Pagina's

maandag 5 april 2010

WOW!!

Tot mijn verbazing zie ik dat ik gewonnen heb mijn kaart gemaakt met een van Wilma's rozen bij CardPatterns!! Nooit verwacht, maar wel erg blij!
Ik maakte blijkbaar een raar geluid toen ik het las, want Rob vroeg of het wel goed ging met me...dacht het WEL!! Ik zal gast DT zijn als prijs, zo spannend!!Bedankt voor je berichtje!

7 opmerkingen:

Karin zei

Gefeliciteerd Marjan. Het is heel leuk om iets te winnen. Dan heb je toch het gevoel dat je niet voor niets kaarten maakt he? Een hele eer om gast DT te mogen zijn. Dat komt bij jou wel goed want je kaarten zijn iedere keer weer heel erg mooi.

Gr. Karin

Aleida zei

Gefeliciteerd! Ik heb ook het idee dat ik gewonnen heb, ik heb nl. je bloementeksten gedownload. Wat zien die er leuk uit! Ik ga binnenkort maar eens een middag embellishments maken.
Hartelijk dank!
groetjes,

Anoniem zei

GEFELICITEERD Marjan !!!!!!! Oooh wat super leuk !!!! Ik zit hier helemaal vrolijk te wezen !
Groetjes Berdien

Ellen zei

Gefeliciteerd Marjan!
Heb net een berichtje bij de betreffende kaart geplaatst maar zag toen dat je al een nieuw blogberichtje hebt geschreven.
We staan samen in de top 6!

Groetjes Ellen

Anoniem zei

Hoeraaaa!!!!
Marjan,van harte gefeliciteerd met je winnende kaartje, wat ontzettend leuk voor je en voor de rest die je bewonderen:)

Lieve groetjes,
Irene

Wilma B zei

Van harte gefeliciteerd en wat een super leuke prijs!!!
Kan me voorstellen dat er een wat vreemd geluid gemaakt werd toen je las dat je gewonnen had;)

Anja (scrappie) zei

Dan hier ook nogmaals van harte gefeliciteerd zeg helemaal te gek was dan ook een schitterend kaartje zoals gewoonlijk. Veel plezier met je guestdesignschap.