zondag 5 juni 2022

DCL# 360


Bij ons Dutch card lovers blog gaan we deze keer een kaart maken met een zonnige kleurcombinatie, door Nicole uitgekozen:


Een erg mooi palet!
Al deze kleuren moeten op je kaart voorkomen, maar het ontwerp is vrij.



Dit werd mijn kaart ermee:



Voor de achtergrond gebruikte ik glossy paper met een embossingfolder, gekleurd met vijf kleurtjes Distress inkt. De grote tekst is van Ali, het schattige vogeltje op de tak van Photoplay. 

Dit kaartje maakte ik voor de verjaardag van Nicole, alweer een poosje geleden.
Op ons blog vind je de mooie voorbeelden van mijn teammaatjes. Ik hoop dat jullie weer gezellig meedoen!
-----------------------

Bij Ali bestel ik overigens niets meer, ik kocht er wel eens wat, zoals een nieuw hoesje voor mijn telefoon en soms hobbydingetjes. Dat ging altijd goed. De laatste tijd zijn er drie bestellingen niet aangekomen, niet te traceren door het NL0000.... nummer dat zij hanteren, ook niet bij KAAB (internationale post en pakketdistributie) met wie Ali en PostNL samenwerken. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, ik hoop dat ik nog wat terugkrijg, ben benieuwd. Gelukkig gaat het om een heel klein bedrag, maar toch ... het gaat om het principe dat je ergens voor hebt betaald en niet hebt gekregen.

Groetjes, 
M@rjan


29 opmerkingen:

Martha zei

Prachtige kleurrijke kaart, Marjan
Nou hier hetzelfde wat ALI betreft, al verschillende keren besteld en niet ontvangen, gelukkig wel geld teruggekregen, maar bestellen doen we niet meer
Misschien is het een ontmoedigingsbeleid om daar niet meer te bestellen....
Fijne dag liefs Martha

Caroline Cards zei

Een super leuke kaart met deze grote tekst!
Groetjes, Caroline

Els zei

Een super mooie kaart met deze vrolijke kleuren en de zwarte tekstbanner
tussen de mooie grote letters vind ik hier heel mooi bij passen.
Heel vervelend wanneer je bestelling niet aankomt.
Hopelijk krijg je wel je geld terug.
Groetjes, Els

Gerrina zei

Mooi hoe je de embosste basis zo een moderne en vrolijke uitstraling geeft! Geniet van het lange weekend!

KarinsArtScrap zei

een prachtige vrolijke kaart heb je gemaakt Marjan

gr karin

Colinda zei

Wat een schattig kaartje en zulke zonnige kleurtjes!
Fijn pinksterweekend,
Colinda

Irene zei

Die kleuren en jouw uitwerking, superrr VET noemen ze dat tegenwoordig geloof ik 🤣😉.
Ik mag niét mopperen over Ali, slechts 1 klein ding is al 3 maanden onderweg en zg bij lokale bezorger maar tot nu toe niks..is ook zoiets kleins dus als het in een mini-envelopje zit....??
XxIrene

Marfien zei

Prachtig kaartje in de gevraagde kleuren, lief vogeltje er bij
Mijn man heeft één keer iets besteld en was gelijk genezen, hij mocht het pakje afhalen op het postkantoor . . . niet erg maar wel als dat in Londen is,
heeft 2 maanden geduurd voor hij zijn geld terug had

Doris knippenenplakken zei

Een prachtige kleurrijke kaart Marjan! Mooie gedaan met de grote tekst.
Groetjes Doris

Anita van Deur zei

Wat een prachtige kleurrijke kaart! Zo jammer als het spul niet aankomt Marjan.

Wies zei

Mooie achtergrond in deze vrolijke kleuren. De grote tekst en de tekst op de zwarte strook passen er goed bij, net als het schattige vogeltje op de voorgrond.
Hopelijk komen je spulletjes alsnog aan.
Groetjes, Wies

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Mooie kaart in deze kleuren Marjan! De achtergrond is heel goed gelukt en het vogeltje zo schattig 🥰🌺☕️

GerJanne zei

Oh.. je kaart is helemaal geweldig. Zo warm met deze kleuren. Leuk de embossing achtergrond en het vogeltje.
Toevallig heb ik pas wat besteld en ik hoop dat het komt. Dit is de tweede keer dat ik iets heb besteld in een jaar...

Ans Gilbert zei

Mooie kaart in prachtige kleuren, leuk met de grote tekst.
Ik bestel nog wel bij Ali, al kreeg ik geen enkele bestelling van februari binnen, maar heb refund aangevraagd en alle betalingen terug ontvangen. Gisteren kreeg ik iets binnen 12 dagen binnen,
Groetjes,
Ansx

Creaellenknutselsite zei

wat een supergaaf kaartje met de leuke kleurtjes en schattige vogeltje,
ik bestel nooit bij alie hoor zoveel verhalen dat het mis gaat als ik al wat bestel van goedkope hobby dingetjes is het bij wish, tot nu toe altijd goed gegaan soms duurt het wat langer als je gewend bent, maar goed dat weet ik van te voren en als er wat mis gaat er een mailtje naar de klantenservice en je krijgt altijd je geld terug nog nooit problemen mee gehad
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is een heel vrolijk kleurenpalet en jij hebt er een mooie, lieve kaart mee gemaakt Marjan. Wat een schattig vogeltje. Heel vervelend dat het zo gaat, je bestelt tenslotte niet voor niets iets, dan wil je het ook graag ontvangen. Misschien hoor je nog wat.
Lieve groetjes Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een vrolijk kleurenpalet en je hebt er een mooie, lieve kaart mee gemaakt Marjan. Dat vogeltje is echt schattig hihi. Vervelend dat je spulletjes niet geleverd zijn. Als je iets besteld wil je het ook graag ontvangen. Hopelijk komen ze nog binnen.
Lieve groetjes Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Test

Anoniem zei

Mooi, zo de achtergrond in de gevraagde kleuren! Ik zou ook niks meer bij Ali bestellen als ik jou was. Gewoon lekker dicht bij huis. Dan heb je het ook snel bezorgd. Groetjes, Rhodé

Scraptastisch zei

Mooie kleuren op het moodboard Marjan en je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt! Die grote woord stans springt er mooi uit en je achtergrond ook supers daar staat het lieve vogeltje mooi bij! Het is zo verleidelijk om bij Ali te bestellen maar hoor meer klachten van allerlei aard.
xx Gerie

Kaartenkraam zei

Wat een beauty van een kaart, heel mooi dat verloop van kleuren, het doet me door de letters, de kleuren en die zwarte reep denken aan een spiegeling in het water ook al klopt dat natuurlijk niet.

Het schijnt dat de laatste maanden door de strenge lockdowns in China de havens volkomen stil lagen en daardoor containers vol spullen lang zijn blijven liggen.
Zelf had ik nooit te klagen maar heb ik nu ook iets niet ontvangen, misschien komt het nog..........

groetjes van Ank

Trijntje zei

Wat heb je een geweldig3 kaart gemaakt in deze vrolijke kleuren combi.. Mooie achtergrond. En het kleine vogeltje is een heel mooi detail. Ik die niets bij Ali… Dus ook geen problemen met het wel of niet ontvangen. Hopelijk komt het toch nog eens binnen bij je. Want het is vervelend als je iets betaald hebt en niet krijgt… Groeten Trijntje

Pat zei

These are fabulous rich and vibrant colours Marjan and I love your beautiful design using all the colours. I love the embossed diamond background and the large die cut sentiment over the top in one of these wonderful colours, and such a sweet little bird over the top, and the which stitched rectangular frame in white offers excellent contrast. Sorry to hear you have not received three of your orders from AE, but hopefully they will eventually arrived. I think everything seems to be in a terrible state at the moment with delays to posting and difficulties in other areas too. Our son has sent a parcel over for us from Australia and according to the tracking it has been stuck in customs for a month now. We haven't tried speaking to anyone yet but I think we will have to delve a bit if it doesn't get moving soon! x

Trudy zei

Prachtige en super fleurige kaart voor Nicole! Ik heb nog nooit iets bij Ali besteld maar wat vervelend dat je je spulletjes niet hebt gekregen.
Groetjes Trudy

Nicole Parmentier zei

Het is een beauty Marjan! Hij staat hier nog steeds op de kast in mijn werkkamer. Ik had mijn kaartje zelf nog niet gemaakt en werd geïnspireerd door je prachtige achtergrond. Dankjewel voor dit supermooie kaartje!

Bij Ali bestel ik al lang niet meer. Ik heb er een beetje moeite mee dat ze alles gewoon kopiëren van ontwerpers die werken voor andere merken en ook dat het de halve wereld over moet is natuurlijk niet zo goed, al is dat bij Amerikaanse spulletjes natuurlijk ook zo. Het is ook wel lekker goedkoop daar, moeten ze natuurlijk wel leveren!

Diny zei

Wat een gave kaart Marjan....zo leuk gedaan met de kleuren en het vogeltje!
Ik bestel al langer niets meer bij Ali....het is overigens altijd wel goed gegaan moet ik zeggen!
Groetjes en hopelijk komt het nog goed,
Diny

Marja Sch zei

Wat een heerlijke kleurencombinatie en een mooi verloop van de kleuren. Een geweldige kaart. Groetjes Marja

Epie zei

Superleuke uitdaging en mooie kaart heb je gemaakt !
Wat vervelend voor je als de bestelde post niet aan komt
Fijne zondag Epie

Ellen zei

Hoi Marjan, deze post heb ik even gemist (wel bij DCL natuurlijk) ik vind hem geweldig en prachtig hoe je de kleuren hebt gebruikt…top hoor!
Ik kan nu reageren op blogs zonder die blauwe knop…soms anoniem maar het lukt dan wel zonder foto!
Groetjes Ellen