Pagina's

zondag 30 mei 2010

En toen was het weer voorbij...


...die geweldige vakantie! Ik zit hier nu een beetje gammel van de lange reis en het tijdsverschil achter mijn computer, na een rondje langs mijn favoriete blogs. Wat hebben die meiden allemaal weer een mooie dingen gemaakt! Zelf heb ik nog helemaal geen scrapzin, maar dat ongetwijfeld wel weer een keer terugkomen. Eerst wil ik aan de slag met de bijna 700 foto's van onze vakantie. Ik maak altijd een boek bij Albelli, omdat dat zulke prachtige boeken zijn als herinnering. Dat kost een hoop tijd, maar het resultaat is er meestal ook naar.

Wat een prutweer trouwens zeg!! Ik heb wel gezien dat jullie gelukkig ook mooie dagen hebben gehad, ik hoop maar dat het weer beter zal worden, want dit is echt niks!
Wij waren best verwend met zon, vooral in Utah was het al zomer.
De laatste dagen hebben we doorgebracht in Colorado, in het Rocky Mountain National Park. Iets heel anders dan het droge en rode (door de rotsen) Utah en ook al zo  mooi!
We hebben flinke wandelingen gemaakt en veel gezien, van mooie uitzichten, bruisende rivier, meren al dan niet bevroren, tot allerlei dieren die daar leven. Zoals "Elks" (Wapitithert), herten, Hummingbirds en andere mooie vogels.
Rob heeft zelfs een beer gezien, nou ja, zijn kont dan :) Die beer verdween net in het struikgewas een eind verderop gelukkig. Ik zat toen van de zon te genieten op een grote steen, beetje uitrusten hoort er ook bij.

Hieronder wat foto's.


Sprague Lake

Bear Lake

Mooie vogels in dat Amerika!

Hummingbird

Elk

Mule deer met jong
Bij Alberta Falls

Stellers Jay


Bedankt voor je berichtje!

14 opmerkingen:

Marie-claire zei

Wat zul je genoten hebben van al dat mooi's wat je gezien hebt, geloof goed dat je nog geen scrap zin hebt, je bent nog aan het na genieten!! Als ik je foto's zie moet ik aan 12 jaar geleden denken, wij zijn daar toen ook geweest, geweldig was het! ;)

Groetjes Marie-claire

Monique/bloem zei

Welkom terug Marjan, leuk om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben gehad. De foto's zijn prachtig! Succes met het maken van je boek, een geweldige herinnering! enne die scrapzin komt vast wel weer! :)

Jolanda Cuper zei

Hallo weer terug van een super vakantie zo te zien. Daar kun je vast nog heel lang van nagenieten! Het wordt vast een prachtig album.
Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog!
Hoop voor je dat je snel van de jet-lag af bent!
Groetjes Jolanda.

Lianne Raateland zei

Onwijs gaaf zeg je foto's, Ik ga van de zomer en wat krijg ik een zin als ik jouw foto's zien;-) Welkom terug in het koude NL. Hopen maar dat je scrapzin weer terug komt want ik vind je kaarten altijd super..

Ellen zei

Hoi Marjan, fijn dat je weer terug bent, heb je mooie scrapsels gemist! ;-)
Wat een prachtige foto's heb je gemaakt zeg! Een mooie herinnering aan je vakantie. Daar kun je nog vele jaren met heel veel plezier aan terugdenken.
Succes met de jetlag!!!

Groetjes Ellen

Wilma B zei

Heerlijk je bent er weer na een geweldige tijd in Amerika!
Kom maar lekker thuis en alles op het gemak hè?!

Anja (scrappie) zei

Hoi Marjan wat een prachtige foto's zeg we hebben je gemist hoor met al je mooie scrapsels blij dat je er weer bent. Veel succes met het maken van je fotobeok zal ongetwijfeld een prachtige herinnering worden en heel veel succes met de jetlag en het winnen aan dat prutweer hier.

Anoniem zei

Lieve Marjan, ik ben blij dat je er weer bent en dat jullie zo enorm hebben genoten.
Wat een natuur hé, indrukwekkend.
Ben nu al benieuwd naar je boek, zou het graag zien als het af is, ik was vorige keer ook zo onder de indruk van de andere.
Genietse nog lekker en doe alles op je gemakkie.

Groetjes,
Irene

Anoniem zei

Hé Marjan, welkom terug !!! Wat een gave foto's zeg !! Dat foto-boek wordt ongetwijfeld prachtig. Ben er ook wel erg nieuwsgierig naar !!
Groetjes Berdien

Monique zei

Wat een onwijs gave vakantie heb je gehad!!! en wat een mooie foto's heb je gemaakt!
Ben benieuwd naar je fotoboek.
Groetjes,
Monique

Fred zei

Prachtige foto's Marjan.

Groetjes,
Fred

Wim zei

Ik kan me inbeelden dat je een tijdje nodig hebt om wederom te acclimatiseren naar het gewone leven.
Ben benieuwd naar eventueel foto's van "Mesa Verde", ik was daar in 1958, meer dan een halve eeuw geleden ;-)))

Monique zei

Hoi Marjan, ben ik weer!
Ik wilde je even laten zien dat ik je "congratulations" cirkel heb gebruikt:
http://moniquesscrapbook.blogspot.com/2010/05/sketch-67-from-scrappiest-and-card.html

Ben er erg blij mee! Bedankt!!
(enne leuk dat je m'n blog volgt!).

Groetjes!

Ilonka zei

Hoi Marjan wat een prachtige vakantie foto,s en wat maak je een prachtige kaartjes. Ik heb me gelijk als volger bij je aangemeld.

groetjes Ilonka