vrijdag 19 juni 2020

Workshop Willy


Nog niet zo lang geleden vroeg Willy haar volgers wat ze graag zouden zien als online workshop. Ik stemde op haar Magic Box en was blij verrast toen dat ook eruit kwam. Natuurlijk heb ik de workshop gekocht en ben er mee aan de slag gegaan. Klik op haar naam voor de workshops. Ik heb er twee gemaakt eerder, aanraders!

Mijn Magic Box werd heel anders dan dat van haar. Dat is leuk, elke box is anders tenslotte.
Mijn doosje heeft meer een vintage/shabby uitstralingDe kleuren op het filmpje zijn anders, dat komt door mijn telefoon. De foto's geven de werkelijkheid weer.


Het was superleuk om te doen, een geduldwerkje omdat je eigenlijk je eigen dessinpapier maakt (tweezijdig) en dat moet drogen tussen de bewerkingen door. Het doosje is gemaakt van grijsboard en in de gesso gezet. Daarna in elkaar geplakt. Ik heb de afbeeldingen op aquarelpapier gemaakt en niet op patroonpapier omdat het kleurwerk daarop bij mij niet mooi werd. De pootjes zijn houten kraaltjes. 
De bloem is van Stampinback, het engeltje van Art Journey. Samen een soort Flowerfairy 😄

Gebruikte materialen: grijsboard-tijdschriftpagina-gesso-stencils-Multimedium-Distress Oxides-stempels-Archival ink-acrylverf-Brusho-aquarelpapier+verf enz.

Het was zo leuk om te doen dat ik er nog een gemaakt heb, totaal anders. Misschien leuk voor Emmy. Dat laat ik nog wel zien. 

Groetjes!

M@rjan

24 opmerkingen:

aussie aNNie zei

Marjan what a gem of a project, really stunning.xx

Els zei

Wouw wat een super leuk magic doosje heb je gemaakt.
Ook weer mooi in deze uitstraling.
Emmy zal zo'n doosje ook erg leuk vinden.

Ik ben gek op doosjes maken dus ga zo even bij Willy kijken.

Nancy Soetaert zei

Waw, dat doosje is al een tof project op zich, maar met jouw eigen papier helemaal super!
Groetjes
Nancy

GerJanne zei

Wauw, Marjan! Ik zit nu te denken helemaal niet op de kleuren van het filmpje gelet, gewoon alleen naar wat er gebeurt! Ontzettend gaaf project. Wat zal Emmy zo'n doosje geweldig vinden! Heerlijk om met zoiets bezig te zijn denk ik, ook al kost het wat tijd. Het resultaat is echt fantastisch!

Je@net zei

Wauw...wat mooi geworden, Marjan!

JOKE zei

Superleuk project!!! En dat het veel werk was is goed te zien hoor, het papier is prachtig!!!
Ik ga henm even op mijn todo lijstje zetten...misschien komt het er nog eens van!
Liefs Joke

KarinsArtScrap zei

dat ziet er heel mooi en gaaf uit Marjan
Gr Karin

Trudy zei

Wat super leuk die magic box en wat een prachtig papier heb je gemaakt! Het lijkt me wel een tijdrovend klusje maar het resultaat mag er zijn!
Groetjes en een fijn weekend, Trudy

Stampin with Liz Design zei

Wat ontzettend mooi gedaan! Fijn weekeind alvast, groetjes Linda

Ellen zei

Geweldig dit doosje...superleuk idee en met mooie afbeeldingen erop!
Heel iets anders hè!
Ben benieuwd naar de andere!
Fijn weekend en groetjes Ellen

Nicole Parmentier zei

Wat een snoezig doosje is dit! En ja inderdaad magisch als ik het zo zie. Ik ben ook heel benieuwd naar de Emmy-versie...

Marjolein zei

Wauw, dat ziet er inderdaad uit als een heel werk! Met een erg mooi resultaat. Ik ben benieuwd naar de volgende :)

Groetjes Marjolein

Martha zei

O Marjan, wat mooi is dit magic doosje!
Zo leuk gemaakt en je bent er lekker mee bezig geweest!
en nu ook wel benieuwd naar de versie voor Emmy!
liefs Martha

Kaartenkraam zei

Dat heb je echt geweldig mooi gedaan! Dozen maken is een heel werk, vroeger deed ik het wel maar dan met stof bekleden. Dit schattige doosje is een juweeltje geworden, mooi om oorbellen o.i.d. in te bewaren!

groetjes van Ank

Willy zei

Wat superlief en leuk dat je de lezers verwijst naar mijn site, dankjewel! Zo leuk dat je zo enthousiast bent, ik vind ze zelf ook zoo leuk om te maken. Heb al verschillende versies gemaakt, steeds anders. Leuk om kado te doen idd. Leuk voor Emmy!!!

Marlies zei

Een prachtig vintage doosje Marjan. Inderdaad een leuk cadeautje. Mooi papier heb je ook ervoor gebruikt. groetjes, Marlies

Mieke zei

Heel erg mooi gedaan! Ziet er prachtig uit! ❤

Doris knippenenplakken zei

Wat een prachtig vintage doosje , zo een leuk project.
Groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wauw wat een schitterend magisch doosje Marjan. Ik vind dat je prachtig dessin-papier gemaakt hebt en dat engeltje met die mooie bloem op het dekseltje geven er meteen een sprookjesachtige uitstraling aan. Zo leuk ook dat het doosje op pootjes staat. Ook de binnenkant is helemaal af. Emmy denkt nu vast dat oma kan toveren ;)
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Wat een prachtige magische box is dit geworden. Leuke kleuren. Het papier is erg mooi geworden. Dat is leuk zoiets kan nooit hetzelfde worden... inderdaad geduld... maar dat vind ik zo wie zo bij werken met inkt. al die ik het niet zo vaak.... daarom kost het me veel moeite... maar jij bent er goed in... super geslaagde box. Groeten Trijntje

Luiz Gomes zei

Hi good night, how are you? I am Brazilian and I want to make new friends. Do you accept one following the other's blog? There is no distance for friendship and partnering between our blogs. https://viagenspelobrasilerio.blogspot.com/?m=1

Gerrina zei

Ziet er super uit! En heerlijk om te doen denk ik! Groetjes, Gerrina

Pat zei

What a fantastic box Marjan and I love the pretty colours of the paper you have used, and then the pretty dimensional flower and angel over the top are just perfect. An amazing piece of work! x

Sue Lelli zei

So FABULOUS! LOVE the angel and all the details right down to the wooden beads for legs!