Pagina's

donderdag 30 juni 2022

Deel 3: Rose four ways - Sandy Allnock

Al even bezig met de leuke class van Sandy Allnock, waarbij je een roos op vier verschillende manieren kleurt met verschillende materialen. Deel drie  heb ik vorige week gemaakt met Copic markers, dit is het resultaat.
Ik heb heel eerlijk gezegd mijn eigen manier van kleuren aangehouden en niet die van Sandy, ik kleur graag zo en dat werkt voor mij. Sandy kleurt eerst de randen, dan de lichte delen allemaal tegelijk. Het eindresultaat is mooi natuurlijk, want ze beheerst de techniek volledig, maar ik kleur liever anders: eerst de schaduwen, dan de rest van donker naar licht en dat blenden.
De andere twee met potlood nog even erbij:
De watercolor is voor mij de moeilijkste, maar ik geef niet op! ;)

Ik heb ook plannen om vanaf een foto een eigen tekening te maken en die te kleuren. Veel ander dingen te doen, dus dat schiet niet zo op, maar dat geeft niks. Niks moet!

Nog even een klein beetje in de piepzak gezeten, want op het afscheid van de twee collega's zat ik naast iemand die dezelfde avond nog positief testte. Ze kwam toch, terwijl haar man al Corona had.... 😞😞  (bij iedereen over ze heen hangen ook nog).
Maar niks aan de hand gelukkig. Onze dochter Claire en Emmy kregen het vorige week ook en hebben er flink last van gehad. Zij blijven uit de buurt want weten dat Rob al zoveel meegemaakt heeft met zijn longen.

Fijne dag, hoop dat het met het onweer en de regen mee gaat vallen.

M@rjan

25 opmerkingen:

Anoniem zei

Schitterend en lekker op jouw manier blijven doen want het is prachtig! Sommige mensen 🥴😵‍💫, gelukkig de dans ontsprongen..fijne zomer en gezond blijven!
XxIrene

Marja Sch zei

Ook deze derde roos is weer schitterend geworden. Sandy is echt een artist wat kleuren betreft, maar jou manier van kleuren doet er echt niet voor onder. Ik ben benieuwd naar de vierde. Fijn dat je Corona vrij bent gebleven. Een vriend van ons heeft het nu. Zijn vrouw neem komende week afscheid op school en gaat met pensioen. We duimen dus dat ze het ook niet krijgt. Ze hebben de nodige maatregelen gekomen en leven gescheiden in huis. Groetjes Marja

Trudy zei

Wow wat een schitterende bloem! Wat een geluk dat je geen corona hebt gekregen.
Niet zo slim van de persoon naast je om ergens heen te gaan terwijl haar man corona heeft.
Groetjes Trudy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ooh wat een prachtig ingekleurde roos Marjan. Groot gelijk om je eigen techniek aan te houden, het resultaat is prachtig vind ik. Dat was niet echt slim dan van die mevrouw. Ik ben nog steeds niet de oude (wel bijna hoor) dus ook met alle vaccinaties hakt het er best in. Fijn dat je dans ontsprongen bent, ook vanwege Rob natuurlijk. Succes met de watercolor ;)
Lieve groetjes Miranda

Anoniem zei

Supermooi gekleurd hoor en zulke mooie kleuren…je bent een kunstenaar!
Fijn dat jullie negatief zijn, houden zo! 🤞🏻
Groetjes Ellen

Kaartenkraam zei

Ook deze roos heb je prachtig ingekleurd, knap hoor!
Gelukkig maar dat je geen corona kreeg dat kun je zeker voor je man er niet bij gebruiken.

groetjes van Ank

Martha zei

Prachtig gekleurd met de Copics, Marjan
En wijs dat je bij je eigen kleurstijl blijft dat werkt toch het beste, dat is zo fijn aan onze hobby je mag het gewoon op je eigen manier doen! Heerlijk creatief!
Liefs Martha

Trijntje zei

Wat een prachtige kleurwerk. De roos is prachtig . Ik ben ook aAn het kleuren geweest met rozen. Maar lang niet zo mooi als jij…jij hebt de schaduw erg mooi. Gelukkig dat jullie de dans ontsprongen zijn… sommige mensen hebben totaal geen verantwoordelijkheid gevoel… Je hoort de. Erschijnsels. Van Corona heel verschillend… maar je hebt het liever niet… Groeten Trijntje

Wies zei

Wat heb je deze roos ook prachtig ingekleurd. Leuk om ze alle drie bij elkaar te zien en de verschillen tussen de kleurmaterialen te zien. Erg mooi!
Groetjes, Wies

KarinsArtScrap zei

schitterend marjan super gekleurd

gr karin

Ans Gilbert zei

Prachtig kleurwerk Marjan, ze zijn alle drie echt supermooi
Groetjes
Ansx

Crea Astrid zei

Wowwww, Marjan, deze roos is ook al zo mooi. Wat een kleur ook kan doen, ze zijn ook alle drie best verschillend om te zien. Ik kan geen keuze maken, welke ik de mooiste vind.
Fijn dat je negatief bent getest, hopen dat het zo blijft.

Groetjes, Astrid.

Angelique zei

Wauw, wat is deze derde roos ook weer prachtig geworden. Het maakt niet uit hoe je het doet als je zo'n resultaat krijgt.
Ongelooflijk dat zo iemand dan toch nog naar een bijeenkomst gaat, blij om te horen dat je negatief was.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Oh wat weer prachtig Marjan! Copics heb ik 1 keer geprobeerd bij iemand, maar wat is dat moeilijk om het niet streperig te krijgen. Dus chapeau!
En wat dom zijn sommige mensen toch. Had ze wel een zelftest gedaan? Dat was bij ons op het werk dus regel. Als je huisgenoot positief getest was, moest je zelf ook testen bij de GGD en vervolgens elke dag dat je moest werken een zelftest...Dus ik was de pnneut, maar heb het niet gekregen

Els zei

Ik blijf maar kijken naar deze prachtige roos. Heel mooi!!
Niet te geloven dat je dan naar andere mensen toe gaat als er thuis iemand corona heeft. Logisch dat je dan bang bent, maar gelukkig mis het goed gegaan.
Groetjes, Els

jackelien zei

Hoi
Wauw wat mooi gemaakt.
Dat was idd niet slim van diegene.
Gelukkig heb je het niet.
Groetjes Jackelien

aussie aNNie zei

Awesome great rose here, ♥

Gerrina zei

Wow dat is niet zo makkelijk! Gelijk heb je om niet helemaal over te gaan naar een andere methode; dat zou het nog moeilijker maken... Het resultaat is deze keer weer prachtig! Wat een werk zul je daaraan gehad hebben!
Balen dat er nog steeds mensen zijn die denken dat Covid niet meer is als een griepje! Fijn dat Jij het niet hebt en Rob zo geen last krijgt! Het blijft oppassen... Wees voorzichtig, maar: geniet! Groetjes, Gerrina

Doris knippenenplakken zei

Wow...Marjan ze zijn allemaal prachtig!
Gelijk heb je kleuren naar eigen idee en wat jou het beste gaat ik ben geen fan van inkleuren maar met de nieuwe stempels ben ik met volle moed gestart en doe het heel graag natuurlijk ben ik geen pro hihih maar oefenen baart kunst.
Fijn weekend, en hopelijk geen corona in huis.
Groetjes Doris

Rhodé zei

Wauw, wat knap gedaan! Ik heb er echt bewondering voor. Fijn dat je geen corona hebt gekregen. Het is er weer volop, terwijl we niet echt maatregelen hebben. Zo'n gek idee. Hier ook alweer de eerste in huis gehad...

Gina zei

Heel mooi die verschillende kleurtechnieken. Hoe jammer dat er nog steeds mensen achteloos omgaan met covid. Al een geluk dat jij het niet hebt doorgekregen. Groetjes, Gina

Marlies zei

Wat heb je de roos schitterend gekleurd Marjan. Echt prachtig! Gelukkig heb je geen corona gekregen, het blijft een ellende, we komen er niet vanaf. groetjes, Marlies

Marfien zei

Ook deze roos is goed gelukt, je kunt zo een serie schilderijtjes maken met alle verschillende technieken, staat vast leuk bij elkaar (of in een wissellijstje)

Aartje zei

Wat een prachtige serie is dit geworden. Ze zijn je allemaal heel goed afgegaan en allemaal even mooi.
Groetjes Aartje

nicolevb zei

Wat een mooie rozen
Alle drie zo verschillend...
Ik ga zo naar je volgende bog kijken met watercolor
Meestal vind ik dat bij bloemen het mooist omdat ze dan breekbaarder lijken door hoe de waterverf opdroogt
Maar deze zijn ook mooi vooral die op zwart papier...
Erg mooi

Soms snap ik mensen niet dat ze niet thuis blijven als ze in de buurt van iemand wonen die op dat moment ziek is
Je wilt het toch niet op je geweten hebben dat jij iemand heel ziek maakt...