ze weer te voorschijn haalt; je maakt er telkens weer zulke mooie dingen mee... Groetjes, Gerrina

nicolevb zei

wauw heel mooi
De stans en de waterige achtergrond geeft iets heel sjieks aan de kaart
En wat mooie bloemen zo uit de hand gemaakt heel mooi

Marfien zei

Prachtig kaartje Marjan, op cursus moet ik nu iets gaan doen met de vellen die we vorig jaar gemarmerd hebben, waterverf is hier zeer geschikt voor, ben dus ook weer aan "kliederen" , kan het niet zo goed als jij . . .

Pat zei

Fabulous drawing and watercolouring Marjan and I love the background die cut with the pierced circles which works brilliantly and finished with an elegant font for the sentiment, and a soft watery background with some pretty spattering. x

Doris knippenenplakken zei

Prachtige kaart Marjan!! Prachtige bloemen mooie kleuren echt wel top gedaan.
Groetjes Doris

Ans Gilbert zei

Prachtig kleurwerk Marjan en die leuke stans maakt het heel speciaal, ik zag je stempels op FB staan, fijn dat alles verkocht is en is inderdaad niet leuk, zeggen dat ze iets willen kopen, dan hou je het vast en laten ze niks meer weten.
Trouwens bestellen bij Ali, gaat nog steeds prima, de verzendkosten zijn iets hoger, je betaalt BTW, maar inklaringskosten of zo, die worden niet berekend.
Groetjes,
Ansx

KarinsArtScrap zei

super mooiiiiiiiiiiii Marjan een prachtig geheel
Gr Karin

Diny zei

Wat een prachtige kaart Marjan....en knap dat je dat uit de losse hand geschilderd hebt!
Leuk de stiksels op de achtergrond....geeft een mooi effect.
Fijn dat je de stempels hebt kunnen verkopen!
Groetjes Diny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat knap dat je dat zo uit de hand hebt geschilderd Marjan, het is beeldig. Die cirkels geven er echt iets extra's aan, heel mooi gemaakt. Fijn dat je stempels al verkocht zijn, dat is snel.
Lieve groetjes Miranda

Ellen zei

Wat een beauty weer Marjan…schitterend gekleurd, zo mooi! Mooi is de Daniël Smith verf hè…ik kreeg het voor mn verjaardag van manlief en ben er zeer tevreden over!
Vraagje: die kringenachtegrond van Alie is ook prachtig maar ik zoek me suf naar ernaar…waar zoek je op bij Alie? Of heb je merknamen voor me?
Als ik backdrop intyp krijg ik heel andere dingen te zien… 🤷‍♀️ Misschien kun je me helpen?
Groetjes Ellen

Trudy zei

Wow dit heb je weer prachtig gemaakt! Lekker vrolijk ook!
Vreemd dat mensen beloven geld over te maken en het dan niet doen.
groetjes Trudy

Wies zei

Wat mooi deze geschilderde bloemen op je kaart. De cirkels op de achtergrond passen er heel goed bij. Mooi effect geeft deze stans.
Groetjes, Wies

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart met de mooie bloemen die je uit de losse hand hebt geschilderd ik vind het knap…. Het ziet er heel mooi uit. Wat is dit een mooie achtergrond met de de ronde stik steken. Fijn dat je alle stempels die je te koop had toch nog hebt kunnen verkopen… ondanks dat het niet helemaal vlekkeloos ging. Niet leuk dat je niet van sommigen op aan kunt… Maar je hebt wel weer wat opgeruimd. .. groeten Trijntje

Kaartenkraam zei

Hele mooie kaart die ik maar zo even had gemist hier.
Knap schilderwerk in weer heel mooie kleuren, en ja over die backdrop stans hoef ik je niets meer te zeggen ;-)

O zo irritant als mensen niet betalen, ik maak het altijd direct over zodra ik met iemand de deal heb gesloten of zeg het meteen als het toch niet doorgaat.
Maar fijn dat je alles kwijt bent.

groetjes van Ank

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje wat zijn de bloemen mooi ingekleurd en zeker een leuk effect met de blackdrop stans
groetjes ellen

Ina ( Frysk Famke ) zei

Ohhh wat is dit gaaf Marjan.

Mooie kleuren en dan ook nog uit de losse pols...doe het je niet na.
Prachtig backdrop...hoog heb gehalte. Nog nooit wat bij Ali gekocht.

Helaas zijn er mensen op marktplaats....maak het zelf ook mee.
Gelukkig zijn er meer goede dan slechts kopers.

Leave groetnis fan Ina xx