zondag 8 juni 2014

5 jarig jubileum Dutch Card Lovers

Goedemorgen!

Het is alweer vijf jaar dat Dutch Card Lovers als challengeblog bestaat, reden voor een feestje! Daarom hebben we deze keer ook iets heel anders voor jullie:

Om het "recept" voor je kaart te vinden, moet je bloghoppen langs onze blogs. Op elk blog vind je een stukje waaruit je kunt kiezen. Deze elementen : schets/techniek/ kleurenpalet/ thema/....embellishments spelen een rol. Op mijn blog dus dit onderdeeltje:

Embellishments:
1. Brads

2. Buttons

3. Glitter

4. Sequins

5. Plakparels


Kies uit elke van de onderdelen iets uit en bouw daarmee je kaart op. Sneaks van onze kaartjes vind je op het Dutch Card Lovers blog en de hele kaart op ons eigen blog.

Hieronder mijn eigen vijf keuzes: schets 3/ kleurenpalet 3/ techniek watercolor/thema friends/plakparels:




Een acrylblok met inkt "ingesmeerd", dat licht beneveld met water en een afdruk gemaakt.  Bloemen van PTI. Een lijntje met zwart om de afdruk. Tekst van Memory Box. Helaas heb ik die per ongeluk in de prullenbak laten verdwijnen en heb ik er kort plezier van gehad...grrr... herkenbaar? Of ben ik alleen zo slordig?

Maar behalve de bloghop en e prijs die je kunt winnen met je kaart van Crea Uniek hebben we nog een verrassing: we verloten op ons blog allemaal een prijsje onder de dames die een reactie achterlaten. Op mijn blog kun je twee memory Box dies winnen:




Op ons blog lees je er meer over en daar vind je ook de prijs die Crea Uniek beschikbaar stelt. Je hebt de tijd tot vrijdag 20 juni 18.00 uur om je kaart te linken. Doen jullie mee met deze leuke challenge? Succes en veel plezier!

Zondag 22 juni vind je de naam van mijn winnares op mijn blog, de namen van de andere dames plus de overall winnares van de challenge op het DCL blog.

Hop nu snel verder naar:

Margot
 Rosalien
 Gastdesigner Nelleke

Een heel fijne en zonnige dag!

 photo Signature.png


65 opmerkingen:

Margot zei

Mijn grootste angst is tijdens het opruimen stansjes weggooien, dus ik let altijd extreem goed op ;)

Je kaart is weer een plaatje!

Anneke. zei

Prachtige kaart en wat weer een leuke techniek. Fijne pinksterdagen!
Groetjes Anneke.

Marjolein zei

Wat een leuke challenge! Je kaart is een topper! Wauw, wat heb je weer leuke technieken gebruikt. Vind vooral het zwarte lijntje veel impact hebben op het geheel, echt supergaaf.
En nee, gelukkig is me dat met een mal nog nooit overkomen, ik ben zelf meer een 'vergeetachtig' type.
En een verzamelaar, dus ik heb eigenlijk teveel spullen en dan vergeet ik nog wel eens waar ik iets neer gelegd heb, ha, ha.

Groetjes,

Marjolein

GerJanne zei

Hoi Marjan,
5 jaar, een eerste lustrum, wat goed dat het al zo lang bestaat en doorgaat met altijd even geweldige challenges.
Je kaart is echt supermooi. De kleuren zijn prachtig. En wat vervelend dat je de stans hebt laten verdwijnen. Heb ik dus met een vlindertje gehad waar ik erg aan gehecht was (gek, he?) Ik heb hem pas geleden, toen bleek dat ik hem echt niet meer terugvond, opnieuw besteld.
Groetjes,
GerJanne

Je@net zei

Wat een geweldig leuke challenge, ontzettend leuk idee!
En je kaart is weer super mooi, Marjan.
Hi, hi, en hier wil in de creatieve chaos op mijn werkplek ook wel eens iets verdwijnen :o)
Fijne pinksterdagen!

Gerdine zei

Hoera voor DCL! Heel gaaf kaartje, je blijft kijken naar de details! Gelukkig geen dies kwijtgeraakt. Wel van die heel kleine stempels, die dan niet meer zo goed plakken aan je blok...

maria's knutselplezier zei

Wat een prachtige kaart weer Marjan, jouw afwerking is steeds heel mooi!!!

Groetjes
Maria

Lia zei

Poeh 5 jaar, knap hoor om het zo lang vol te houden, maar dat komt omdat de uitdagingen altijd zo leuk zijn. Je kaart vind ik prachtig, leuke combi heb je gebruikt, wat zal je hebben gebaald van je stans weggooien zeg! Gelukkig mij nog nooit gebeurd.
De keuze is bij mij snel gemaakt voor de opdrachtkaart en de prijs..............mmmmmm je zal het maar winnen.
groetjes Lia

anja curvers zei

Zoals altijd wederom een hele gave kaart Marjan en ooohhh wat balen van die stans tja is mij gelukkig nog niet gebeurd wel met een klein stempeltje dat ik toen opnieuw heb besteld en vervolgens weken later in mij chaos weer terugvond hopelijk gebeurd jou dat ook alleen kan ik me niet voorstellen dat het bij jou een chaos is.

Miranda V zei

Vijf jaar is een hele tijd, wat leuk! En wat vieren jullie dit op een leuke manier zeg, ik ga zeker even hoppen! Leuke combinatie heb jij gemaakt met een mooi resultaat. Wat zonde dat je tekst perongeluk in de prullenbak is beland. Ik ben pas ook een mini stukje tekst van een clear stamp verloren met de tekst 'van harte'. Waarschijnlijk ergens op blijven plakken en verdwenen tussen de restjes in de prullenbak. Baal enorm, ik gebruikte die tekst heel veel! Ik ben nu wel extra voorzichtig, dus ik heb er wel iets van geleerd! Groetjes!

Els zei

Geweldig wat een leuke challenge en zo jammer dat ik waarschijnlijk te weinig tijd heb om mee te doen. Je kaart vind ik weer een plaatje om te bewonderen. Leuk effect met een acrylblock.
Zo leuk om deze schattige stansen te winnen.
Fijne pinksterzondag en groetjes, Els

crealinedance zei

Leuke kaart geworden.gr.Nel

Marleen zei

Wat een ontzettend leuke opzet van deze jubileum challenge! Schitterende kaart heb je gemaakt Marjan.
En wat een super leuke prijzen, bedankt voor deze kans!
Groetjes, Marleen

!neke zei

Leuk bedacht!
Ik dacht meteen ... Ik zie de voorbeeldkaarten niet goed , er is iets mis!
Trok dus snel de aandacht, was jullie bedoeling denk ik !!
Mooie kaart !

Ans Gilbert zei

Hoi Marjan,
Wat een pracht van een kaart heb je gemaakt, helemaal in jouw stijl met de kleuren en leuke details,ik heb laatst ook iets laten verdwijnen in de prullenmand..maart gelukkig kwam ik er op tijd achter en kon ik de mal nog redden uit de grijze bak..zó jammer als je iets kwijt raakt, liefs Ans
p.s. leuk deze bloghop, eerst wandelen dan hoppen..

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Overal op visite geweest om het recept compleet te krijgen, leuk bedacht hoor! Leuk is dat, hoe je op een simpele manier een aparte achtergrond krijgt... En jij maakt dat dan af met een prachtige zachte kleurcombi met een opvallende spat roze. Een prachtig geheel. Wel balen zeg dat je stans ervandoor is. Ik had dat niet verwacht van jou, hihi.

Ellen zei

Het is echt feest bij jullie! Wat een leuke challenge en wat een prijzen! Jouw kaartje is prachtig, mooie kleuren. Wat zonde van die leuke stans! Ik ben tijdens het knutselen ook altijd van alles kwijt. Meestal ligt het dan ergens onder en komt het weer te voorschijn. Maar ik heb ooit sleutel-stansjes en die kan ik echt nergens meer vinden, dus ik ben bang....
Groetjes, Ellen

Marlies zei

Een prachtige kaart in mooie kleuren en een mooie design. Je hebt ook een prachtige achtergrond gemaakt. Een mooi, stijlvol geheel. groetjes, Marlies

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige kaart en hele mooie kleuren Marjan, het is weer toppie.

gr karin

Ingrid Reyners zei

Wat een gave kaart is dit Marjan, en vijf jaar wat een tijd, Maar wat een leuke challenge hebben jullie bedacht, ik kom net van Nelleke vandaan, en ga zometeen weer verder. Maar wat jammer van je stansje Marjan, dat is zonde, ik ben pas geleden een stempel kwijt geraakt die ik heel vaak gebruikte, grr dat is zo balen, ik had hem een tijd laten liggen op mijn tafel, en bij het opruimen ook niet meer tegen gekomen. Ik laat trouwens alles om me heen liggen en dan ga ik pas opruimen als ik klaar ben. Fijn weekend nog, groetjes, Ingrid.

Wilma zei

Gefeliciteerd met jullie jubileum!!!
Frisse kaart...watercolor effect vind ik prachtig. Wat jammer dat je die tekst stans kwijt bent want hij is o zo mooi.....

Stella zei

Deze heb ik al gepind; wat vind ik dit mooi!!!!!! Het is een superleuke challenge en bij jou kies ik voor de sequins. Dat zal je niet verbazen :) Bij jou springen de bloemen en de watercolor techniek er zo mooi uit. Wow!

Irene zei

Hoera voor deze 5e DCL verjaardag! Wat hebben jullie iets leuks bedacht Marjan en je kaart is ouderwets gaaf!!!! Gelukkig heb ik nog nooit echt een stans in de prullenbak gegooid maar oooooh wat ben ik vaak wanhopig op zoek tussen de troep waar er een is gebleven. Dus voortaan direct na het stansen terug in mijn ArtBin-koffertje!!!!!! Sequins is no problem, watercolour sla ik maar over denk ik hihihi!!

xx Irene

Trudy zei

Schitterende kaart Marjan!!!!
Groetjes Trudy

Berlinde zei

Een prachtig kaartje Marjan!! Jammer dat je dat stansje per ongeluk hebt weggegooid wat die is
wel superleuk!
Lieve groetjes, Berlinde

Nelleke zei

Oh wat heb jij een schitterende creatie gemaakt zeg, hoe verschillend is de uitwerking ervan. Een plaatje om naar te kijken. Groetjes, Nelleke

Colien zei

Proficiat met jullie jubileum, een lustrum vol leuke challenges! En wat een gave uitdaging hebben jullie deze keer bedacht, ik heb al een notitie gemaakt met alle keuzes ik (niet...) kan maken ;)
Gave kaart weer, zeg! Maar wat zonde van je stansje :(
Ik hop nog even terug naar de andere dames om ook daar een reactie achter te laten.
grz.Colien

Cornelie zei

Erg leuke challenge en zoals altijd een prachtige kaart!!

Misseke zei

Wat leuk dat jullie al 5 jaar bestaan - Gefeliciteerd!
Prachtig kaartje heb je voor de challenge gemaakt Marjan - leuk hoe je de achtergrond hebt gemaakt en je hebt er een super geslaagde kaart van gemaakt.
Ja ik ben ook al een paar keer moeten gaan vissen in de prullenbak naar mallen en kleine stempeltjes en tot nu toe - haha ik kan beter schrijven: bij mijn weten - alles ook teruggevonden maar dat is echt puur geluk.
Groetjes,
Misseke

Aartje zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 5-jarig jubileum! En wat een gave kaart heb je ervoor gemaakt. Mooi die achtergrond in combinatie met die bloemen. Het zwarte lijntje maakt het helemaal af.
Ik ben ook altijd bang dat ik iets weggooi. Maar gelukkig is me dst nog niet overkomen.
Groeten, Aartje

Anita van Merode zei

Gefeliciteerd met het vijf jarig bestaan. Super leuk, ga zo door! Het is een leuke blog dat ik altijd goed in de gaten houdt. Hihi.
Wat een super mooie kaart!!! Het totaal plaatje is prachtig! Mooie kleuren, toppie.
Ik heb alle namen opgeschreven bij wie ik wat kan vinden. Echt een leuke uitdaging op deze manier, leuk bedacht!
Groetjes Anita

Mary zei

Gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum!! Ik ga snel al jullie blogs af om te kijken wat voor een combinaties ieder gekozen heeft!! Een top uitdaging!!
Jouw kaart is prachtig, zo mooi die waterverf look!
Groetjes Mary

Linda Visser - van der Velden zei

Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan! Mooie creatie hoor! En wat een gave uitdaging. Leuke prijs stel je ook beschikbaar!!

Алексровер Анна zei

Hello, Marjan! This card reminds me a summer warm rain in the park, full of blooming flowers! Wonderful!!!!

Jacqueline DH zei

Ook hier gefeliciteerd met het lustrum! Jouw bijdrage is weer top! Ik geniet altijd van jullie DT voorbeelden. Ik ga proberen mee te doen!

Gr. Jacqueline

martina's kaartjes zei

een heel erg geslaagde creatie !
grtjs, martina
x

Unknown zei

Proficiat met het eerste lustrum Marjan, op naar de volgende 5 jaar! Je kaart ziet er heel gaaf uit, mooi qua kleur en afwerking. Ja, dat herkent iedereen denk ik wel, denk je netjes te werken boven je prullenbakje, verlies je je stans. Overkomt mij uiteraard ook, alleen kieper ik dan de prullenbak om en zoek net zo lang totdat ik 'm weer heb ;-) Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

Judith zei

Hoi Marjan,
Ik ben een tijdje afwezig geweest in blogland maar probeer het langzaamaan weer wat op te pakken. Ik zag je mooie kaart voorbij komen. Prachtig! Mooie kleuren heb je gebruikt. Wat zonde van je stans, dit is mij tot nog toe gelukkig nog niet overkomen. Maar soms ligt er na het maken van een kaart zoveel "rommel" op je bureau dat het gemakkelijk weg kan raken.
Fijn weekend verder en geniet van het mooie weer!

Groetjes Judith

Willy zei

Gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum en wat een leuke uitdaging hebben jullie bedacht, vind jouw kaart geweldig mooi!!

Marfien zei

Een heel mooi en lief kaartje Marjan en net even "anders dan anders" Jammer van je stans, ik heb ook eens uren gezocht, blauwe bak omgekeerd en uiteindelijk teruggevonden aan de onderkant van een metalen lade die ik even op tafel gezet had ( de stans was door het vele gebruik behoorlijk magnetisch geworden.)

Unknown zei

Wauw, wat een beauty is dit! Prachtige combinatie van wit en kleur! Ik heb een keer gehad dat ik dacht een stans te hebben weggegooid en hem daarom opnieuw bestelde...vond ik hem twee weken later opeens terug, dus de nieuwe maar weer meteen op Marktplaats gezet ;)

Kaartenkraam zei

Mooie frisse kaart en de details zoals het zwarte kadertje en de cirkelrand bovenaan vind ik fraai.
Tja, zo slordig ben ik ook, al vaak dat er wat in de prullenbak is beland maar voor zover ik weet tot nu toe altijd nog op tijd ontdekt.
Overigens van harte met jullie 1e lustrum!

groetjes van Ank

kreamina zei

Mooie kaart zeg! Ik ga dat ook eens proberen: mijn acrylblok insmeren... hoe simpel eigenlijk, je moet er gewoon op komen.
En ja, ik ben op die manier een ster-stans kwijt geraakt. Juist het handigste formaat.... dus je bent niet de enige :-(
En je prijs.... daar heb ik ook wel oren naar..... ;-)

José zei

Gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum, leuk deze "bloghop" om alle ingrediënten bij elkaar te zoeken.
Jouw kaart is als altijd weer heel mooi. Mooie kleuren en leuke accenten.
Ja ik herken het wel, ben een swirlstans van Magnolia kwijtgeraakt en kan 'm nergens meer vinden, ik hobby altijd in de kamer, maar heb overal wel spullen opgeborgen, en stansjes draai ik altijd in een slaapkamertje uit waar m'n bigshot staat, dus ik ben bang dat ie nooit meer te voorschijn komt

Sue Lelli zei

I can't wait to see the choices because YOUR card is just so LOVELY! Great colors, design and flowers! Off to see the other cards and make my choices!

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Ik zeg niets over "slordigheid" :-). Je kaart is erg mooi, met die levendige achtergrond Marjan.
groetjes, Alie :-)

Tineke van der Linden zei

Gefeliciteerd met jullie 5-jarig bestaan. Leuk dat jullie op deze manier deze challenge doen.
Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Marjan! Zonde van je leuke stans... :( Ik heb ook eens een malletje kwijtgeraakt. Gelukkig kwam ik er op tijd achter en was de prullenbak nog niet geleegd. Dus maar ff voor zwerver gespeeld...;-)
Groetjes Tineke

Nicole Parmentier zei

Proficiat met jullie 5 jarig bestaan! Het is altijd weer heerlijk inspirerend om de voorbeeldkaarten te bekijken op jullie blog. Ik zou zeggen... op naar de volgende 5 jaar!

ida zei

Heel mooi Marjan, prachtige achtergrond, leuke opdracht met 5 verschillende onderdelen,ga nu op
de andere blogs kijken..

Gerrina zei

Wat een leuke kaart! Die dies heb ik ook (nog wel; is hier ook al 2x de prullenbak in gestuiterd...) en gebruik ik graag. Mooi zo'n achtergrond en super dat lijntje erom! Groetjes, Gerrina

karin zei

Wat een leuke Challenge ! Proficiat met het 5-jarig bestaan.
groetjes,
Karin

Rosalien Zwackhalen zei

Wat een ontzettende gave kaart weer Marjan...Ohh...wat zonde van de mal...zucht....ik vondt de tekst juist zo leuk.
Je prijs is ook super gaaf!!

Heidie zei

Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan. Wat een mooie kaart heb je gemaakt. Ik heb bij jou gekozen voor de brads. Mijn kaart staat op mijn blog.

liefs Heidie

Brendaxx zei

Gefeliciteerd met jullie 5e verjaardag!!! Ik hop vrolijk al jullie blogs bij langs, erg origineel bedacht om zo de challenge te maken deze keer:) En voor ik het vergeet: je kaart is weer heel erg mooi!!
Groetjes,Brenda

Aletta zei

Gave kaart !!!!
En 5 jaar alweer DCL... geweldig.... dat is wel een feestje waard !
Groetjes Aletta

Anneke zei

Prachtig deze kaart. Frisse kleuren. Mooie achtergrond.
Groetjes en een creatief weekend Anneke.

Елена zei

Ik van harte feliciteren met uw verjaardag en wensen succes. Ik heb al een kaartje gemaakt ter ere van uw 5e verjaardag en ik hoop dat mijn vertaling moeilijkheden dit niet kunnen voorkomen.
Met de hitte, Elena.

Sandra1968 zei

Van harte gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van DCL en wat een superleuke challenge is dit :-).
En je kaart vind ik schitterend!
Groetjes, Sandra

Marieke zei

Hoe meer blog's van jullie ik bekijk hoe ingewikkelder het lijkt te worden, maar ook leuker!
Liefs, Marieke

Stampidoe@gmail.com zei

Wat een schitterende kaart Marjan, net als je prijs, ben dol op Libelle`s.
GEFELICITEERD met het 5 jarig bestaan van DCL.

Groetjes Yvon

Rosina zei

Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan van het super leuke challenge blog....en jouw aandeel in deze jubileumchallenge is PRACHTIG Marjan....super leuke inspiratiekaart heb je gemaakt....Ik hoop er ook mee klaar te komen voor vrijdag....

groetjes Rosina

Lia zei

5 Jaar!! Proficiat!
Wat vieren jullie dit op een unieke manier met deze challenge.
Toen ik de schets zag wist ik niet goed wat je hiervan zou kunnen maken.
Nou: dit dus!!
Wat een prachtige uitwerking Marjan!
Lia xx

Chantal zei

Wat een mooie kaart en wat een leuke bloghop. Ben druk met het verzamelen van de opdrachten en hoop dat ik nog kan toekomen aan het maken van een kaartje.

Anoniem zei

Hoera! DCL 5 jaar! Gefeliciteerd!
Wat een leuke opdracht hebben jullie verzonnen. Wat een supervoorbeeld heb je gemaakt!
groetjes, Bernadet

Maaike Huisman zei

Hallo Marjan,

Als eerste wil ik zeggen, dat ik jouw creaties altijd erg bewonder. Ze zijn vaak heel verfijnd van kleur en layout!
Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van DCL. Wat leuk, dat jullie cadeautjes weggeven!
De uitdaging is echt een uitdaging. je moet goed opletten, dat je alle keuzes mee neemt. Hoewel het op jouw blog niet zo moeilijk kiezen was. Ik geloof, dat ik dezelfde parels heb gebruikt als jij op het voorbeeld. Leve de Action.

Groetjes, Maaike