dinsdag 13 juni 2017

Fine flowers

Een poos geleden zag ik deze stempels op de beurs in Nijkerk: Fine Flowers van Darkroom Door.


Ik heb ze toen niet gekocht en had daar achteraf spijt van. Dus toch besteld. Helaas waren ze allemaal uitverkocht en moest ik tot eind mei wachten. Maar toen vielen ze ook in de bus en maakte ik er deze kaart mee:De achtergrond maakte ik met Distress Oxide en Distress inkt, stencil en stempels. Om de groene stippen heen met wit een cirkeltje en daarna met een fineliner piepkleine stipjes gemaakt. De bloemen zijn eerst gestempeld, daarna gemaskerd zodat ik de achtergrond maken kon. Uiteindelijk de bloemen met mijn Zig brushes gekleurd.

Op verzoek van dochterlief maakte ik voor de juf en meester van Emmy een eind schooljaar cadeautje. Claire gaat ze vullen met wat lekkers en mooi inpakken.
Het bezoek aan museum Meermanno afgelopen vrijdag was erg leuk, de kinderen vonden het super. Eerst zijn we tijdens het wachten op de (verlate) bus flink nat geregend, maar dat mocht de pret niet drukken. Het papier scheppen was een groot succes. We krijgen de vellen deze week opgestuurd, ze moesten eerst nog drogen en door de pers gehaald. Op de grootste foto in de collage zie je de resultaten die te drogen hangen.
Een mooie dag allemaal! 

Groetjes, Marjan

36 opmerkingen:

Sabine zei

Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt! Zo leuk hoe je het weer uitlegt. En gaaf, papier maken! Ben benieuwd naar t eindresultaat Liefs Sabine

aussie aNNie zei

These are lovely stamps, love their quality too. Beautiful card as your result.xx [aNNie]

Marfien zei

Prachtige kaart met je nieuwe stempel, door het maskeren krijg je toch een ander effect.
Wat hebben de kinderen mooi papier gemaakt, ben benieuwd naar jouw velletje :-)

Marjan zei

Was leuk geweest, maar helaas heb je met een drukke groep kinderen die je moet helpen geen tijd voor een eigen werkstukje :)

Dortesjs zei

wow Marjan, I do love your beautiful card. great colours to ;O)

Diny zei

Wat een prachtige kaart Marjan....leuke stempel heb je gebruikt.
Je hebt ook prachtige cadeautjes gemaakt voor de juf en meester van Emmy....wat zal ze trots zijn dat oma dat gemaakt heeft!
Groetjes en een fijne dag,
Diny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat is inderdaad een gave stempelset Marjan. Leuk zijn die "warrige bloemen" en je hebt er een mooie kaart mee gemaakt. Mooie details en kleuren voor de achtergrond heb je gebruikt. De cadeautjes zijn natuurlijk super origineel dankzij een creatieve oma :)
Lieve groetjes Miranda

Hannelie zei

So mooi Marjan! vars en vrolik!
Lekker dag vir jou ♥

Shylaashree zei

stunning card and the smile on those beautiful faces is divine. happy for you marjan
shylaa
Adhiraacreations

Danielle zei

Ik heb de stempelset ook (al best lang) maar er nog nooit zo'n mooi kaartje mee weten te maken... Geweldig Marjan!! Ben pas ook bezig geweest om een kaart van jou die ik zo mooi vond "na te maken", ga 'm binnenkort nog plaatsen! Met vermelding naar jouw kaart uiteraard :-) En het zou zo maar kunnen dat ik deze ook van je ga liften, geweldig met die achtergrond! Bedankt weer voor de mooie inspiratie!

Lia zei

Wat een mooie blogpost heb je vandaag!
En het wachten was het waard: je kaart is echt prachtig geworden. Ik hou ook steeds meer van deze stijl.
Zo gek, hoe je smaak veranderen kan in de loop van de tijd....
Lia xx

Ellen zei

Prachtige kaart! Als je spijt ktijgt dat je iets niet gekocht hebt, is het overduidelijk dat je het alsnog moet aanschaffen. Toch?! De glazen zijn enig, worden vast cadeautjes die Emy vol trots aan de juf en meester gaat geven. Je foto's van het papier scheppen zijn ook gaaf. Geweldig om zo met je klas op stap te zijn.

GerJanne zei

Nou, ik kan me voorstellen dat je er spijt van kreeg. Ze zijn zo mooi! EN echt wel iets voor jou.Ik zou er moeite mee hebben om te weten hoe ik ze moet gebruiken, ik ben nog lerende.
De cadeautjes voor de meester en de juf zijn heel gaaf. Ik vond het altijd erg leuk als kinderen iets gaven waaraan je kon zien dat iemand creatief geweest was. Of bloemen uit eigen tuin, of zelfgemaakte jam, zelfgepimpt fotolijstje... ach je kunt alle kanten op.
De foto's van het museum zijn ook leuk! Je ziet dat de kinderen er plezier in hadden!
Groetjes,
GerJanne

Sylvia zei

Het was het wachten waard,Marjan.Je hebt een prachtige kaart met de bloemen stempels gemaakt.Hele mooie achtergrond.Zo leuk kijk de kinderen eens trots bij hun creaties staan :).Mooie cadeautjes heb je gemaakt voor de juf en meester van Emmy.

Groetjes,Sylvia.

Irene zei

Mooie bloemen Marjan (zat ik toch aardig in de richting met jouw b-day kaart???).
Super en originele cadeautjes voor juf en mees (Claire weet wel waar ze zijn moet hihi) en dat het dagje uit een succes was zie je aan die koppies, top!

xx Irene

SewPaperPaint zei

Absolutely stunning!!! Gorgeous layers of color.

Inky and Quirky Designs zei

I love this card Marjan, as beautifully created and coloured as always
Hugs
Donna xx

Ans Gilbert zei

prachtige kaart heb je gemaakt met de mooie stempelset, leuke achtergrond..
mooie cadeautjes voor de juf en meester..de kinderen hebben echt genoten, zo te zien.
gr.Ans

Scraptastisch zei

Waar je lang op wacht is vaak het lekkerst haha Ze zijn prachtig Marjan, maar jij weet overal een kunstwerk van te maken dat bewijst je prachtige achtergrond!!!
En kijk die trotse koppies, wat zullen ze blij zijn als ze volgende week aan komen op school! Claire en Emmy boffen met jou!!! gaaf hoor!
Groetjes van Gerie

Kaartenkraam zei

Jij weet stempels altijd zo goed te gebruiken, ik zie wel mooie stempels maar weet dan niet zo goed wat ik er mee zou willen doen. De kaart is prachtig erg mooie achtergrond ook!
Leuk de glazen die je als cadeautje hebt gemaakt, zoiets origineels zullen ze niet gauw dubbel krijgen.
Leuk die fotocollage en ik zie prachtige papiertjes hangen, die middelste wil ik zo wel gebruiken voor een kaart, prachtig! heb je zelf ook nog papier gemaakt? Spannend als de envelop volgende week komt en jij uit mag delen, wat zullen ze trots zijn op hun eigen creaties.

groetjes van Ank

Linda zei

Wat een mooie frisse kaart, prachtig. Ook je glazen vind ik erg mooi, lekker origineel om te geven ook.
gr Linda

KarinsArtScrap zei

wat een hele mooie kaart Marjan.
mooie glazen en wat gaaf zo met die kinderen.
Gr Karin

Margot zei

Prachtige kaart! Meermanno is inderdaad erg leuk, ik was daar vorig jaar voor de tentoonstelling van Fiep Westendorp

Je@net zei

Wow...dat zijn inderdaad mooie stempels Marjan. En wat een super gaaf kaartje heb je er mee gemaakt.
De glazen zijn ook goed gelukt, daar zullen de juf en de meester van Emmy erg blij mee zijn.
Fijn dat het schoolreisje zo geslaagd was!

Angelique zei

Zo leuk als zo'n pakketje waar je al lang op wacht dan in de brievenbus valt. Prachtig kaartje heb je ermee gemaakt en een mooie achtergrond. Wat een mooie glazen heb je voor de meester en juf gemaakt, origineel. Zo te zien hadden jullie een geslaagde schoolreis.
lieve groetjes Angelique

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik zou wel eens willen weten hoe je die bloem dan hebt gemaskerd, lijkt me niet iets wat je simpel uitknipt.. Een schitterend kaartje.

Kate Yetter zei

Lovely card. I really love the background. So bright and colorful :)

Colien zei

Heel gaaf, wat een mooie kaart! Toffe bloemstempels, snap dat je er direct mee aan de slag wilde. Jullie uitje ziet er leuk uit, wat een avontuur voor de kinderen om zelf papier te maken.
grtz. Colien

Gerrina zei

Is ook wel een hele mooie stempelset en gelijk je 1e kaart ermee is prachtig!
Leuke foto's! En papierscheppen is iets dat op elke leeftijd leuk is :) Ben benieuwd wat jullie ermee gaan doen... Groetjes, Gerrina

Nicole Parmentier zei

Wat veel leuks weer op je blog! De kaart is fantastisch!! De stempel is zeker het wachten waard, past perfect in jou stijl. De glazen zijn ook super, daar zullen de leerkrachten zeker blij mee zijn. En wat een gezellig dagje heb je gehad met je klasje, mooi resultaat en trotse blije snoetjes, leuk!

Maartje zei

Die bloemen passen zo perfect bij jou! Echt prachtig! En leuk om wat foto's te zien van het museum bezoek. Heb zelf nog een vel op zolder liggen, maar weet niet goed wat ik ermee moet. Idee├źn?

Maaike Huisman zei

Een prachtige kaart is dit geworden. Ik heb zelf de Carved Flowers, maar die vind ik erg lastig om mee te verwerken. Greep op de beurs ook naast de Fine Flowers.
De glazen vallen vast goed in de smaak bij de leerkrachten.
Het is verrassend, dat kinderen museumbezoekjes best wel leuk vinden.
En als ze zelf wat mogen doen, is het helemaal genieten.

Groet, Maaike

Romy zei

Wat een schitterende kaart met prachtig stempelwerk. Ik kan me voorstellen dat je die stempels heel graag wilde hebben. Ook de glazen voor de juffen en meesters zien er heel mooi uit. Ik weet zeker dat ze daar heel blij mee zullen zijn.
En wat leuk, zo'n museumbezoekje!

Martha zei

Hoi hoi Marjan
Mooie kaart met hel3 mooie stempels gemaakt en het speurwerk weer zo mooi!
Liefs van Martha

Martha zei

Ik vergeet te reageren op je schooluitje, wat leuk zeg zo met de kinderen te knutselen en iets moois te maken fijn dat jullie zo hebben genoten!

SewPaperPaint zei

I am sad to see that I have missed several posts, but have truly enjoyed the scroll through! This DD beauty really caught my eye. I love how you've used these amazing stamps my friend! Hugs, Autumn