donderdag 31 augustus 2017

Kerst met Art Journey stempels

Vandaag weer een kerstkaartje. Deze keer met alleen stempels van Art Journey. 




Het huisje gecombineerd met de vogels. M.b.v. maskeren het tafereeltje samengesteld. 
ingekleurd met mijn Zig Markers.
Daarna de cijfers (Quickutz) uit gestanst en verhoogd opgeplakt door vijf laagjes op elkaar te plakken. Nog een tekst en sterretjes van MFT erbij.

Deze doet mee aan de challenge van 52 Weeks to Christmas

Afgelopen zondag dus naar Emmen geweest en we hadden een topdag! Mooi weer, erg gezellig zo samen allemaal! Emmy vond het super, behalve dan al die paparazzi om haar heen. Op de foto hieronder zie je dat ze er even niet zo'n zin in had:





Het is een prachtige dierentuin, al is het wel zo dat als je de reclames ziet de werkelijkheid dan toch anders is, dus laten we zeggen dat de verwachtingen hoger lagen. Maar erg leuk om het allemaal gezien te hebben.

Verder deze week druk bezig geweest met voorbereiden van mijn werk voor groep 3, hulpdingetjes maken op de computer en lamineren. Het intensieve voorbereiden zal wel minder worden, maar met dit mooie weer ook weinig in de hobbykamer en achter de computer doorgebracht. 

Groetjes, Marjan



34 opmerkingen:

Sue Lelli zei

Beautiful Christmas card! LOVE the 25 though I didn't see it at first! LOVE your photos - YOU have Gorgeous hair my friend!

Je@net zei

Prachtige kaart, Marjan. En wat een leuke foto's. Hoorde al van meer mensen dat de verwachtingen te hoog gespannen waren. Maar ach...toch een leuke dag gehad!

Monique zei

Hoi Marjan, een prachtige kaart heb je gemaakt! Ondanks de hoge verwachtingen gelukkig toch een leuke dag gehad. De advertentie is inderdaad een beetje overdreven maar het park moet ook nog groeien denk ik. Ik neem een abbonement dan kan ik het zien gebeuren hoop ik. Lekker veel foto's maken ;-)

Lieve groetjes,
Monique DT 52WTC

Colien zei

Heel mooie kaart, gaaf hoe je de cijfers er heel subtiel op verwerkt hebt. En gezellig dat je er weer bij bent op de donderdag!
Mijn zus had dezelfde ervaring bij Wildlands... toch staat een bezoek nog steeds op mijn verlanglijstje ;-) Mooie foto's, ondanks dat Emmy er niet zo graag op wilde...
grtz.Colien

Ankie vd Polder zei

Wat een prachtige kaart! Groetjes, Ankie

Epie zei

Wat een schattig kaartje ,leuk dat je meedoet met 52WTC
Fijne dag van Epie DT52WTC

Irene zei

Cijfers? Haha dat was dus even zoeken én vergroten maar zó leuk gedaan Marjan! Emmen is nóg zo nieuw, moet allemaal lekker groeien en wennen en dan lijkt het misschien wél op de reclame?
Wat wordt Emmy gróót!

XxIrene

Rosina zei

Heeeeel mooi dit kerstkaartje Marjan..wat leuk gedaan met die vogeltjes en dat huisje...een heel werk is dat geweest met dat maskeren en dan die cijfertjes precies hetzelfde patroontje en alles zooooo mooi ingekleurd met je Zigs...PRACHTIG!!!

groetjes Rosina
DT 52WTC

Enny zei

Wauw, een prachtige kaart, heel mooi, die vogeltjes met het nestje ! Tof gedaan, die cijfers ! Groetjes, Enny

Jantine zei

Marjan, wat een leuke kaart. Zo mooi, dat 25 er in verwerkt!
En klinkt als een gezellig dagje Emmen. Jammer alleen dat je verwachtingen ern beetje anders waren...
Groetjes,
Jantine

Trijntje zei

Wat een superleuke kaart het is een erg mooi afdrukje Marjan. Fijn at jullie zo'n leuke dag hebben gehad. Al lagen de verwachtingen wat hoger.... in de reclame spots laten ze altijd hele mooie fragmenten zien.. Succes met je voorbereidingen. Groeten trijntje

aussie aNNie zei

Beautiful card Marjan and gorgeous photos/ you are indeed a beautiful lady.xx
[aNNie]

Annemarie en Merit zei

prachtige kerstkaart Marjan, schitterend hoe je de cijfers hebt verwerkt!!!

liefs fijne dag Annemarie en Merit

Maria V zei

Heel mooi kerstkaartje en de cijfers maken het weer speciaal. Succes met alle druktes.

Marfien zei

Zaten deze vogeltjes ook in de dierentuin? Ze zitten in elk geval gezellig op dit kaartje. Leuke verwerking van het stempel.

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige stempel en een mooie kaart Marjan.

super gave foto als had ze er geen zin in.

Gr Karin

Scraptastisch zei

Super leuk detail je uitgesneden cijfers van de kerstdatum! Prachtig kaartje Marjan!! Ik heb ook al gehoord dat het met de hoge verwachting wat tegenvalt Wildlands ... maar het is ook nog niet volledig begroeit allemaal!
Maar een dierentuin bezoek is altijd gezellig en Emmy krijgt de "ik wil niet"
op de foto leeftijd, hihi
Groetjes van Gerie

Nicole Parmentier zei

Ik ben nog niet helemaal in kerststemming maar geniet wel van je prachtige(!!!) kaartje. Wat mooi die cijfers in de achtergrond, het geeft de kaart echt iets extra's! En Emmy, ach, hoe boos ze ook kijkt, ze blijft schattig!!

Suzan zei

Wat en supermooie kerstkaart Marjan! En zo mooi ingekleurd!
Groetjes Suzan
DT 52 WTC

Diny zei

Heel erg leuk gedaan Marja....al was het wel even zoeken naar de cijfers.....haha!
Groetjes Diny

Ans Gilbert zei

Hoi Marjan,
Ik dacht ook al, ik zie geen cijfers, maar gebonden hoor, prachtige kaart en mooi ingekleurd.. Leuke foto's van het dierentuin bezoek, zag ze al op FB
groetjes
Ans

Ellen zei

Wat een prachtig tafereeltje heb je gemaakt! Gaaf dat je de cijfers eruit hebt gestanst en verhoogd heb teruggezet. Die Emmy, op de foto 'moeten' is ook niet altijd leuk, hihi. Succes met de voorbereidingen voor school!

SewPaperPaint zei

It's a sweet photo, even if she felt poorly. Love this amazing stamp and gorgeous coloring. The border die is so pretty! Hugs, Autumn

Nancy Soetaert zei

schitterend kaartje, leuk idee met die 25!
toch mooie foto's van je kleindochter!
groetjes
nancy

Inky and Quirky Designs zei

Stunning card Marjan, you look very glam and I'm sure your granddaughter really did enjoy the day ;)
Hugs
Donna xx

Gerrina zei

Heerlijk als je met goed weer in de dierentuin bent...enne ze is er vroeg bij om niet op de foto te willen...
Je kaart is een prachtige kaart! Moest even groter zetten om de cijfers te zien; gaaf zo in de kaart verwerkt! Enne een super tafereel! Groetjes, Gerrina

Kate Yetter zei

Oh no! It can't be Christmas crafting time already. I wish time would slow down. I love your card. The coloring is so perfect and such a quaint image. Happy weekend.
Kate

Алексровер Анна zei

Марьян, простите за долгое молчание, я уезжала на дачу и было много работы.. но я с большим удовольствием посмотрела Ваши летние работы, они все великолепны! А новая Рождественская открытка напоминает, что "зима близко")) мне очень нравятся приподнятые цифры 25! Хорошего Вам учебного года!!!

Romy zei

Wauw, schitterend kaartje! Heel erg mooi zoals je de stempel hebt gebruikt en ingekleurd.
Wat leuk dat jullie samen een bezoekje aan de dierentuin hebben gebracht, ook al viel de dierentuin zelf tegen in vergelijking met jullie verwachtingen. Alvast veel succes in groep 3 deze week!

Angelique zei

Prachtige kaart, mooie stempels en mooi ingekleurd. Wat gaaf gedaan zo met die 25 erin. Fijn dat jullie zo'n heerlijke dag in de dierentuin hebben gehad.
lieve groetjes Angelique

Doris knippenenplakken zei

Prachtige kaart Marja met deze mooie stempel .
Groetjes Doris

Willy zei

Wat een beauty maakte je met deze mooie set Marjan!! Wij hadden onze verwachtingen na het horen van de vele negatieve reactie over Wildlands flink bijgesteld en ons is het dus heeeel erg meegevallen. Grappig hoe dat dan werkt hè?! En ik heb precies zo'n foto (als de onderste maar dan met een 21 jarige jongeman erin die nog even blij keek :)

Wendy Koorevaar zei

Ontzettend mooi kaartje Marjan, heel gaaf hoe je de cijfers verwerkt en opgehoogd hebt.

Uit jouw reactie begrijp ik dat Wildlands toch wat tegenviel. Wel jammer maar het gaat er om dat jullie samen een fijne dag hebben gehad. Wij willen er ook nog eens heen met de kinderen.

Liefs,
Wendy

Dortesjs zei

beautiful, love it