Pagina's

zondag 29 augustus 2021

DCL# 348

Ook bij Dutch card lovers is de zomerstop voorbij en beginnen we vandaag weer met een challenge. Deze keer van Anja met een prachtig moodboard, waardoor je je kunt laten inspireren:
De kleuren spraken me meteen enorm aan, zo mooi! 
Ik had nog een foto op mijn computer staan van een Ijsvogeltje, dat ik heb uitgeprint en meteen wilde gebruiken hiervoor. Daaromheen heb ik mijn kaart opgebouwd. 

Ik heb me vooral door de kleuren laten inspireren, maar ook door sommige onderdelen op de foto's, zoals o.a. de versiering op de rok, die bovenaan de kaart terugkomt als trossen witte bloemen. 
Inkten, stempels en stencils, een die-cut, witte gelpen, gouden gelpen enz. gebruikt.

Mijn teammaatjes en onze gastdesigner Gerie maakten natuurlijk ook een kaart, leuk zoveel verschillende interpretaties te zien. Ga maar snel kijken en doe gezellig mee!
Je hebt de tijd tot vrijdag 10 september 18.00 uur.

Groetjes!

M@rjan

28 opmerkingen:

Els zei

Een pracht kaart met deze kleuren en de ijsvogel vind ik prachtig uit komen, net als mooie trossen witte bloemen. Heel mooi!

Groetjes, Els

aussie aNNie zei

Stunning and exquisite card, gorgeous background along with the colours. xx

Martha zei

Woow Marjan, dit is mooi!
Prachtig gemaakt die kleuren springen mij tegemoet, prachtig zoals je het opgebouwd!
Liefs Martha

Scraptastisch zei

Wow schitterende kaart Marjan, ik kijk mijn ogen uit. Zo goed als je de kleuren en mooie stempels hebt gebruikt, super!!! Mijn post komt eraan hoor, hihi Gister dagje kleindochter waar ik dubbel en dwars van wou genieten!
Fijne zondag verder,
xx Gerie

Rhodé zei

Heel mooi gedaan, Marjan! Die ijsvogel is een prachtig uitgangspunt voor je kaart. Doordat er zoveel op je kaart te zien is, blijf je ernaar kijken.

Kaartenkraam zei

Beeldschoon! wat heb je dat weer mooi gedaan. De kleuren zijn super en de stempels die je hebt gebruikt ook zo mooi toegepast, het is een pláátje geworden!

groetjes van Ank

KarinsArtScrap zei

wow schitterend Marjan de kleuren combi is super.
Gr Karin

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de kleuren uit het moodboard leuke details heb je gebruikt
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een prachtige kaart Marjan. Leuk om te zien hoe iedereen ander geïnspireerd raakt door het moodboard. Dat ijsvogeltje is heel mooi op deze kaart en dekleuren zijn heel warm en rijk, I love it :)
Lieve groetjes Miranda

Gerrina zei

Ik blijf maar nieuwe dingen zien; zo mooi! Ik hou van deze kleuren en het is zo gaaf hoeveel lagen je gebruikt hebt! Groetjes, Gerrina

Irene zei

Het moodboard is al mooi maar jouw uitwerking..Marjan ik heb er géén woorden voor en blijf bewonderen!!
Zie nu pas je mooie kerstkaart en de foto's van jullie lekkere, leuke en vooral sportieve dag! Petje af, doe het niet na (helaas)!
XxIrene

Doris knippenenplakken zei

Wow;;.Prachtige herfstkleuren , prachtige achtergrond echt wel prachtige kaart Marjan!
Groetjes Doris

Trudy zei

Wow je hebt weer een schitterende kaart gemaakt met deze prachtige kleurencombinatie!
Groetjes Trudy

Maaike Huisman zei

Wat een schitterden kaart heb je gemaakt. Prachtige kleuren en door de kleuren van de ijsvogel kon je daar mooi op voortborduren.Volgens mij is dit zo`n kaart waar je zelf ook helemaal blij van wordt.

Groeten van Maaike.

Crea Astrid zei

Een prachtige kaart heb je gemaakt Marjan. Mooie kleuren zijn het ook. Leuke achtergrond heb je gemaakt rondom de ijsvogel. Mooi ook de witte accentjes.

Groetjes, Astrid.

Ans Gilbert zei

Wat een prachtige kaart, de kleuren zijn zó mooi, heel mooi de bovenrand en natuurlijk het ijsvogeltje,
Groetjes,
Ansx

Je@net zei

Wat een pracht van een kaart met deze mooie kleuren!

Wies zei

Prachtige kaart Marjan. Heel mooi zoals je de kaart hebt opgebouwd met de ijsvogel en de verschillende onderdelen die op het moodboard staan.
Groetjes, Wies

GerJanne zei

Ja, de kleuren combinatie valt mij meteen op van het moodboard. En jouw kaart is echt prachtig! Die ijsvogel past er zo ontzettend mooi bij.
Hoewel de kleuren heel warm zijn, grappig combi...

Sue Lelli zei

Absolutely STUNNING! LOVE this!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Echt een geweldig mooie kaart Marjan!! Het zijn precies de kleuren van een ijsvogeltje en hij zit tussen al het moois wat je gemaakt hebt, top! x

Marfien zei

Wow, ik ben helemaal weg van deze prachtige kaart, kan zo in een lijstje aan de muur TOP!

trijntje zei

Ooooooh wat een schitterende kaart! De kleuren zij supermooi gecombineerd. Hetvijsvogrltjevis zo mooi. . Een echte topper. Groeten Trijntje

Pat zei

Wow, love that colour combination and a perfect use of the inspiration photos Marjan. I love the added kingfisher and the die cut leaves and stamped flowers, and lots of added interest with stamping and stencils in the background...so bright and beautiful! x

Nicole Parmentier zei

Wat heb je deze collage geweldig mooi vertaald Marjan!! Het ijsvogeltje heeft precies de goede kleuren maar ook alle andere elementen passen helemaal in het plaatje. Prachtige collage!!

Rosalien Zwackhalen zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt met deze prachtige kleurencombi. Zo gaaf al die verschillende technieken op je kaart. Je bent echt een talent hierin. :)

Angelique zei

Wauw, wat een schitterende kaart maakte je met deze geweldige kleurcombinatie. Echt een geweldig mooi moodboard wat je prachtig hebt verwerkt, de ijsvogel past hier perfect bij. Ook de bloemtakken heb je mooi gedaan.
Je kerstkaartje is ook mooi geworden, heel elegant.
lieve groetjes Angelique

SewPaperPaint zei

Hey! Look at you with a little mixed media style going on! Love this so much, awesome bird! xx, Autumn