zondag 26 maart 2023

Voor Irene

Vandaag is blogvriendin Irene (marsvrouw) jarig, van harte nogmaals Irene! Ik hoorde al via de mail van haar dat de kaart er was en dat ie in de smaak viel, fijn! In ieder geval op tijd gepost. Irene en ik hebben al een paar jaar regelmatig gezellig maar ook serieus mailklets contact. Jammer dat we best een eind uit elkaar wonen!
Deze is gemaakt met een set van My Favorite things: Flashy Florals. De achtergrond is een probeersel van mij, die maakte ik door een stukje karton steeds anders neer te leggen en te draaien en dan alleen de randjes te beïnkten. Ik vind het een leuk effect! Ga dat zeker vaker doen, in andere vormen.

Afgelopen week heb ik me bezig gehouden met het maken van wat sieraden. Ik deed dat vroeger vaker, maar nu zelden. Ik maakte een kettinkje met zwarte agaat en zoetwaterparels. Nog een armbandje erbij. Een voor mezelf en een voor een heel goede vriendin, die het mooi vindt.


Nog een lange ketting geknoopt met zoetwaterparels. Leuk om weer eens te doen! Fijn weekend en groetjes!

M@rjan

23 opmerkingen:

Els zei

Het is een prachtige kaart voor Irene en heel mooi met deze achtergrond.
Een mooie foto met de parelketting en leuk dat we zoveel hobby's hebben.
fijne zondag en groetjes, Els

Irene zei

Ha lieve blog/maildin, ook hier nogmaals dank voor deze beeldige bloemengroet! Laat ik nu denken dat het een stencil was, wat gaaf dat je die achtergrond helemaal zelf hebt gemaakt!!!! Veelzijdige dame ben je en dat is aan de leuke sierraden ook weer te zien! Ik heb aardig wat parelsnoeren (lang, kort, met iets er tussen én in diverse kleuren) uit de Indonesië-tijd waar we zó veel happeningen hadden, draag ze nu amper nog... misschien toch maar weer eens doen 😉.
Fijne dag, wij gaan aan een lekker ontbijtje XxIrene

Martha zei

Prachtige felicitatiekaart, Marjan
Wat leuk zeg zoals je die achtergrond hebt gemaakt, mooi effect!
Jij bent echt veelzijdig, prachtig zoals je die ketting hebt gemaakt, wat fijn dat we toch creatief mogen zijn!
Fijne dag liefs Martha

KarinsArtScrap zei

prachtige kaart Marjan goed gelukt de achtergrond en een mooie ketting

gr karin

Scraptastisch zei

Ja ik vind het ook zo jammer dat Irene te ver woont om even een bakkie te kunnen doen. Jij hebt weer een hele mooie creatieve inkt kaart gemaakt voor Irene! Wat een goeie selvie met je nieuwe ketting erop ook leuk om te doen en is ook creatief bezig zijn!!! Fijne zondag verder,
xx Gerie

Kaartenkraam zei

Die achtergrond is bijzonder mooi geworden en de kleuren zoals gewoonlijk weer prachtig gecombineerd!
Sieraden maken, ik heb het vroeger ook gedaan. Je hebt een paar mooie kettingen gemaakt, vooral de geknoopte lange ketting vind ik prachtig!
Fijne zondag!

groetjes van Ank

Margreet zei

Wat een mooie kaart heb je voor Irene gemaakt!
Je parelkettingen zien er prachtig uit. Hij staat je goed!
Fijne zondag!
xxx Margreet

Angélique zei

Een heel mooie vrolijke kaart, mooie achtergrond, goed bedacht.
Je kettingen zijn ook heel mooi. Er is zoveel leuks te doen, we komen handen en tijd tekort.
Fijne zondag!

Anoniem zei

Superkaart Marjan, echt schitterend hoe je de achtergrond hebt gecreëerd!
Ik zeg altijd ‘je hebt het of je hebt het niet’…jij hebt het dat is weer duidelijk! Ook je sieraden zijn erg leuk geworden.
Toevallig kwam ik pas de doos met kralen en benodigdheden tegen die mijn vader vroeger gebruikte om samen met mijn zus sieraden te maken…leuk om aan terug te denken. Mijn vader overleed in 1979 dus al een hele poos geleden…ik moest even slikken.
Fijne dag en ik mail jou binnenkort!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Marjan, wat heb je een mooie felicitatie-kaart voor Irene gemaakt en grappig dat de achtergrond zo uit de llosse pols is gemaakt. Mooie kleuren heb je gecombineerd en de fleurige bloemen maken het af. Je hebt ook mooie sieraden gemaakt, dat heb ik ook heel lang gedaan, voor mijn moeder maar ook voor mezelf, en was ik ze beu dan maakte ik er weer iets anders van. Heerlijk hoor zo creatief bezig zijn.
Lieve groetjes Miranda

Marja Sch zei

Wat een mooie bloemen kaart is dit. Super leuk zoals je de achtergrond hebt gemaakt. Ik heb vroeger met mijn dochter ook vaak kettingen gemaakt met glazen kralen zo leuk om te doen. Jouw kettingen zijn ook super mooi geworden Groetjes Marja

Pat zei

This is such a pretty dimensional floral card for your friend Irene and love the coloured lines criss-crossed over the background in such beautiful colours Marjan, and your jewellery making using the black agate and freshwater pearls is great, and no wonder your friend is pleased to receive such a delightful gift. x

Trijntje zei

Wat heb je een prachtige bloemige kaart voor Irene gemaakt. Mooie achtergrond. Je ketting is prachtig met de mooie parels en in combi met de zwarte agaat. Staat je goed. Groeten Trijntje

Colien zei

Heel mooi kaartje, gaaf die achtergrond!
En wat leuk dat je het sieraden maken weer opgepakt hebt, toffe resultaten!
grtz Colien

Rhodé zei

Prachtige kaart met toffe kleuren! Leuk dat je zelf sieraden hebt gemaakt. Dat maakt het extra bijzonder om ze te dragen.

GerJanne zei

Heel mooi kaartje voor Irene en dat probeersel met de achtergrond is ook heel goed gelukt. De bloemen zijn de echte blikvangers.
En wat leuk dat je sieraden aan het maken bent. Ook iets wat je met Cornelie gemeen hebt? De ketting ziet er mooi uit. Veelbelovend....

alma.heijenk@gmail.com zei

wat een supermooie achtergrond heb je gemaakt.
en de kaart heel mooi afgewerkt met de bloemen.
en ja bij mij staan ook dozen met kralen in allerlei vormen en maten + benodigdheden. ooit is een van onze dochters er mee begonnen. ze eten geen brood, wellicht gaat ze er tzt weer mee bezig.
gr Alma

Ans Gilbert zei

Wat een prachtige kaart met de mooie bloemen en een gave achtergrond,Irene was er blij mee zo te lezen..
Ook je sieraden zien er super uit, ik heb dat vroeger ook gedaan,maar ik kan nu geen kraal meer vast pakken zonder te laten vallen,
Groetjes,
Ansx

Colinda zei

Wat een prachtige kaart met die gave achtergrond en mooi dat subtiele witte randje bij je tekststans!! Irene is aardig in de bloemetjes gezet door ons :)
Mooie sieraden!

Gerrina zei

De kaart is een heerlijke manier om een bloemetje te geven! En mooi!
Je sieraden zien er elegant uit! Leuk dat je dat weer opgepakt hebt! Groetjes, Gerrina

Femminde zei

Wat een gave kaart voor Irene!! En ja inderdaad jammer dat jullie zover uit elkaar wonen. Maar mailklets kan ook super zijn.
En wat een gave kettingen ook. Leuk om zo te dragen.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Anita van Deur zei

Wat een mooie kaart heb je voor Irene gemaakt! En een leuke parelketting Marjan.

Vadim zei

Are you in need of financial assistance?
I'm writing from Scotland I would recommend Dr Pedro  a loan lender that grant me a loan of 490,000 Pounds to innovate my business with the loan repayment of 4 years on a loan rate of 3% annual return and I have been paying for the loan now for about 2 years and I have also recommend Dr Pedro to my sister which she was also grant a loan so I will say Dr Pedro is a financial supporter with an understanding and kind situations.Dr Pedro email contact is pedroloanss@gmail.com