zondag 22 september 2024

DCL#390

We zijn er weer bij Dutch card lovers! Yvonne verzon een erg leuke challenge, lees maar hieronder:

Mijn challenge: kies een land/stad en maak een kaart met dat land/die stad als uitgangspunt! Dat kan zijn omdat je daar toevallig iets van hebt liggen, maar je kunt ook jouw favoriete vakantiebestemming kiezen of iets waar je van droomt om ooit nog eens naartoe te reizen!

Probeer 'outside the box' te denken als je misschien niet direct iets hebt, met de kleuren van de vlag of een beestje/gebouw/plant, kun je misschien toch al snel iets maken!! Veel plezier/succes!!

Voorbeelden hieronder: Parijs, Japan, Londen, Italië, Australië, Canada, Hawaii, New York/Amerika en Afrika. 


Ik moest er even over nadenken, want echt stempels van landen/steden/reizen of iets wat ermee te maken heeft  heb ik niet. Maar ik kreeg wel een idee. Onze dochter Claire en haar partner Hans gaan eind dit jaar naar Kenia voor o.a. een safari, een droom van haar. Dus dit kaartje gaat naar hen tegen die tijd. Ze kijkt niet op mijn blog, dus kan het hier laten zien, maar niet voor de volgers op Insta of Facebook voorlopig:

De girafjes van Alex Syberia kwamen goed van pas, want die gaan ze zeker zien! De achtergrond en de girafjes kleurde ik met Copics, een beetje het savanne idee en de groene bladeren zijn van  stansen met Copics gekleurd en met zwart omlijnd. Onderaan de kleuren van de Keniaans vlag in strips.

Op ons blog veel verschillende gave voorbeelden en natuurlijk ook van onze gastdesigners Femminde en Ellen. Je kunt meedoen tot vrijdag 11 oktober 18.00 uur. 

Veel plezier en succes ermee! Ik ga op verjaardagsvisite! 😄

Groetjes,

M@rjan

5 opmerkingen:

Irene zei

Een pittige opdracht maar wat heb je een enige kaart gemaakt Marjan, die gaat hun droomreis nog leuker maken! Komt jarige 🥳🥳🥳🥳 Emmy bij jullie logeren?? Gezellige dag vandaag!
XxIrene

Rhodé zei

Daar heb je een originele draai aan gegeven, Marjan. Zo laat je mooi zien dat je met deze challenge alle kanten op kunt. De achtergrond heb je ook zo mooi gemaakt met je copics.

KarinsArtScrap zei

wat een geweldige kaart en een gaaf idee Marjan......gr karin

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartje met de girafjes
leuke challenge ga zeker meedoen
groetjes ellen

carla zei

Hoe mooi zoals je dit weer voor mekaar gekregen hebt.
Prachtige kaart.
Groetjes,
Carla