maandag 24 juni 2024

Alcoholinkt kaarten
Mijn alcoholinkten moesten nodig weer eens van stal gehaald worden, dat was alweer een hele poos geleden! Ik heb er meteen maar drie kaartjes mee gemaakt, fijn voor de voorraad.
Er valt niet veel te vertellen hierover, het ontstaat terwijl je ermee speelt, al dan niet met extra sprayen of deppen met alcohol of gebruik van stokjes enz.
Vind ze wel lekker zomers geworden!

En dat is het buiten ook, de tuin staat er leuk bij met de bloemen, maar ik in de volle zon ... nee. Hooguit in de ochtend. Maar geniet ervan voor zo lang het duurt!

Groetjes!

M@rjan

25 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Prachtige kaarten Marja, gebruik jij daar speciaal papier voor? Heel helder zijn de kleur. En je goud is zo goud, echt mooi.

Margreet zei

Wat zijn ze weer mooi, Marjan. Iedere dag als ik op Joop z'n kamer ben, zie ik de alcoholinktkaarten kaarten hangen en denk dan dat ik ze nodig weer eens moet maken. Het is ook zo leuk om te doen.
Ik vind het 's ochtends vroeg ook het lekkerst om buiten te zijn met dit weer.
xxx Margreet

Trijntje zei

Prachtige kaarten met de alcohol inkt. Ik heb er spullen voor maar er is nog niets van gekomen…. Zeker heerlijk dit weer. Maar wij blijven ook lekker onder de parasol. Wel fijn dit weer. Groeten Trijntje

Trijntje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Sigrid1972 zei

Prachtig zijn ze. Wat een mooi effect krijg je zo!!!
Groetjes, Sigrid

Kaartenkraam zei

Hele mooie effectvolle kaarten. Mooi afgewerkt met de gouden accenten!
In de zon zie je mij niet hoor zeker niet met die hoge temperaturen, dan blijf ik zelfs het liefste binnen. Sinds de chemo kan ik er helemaal niet meer tegen.

groetjes van Ank

Femmy zei

Wow effect deze kaarten Marjan, prachtige kleuren en erg mooi dat goud erbij, geeft net iets meer luxe. Ook ik waag me niet in de zon, en kan ook slecht tegen de warmte maar ik geniet ook van de tuin binnen als het te warm gaat worden maar nu is het nog lekker. Groetjes Femmy

Caroline Cards zei

Mooie kaarten en de achtergronden zijn prachtig. Die kleuren vind ik geweldig. Ik vind het fijn dat het mooi weer is, maar kan niet tegen de warmte, dus ik ben veel binnen nu!
Groetjes, Caroline

Diny zei

Prachtige kaartjes heb je gemaakt Marjan....het is altijd spannend hoe het uitvalt! Ja heerlijk dit weer he.....wij hebben vanmiddag een mooi fietstochtje gemaakt! Groetjes Diny

Ans Gilbert zei

Je kaarten zijn echt prachtig, ben helemaal weg van de tweede. En dat warme weer ik ben er geen fan van, wij komen wel buiten om te wandelen met de hondjes, de rest van de dag zijn we in huis(waar het nu ook heel warm is).
Groetjes,
Ansx

GerJanne zei

Ja, leuk! Ik pak ze ook af en toe. blijft mooi en ook ik vind je tweede kaart heel apart! Ja, het is altijd hollen of stilstaan. u drie dagen warm weer (hier kan het 29 30 graden worden...zo geen zin in) maar daarna komt het perfecte zomerweer eraan. Rond de 22 graden, verheug me er nu al op.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel gaaf deze alcoholinkt kaarten, mooi afgewerkt met de goudkleurige accenten. Altijd heel verrassend hoe ze uiteindelijk er uit gaan zien. Hier ook weer even geleden dat het uit de kast kwam. Vandaag vond ik het nog wel lekker maar volgensmij wordt het alleen maar warmer.
Lieve groetjes Miranda

Angélique zei

Heel mooie creatieve kaarten. De eerste vind ik uitbundig, de tweede chic en de derde een beetje mystiek, waarschijnlijk omdat er een oog in lijkt te zitten.

Gerrina zei

Lekker verschillende kaarten! En mooi die kleuren met het goud! Groetjes, Gerrina

Pat zei

Fabulous use of your alcohol inks Marjan and I adore the colour combination, and great to get three very pretty cards out of it. I haven't used my AI's for ages so must do so soon. x

Anita van Deur zei

Wauw ze zijn weer super mooi!! Geniet van de ochtend zon.

Marjolijn van Elsberg zei

Dankjewel voor je reactie, ik zie het nu ook in je bijschrift staan. Ik heb dat papier nog ergens liggen. Vind de kleuren bij jou zo mooi helder, ik denk dat het met het papier te maken heeft.

Martha zei

Prachtige kaarten Marjan
Heel kunstzinnig!
Tja wat het weertje betreft is het hollen of stilstaan, we doen het er maar mee, maar bovenal genieten!
Liefs Martha

KarinsArtScrap zei

prachtige kaarten heb je gemaakt Marjan, ja dat geeft altijd zo'n gaaf effect, toppie weer..........gr karin

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartje met de inkt, leuk zo door er mee te spelen zulk resultaat te krijgen
groetjes ellen

Lia zei

Wat zijn de kleuren mooi doorgelopen...Je hebt er geen invloed op, maar het ziet er mooi en artistiek uit!
Lia xx

Crea Astrid zei

Drie prachtige kaarten heb je met de alcohol inkten gemaakt.
Moo zo met de gouden teskten erop.

Groetjes, Astrid.

Trudy zei

Drie hele fleurige kaarten met mooie teksten erop!
In de zon is het nu idd heel erg warm!
Groetjes Trudy

Marfien zei

leuke kaartjes zijn het geworden en je hebt nooit dezelfde, dat vind ik zo heerlijk aan kliederkaartjes. De gouden teksten passen er mooi bij

Colinda zei

Ohh, wat zijn ze mooi zo met die gouden teksten!!