zaterdag 10 oktober 2020

Verjaardagskaart

Voor mijn  DCL collega Rosalien die afgelopen vrijdag jarig was maakte ik natuurlijk een kaart. Het is de eerste keer dat ze haar verjaardag viert na het overlijden van haar man, lijkt me zo moeilijk. Maar gelukkig heeft ze een fijne dag gehad. Bij een verjaardag horen ook bloemen (vind ik) en dus kleurde ik weer eens met mijn Copic markers. Deze keer een bloem van Studio light.

Uitgeknipt en verhoogd opgeplakt op een stans van MFT. Verder alleen een mooi tekstje van Els Brigé en wat plakpareltjes. Meestal gebruik ik dergelijke stempels maar één keer. Vind je het leuk om deze ook te kleuren, laat het hieronder even weten, dan verloot ik hem onder de belangstellenden.


Mijn hand gaat goed, bij de dokter geweest voor controle. Alles is dicht, het meeste verbrande vel eraf en eronder  zit een lekker roze huidje, wat ik een paar keer per dag insmeer met Bio-Oil. Het lijkt erop dat het er weer goed uit zal zien zonder littekens. 

Marianne (Marfien): Dank je wel voor je mooie kaartje, lief!

Fijn weekend nog, echt binnen weer, aan de hobby dan maar!

Groetjes,

M@rjan

28 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Wat heb je deze roos weer mooi gekleurd en het past perfect op die mooie achtergrond. De tekststans vind ik ook prachtig!

Fijn dat de dokter tevreden was en als je inderdaad geen littekens krijgt dan mag je helemaal blij zijn.

groetjes van Ank

Irene zei

Een prachtige bloem voor een ongetwijfeld moeilijke verjaardag. De achtergrond geeft er iets extra leuks aan en de tekst is zo mooi fijntjes!
Fijn dat je hand zo mooi geneest Marjan!
Goed weekend XxIrene

Rhodé zei

Prachtig gekleurd! Wat zal Rosalien blij zijn met deze kaart. Al die eerste dingen zonder je geliefde kunnen inderdaad heel moeilijk zijn.
Fijn dat je hand zo goed geneest. Dan kun je vandaag lekker knutselen!

Trudy zei

Prachtig kaartje met die mooie bloem en wat een mooie achtergrond heb je erbij gemaakt!
Fijn dat het weer beter gaat met je hand en nog bedankt voor je nagellak tip!
Het regent hier ook de hele middag al, inderdaad echt knutselweer.
Groetjes Trudy

Scraptastisch zei

Roselien is vast blij met haar lieve blogdinnen die haar een mooie kaart sturen en natuurlijk is het gemis heel groot van haar geliefde! Je hebt het weer zo prachtig gedaan en er is vast een liefhebber voor je mooie stempel (kleur je ze echt maar één keer?!) Ik ben niet zo'n kleurwonder, alleen kleine stempeltjes kan ik aan, hihi Fijn dat je hand zo mooi hersteld en ja het is echt knutselweer!!!! Fijn weekend,
xx Gerie

Wies zei

Hallo Marjan, Ik lees nu pas dat je je hand verbrand hebt. Ai, pijnlijk! Gelukkig dat het goed gaat. En mijn ervaring is ook dat insmeren met bio oil of litteken crème wel helpt om de huid soepel te houden.
Prachtige kaart heb je voor Rosalien gemaakt. Heel mooi zoals je de bloem hebt ingekleurd.
Ik heb wel belangstelling voor de stempel, niet voor mezelf, maar voor een vriendin die heel graag stempelt en het niet gemakkelijk heeft.
Groetjes, Wies

Marfien zei

Mooi kaartje Marjan, je kan mooier kleuren als ik :-). Je hebt nu wel het marmeren gezien . . .

Martha zei

Prachtig kaartje Marjan,
Het kleurwerk vind ik ook weer zo mooi!
Fijn te lezen dat je hand goed aan het genezen is!
Fijne dag liefs Martha

Marianne zei

Hallo Marjan, fijn dat het beter gaat met je hand en ja...ik ben weer actief bezig met bloggen. In de tijd dat ik even een timeout had, is er zoveel moois bijgekomen, dus ik loot graag mee voor die mooie stempel...ik hou wel van bloemen inkleuren :-) En die kaart van jou is echt prachtig!
Hier regent het ook weer, dus ik ga zo lekker aan de freubel. Nog een heel fijn weekend!
Groetjes, Marianne

Anita van Deur zei

Wow super mooi is je kaart je bloem is heel mooi ingekleurd.
Fijn dat het zo veel beter met je hand gaat. Fijne avond.

Pat zei

Beautifully coloured flower Marjan and love the coverplate die cut background which looks so pretty with it, and finished with a lovely black die cut sentiment and some sweet little black gems. A brilliant card and Rosalien will have love this. x

Marjolein zei

Hele mooie kaart Marjan! Zo mooi om op je verjaardag te krijgen, helemaal als het zo'n bijzondere verjaardag is. Het zal vast ook getroost hebben.

Ik doe graag mee met de verloting, leuk dat je dit doet! Groeten Marjolein

Je@net zei

Wat een pracht van een verjaardagskaart is dit, Marjan!

GerJanne zei

Hoi Marjan,
oh.. dat lijkt mij ook zo moeilijk en zwaar. En vooral leeg. Jouw kaart voor haar is heel mooi en natuurlijk weer prachtig gekleurd.
Fijn dat het met je hand de goede kant op gaat. En al snel. Ja, morgen lekker aan de freubel!

aussie aNNie zei

Stunning flower and colouring. great your hand is good now. xx

Marlies zei

Een hele mooie chique kaart met een mooie bloem die je prachtig hebt gekleurd. Gelukkig geneest je hand goed en houd je geen litteken over. groetjes, Marlies

Danielle zei

Wat een prachtige kaart Marjan!! Die bloem, geweldig! Ik laat het winnen aan anderen over, ik was de vorige keer al èèn van de gelukkigen bij je :-) Ik heb net je vorige bericht terug gelezen om te zien wat er met je hand was gebeurd, fijn dat het goed geneest! Beterschap nog!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een prachtige kaart Marjan. Zo mooi zoals je de bloem tot leven hebt gebracht met je kleurtjes en hij komt heel mooi uit tegen de achtergrond.
Fijn dat de genezing van je hand goed gaat, daar zal de goede verzorging vast aan mee geholpen hebben.
Lieve groetjes Miranda

Doris knippenenplakken zei

Wat een mooie chique kaart Marjan!
Gelukkig is je hand goed aan het genezen nu kan je weer lekker aan de freubel.
Fijne zondag, groetjes Doris

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart heb je gemaakt met heel mooi kleurwerk en een leuke achtergrond. Fijn dat je hand goed geneest, ik zweer ook bij Bio-Oil,
Groetjes
Ansx

Sue Lelli zei

GREAT news about your hand! Keep all of that new pink skin out of the sun for years! Your flower is STUNNING! I KNOW she LOVED this card!

KarinsArtScrap zei

wat heb je weer een prachtig kaartje gemaakt Marjan
Gr Karin

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart. De bloem is geweldig mooi ingekleurd. Leuk met de stans eronder. Fijn dat het goed met je hand gaat. . Mooi dat de wond dicht is... brandwonden kunnen heel naar zijn. . Veel sterkte nog. Groeten Trijntje

Els zei

Een hele mooie kaart met deze super mooie ingekleurde bloem voor Rosalien. En ook heel vervelend om voor de 1 st keer weer je verjaardag te vieren.
Wat een fijn bericht dat het helemaal goed komt met je hand en bio-Oil.
Wens je een fijne dag en groetjes, Els

Nicole Parmentier zei

Ik heb weer vol bewondering je kleurwerk bekeken! Wat kun jij dat toch goed!! Prachtig kaartje voor Rosalien! Ben blij dat het met je hand de goede kant op gaat, was toch wel even schrikken denk ik!

carla zei

Een hele mooie kaart met een prachtige bloem, die je zo mooi hebt ingekleurd.
Komt mooi uit op die schitterende achtergrond.
Tof gemaakt.
Groetjes,
Carla

Diny zei

Wat en schitterende kaart Marjan....maar dat kleuren is jou wel toevertrouwd! Lief dat je de stempel gaat verloten....maar ik loot niet mee hoor.
Fijn dat de dokter zo tevreden was....komt helemaal goed met je!
Groetjes Diny

Gerrina zei

Zo mooi! Een kaart waar je echt wat langer naar blijft kijken1 mooi gemaakt! Groetjes, Gerrina