donderdag 17 oktober 2024

Kerstboompjes

Allereerst, dank voor alle goede wensen. Rob is maandag geopereerd, de pacemaker is geplaatst en doet het prima. De hoge ontstekingswaarden kwamen door een ontstoken hartzakje, de derde keer alweer. Maar die dalen ook weer goed. Dinsdagmiddag heb ik hem weer op mogen halen. Moe natuurlijk, maar blij weer thuis te zijn, ook al was hij in het Westeinde ziekenhuis in heel goede handen. Nu herstellen en dan weer verder, voorlopig nog even rustig aan. Blij dat het achter de rug is. Ik ben niet aan bloggen toegekomen, was zelf ook heel moe en sliep slecht. Het hakte er wel in. Maar ook dit komt wel weer nu. 
Maar...cardioloog zei...topconditie 🥳

De vorige kerstkaart was een mini shakertje voor onze Dutch card lovers challenge. Ik heb een kaartje nu dat ik eigenlijk al vorig jaar maakte voor een vriendin van mij. Met watercolor boompjes en verder heel simpel. Een probeersel, maar wel leuk gelukt, vond ik.



De kaart doet mee met 52 WTC.

Morgen is onze zoon Dave jarig, de kersverse papa in wording. Hij heeft de kinderwagen al helemaal uitgezocht, zo lief zoals hij ermee bezig is. Ik heb ze laatst allemaal leuke dingetjes gebracht voor onze ..... kleinzoon! Want dat gaat het worden! Dan hebben we een kleindochter èn een kleinzoon, hoe leuk!

Groetjes!

M@rjan

13 opmerkingen:

Trudy zei

Wat fijn dat het allemaal goed gaat met Rob. En wat goed dat hij een topconditie heeft!
Je kerstkaartje is heel mooi met al die bomen op een rijtje!
Alvast gefeliciteerd met je zoon!
Groetjes Trudy

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een geruststelling dat alles goed gegaan is en dat Rob weer thuis is. Natuurlijk hakt dit er enorm in, goed dat je even aan jezelf gedacht hebt. Sterkte voor jullie beide met herstellen en je kaartje, fantastisch, ook al is het een oudje, erg mooi!

Creaellenknutselsite zei

wat fijn dat je man weer thuis en dat het goed met hem gaat.
weer een mooi kaartje met de mooie bomen erop mooie kleuren heb je gebruikt
al vast gefeliciteerd met je zoon
groetjes ellen

Sigrid1972 zei

Vind hem schitterend!!! Fijn dat je man weer thuis is. Op naar een spoedig herstel!!!
Groetjes, Sigrid

Colien zei

Fijn dat het goed gaat met Rob, dat fietsen levert een prima conditie op. Hopelijk herstelt hij snel en zijn jullie allebei weer uitgeslapen en fit. Wat een mooie kerstkaart, leuk dat jij ook voor een rijtje kerstbomen ging (om) vandaag (te laten zien)! En gezellig dat je er weer bij bent bij 52WtC.
grtz Colien

Irene zei

Goed nieuws Marjan, héél fijn en nu samen rustig aan doen om de schrik/emoties te verwerken maar dat komt goed: zeker met die topconditie én het heerlijke nieuws dat er een kleinzoon aankomt!
Je bomenrij is mooi (wat niét bij jou 😍).
XxIrene

Martha zei

Prachtige kerstkaart, Marjan
Mooi aquarelaffect!
Wat fijn dat je man weer thuis is, beterschap!
En leuk zeg een kleinzoon op komst!
Liefs Martha

Annemarie en Merit zei

Heel fijn dat alles weer goed gaat met Rob, nu maar samen bijkomen en uitrusten. Je kaart is prachtig zoals altijd.
Leuk een kleinzoon wij mogen als het goed is weer een kleindochter krijgen ...
Gezellig dat je erbij bent vandaag met een kerstkaart.
Liefs Annemarie en Merit DT52WTC.

Gerrina zei

Fijn dat het allemaal gelukt is met Rob! Nu rustig de tijd nemen om weer op conditie te komen...
Je kaart is een plaatje! Ik hou van die eenvoudige aquarel landschapjes... Groetjes, Gerrina

marian zei

Een prachtige kerstkaart heb je gemaakt. Verder ook veel beterschap gewenst voor je man en succes met de revalidatie. Ook leuk dat jullie kunnen uitkijken naar de geboorte van je kleinzoon.
Groetjes van Marian.

Crea Astrid zei

Ik had je vorige blogpost even gemist. Maar dat was wel even schrikken voor jullie. Fijn dat het allemaal goed is gegaan met Rob en dat die een topconditie heeft. Succes met de revalidatie.
Leuk dat jullie na een kleindochter nu een kleinzoon erbij krijgen. Wij krijgen na 6 kleinzoons en 1 kleindochter er nu binnen een maand een kleindochter bij.
Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt. Mooie diepte erin.

Groetjes, Astrid.

Doris knippenenplakken zei

Wat fijn dat alles is goed gegaan met je man. Wat een schitterende kerstkaart zo mooi die verschillende tinten.Groetjes Doris

Ingrid Reyners zei

oh wat een heftig nieuws Marjan, gelukkig dat het weer beter met hem gaat, en dat hij weer lekker thuis is. Lekker verwennen, heel veel beterschap, en sterkte. Je kaartje met al die mooie kerstbomen is prachtig geworden. Mooi hoe je het iedere keer weer voor elkaar krijgt er iets unieks van te maken. Gefeliciteerd alvast met de verjaardag van Dave, leuk dat jullie een kleinzoon gaan krijgen. Bedankt dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.