Pagina's

zaterdag 2 december 2017

Drie kerstkaartjes

Vorige week was ik vrij en heb ik me o.a. weer heerlijk op de hobby kunnen storten. Ik heb al wel redelijk wat kerstkaarten, maar niet genoeg, denk ik, dus maar weer een serie gemaakt.

Deze keer met Brusho. Eerst op MM papier verschillende achtergrondjes gemaakt, waaruit ik met een pons vierkantjes heb geknipt. Die opgeplakt op een klein vierkant kaartje van ongeveer 10x10 cm.Op alle drie gewerkt met stempels van 49 Market en een stencil van Tim Holtz met Crackle Paste tranparant. Dat geeft een leuke glans structuur.  De kleine takjes enz. komen uit een stempelset (met dies) van Karen Joan, die ook gewonnen kan worden bij onze Liftchallenge. 't Scrap-Ateljeetje verzorgt de prijs. 

De woordjes Noel heb ik al lang, ze zijn van chipboard en ik heb ze met goud embossingpoeder bewerkt. 
Ben altijd weer verrast door de mooie kleuren die je met Brusho krijgt, geweldig spul.

---------------------------

En wie was er op school geweest?? De Rommelpiet uiteraard! Altijd een gigantische zooi als je zo je lokaal in loopt (collega doet het, maar wel strategisch). Er ligt overal wat, potloden, blokjes, schriften, boekjes .... kasten verplaatst, dingen uit laatjes. Maar als ze alles weer opgeruimd hebben... de juf doet bijna niks ... mogen de schoencadeautjes uitgepakt. Ze waren er blij mee!


Wij gaan het morgen vieren bij dochter en haar vriend, samen met onze zoon en schoondochter. En Emmy naturlijk! Leuk!! 

En jullie? Nog aan de Sint?


Groetjes, Marjan

35 opmerkingen:

sandie zei

The kids sure look like they are having fun. What amazing backgrounds you have been making,love the mix of colours x

Je@net zei

Erg mooie serie kaarten heb je weer gemaakt, Marjan.
En wat een gezellige tijd van het jaar is dit toch. Druk, rommelig, maar o zo leuk.
Fijn Sinterklaasweekend gewenst!

Colien zei

Heel leuke kaartjes, mooi die achtergrondjes, gave serie!
Bij ons op school zijn het de leerlingen die voor RommelPiet spelen, ze zijn vooral heel rumoerig. Dan denk je dat 13-15 jarigen niet zoveel zenuwen hebben omtrent Sint... wel dus! Dinsdag vieren we Sint op school in de onderbouwklassen, privé slaan we het even over..
grtz.Colien

Marfien zei

Prachtige kaartjes Marjan, heeft rommelpiet jouw ook geholpen met kleuren mixen?
Gezellige klas heb je daar

Danielle zei

Wauw, wat een prachtige serie!! Mooi effect en die set is erg leuk. Ik ben aan het broeden voor de liftchallenge en heb wel een leuk idee. Nu nog tijd ;-) Wat leuk, rommelpiet in de klas. Een heerlijk feest voor de kinderen is het. Aangezien die bij ons ontbreken, doen we dit jaar niets aan Sinterklaas ;-)

Miranda Mols zei

Zo, dat ziet er prachtig uit weer. Sinterklaas blijft leuk, ook hier vieren we het nog steeds. Ik zal ook proberen de traditie LANG levend te houden, ook als het geloof van de jongste is verdwenen.

Anita van Merode zei

Prachtige kaartjes heb je gemaakt Marjan. Oei oei die rommelpiet toch. Maar de kinderen hebben het netjes opgeruimd. Leuke deze tijd. Nee wij vieren het niet meer. Maar met de kerst doen wij wel pakjes met de familie.
Groetjes Anita en een fijne sinterklaas

Scraptastisch zei

Haha de rommelpiet, gezellige boel en konden de kinderen de energie even kwijt Marjan! In het echt zullen de kaartjes nog mooier zijn dan op de foto, want dan zie je de Bij mij komt morgen ook de hele "bups" Sinterklaas vieren.... gezellig!!!
jullie ook veel Sint pret hoor!
xx Gerie

Kaartenkraam zei

Geen Sinterklaas meer hier, al heel lang niet meer. Maar jullie heel veel plezier, gezellig hoor!

Je kaarten zijn weer mooi en de kleuren vind ik van boven naar beneden steeds mooier worden!

groetjes van Ank

Ellen zei

Wow....Marjan dit zijn mooie kaarten...ik hou ook zo van brusho, zulke prachtige kleuren komen er tevoorschijn. Jij hebt er beeldjes van gemaakt!
Veel plezier met de Sint...wij slaan ff over haha maar volgend jaar zullen we er weer aan moeten geloven met onze kleindochter hihi!
Goed weekend! Liefs Ellen

Maartje zei

Prachtige achtergronden heb je gemaakt met brusho! En de rommelpiet op school... geweldig! Wij doen dit jaar niks aan sint, vind het wel prima zo ;)

Ans Gilbert zei

Prachtige kerstkaarten Marjan,
vooral de 3de vind ik echt super mooi (zonder het geel) en wat een troep heeft Rommelpiet gemaakt, ziet er gezellig uit, fijn Sinterklaas weekend, groetjes,Ans

karin zei

Mooie kaarten Marjan. Wij hebben pakjesavond met kerst. De kleinkids krijgen al genoeg van de Sint 😉.
Groetjes,
Karin

Ellen zei

Wat een prachtige kerstkaartjes.! Je hebt gelijk, series zijn geweldig voor de kerst. Schiet tenminste een beetje op, hihi. O jee, de rommelpiet... wat leuk dat dat nog steeds een succes is. Veel plezier morgen met Sinterklaas vieren. Wij zijn volgende week aan de beurt. De Sint kan immers niet overal tegelijk zijn ;-)

!neke zei

Gave kaartjes !

Leuk weer die blije gezichten van de kids !!!!!
Maar ik mis het niet !!!!
Sint weg en de kerstman erin......... en dan voor Kerst alles weer weg !
Succes !

Mona Pendleton zei

Beautiful cards Marjan! Love the pretty color palette and the fun technique! So creative and artistic! Looks like the children are having a great time!

Diny zei

Wat heb je een prachtige serie kerstkaartjes gemaakt Marjan.....heel erg leuk!
Wat heeft de rommelpiet er een zooitje van gemaakt.....maar wat leuk dat hij een cadeautje voor iedereen heeft achtergelaten.
Bij ons is het ook morgen sinterklaasfeest....gezellig he?
Groetjes en heel veel plezier samen,
Diny

GerJanne zei

Oh wauw wat een mooie kerstkaarten zijn het geworden. De kleuren zijn helemaal top!
Vierkantjes den het eigenlijk altijd prima op een kaart.
Wat een ellende elke keer die rommelpiet ;-)! Whahaha, zo gaaf, die gezichtjes van de kinderen! Heerlijke tijd vind ik het en vond ik het op school.
Geniet er van! Vooral nu Emmy natuurlijk nog gelooft!
GerJanne

Gerrina zei

Gave achtergronden! Heerlijk blijft dat spelen met Brushos toch!
De kinderen zien er allemaal lekker tevreden uit! Veel plezier bij jullie Sinterklaasfeest! Fijn weekend, Gerrina

Inky and Quirky Designs zei

Now there’s a beautiful Christmas card Marjan that would look lovely on display all year long :)
Hugs
Donna xx

Kate zei

Your background are STUNNING! they look just like lovely stained glass.
Kate

aussie aNNie zei

Gorgeous display and cute photos.x[aNNie]🎄

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een leuke serie Marjan. Dat brusho geeft een heel leuk effect. Gezellig de rommelpieten dat kan allemaal niet missen, maar hoort erbij. Hopelijk hebben jullie met het gezin genoten van de sinterklaas avond. Wij slaan het al weer enige jaren over. Groetjes Ingrid

Linda zei

Jeetje wat een leuke serie heb je gemaakt, prachtige kaartjes. Wij doen niet meer aan sinterklaas, de kids zijn te groot maar doen we het gezellig met de kerst. Pakjes onder de boom en evengoed een surprise maken ;-)
gr Linda

anita01 zei

Na je geweldig leuke kaart bewonderd te hebben...kan ik zo intens genieten van je klaas verhaal met leuke foto's...als oud peuterjuf kriebeld het dan enorm... wens je een feestelijke tijd toe van genieten en bedankt dat we mee mochten genieten echt leuk!

Willy zei

Wat een gave kerstkaartjes Marjan, idd prachtige kleurtjes en met alle mooie details helemaal áf! En wat heeft Piet er weer een rommeltje van gemaakt zeg, ha ha :) Wij hebben vanmorgen bezoek gehad van de Sint in het zwembad. Super leuk met allerlei zwem spelletjes. Veel plezier vanmiddag!

Wendy Koorevaar zei

Hey dat is toevallig, Rommelpiet is ook bij onze kids op school geweest haha. Leuk he al die reacties van de kleintjes. Helemaal onder de indruk van het feit dat Piet alles overhoop gehaald heeft ;).

Je kaarten zijn weer plaatjes, wat mooi gedaan de mixed media vierkantjes. Leuk ook dat je er een serie mee gemaakt hebt. De kleuren zijn mooi sprekend en fris, heel gaaf!!

Liefs,
Wendy

Doris zei

Wow Marjan ze zijn zo prachtig van kleuren echt gaaf .
Groetjes Doris

Marlies zei

Mooie kleurrijke kerstkaarten, heel origineel!! Leuk met de rommelpieten op school! Een hele fijne, gezellige Sinterklaas. groetjes, Marlies

Romy zei

Wat heb je er prachtige en unieke kerstkaarten van gemaakt! Heel mooi met die vierkantjes! Hopelijk heb je een fijne Sinterklaas gehad. Wij hebben het zondag gevierd met mijn moeders familie.

Sylvia zei

3 prachtige kaarten,Marjan.Mooi effect met die geponste vierkantjes.Leuk zo'n rommelpiet in de klas :).

Groetjes,Sylvia.

Angelique zei

Prachtige kaarten, hele mooie achtergronden zeker de laatste en leuk gedaan met de vierkantjes. Gezellig zo'n rommelpiet in de klas maar heerlijk als de kinderen genieten.
lieve groetjes Angelique

martha datema zei

Hoi Hoi Marjan
Wat een mooie kaartjes heb je gemaakt,
Leuke tijd he deze tijd van het jaar!
Liefs Martha

Team Clark zei

I'm a sucker for a good grid card and these are artsy and fabulous! I bet they were heaps of fun to make. Merry Christmas, Autumn

Sue Lelli zei

LOVE your absolutely GORGEOUS backgrounds and it was a delight to see the children so happy!