donderdag 4 juli 2024

Kerst combi

Donderdag: kerstkaartendag! Weer iets voor de voorraad gemaakt met drie verschillende sets van Lawn Fawn (vogeltjes), Pink Fresh (vogelhuisje en takjes). 



Op een embossingfolder achtergrond met Distress Oxide in twee tinten dit tafereeltje gemaakt. Leuk om verschillende sets met elkaar te combineren. De takjes gekleurd met Distress Oxides en gestanst en de vogeltjes en het huisje gekleurd met Copics.

De kaart doet mee met 52WTC.

De eindmusical van Emmy was echt ontzettend leuk!! Het ging over een buurtsuper en de klas heeft het echt top gedaan, we hebben ervan genoten. 
Emmy is een van de kleinsten in haar klas, net als ik vroeger en haar moeder, sommige kinderen zijn drie koppen groter, grappig om te zien.



Fijne dag!

Groetjes, Marjan

M@rjan

29 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke lf stempeltjes wat een leuk tafereeltje heb je gemaakt
wat een leuke foto van je kleindochter
groetjes ellen

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een prachtige kaart Marjan, wat mooi gekleurd allemaal, en de achtergrond past er precies bij. Oh die eindmusical is zo leuk, de laatste dagen op de basisschool zijn aangebroken. Bedankt dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.

Anita van Deur zei

Schitterende kaart mooi gedaan met inkleuren. Eindafsluiting basisschool is altijd leuk op naar een nieuw avontuur voor je kleindochter.

Marjolijn van Elsberg zei

Oh de eindmusical!!! Ik weet die van mij nog. Meester Pennelik. Zo leuk en ontroerend en grappig altijd. Nu vind ik muziek en dans en theater heel belangrijk voor kinderen in het onderwijs want daar leren ze zo ontzettend veel. Leuk hoor dat wij een heel klein beetje mogen mee genieten. Je kaartje is superleuk en juli is begonnen dus misschien moet ik ook eens gaan starten met de kerstkaarten.

Caroline Cards zei

Een prachtige kaart met leuke vogeltjes. Altijd leuk zo'n eindmusical en de start van een nieuw hoofdstuk in haar leven!
Groetjes, Caroline

Annemarie en Merit zei

Wat een prachtige kaart!!
Fijn dat jullie hebben genoten bij de eind musical.
Gezellig dat je er bij bent met een wekelijkse kerstkaart.
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

Martha zei

Wat een mooi kerstkaartje, Marjan
En ja de musical altijd een hoogtepunt fijn dat jullie zo hebben genoten!
Liefs Martha

Je@net zei

Erg mooie kerstkaart, Marjan.
En wat leuk dat jullie zo genoten hebben bij de musical!

Colinda zei

Hij is zo mooi!! Leuk dat je het muurtje hebt gebruikt als achtergrond, mooi gekleurd en beïnkt en leuk die witte randjes erom heen, het lijken net kant en klare plaatjes die je hebt uitgeknipt of gestanst!

Kaartenkraam zei

Hele leuke kaart, je hebt met de verschillende setjes een mooi tafereeltje gecreëerd en de kleuren zijn weer prachtig!
Die eindmusical is natuurlijk superleuk als je daar zo je kleinkind ziet optreden, leuke foto van haar.

groetjes van Ank

Sigrid1972 zei

De twee sets combineren zeker uitstekend bij elkaar. Weer een fantastische kaart Marjan!!!
Groetjes, Sigrid

Anoniem zei

Een leuk kaartje heb je gemaakt! Altijd leuk om van alles met elkaar te combineren! En zo'n eindmusical is altijd leuk. Maar dan worden de kindertjes ook weer groot. Gaan ze naar de middelbare school en worden het echte pubers! Gezellig dat je weer meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je hebt die sets mooi gecombineerd, het is een lief tafereeltje geworden op deze mooie kerstkaart Marjan. Fijn dat de musical zo leuk was en na de vakantie zal het wel even spannend zijn om naar het voortgezet onderwijs te gaan.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Margreet zei

Wat is je kerstkaartje prachtig geworden. Mooie combi van kleurmaterialen.
Gezellig dat de musical een succes was en je laat een leuke foto zien.
Femke was (en is) ook best klein en toen ze naar de middelbare school ging zei ze: ik kan bijna onder de benen van de bovenbouwers door....
xxx Margreet

Trijntje zei

Wat een prachtige kerstkaart. Heb je gemaakt. Wat een leuke foto van Emmy. Groeten Trijntje

marian zei

Een schattige kerstkaart met het vogelhuisje. Ja heerlijk hè om dit allemaal van je kleinkinderen mee te maken. Ik heb al 2 achterkleinkinderen ook weer heel erg leuk.
Groetjes van Marian.

Femmy zei

Super is je kaart Marjan, leuk gecombineerd met elkaar. Zo leuk die musicals van de scholen en allemaal zo verschillend. Groetjes Femmy

KarinsArtScrap zei

een super mooie kaart Marjan........gr karin

Angélique zei

Weer een plaatje van een kaart, zo mooi gemaakt! Heel mooi hoe je de stempels hebt ingekleurd en samen hebt gebracht tot één geheel.
Leuk, zo'n musical. Wat ben je dan trots op je kleinkind hè?

Angela zei

Waar is de tijd gebleven? Emmy al basisschool af 😳.... alweer een mijlpaal bereikt. Het gaat allemaal veel te snel; niet te behappen.
Ik vond de eindmusicals van de kinderen altijd een belevenis... zo leuk.

Je kerstkaart is een beauty Marjan.... enige vogelstempeltjes heb je gebruikt.

GerJanne zei

Prachtige kaart! Die vogeltjes zijn zo enig! En fijn dat je genoten hebt van de eindmusical. Lijkt me een heel bijzonder moment om dat als oma mee te maken!

Ellen zei

Wat een schitterende creatie heb je weer gemaakt Marjan, echt heel mooi met die leuke vogeltjes. Ook de takjes zijn heel erg leuk!
Fijn dat jullie genoten hebben van de musical van Emmy, ik herinner me het ook nog van de kinderen.
Bij jou is Emmy de kleinste maar hier is Anna de langste van haar klas…wij zijn allemaal lang en rond de 1.80 en de mannen langer. Leuke foto van Emmy!
Groetjes Ellen

Pat zei

I love the cute birds and birdhouse Marjan and framed wonderfully well by the leaves and berries, and the brick wall makes a perfect background and the black and white strip and the black enamel dots are great finishing touches. x

Pat zei

Sorry, totally forgot to say what a lovely photo of Emmy playing her part in the musical and glad you really enjoyed watching it. x

Gerrina zei

Leuke vrolijke kaart! Mooi gespeeld met de klassieke kleuren... Groetjes, Gerrina

Wies zei

Hele mooie kaart met de geëmboste achtergrond en het leuke tafereel met vogelhuisje en vogeltjes. Fijn dat je genoten hebt van de eindmusical van je kleindochter. Altijd bijzonder om mee te maken.

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt. Zo mooi tafereeltje. Mooi hoe je de verschillende sets zo met elkaar gecombineerd hebt.
Leuk om zo'n musical van je kleinkind mee te maken.

Fijn weekend.

Groetjes, Astrid.

!neke zei

Gave kaart !!!!!
Leuk de foto van Emmy !!!

Doris knippenenplakken zei

Een schitterende kerstkaart Marjan. Leuke foto van je kleindochter. groetjes Doris