donderdag 14 mei 2020

Berry kissed


Nog niet zo lang geleden nam ik deze stempel en nog een andere van Penny Black over van Yvonne van den Berg, die ik volg via Facebook. Ik vind dit soort stempels van PB altijd erg mooi.
Ik heb er meteen maar drie kaarten voor de voorraad mee gemaakt.

De stempels op de stempel zelf ingekleurd met Tombow stiften, licht met water besproeid en afgedrukt op watercolour papier. Hier en daar nog wat bijgewerkt met de Tombows en een waterverf kwastje. De achtergrond zachtblauw gekleurd. Het blijft een leuke techniek!

Ze mogen meedoen met 52 Weeks to Christmas.

Vandaag voor het eerst weer naar de kapper, ik werd door hem geappt. Vaste klantjes gaan voor ;)
Ik heb de boel zelf geknipt in de tussentijd.  Ooit twee kapperscursusjes gedaan met een vriendin samen. Kon ik zelf mijn zoon Dave en Rob knippen. Vanaf toen werd ik de huiskapper zo'n beetje. Jaren niet meer gedaan, tot het nu toch weer mooi uitkwam voor Rob en mij. Hebben jullie ook zelf wat eraf gehaald of lekker de boel laten groeien?

Groetjes!


M@rjan

36 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een prachtige kaarten heb je met deze stempel gemaakt, Marjan.
Gisteren ook weer fijn naar de kapper geweest, heerlijk!

Danielle zei

Wat een geweldig mooie kaarten, je hebt de stempel meteen goed gebruikt. Prachtig resultaat! Ik mag ook vanavond naar de kapper, kijk er echt naar uit ;-) Zelf knippen met echt kort haar heb ik me niet aan gewaagd, dus het is echt nodig.... Gekleurd heb ik wel, die grijze lokken wil ik toch echt niet laten zien haha.

Els zei

Dit zijn weer hele mooie kaarten en prachtig gekleurd.
Mijn haar is enorm gegroeid en zelf knippen durf ik niet, dus zal ik binnenkort als de kapster het iets rustiger heeft wel heen gaan.

Gina zei

Hoe leuk dat met eenzelfde stempel maar een andere vorm kaart er drie mooie creaties ontstaan ! Hele mooie stempel overigens en prachtig ingekleurd! Groetjes, Gina

Irene zei

Een te gekke aankoop met deze mooie stempels maar wát je er mee hebt gedaan is pas écht prachtig!
Hier mega-lang haar "op zolder" dus géén probleem en Ben wacht nog even af hoe al die nieuw verworven vrijheden gaan uitpakken....voor ons gevoel té véél en snel allemaal..
XxIrene

Jantine zei

Prachtige kaart, Marjan, mooie stempel inderdaad! En dapper, aan je eigen haar knippen! Ik heb wel mijn man met de tondeuse bewerkt, dat was aardig uitgevallen, maar aan mijn eigen haar kom ik niet. Gelukkig heb ik lang haar, dus mis ik de kapper niet heel erg.
Leuk dat je weer meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Rosina zei

3 prachtige kerstkaartjes Marjan...een leuke techniek om eerst de stempels in te kleuren...een heel mooi effect geeft het..
En succes bij de kapper...Mijn dochter heeft ook een paar weken geleden mijn haar geknipt...die had ooit ook eens een kapperscursus gevolgd...Ik was er blij mee....en nu staat de 27e een afspraak gepland...
groetjes Rosina
DT 52 WTC

Martha zei

Zo mooi deze kaarten het lijken wel schilderijtjes, Marjan!
Fijn dat je weer naar de kapper kunt!
Richard heeft mijn haar geknipt en ik ben er erg tevreden over, dat hij het gewoon altijd mag blijven doen!
Verven doe ik sinds een jaar niet meer ik vind dat spul zo sterk dat kan niet goed zijn voor mij en eerlijk gezegd vind ik de kleur niet lelijk bij mezelf dus...
Liefs en fijne dag, Martha

Enny zei

Wauw, prachtige kaarten, heel mooi ingekleurde stempel ! Ik heb juist een beetje aan de zijkant geknipt, werd me toch te lang.. ik heb een afspraak voor volgende week, hoera ! Groetjes, Enny

Maaike Huisman zei

Prachtige kaarten, Marjan. Ik heb zelf ook een stempel van PB, maar vind hem best wel lastig.
Ik zag het aankomen, dat de kapper zijn zaak ook moest gaan sluiten, dus ben toen nog snel voor een knipbeurt gegaan. Volgende week mag ik weer. Had online op 6 mei een afspraak gemaakt, maar dat was te voorbarig.
Het haar van mijn man heb ik met de tondeuse gedaan, voor het eerst van mijn leven.
Vroeger had ik ik echte kappersscharen, maar mee ik de ponies van de dochters knipte.
Toen ze kleedgeld kregen, mocht ik dat doen, dat spaarde hen centjes uit.
Groet, Maaike

Trudy zei

Prachtige kaartjes heb je weer gemaakt! Mijn kapper belde net ze hadden tussendoor nog een plaatsje over. Eigenlijk had ik volgende week een afspraak maar nu kan ik vanmiddag om 3 uur al terecht.
Jij ook succes bij de kapper!
Groetjes Trudy

KarinsArtScrap zei

prachtigggggggggg Marjan gave stempel en kleuren gebruikt.

Gr Karin

Ellen zei

Supermooi gedaan Marjan...maar dat kleuren is voor jou geen probleem!
Ik wacht nog even met de kapper en manlief was de vorige keer tevreden dus die ik het nog wel eens!
Groetjes Ellen

Anita van Deur zei

Wow Marjan wat een mooie aankoop heb je gedaan, ze zijn prachtig de kaarten, de stempel is echt super mooi.
Mijn man heeft mijn haren geknipt ik steek ze altijd op maar ze groeien als kool, en dan is het lastig kammen voor mij. Ik mocht de jongens niet knippen, die zijn maandag aan de buurt bij de kapper.
Groetjes, Anita

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het zijn net kleine schilderijtjes Marjan. Inderdaad een mooie techniek met groots effect en deze stempels lenen zich er heel mooi voor. Hele mooie kerstkaarten.
Ik heb een flinke bos haar nu..LOL. Ik moet nog een afspraak maken.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda (dt 52 WTC)

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtige kaarten Marjan!! Het is inderdaad een mooie stempel maar de techniek die jij toepast maakt er helemaal een plaatje van. Je zou ze bijna in een lijstje doen als kerstdecoratie.
Mijn corona-kapsel is echt vreselijk!!!! Uitgroei en dode punten en het model is er helemaal uit. Ik snak dan ook naar een kappersbeurt maar kan pas 28 mei terecht, nog even doorbijten dus. Onze Bram kon gisteren al terecht en Sverre heeft zijn eigen haar zilverkleurig geverfd wat niet helemaal 100% goed gelukt is ha ha, maar hij en Alex kunnen ook volgende week al terecht. Wat slim van jou om die kapperscursus te doen, al lijkt het me wel lastig om jezelf te knippen...

Stampin with Liz Design zei

Wow, prachtige kaarten! Heel erg mooi geworden!! Groetjes Linda

Doris knippenenplakken zei

Wow...wat ene prachtige kaarten met deze stempels Marjan!
De details van kleuren op je bladeren en de besjes die zijn echt wow....helemaal verliefd op.
Nog een fijne dag,Groetjes Doris

Kaartenkraam zei

Prachtige kaarten, heel mooi gedaan in de traditionele kerstkleuren.

De kapper daar wacht ik nog wel mee, ik vind het nog te 'gevaarlijk' om de kosten te drukken (ik zit in de bijstand) knip ik het tussendoor altijd zelf bij en daar ben ik behoorlijk bedreven in geworden. Vroeger knipte ik trouwens mijn zoon ook altijd, die heeft totdat hij het huis uitging nooit een kapper gezien.

groetjes van Ank

Ans Gilbert zei

Het zijn prachtige kaarten, de kleuren ook erg mooi. Nee, zelf knippen dat heb ik niet gedaan, maar een knipbeurt is nu hard nodig. Ik heb wel een tondeuse gekocht om het haar van Ed kort te houden, dat ging prima,
Groetjes
Ansx

Gerrina zei

Je ziet van ze af dat ze met plezier gemaakt zijn! Vind ze heel mooi! (een stijl waar ik van hou en een techniek die volgens mij nooit gaat vervelen...) Groetjes, Gerrina

Marijke zei

Wat een prachtige kaarten allemaal! Supermooi ingekleurd! Lijkt me best wel lastig met inkt verven. Mijn haar heb ik zelf geknipt, niet dat het goed zit maar het is voorlopig nog kort genoeg om nog even te wachten. Fijn dat je meedoet met 52 WTC, groetjes Marijke.

Diny zei

Het zijn drie prachtige kaartje Marjan....met liefde gemaakt!
De haren van mijn man knip ik al jaren....ik geloof al wel 20 jaar maar niet bij mezelf hoor......ik mag 26 mei weer naar de kapper.
Groetjes Diny

Pat zei

Such beautiful leaves and berries and love the straight to stamp technique and your lovely loose watercolour effect Marjan and love the three different looks. The hair salons and barbers are still shut here so have had to get the scissors to my hair around the front and down the sides, but don't feel able to tackle the back or try to layer, and will probably have to cut hubby's hair around his ears and across the back of the neck, if he will sit still and not flinch every time I get the scissors near him...lol. x

Annemarie en Merit zei

Wat een prachtige kerstkaarten Marjan, heel mooi ingekleurd! Bedankt voor je deelname bij 52WTC! Hier ook mijn mams haar haren geknipt en die van mijn vriend al twee keer, zijn er helemaal blij mee haha. Mijn haar is lang, dus ik merk er gelukkig niks van.

Groetjes, Merit en Annemarie
DT52WTC

Marlies zei

Wat heb je weer prachtige kaarten gemaakt Marjan. Heel mooi en sfeervol met een hele mooie PB stempel gemaakt. Ik kan volgende week pas naar de kapper dus ik moet nog even geduld hebben. groetjes, Marlies

Colien zei

Heel mooie kaartjes, echt prachtig!
Bedankt voor je deelname aan onze wekelijkse challenge.
grtz Colien [52WTC]
En over mijn haar: mijn zijkantje op links is geschoren door Rolf en de rest is gewoon gegroeid en best hard ook....

Willy zei

Wat een prachtige kaarten maakte je met deze mooie stempel, een echte aanwinst! Ik ben nog niet naar de kapper geweest :) ga nooit zo vaak.

Laurespage zei

Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt. Ik pas deze techniek ook regelmatig toe met de stempels van Penny Black.
Groetjes, laurette

Marjolein zei

Oh wat een prachtige kaarten! Heel erg mooi. De teksten zijn er ook zo mooi sierlijk bij... Met lang haar kan ik nog wel eventjes wachten, maar ik hoop ook binnenkort weer te mogen! Groetjes Marjolein

GerJanne zei

Prachtig Marjan. Heb ik vorig jaar niet een kaartje met deze stempel gekregen? Toen op kraft met een glinstertje? Zo'n mooie stempel!
En ja, ik heb wel zelf wat geknipt. Vroeger knipte ik alle kinderen . Geen cursus gehad, maar ik keek goed naar de kapster hoe zij dat deed en ik ben blijkbaar van het aanschouwelijk onderwijs ;-)

aussie aNNie zei

I have this stamp and love it too, the technique used is what I have done and it is a fabulous finished product/creation... Stunning xxx

Trijntje zei

Wat een prachtige kerstkaarten met deze mooie stempel . Prachtige kleuren... ik heb mijn man geknipt. Zelf laat ik mijn haar wat groeien ...voor zo lang het duurt... had alleen een coupe soleil gewild. Masr dat kan nog wel. Komt op de fiets wel met de vele zon... maar wil binnenkort wel weer naar de kapper. Want als je haar maar goed zit.. groeten Trijntje

Dortesjs zei

great flower card love your painting

Marfien zei

Mooie kerstkaartjes heb je met dit stempel gemaakt, heb deze techniek ook al eerder toegepast maar de inkt droogde bij de grote stempels te snel voor een goede afdruk. Bij de kleintjes, of alleen een takje, lukte het wel
Hartelijk dank voor je mooie kaart, in het echt kun je toch beter zien hoe het werkt.

marian zei

Prachtige kerstkaarten heb je gemaakt, prachtige stempels zijn het. Ik ga normaal om de zes weken naar de kapper, maar ik wacht eerst de versoepelingen nog af. Wat er allemaal gaat gebeuren vooral na vandaag met de drukte op deze zonnige dag. Ik hoop dat het goed gaat.
Groetjes van Marian.