donderdag 4 maart 2021

3D embossing deel 2

Deel twee van de kaarten met de 3D embossingfolder van Altenew is af. Deze heb ik op Neenah cardstock geëmbossed omdat ik de bloemen en blaadjes een kleur wilde geven met Copics en daar is dit cardstock erg fijn voor.

Dit werd het resultaat:
Drie tinten roze gebruikt voor de bloemen en twee grijze voor de blaadjes. De schaduwstipjes met een Copic multiliner gezet.
Viel er later een druppel koffie op de rechterkant.... GRRRR!! Kaart stukje afgesneden en opnieuw gemat, ook nog steeds leuk. Voortaan beter oppassen!

Gisteren lekker naar de kapper geweest, het viel nog mee, want ik knip er zelf ook wel puntjes af en knip mijn voorkantje vaak zelf iets korter tussen twee beurten door. Vroeger heb ik twee korte kappers cursusjes gevolgd omdat ik mijn kinderen en man zelf wilde knippen. De kinderen knip ik niet meer, want ik ben natuurlijk geen echte kapper, maar Rob knip ik nog steeds en dat gaat prima. 

Fijne week verder!
Groetjes,

M@rjan

37 opmerkingen:

aussie aNNie zei

wow this is absolutely beautiful, love the gorgeous colours and result.. magnificent xx

Epie zei

Mooie bloemen op je kaart Marjan , prachtige embosfolder van altenew
Fijne donderdag en groetjes Epie

Hannelie zei

So mooi Marjan!

Els zei

Een echte wow kaart Marjan en wat een prachtige kleuren van de bloem.
De bloemen komen zo mooi uit op deze grijze achtergrond. Een super mooie kaart.
Wat erg als je koffie knoeit op je kaart maar gelukkig kon je het vlekje nog weg snijden, maar het wel balen.
Handig als je zelf kan knippen maar wij hebben nog een corona coupe.
Fijne dag en groetjes, Els

Stampin with Liz Design zei

Wat een prachtige bloemenkaart! Heel mooi gekleurd! Liefs Linda

Trudy zei

Ook deze kaart is weer prachtig geworden! Jammer van de koffievlek maar dat heb je goed opgelost! Ik ben helaas nog niet aan de beurt bij de kapper.
Groetjes Trudy

Anita van Deur zei

Wow wat een schitterende kaart Marjan.

Martha zei

Prachtig Marjan!
Die tinten zo mooi bij elkaar!
Heel mooi kaartje
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ooooohhhh wauwww die is mooi Marjan, serieus die kleuren en die bloemen,Prachtig met een hoofdletter. Ik zou willen dat ik zo mooi kon kleuren. Ik mag maandag naar de kapper, nadien weeg ik vast een kilo minder LOL.
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Het is een prachtige kaart. Wat heb je de bloemen prachtig ingekleurd... Een geweldig mooi effect. Fijn dat je weer naar de kapper bent geweest.. Ik wil straks ook... Ander model??? stuk eraf. Moet maar zien. Nog even nadenken. Geen haast. Eerst de anderen maar. Groeten Trijntje

Annerieke zei

Ohh ik vind je kaart prachtig Marjan! Wat kun jij goed inkleuren zeg, om jaloers op te worden. De bloemen zijn ook mooi gedetailleerd en heb je ook nog extra accenten gegeven. Hahaha, ik ben enthousiast dus, o ja, ik houd ook van deze zachte kleuren.
Fijn dat je haar weer goed zit, mijn pony heb ik ook iets vanaf gehaald, maar meer durf ik niet. Over een paar dagen mag ik gelukkig.
Groetjes, Annerieke

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart heb je met de embosfolder gemaakt. Mooie diepte erin zo. Leuk gedaan zo met de schaduwstipjes. Een prachtig geheel zo.

Groetjes, Astrid.

carla zei

Wat een prachtige kaart Marjan.
Leuk die embossing en zeker wanneer je die zo prachtig hebt ingekleurd.
Dit heb je fantastisch gedaan.
Groetjes,
Carla

Scraptastisch zei

Nog nooit van gehoord Neenah cardstock en zo mooi geëmbost en dat je daar dan ook zo mooi op kan kleuren met copics! Keigaaf kaartje Marjan een lust voor het oog! Grrr...een koffievlekje, dan kun je jezelf wel voor het hoofd slaan hè...prima opgelost!!!! Na 4 maanden mag ik morgenochtend ook eindelijk naar de kapper en heb het tussendoor ook zelf geknipt hoor! nou ja puntjes eraf haha
xx Gerie

Kaartenkraam zei

Mooie nieuwe header met een serie van jouw prachtige kaarten!

Je kaart vind ik schitterend, nog weer mooier dan de vorige met deze bloemen. De kleuren zijn prachtig en de embossing komt heel goed tot z'n recht op deze manier. Leuk die schaduwstipjes, dat werkt perfect!
Balen als er een vlek ontstaat, ik heb dat wel met siliconenkit wat ik veel gebruik en dat geeft dan een vetvlek en het gebeurt altijd als de kaart (bijna) af is nooit aan het begin!
Gelukkig kon je het er af snijden.

Ik knip mijn haar ook altijd zelf bij aan de voorkant en bovenop maar alles wat achter de oren zit zal ik maar zeggen wordt lastig en mijn kapster is er ook niet onverdeeld gelukkig mee *lol*

groetjes van Ank

Diny zei

Wow....wat een prachtige kaart Marjan....dat heb je heel erg GAAF gedaan!
Je hebt ontzettend netjes gewerkt!
Fijn dat je al naar de kapper mocht....ik mag pas op 16 maart!
Groetjes Diny

Rosina zei

Heel mooi dit bloemenkaartje Marjan...zo mooi die geemboste bloemen ingekleurd
PRACHTIG....
en fijn dat je weer naar de kapper mocht...Ik mag volgende week.. maar de dochter heeft de lange pieken van achter en aan de zijkant een paar weken geleden geknipt.. Die heeft jaren terug ook wel een knipcursusje gevolgd
maar ze knipte wel in mijn oor hihihi...

groetjes Rosina

Nicole Parmentier zei

Oh wat mooi Marjan! De zachte kleurtjes en daarop het zwart voor net dat beetje pit. Heel gaaf! Ik mag volgende a.s. woensdag weer naar mijn kapper.. kan niet wachten, heb mega-uitgroei!

Ans Gilbert zei

Prachtig kleurwerk, echt een supermooie kaart, jammer van de druppel koffie, ik zit altijd boven, maar ga naar beneden voor koffie. Heerlijk weer naar de kapper, ik ben ook al geweest,
Groetjes
Ansx

KarinsArtScrap zei

prachtig Marjan en super mooie kleuren gebruikt om in tekleuren
Gr Karin

Pat zei

I love the look of the 3D embossing and love the shades of pink and black stamens, and am fascinated by the little dots you have added for deeper shading which looks fantastic and the grey leaves go beautifully Marjan. With me it is usually dirty finger smudges or a bit of ink that frustrates me, and often right at the end of doing something too..lol. I'm glad your hairdressing appointment went well and I do take the scissors to the front and sides of mine in between appointments but I'm not brave enough to do any more than that. Someone suggested I get hubby to trim some off the bottom but know it would end up looking worse rather than better..lol. x

Maaike Huisman zei

Een prachtige kaart is dit geworden en zo mooi ingekleurd.
Ik word daar altijd een beetje jaloers van.
En ja , dan is het balen, dat je morst, overkomt mij ook vaak.
Maar uiteindelijk is het goed gekomen.
Groeten van Maaike

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat een beauty is het geworden! En drinken boven een kaart heb ik wel afgeleerd door een hele beker thee om te gooien dus dat doe ik echt niet meer. Heerlijk dat je al naar kapper bent geweest Zaterdag mag ik na 4 maanden eindelijk weer naar de kapper zo'n zin in!
Groetjes Anita

Marfien zei

Schitterend gemaakt met deze folder, is dat papier een beetje aquarelachtig dat je daar zo mooi op kan kleuren?
Nee voor mij geen koffie of thee als ik kaartjes maak, vlekken komen altijd als je bijna klaar bent . . .

Diane zei

Wow, just a stunning design Marjan.

Hugs diane

Aartje zei

Deze is werkelijk prachtig!
Groeten, Aartje

GerJanne zei

Wat mooi is ook deze Marjan! Prachtige embossingfolder en de kleuren die je koos zijn heel gaaf. En die koffievlek.. goed opgelost en fijn dat hij er niet midden op viel!
Hier was het moeilijk om de kapper te pakken te krijgen, maar Peter kwam er door en die kan de 16e terecht. Zelf heb ik nog geen afspraak, maar het is nu zo lang, dat ik het heel makkelijk kan opsteken. Dus ik wacht nog even tot de ergste hausse achter de rug is.
Fijn weekend!

Marlies zei

Wauw wat een mooie kaart Marjan. Hele mooie pastel kleuren en een geweldig effect met het kleuren. ZO chique en stijlvol. Fijn dat je al naar de kapper bent geweest, ik moet nog een week geduld hebben. groetjes, Marlies

Marja Sch zei

Ook deze is weer ontzettend mooi geworden. Wat een leuk idee om deze folder zo in te kleuren. Fijn dat je al bij de kapper bent geweest. Ik mag volgende week weer en kijk er zo naar uit. Ik kon gelukkig weer bij mijn osteopaat terecht en ze heeft mijn nek en schouders weer los gemaakt en op zijn plek gezet. Ook heel fijn. Groetjes Marja

Creanita60.blogspot.nl zei

Dankjewel Marjan voor de tip ik heb hem nog snel gelinkt.
Fijn weekend!
groetjes Anita

Bernadet zei

Oooooh wat is dit gaaf Marjan.
Zulke mooie kleurtjes heb je ook gebruikt.

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wowww Marjan,

Wat ontzettend gaaf, prachtige kleuren ook gebruikt.
Ben een verliefd op je kaart. Persoonlijk vind ik deze nog mooier
dan je vorige embos bloemen kaart. Neenah is meen ik niet geschikt voor
water gedragen inkt. Heb jij daar ervaring mee?

Fijne dag

Willy zei

Ohhh ik vind dit zo'n beauty!!! Wil dit ook nog eens proberen. En ben ook net naar de kapper geweest :)

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart supermooi embossingfolder is dat mooie kleuren heb je gebuikt
groetjes ellen

Angelique zei

Wauw, wat een ontzettend schitterende kaart. Het inkleuren van de mooie embossingfolder heb je waanzinnig mooi gedaan.
Heerlijk om weer naar de kapper te kunnen, ik mag morgen gelukkig. De lengte ging nog wel maar die grijze uitgroei zag er niet uit.
lieve groetjes Angelique

Irene zei

Deze delicate en tere schitterende kaart heb ik dus compleet gemist...ongelooflijk wat je met de embossingfolder doet Marjan!!
xxIrene

Gerrina zei

Ook deze is zo mooi geworden! Mooi ook alle kleine details die je aangebracht hebt! Groetjes, Gerrina