woensdag 18 augustus 2010

Kikkerkaart

Nou, de eerste schooldag van juf Marjan zit er weer op en ik denk dat het wel weer een leuk jaartje gaat worden, als ik de kinderen zo zie. Gezellig bij gekletst met een paar collega's ook. En zo is het dan alsof je die zes weken niet weg geweest bent.

Van mijn vriendin Wilma kreeg ik dit onwijs leuke stempeltje. Kwam als verrassing in de bus vallen en had ze voor me meegenomen uit Amerika. Is het het geen leukerd? Ze weet dat ik iets heb met kikkers, dus helemaal goed en superlief van haar!


Ik heb deze kaart ermee gemaakt.


Groter is veel leuker... klik!
De kikkers "springen" omhoog aan een metalen spiraaldraadje (kerstspul).


Verder papier uit de lijn DeLovely van Cosmo Cricket waar ik helemaal weg van ben en waarmee ik ook een layout heb gemaakt. Die komt nog.
Verder wat bling erbij, fineliner, Fiskars randpons, scrappersfloss, letterstickertjes, lint en een eigen digistempeltje.

Bedankt voor je berichtje!

22 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Super leuke kaart! Grappig met al die kikkertjes! Fijn dat je dit jaar een leuke groep hebt! Fijne collega's zijn ook erg belangrijk! Leuk voor je.
Groetjes Jolanda.

Anita zei

S C H I T T E R E N D E KAART!!

Willy's creations zei

Wat een leukerd..enig die kikkertjes!

Groetjes,Willy

Riet zei

Wat een prachtige kaart Marjan,super die kikkers.
Mooi papier en kleuren.
Zes weken is niks,de tyd gaat zo snel,vind je niet?
Hier hebben ze nog 2 weken,en dan is alles voorbij.
Het gaat veelste hard allemaal.Maar ja s,avonds als het weer gauw donker word vind ik ook gezellig hoor.Fijn dat je een leuke klas heb.

Liefs Riet.

Jann-will zei

Wat een leuke kaart heb je daarmee gemaakt, erg leuk stempeltje! (Nog leuker als je het kado krijgt, toch??)

greet zei

Wat een gezellige kaart! Heerlijk als je zoiets cadeau krijgt. Fijn dat je een leuke groep hebt dit schooljaar.
Groetjes Greet

Aleida zei

Mooie kaart! Leuk dat die kikkers springen!
groetjes,

Anoniem zei

Geweldige kaart !!!! Super leuke kikkertjes !
Groetjes Berdien

Wilma zei

Hihi, hoopte al dat je er blij mee zou zijn;)
Met zo'n klein stempeltje zo'n groot resultaat. Nou dan heb je het in je vingers hoor:))Wat leuk dat de kikkers kunnen springen! Hoe kom je op het idee?! Heel leuk zoals je het flosdraad gebruikt hebt en prachtige kleuren en papier!

Karin zei

Wat een ontzettend leuk, vrolijk kaartje. Ik word er helemaal blij van!

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat gaaf en wat een goed idee om de kikkers op deze manier te laten springen, ik heb hem inderdaad even groter bekeken, heel mooi.

groetjes jolande

Jolanda Cuper zei

Hallo Marjan,
Even een antwoord op jou vraag of mij dat gevraagd wordt. Wij hebben op school een jubel en treurpot en die beheer ik. Dus koop ik alle cadeautjes voor allerlei dingen en meestal maak ik er wel iets leuks aan. Als iemand die lang bij ons gewerkt heeft afscheid meemt maakt ik daar meestal ook een album o.i.d. voor waar alle collega's een afscheids groet in zetten. Het is soms een hele klus maar ook wel weer leuk!
Groetjes Jolanda.

Angèle zei

Zo leuk deze kikker-kaart en ik zie nog meer mogelijkheden met de stempel! Mooi papier ook. Ik heb dit CC-papier nog niet in 't echt gezien maar als 't zo ver is, weet ik niet of ik het kan weerstaan ;)

Groetjes, Angèle

Bianca Kalksma zei

Super!! helemaal geweldig deze kaart. Super leuk stempeltje ook en zeker met de tekst hobby birthday erbij. Geweldig mooi gemaakt!!

Monique Liedtke zei

Wat lief van Wilma dat ze dat stempeltje voor je heeft meegenomen zeg!! Je kaartje is weer helemaal SUPER!!! Veel plezier weer op school!!!

Wilma zei

Ach gossie, wat een super leuk kaartje! Heel gaaf bedacht met die 'spring' draadjes!

Anoniem zei

Ja hoor het is weer allemaal heel erg leuk, die kikkers vind ik helemaal geweldig.
Jou creative gave straalt er weer vanaf,je moet gewoon met een vervroegde vut regeling,en je kan dan al je talent dagelijks met iedereen delen,wij genieten wel.
Lieve groeten Anjes

Wendy ten Hove zei

Hi Marjan,

Wauw! Wat een super kaart, met die gezellige springende kikkers!! Echt lachen!! Wat een vrolijke kaart, zeg, je hebt er een glimlach mee op m'n gezicht getoverd! Super, die stempel!! Dus je bent gek van kikkers en van vlinders! Nog meer leuke beessies? Ik ben zelf gek op gekko's, ha ha, tja, dat kan ook niet missen als je gekko heet, toch? En schildpadden, daar ben ik ook helemaal weg van! Leuk, hè! Super gemaakt weer, Marjan! Complimenten!

Liefs, Wendy

Wim zei

Mooi die kikkers!
Er zit er eentje hier in de watertank en telkens ik hem wil fotograferen duikt hij weg
;-)))

Jolanda Cuper zei

Je hebt wel gelijk hoor! Je moet steeds meer leuke dingen maken om mensen enthousiast te houden! Moet wel zeggen dat ik door mijn blog ook wel weer veel inspiratie krijg en daardoor het ook wel weer leuker wordt!
Maar ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Hoe was je eerste week? Volgende week is mijn eerste week met de kinderen weer!
Fijn weekend Jolanda.

Inge zei

Deze kikkers zijn geweldig Marjan!! En wat heb je veel moois geplaatst op je blog in de afgelopen weken, de vestjes en de kaarten met Tim Holtz stansen, geweldig! Ik heb inmiddels de stans met het hartje besteld...;))

anja curvers zei

Nou hier kikker je toch helemaal van op zeg wat een allerschattigs kaartje.