zondag 27 juni 2021

Onderwaterwereld en hugs!


Allereerst dank voor de leuke opmerkingen op mijn kleine gifkikker!

Voor mijn teammaatje Cornelie maakte ik deze kaart. Zomaar, omdat ze het zo druk heeft en ik weet hoe dat kan zijn. Ook al heb ik die druk nu niet meer sinds ik stopte met werken. Eind augustus krijg ik voor het eerst pensioen en AOW! Het is een vrij klein kaartje. Het bovenste stukje kaderpapier is een stukje uit een bestelling van Cloud9Crafts, waar ze alweer even werkt. Leuk klein extraatje. De achtergrond maakte ik met een masker en Distress inks. Zandkorreltjes met een fineliner. Ik vind cute ook leuk, pin me niet vast op één stijl. Dus erg leuk om te maken.
De stempels zijn van Ali, met bijpassende stansjes. Gekleurd met Copics. Ze was er blij mee.

Deze kaart mag meedoen met de challenge van Knutsels en Kadootjes, waar de challenge Onderwaterwereld is.

Ik hobby nog steeds vrij weinig, maar dat is vaak zo in de zomer en buiten dingen doen met elkaar is ook heerlijk. De dingen die ik wèl maakte komen nog wel een keer. Ik lees bij jullie ook veel van heerlijk buiten zijn, groot gelijk.


Groetjes,

M@rjan

30 opmerkingen:

Ellen zei

Beeldig kaartje voor Cornelie…superlief!
Ook weer mooi ingekleurd.
In de zomer staat het bloggen bij velen op een laag pitje, dat merk je echt!
Lekker weer genieten hoor van wat we zo gemist hebben!
Groetjes Ellen

Diny zei

wat een leuk kaartje maakte je voor Cornelie Marjan....heel mooi ingekleurd en wat een gave stempel zeg!
geniet van het buiten zijn....doen wij ook....wij zaten daarstraks in die enorme hoosbui!
Groetjes Diny

Kaartenkraam zei

Wat een super cute kaartje! Mooie kleurtjes en ook mooi gekleurd.
Leuk idee om het kader niet helemaal door te laten lopen en uit verschillende papiertjes te maken.

groetjes van Ank

Crea Astrid zei

Wat een mooie en fleurig kaartje heb je gemaakt. Grappige stempel en leuk verdeeld. De achtergrond ook mooie gedaan.
Zo is dat, zolang het heerlijk weer is dan lekker naar buiten, net als vandaag. Alleen op het eind van de middag weer snel naar binnen, door de regenbuien (stortbuien) en onweer.

Groetjes, Astrid.

GerJanne zei

Heel lief kaartje is het geworden met de onderwaterwereld. Ik dacht even dat je meedeed bij K&K.. Het zijn heel leuke stempeltjes. Het is altijd leuk een kaartje te krijgen en vooral als het je het zo druk hebt.
Wat heerlijk he, Marjan dat je nu zo kunt genieten van de rust. En dan binnenkort AOW. Is hier nog een beetje ver weg, maar ik kan me helemaal indenken dat je geniet van doen waar je zin in hebt.

Je@net zei

Wat een super schattig kaartje heb je gemaakt, Marjan!
Ja, met dit mooie weer staat het freubelen op een laag pitje. Geen probleem, we halen de schade wel weer in als het kouder wordt ;o)

Ina ( Frysk Famke ) zei

Cute is zeker leuk! Het leuke van
onze hobby als kan en mag.

Ik vind dit een super leuk vrolijk en lief kaartje. Nemo krijgt een dikke knuffel van Inky de inktvis. Mooi van kleur en leuk detail van het papier.

Ook wij genieten van het buiten zijn. In de middag is het mij gauw te warm en zoek ik me hobby kamer op. Lekker koel.

Pensioen is hier nog heel ver weg. Geniet van de zomer en je vrije tijd.

Leave groetnis fan Ina

Marfien zei

een dot van een kaart, leuke stempels, mooie combinatie

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Mooie stempels heb je gebruikt. Leuk vrolijk dp eronder geplakt. Heerlijk om niet meer te hoeven werken en vrij te zijn… en doen wat je leuk vind. In de zomer heerlijk buiten.. wij genieten er ook heerlijk van. Mijn man heeft tot 65 gewerkt en wij hadden bedacht om samen te stoppen met werken.. hij is een half jaar voor mij met pensioen gegaan dat is nu 2 jaar geleden . Ik geniet dus nu ook al anderhalf jaar van mijn pensioen… kon er met 59 al gebruik van maken . Wij gaan er regelmatig op uit vooral in de zomer… dus bij mij ligt het maken van kaarten ook op een laag pitje… ik wil morgen wat babykaarten maken voor de geboorte van kleinkinderen…. . Geniet van je pensioen en doe lekker waar je zin in hebt.groeten Trijntje

aussie aNNie zei

A stunningly beautiful card, gorgeous colours and as always your design is amazing. xxx

Els zei

Een heel mooi kaartje en wat een schattige inktvisje.
Met het mooie weer ben ik ook veel meer buiten met een haakwerkje dan op mijn hobbykamer men de dagen vliegen voorbij.

Bernadet zei

Wat een geweldig leuk onderwaterkaartje heb je gemaakt Marjan!

KarinsArtScrap zei

wat een mooie lieve vrolijke kaart Marjan
Gr Karin

Martha zei

Prachtig onderwater kaartje Marjan!
Heel mooi gemaakt!
Ik ben oook veel buiten lekker fietsen en wandelen
Knutselen doe ik vaak in de avond, wij hebben geen tv dus danbkan ik lekker wat knutselen
Heerlijk vooruitzicht je eerste pensioen uitkering!
Liefs Martha

Danielle zei

Wat een beauty, ontzettend lief kaartje! En ook heel lief om Cornelie hiermee te verrassen, dat doet goed! Ik vind de achtergrond bestaande uit de paneeltjes heel leuk bedacht en je geblende zee is ook goed gelukt! Erg mooi!

Monique zei

Je kaartje is prachtig Marjan. Mooi ingekleurd! Dank je wel voor je deelname bij K&K.

Groot gelijk hoor. Als het mooi weer is moeten we ons niet opsluiten in ons hobbyhokkie. Hier ook rustig. DT werk aan kant, dus even geen druk op de ketel. Lekker in de tuin aan het werk of op stap. Nu de kinderen het huis uit zijn, voelt het al een beetje als pensioen als Geert weer 2 week thuis is. Relaxt!! Geniet er maar lekker van!
Liefs Monique

Doris knippenenplakken zei

Wow...prachtige kaart , mooie kleuren super leuke stempels.
Groetjes Doris

Marja Sch zei

Echt een schattig kaartje en zo leuk samen gesteld. Lekker buiten genieten is toch ook prima. Zeker fijn nu er weer wat meer kan en mag. Groetjes Marja

Linda zei

Wat een super schattig kaartje heb je gemaakt, helemaal leuk. Oh lijkt me heerlijk om met pensioen te zijn, ik zou me geen moment vervelen, maar dat duurt nog heel lang hahaha
gr linda

Pat zei

I love that super cute octopus and the papers go beautifully Marjan, and I'm sure Cornelie will adore this pretty card. I have not been doing so much recently but sometimes, and especially during the summer it is good to do other things too. Glad you are enjoying outside pursuits. x

Ans Gilbert zei

Mooie kaart in prachtige kleurtjes, ja heerlijk is het om met pensioen te zijn, wij genieten er ook van. Al is Ed nu voor de 2de keer gevraagd om tijdelijk te komen werken in zijn oude functie...
Groetjes
Ansx

Gerrina zei

Heerlijk toch om zo te switchen qua stijlen en technieken? Ik ben zo veel aan het werk dat buiten zitten er nog net veel van komt... Waarschijnlijk later in de zomer... Misschien dat ik toch mee ga doen aan de zomerchallenge die dit jaar door De Scrapheap georganiseerd word; ben er nog niet helemaal uit...
Lekker vrolijk is deze kaart! Groetjes, Gerrina

Colinda zei

Geweldig lief kaartje! Schattige afbeelding!
Groetjes,
Colinda

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Heel herkenbaar, als het lekker weer is moet je ervan genieten, vind ik ook. Wat lief dat je voor cornelie dit kaartje hebt gemaakt..Ik herken het ook wel, de drukte als je een baan hebt...gelukkig heb jij er geen last meer van, heerlijk dat je dat niet meer hebt en je eigen dingen kunt bepalen die je doet..Dit kaartje ziet er prachtig uit, het is een mooie onderwaterwereld...En Cornelie zal er vast van genieten. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie, lieve kaart voor Cornelie. Leuk om die achtergrond van twee verschillende dessin-papieren te maken met een opening ertussen, dat geeft een speels effect vind ik. Mooi zoals je met inkt een achtergrond voor die leuke stempels hebt gemaakt, ik vind ze schattig. Een leuke onderwaterwereld Marjan. Hier staat binnen alles op een laag pitje, ik zit al zo lang binnen/thuis, nu wat meer eropuit :)
Lieve groetjes Miranda

Trudy zei

Wat een leuke vrolijke kaart heb je gemaakt! Ik heb ook weinig tijd gehad voor kaartjes want we waren aan het fietsen in Zeeland! Nu nog sparen voor een eigen E-bike want het fietsen daarop is goed bevallen!
Groetjes Trudy

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje maakte je voor cornelie wat een leuk onderwatertafereeltje heb je ervan gemaakt met de vrolijke kleurtjes en leuke details
groetjes ellen

carla zei

Oooo dit is wel een heel leuk kaartje geworden Marjan.
En die kleurtjes passen zo mooi bij elkaar.
Een toppertje hoor.
En zo lief van jou om voor Cornelie dit te maken.
Groetjes,
Carla

aussie aNNie zei

Lovely card and gorgeous designing. xx

Mieke zei

Dit is echt zó'n leuke kaart! Heel mooi!! X