maandag 14 februari 2022

Altenew Wallpaper stamps

Een poos geleden maakte ik een kaart met de gedigitaliseerde stempels van deze set. Deze is met de echte clearstamps ervan gemaakt. Op watercolor papier en ingekleurd met Daniel Smith verf.




Een totaal andere uitstraling door het papier en de verf, een tikje grungy door de achtergrond.

Met bloggen ben ik inmiddels weer helemaal bij na mijn vakantie. Het was wel even wennen aan de temperatuur hier, niet alleen buiten maar ook binnen. Onze verwarming doet het niet goed, we hebben er al monteurs bij gehad, die hebben er iets aan gedaan maar dat heeft niks geholpen. Leidingen doorgespoeld enzo, want er zou een verstopping zitten waardoor beneden een radiator niet warm wordt of maar nauwelijks. Alles ontlucht. We krijgen het niet warmer dan 18 graden, wat niet echt heel warm is binnen. Boven zoveel mogelijk dicht, want dan gaat de warmte naar de radiatoren beneden. Misschien een nieuwe radiator beneden want daar is het het koudst. We gaan het zien. Morgen maar weer bellen. Ik trek mijn warmste truien en vesten maar aan, dat werkt een beetje. IJshanden, dat wel.
Luxeleed, maar best oncomfortabel. 


Groetjes,

M@rjan

21 opmerkingen:

Els zei

Je hebt een prachtige felicitatiekaart gemaakt met deze stempel en prachtige kleuren.
Het zal wel wennen zijn met de Hollandse temperaturen, maar als je
verwarming het ook niet goed doet wordt het wel heel koud.
Succes met de verwarming en groetjes, Els

Anita van Deur zei

Wauw wat een mooie kaart de bloem is een blikvanger. Lastig als de verwarming het niet goed doet, hopelijk word het opgelost vandaag.

Irene zei

Altijd genieten die prachtige bloemen van jou! Oooh Marjan, niks zó erg als koukleumen hoewel sommige mensen gelet op de bizarre gasprijzen de thermostaat bewust laagzetten...ik heb bij ca. 22 graden en dikke trui al om de haverklap *dode* Raynaud handen ...moet er niét aan denken!! Na Tenerife hélemaal afzien voor jullie, hoop dat het snel wordt opgelost!
XxIrene

Je@net zei

Wat een mooie fleurige kaart is dit, Marjan.
Hopelijk is het probleem met de radiatoren snel opgelost!

KarinsArtScrap zei

een hele mooie kaart Marjan

Gr Karin

Martha zei

Prachtige kaart Marjan
heel mooi ge-aquarelleerd en verwerkt tot een prachtkaartje
Liefs Martha

Marfien zei

Mooie kaart en ja, heel anders als een "computerversie" , papier en verf doen veel (leer ik ook op mijn cursus). 'oefening baart kunst' merk ik elke week
Vervelend als het niet warm genoeg wordt. Tip van mijn man, hangt de thermostaat wel op de juiste plek? Dit kan na de verbouwing wel veranderd zijn . b.v. Als de thermostaat op een plek hangt waar het snel warm wordt (naast een raam waar het zonnetje schijnt of een kooktoestel) ook een grote luchtbel kan blijven steken
succes

Diny zei

Wow.....wat een schitterende kaart Marjan!
Fijn om weer wat van je te zien.....ik had je al gemist!
Jullie hebben een heerlijke vakantie gehad!
Maar minder leuk dat de verwarming het niet goed doet!
Groetjes en succes....hopelijk is het snel opgelost,
Diny

Rhodé zei

Prachtige kaart, Marjan! Die bloemen heb je prachtig gekleurd.
Balen van je verwarming. Dat is echt niet lollig. Dat kan ik me goed voorstellen! Hopelijk wordt het snel opgelost.

Trudy zei

Schitterende kaart en mooie kleuren!
Wat akelig dat je verwarming het niet goed doet, hopelijk wordt het snel weer wat warmer bij je!
Groetjes Trudy

Nicole Parmentier zei

Prachtig Marjan! Jij bent echt de bloemenkoningin van kaartenland!! Maar wat vreselijk als de verwarming het niet doet. Kou is armoede zei mijn moeder altijd... Zeker na zo een lekkere vakantie, dan zou je het liefst het vliegtuig meteen weer terug pakken denk ik... Succes met de monteur, hopelijk kunnen ze het snel oplossen!

Scraptastisch zei

Ook met verf is het weer een hele mooie kaart geworden!
18 graden dat is echt niet behaaglijk Marjan brrr. hopelijk vinden ze snel een oplossing voor het probleem, succes morgen!
xx Gerie

Gerrina zei

De kaart is een hele mooie weer! Hoop dat jullie er gauw achter komen wat er loos is met de verwarming! Al moet ik zeggen dat het hier overdag nooit warmer dan 19 graden is... Groetjes, Gerrina

Ellen zei

Hoi Marjan, leuk weer een kaart van jou te zien…en wat voor een…echt schitterend gedaan met de mooie verf van DS. De bloemen zijn weer zo goed gelukt!
Wat een narigheid met de radiatoren…gelukkig stijgt de temperatuur een beetje maar het blijft armoedig als je in de kou moet zitten…hopelijk is het snel opgelost, succes!
Groetjes Ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wat heb je die bloemen weer prachtig van kleur voorzien Marjan. Een mooie fleurige kaart is het. Wat naar dat de verwarming niet genoeg warmte geeft, hopelijk wordt het snel hersteld.
Lieve groetjes Miranda

aussie aNNie zei

Beautiful card lovely colours and design ..as always . xx

Pat zei

Not such a great homecoming having been somewhere much warmer for a month, and now to have your heating system playing up Marjan. I hope it soon gets sorted out. The altenew flowers are so beautifully watercoloured and love the pretty edging to the background mat, and a pink mat behind that which goes perfectly..a gorgeous card! x

Linda zei

Wat een schitterende kaart weer en ook zo mooi van kleur. ik hoop dat je niet te lang in de kou zit
gr Linda

Trijntje zei

Ooh Marjan wat vervelend dat juist nu de verwarming het niet goed doet… nu je uit de warmte komt en aan een hogere temperatuur gewend bent. Hopelijk helpt een nieuwe radiator. Want dit is niet fijn. Je kaart is prachtig. Heel veel sterkte met de verwarming… Groeten Trijntje

Unknown zei

I really like it and I hope there is something new
ចាក់បាល់អន់ឡាញ់ Bad football

Crea Astrid zei

Een prachtige bloemenkaart heb je gemaakt. Mooi ingekleurd met verf.

Groetjes, Astrid.